10 Ιουνίου 2023

Σοκ στην Πανελλήνιο: Απαγχονισμένοι βρέθηκαν Δύο 35χρονοι Αστυνομικοί – Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία



Αυτοκτόνησαν 2 νεαροί αστυνομικοί – Βρέθηκαν απαγχονισμένοι σε σπίτι και σε ελαιώνα…
Ανείπωτη τραγωδία στο Λασίθι με δύο αυτοκτονίες αστυνομικών! Πρόκειται για 35χρονους άνδρες που βρέθηκαν απαγχονισμένοι.
Η είδηση της αυτοκτονίας των δύο νεαρών αστυνομικών έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά θλίψη στο Λασίθι. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, με την τοπική κοινωνία, αλλά και συνολικά τους ένστολους να αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο στο Λασίθι. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απαγχονίστηκαν, ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συνάδελφούς του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος.

Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στο να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.

Πηγή: neakriti.gr

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου