05 Ιουλίου 2022

Προεκλογική επίσκεψη Κικιλια - "Κρουαζιέρα" του πρώην υπουργού υγείας "ντίλερ εμβολίου" στην Καστοριά με το καραβάκι ΟΛΥΜΠΙΑ ενώ το καραβάκι ORESTIAS σαπίζει

5.7.2022 4:2μμ
 

Προεκλογική επίσκεψη στην Καστοριά του πρώην υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ιδέα του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη ήταν;  να κάνει έναν γύρω στην λίμνη της Καστοριάς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην "πράσινη" λίμνη από τα φύλλα των δέντρων της παραλίας ... κατά κύριο λόγο, η τον συνεργατών του ; .

Ο Β.Κικίλιας ως υπουργός υγείας και γιατρός ήταν σφοδρός ένθερμος " προωθητής των εμβολιασμών των νέων και των γερόντων.

Στην Καστοριά πήγε "ήρθε" για να δείξει ένα λογότυπο - ένα σχεδιάκι σήματος, για τον τουρισμό στην Δυτική Μακεδονία και την Καστοριάς, της μείωσης του πληθυσμού σε προπολεμικό επίπεδο λόγο φτώχειας ανεργίας.  Απίστευτα πράγματα!!




 
Προηγούμενα Άρθρα:

Lidl Καστοριάς : Λεμόνια χύμα 2,09 χώρα προελευσης: βλεπε στην συσκευασία !!!! ΚΡΑΤΟΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ "ΝΕΚΡΑ"

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις πολίτων, και η αδράνεια των υπηρεσιών του κράτους με αυτήν την κυβέρνηση.

Αλμυρός: Αστυνομία που ασχολείται με ανύπαρκτα αδικήματα- Χειροπέδες σε 30χρονο που φωτογράφιζε την παραλία "με δύο κοπέλες που έκαναν ντους στην παραλία "

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Λένε στους πολίτες να εμβολιαστούν με την 4η δόση για τον Covid αγνοώντας τους κινδύνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου