11 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εδώ έμενε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς - Σε ένα δωμάτιο με βρύση ιδιοκτησίας υπαλλήλου του στο νοσοκομείο Καστοριάς

Ο αντικατασταθείς διοικητής του Νοσοκομείου φεύγοντας, ειρωνεύεται τους  Καστοριανούς - OlaDeka

Τον είχε τοποθετήσει ως διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς ο ΣΥΡΙΖΑ  και είχε προσωπική φιλία με τον Παπά τον παιδικό φίλο του Α.Τσίπρα.
 
Ενώ παράλληλα είχε και έχει το υψηλό  προνόμιο να είναι πρώτος εξάδελφος του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ τον Αντωνιάδη, για τον λόγο αυτό πιθανότατα εφημερίδα της ΝΔ στην Καστοριά και στέλεχος του επιμελητηρίου Καστοριάς της Ν.Δ.

 

Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

 11-6-2023 10:24πμ

Εδώ έμενε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλης Αντωνιάδης επάγγελμα  τραυματιοφορέας - Σε "ένα δωμάτιο με βρύση" ιδιοκτησίας υπαλλήλου του στο νοσοκομείο Καστοριάς, Και ο.τι αυτό συνεπάγεται με ερωτηματικά που δημιουργούνται ως αυτονόητα.

Πρόκειται για φοιτητικό δωμάτιο  στο κρεβάτι του οποίου έχουν κοιμηθεί τουλάχιστον δεκάδες φοιτητών του ΤΕΙ , και είναι το ίδιο και σήμερα.


Σχετικά άρθρα:

Ο αντικατασταθείς διοικητής του Νοσοκομείου φεύγοντας, ειρωνεύεται τους Καστοριανούς

Ο Ναούμης Μαρκόπουλος για τις ευχαριστίες του προς τον αντικατασταθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη

H ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Καταθέτει μήνυση και ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου