15 Μαρτίου 2024

Ανασφάλιστα άφησαν τα οχήματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ! Με κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτων

 



Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με τοπικά δημοσιεύματα Κοζάνης   τα οχήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κυκλοφορούν ανασφάλιστα! Ενώ οι πολίτες πληρώνουν πρόστιμα και σύρονται στα δικαστήρια.

Ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης, περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, στην επιτροπή  της περασμένης Δευτέρας ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης είναι ανασφάλιστος. Διερωτήθηκε μάλιστα πόσα από τα 35 οχήματα της περιφέρειας είναι ανασφάλιστα, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Λύσανδρο Μεταξά, Αντιπεριφερειάρχη Oικονομικών  πως «ότι μηχάνημα δουλεύει είναι ασφαλισμένο»

Μάλιστα, η αρμόδια υπάλληλος για την ασφάλιση των οχημάτων ανέφερε πως «βρισκόμαστε σε διαδικασία προκειμένου να ασφαλιστούν τα oχήματα» χωρίς προφανώς να διευκρινίζεται γιατί κάποια από τα oχήματα ασφαλίστηκαν και κάποια όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com αλλά και με  δημοσιεύματα του  kozan.gr ο υπεύθυνος για την ασφάλιση των οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θεώρησε πως τα oχήματα που δεν κινούνται δεν χρειάζεται να είναι ασφαλισμένα προκειμένου….να εξοικονομούνται χρήματα της Περιφέρειας!

«Δεν τίθεται ασφάλειας των οχημάτων διότι υπάρχουν oχήματα για κάθε στιγμή! Ως εκ τούτου είναι ένα  θέμα χωρίς να έχει ουσία» ανέφερε σχετικά ο κ.  Αμανατίδης Γεώργιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Το θέμα τέθηκε για να συζητηθεί και δέν ψηφίστηκε προκειμένου να μπεί ώς θέμα από το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων του περιφερειάρχη που έχουν την πλειοψηφία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι παρατάξεις Κασαπίδη και Ζεμπιλιάδου από το περιφερειακό συμβούλιο σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη συζήτηση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος.

Δείτε εδώ τα σχετικά video από το kozanimedia.gr

kozan.gr: Γ. Χριστοφορίδης & Λ. Μεταξάς (youtube.com)

https://www.youtube.com/watch?v=z9TQgFFE4Ug&t=33s

https://www.youtube.com/watch?v=iVjRMgWVybM&t=19s

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου