09 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί Είναι Οι Μεγαλοοφειλέτες Μεγαλοαπατεώνα Τσίπρα;-Σήμερα: Κατάσχεσαν 500€ Από Άνεργη Μάνα Μονογονικής Οικογένειας Που Είχε Οφειλές Στο ΙΚΑ Και Το ΤΕΒΕ 10.000 Ευρώ

Αυτοί Είναι Οι Μεγαλοοφειλέτες ΜεγαλοαπατεώναΤσίπρα;

Σχόλιο fyllokaiftero1.blogspot.com:Μεγαλοαπατεώνας ενοούμε... σε πολιτικό επίπεδο. Απο την ίδρυση του ελληνικού κράτους αναμφιβολα είναι ο Μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας, ο οποίος θα εξελιχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικο εγκληματία  αλλά και δικτάτορα αν παραμείνει στην εξουσία, σύμφωνα με αναλύσεις ελλήνων και ξένων αναλυτών που δεν πρόσκυνται - ( δεν προσκυνούν) τους Γερμανούς.

 

 

Ξεκίνησαν σήμερα οι κατασχέσεις λογαριασμών για τους κακούς επιχειρηματίες που οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία. Παρόλο που η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι οι κατασχέσεις λογαριασμών θα γίνονται από 50.000 ευρώ οφειλές και πάνω και θα κατάσχονται ποσά μόνο από 15000 ευρώ και πάνω, σήμερα έδειξε το ποιο σκληρό της πρόσωπο σε μία μάνα 2 παιδιών η οποία είναι άνεργη και είχε την ατυχία να είναι επιχειρηματίας και να έχει συνοικιακό μαγαζί με παπούτσια.
Δυστυχώς στην Ελλάδα για ακόμα μία φορά οι μικροοφειλέτες και οι επιχειρηματίες κατ ανάγκη αντιμετωπίζουν τον απόλυτο ρατσισμό από το κράτος. Η 40χρονη γυναίκα η οποία είχε...
οφειλές προς τα ταμία 10.000 ευρώ και είναι μονογονική οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα είχε στον λογαριασμό της μέσα 500 ευρώ από λεφτά που της είχε βάλει ο πατέρας της από την σύνταξή του για να μπορέσει να περάσει τα Χριστούγεννα. Το κράτος σήμερα έκρινε ότι η συγκεκριμένη οφειλέτης έπρεπε να πληρώσει άμεσα και να κατασχεθεί το τραπεζικό της υπόλοιπο.
Μπράβο στα αριστερά σκουπίδια που έχουν ψηφίσει τέτοια πράγματα… Τώρα που τις κατασχέσατε τα 500 ευρώ και στερήσατε από 2 παιδιά να κάνουν χριστούγεννα ελπίζουμε να μπορείτε να πληρώσετε κάποιων παχυλό μισθό στη ΔΕΗ ή στην Εφορία από αυτούς που ξέρετε.
ΠΗΓΗ: scoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου