10 Ιουνίου 2023

Καστοριά - Όταν οι άλλοι, εμείς, φορούσαμε μάσκες, φοβισμένοι τρομοκρατημένοι και απελπισμένοι ο υποψήφιος δήμαρχος σήμερα ο στρατηγός Γ.Γρηγοριάδης δεν φορούσε ;

 γράφει η Εθ.Δημ.Ομάδα

 Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

11-6-2023 7:21μμ

Φωτογραφίες από την περσινή κοπή πίτας του Συλλόγου ΓΥΝΑΙΚΏΝ Μεσοποταμίας Καστοριάς εν μέσω "πανδημίας των ειδικών"

Όταν οι άλλοι εμείς φορούσαμε φοβισμένοι τρομοκρατημένοι και απελπισμένοι ως μη ψεκασμένοι του  Κ. Μητσοτάκη μάσκα ο Στρατηγός εν αποστρατεία και  τώρα υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς δεν φορούσε  !! ...λέτε να υπάκουσε στις διαταγές του ο ιός covid-19 του εργαστηρίου ;

 Η κάτι ήξερε για τον κοροϊδοιό ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης εκ Πενταβρύσου Καστοριάς,.;

Και προφανώς με την στάση του δεν συνέβαλε στο να είναι και οι άλλοι πολίτες σύννομοι με τις εντολές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των  εν γένει "ειδικών" των σταθμών της λίστας χρηματοδότησης Πέτσα.




Να σημειωθεί ο,τι το διάστημα εκείνο της εκδήλωσης κοπής πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας Καστοριάς υπήρχε διάχυτη η φήμη και η δημοσιογραφική πληροφορία ο,τι θα είχε το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή από τον Κ.Μητσοτάκη.

 

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι  όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι τοπικοί πολίτικοι της Καστοριάς μέλη του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, και ο προσπαθών να λάβει την "εκκόλαψη"!!

"Ως εκ τούτου" καλά μας ανέφεραν αναγνώστες <<κάποιο σύλλογοι λειτουργούν ως διαφημιστικά γραφεία του κόμματος και  το πολύ δυο κομμάτων.

 



 

Πηγή φωτογραφιών Συλλ..Γυναικ. Μεσοποταμίας



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟΙ


 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου