09 Δεκεμβρίου 2015

Ο Νίκος Φίλης ανακαίνισε το «αυτοκρατορικό» γραφείο στο υπουργείο (βίντεο)



  • (Φωτ. Αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Αλλαγές στο γραφείο που ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει «αυτοκρατορικό», εντυπωσιασμένος από το μέγεθός του, βρήκε χρόνο να κάνει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος δεν προλαβαίνει να ανοίγει «μέτωπα» – όχι μόνο με τους Ποντίους αλλά και με πλήθος άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται από τις υπουργικές αποφάσεις.\
Όπως γράφει ο «Βηματοδότης» της εφημερίδας Βήμα, το συγκεκριμένο γραφείο, μετά από απόφαση του Φίλη, χωρίστηκε στα δύο για να εγκατασταθούν εκεί ο διευθυντής του υπουργείου Τάκης Κατσαρός και οι σύμβουλοί του. Επίσης «ένα μέρος του γραφείου μετατράπηκε σε... υπνοδωμάτιο, πράγμα, θα σας πω, χρήσιμο, αφού υπνοδωμάτιο προϋπήρχε στο υπουργείο Παιδείας και υπνοδωμάτια υπάρχουν και σε άλλα υπουργεία. Η μετατροπή αυτή κόστισε περίπου 3.000 ευρώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τότε που ο πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «αυτοκρατορικό» το γραφείο του υπουργού Παιδείας...
Το πολυσυζητημένο γραφείο είχε εγκαινιαστεί από την πρώην βουλευτή της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και μέχρι πρότινος ήταν το μεγαλύτερο γραφείο σε όλα τα υπουργεία, αφού διαθέτει κουζίνα, υπνοδωμάτιο και ένα υπερπολυτελές μπάνιο.
Ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του είχε κάνει λόγο για «γραφείο για... Σαουδάραβες».
 
 
 
 
pontos.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου