20 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ-ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ( ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ newsthessaloniki.gr
Κάποιοι είχαν επενδύσει στην αποτυχία της μεγάλης και ύψιστης πατριωτικής προσπάθειας.

Γράφει ο φίλος , Αντώνης Μυλωνάκης, στο φύλλο του Σαββατοκύριακου για τα τρία χρόνια της εφημερίδος μας, μεταξύ άλλων, σε ένα άρθρο που σας προτείνουμε να διαβάσετε: » Η εφημερίδα που τσάκισε τη διαπλοκή χωρίς ένα δάνειο…Χωρίς λεφτά , χωρίς χορηγούς και νταβατζήδες χωρίς καμιά στήριξη από συμφέροντα , με πενταροδεκάρες εκ των ενόντων, ξεκίνησε η προσπάθεια η οποία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι η εφημερίδα με τη βοήθεια του Θεού και του απλού κόσμου να φτάσει στη πρώτη θέση . Γιατί απλά της αξίζει . Γυρνώντας το χρόνο πίσω, σκέφτομαι τις στιγμές που συναντήθηκα με τον φίλο μου τον Στέφανο Χίο, έναν δημοσιογράφο του ρεπορτάζ της πιάτσας , δουλευταρά και πάντα αδέσμευτο και μου ανακοίνωσε την απόφασή του για την εφημερίδα. Από την πρώτη στιγμή , όταν διέκρινα την αποφασιστικότητα στα μάτια του , είπα να προχωρήσει και από μέρους μου θα έχει όση βοήθεια απαιτείται και μπορώ να την προσφέρω ,αρκεί να κινηθεί με γνώμονα πάντα την αλήθεια και απέναντι στην εκάστοτε εξουσία.
…Νομοτελειακά λοιπόν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα συνεχίσει τον αγώνα του όσα εμπόδια και τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν ορισμένοι λαδοπόντικες της πολιτικής και της συστημικής δημοσιογραφίας κι αν του βάλουν . Όσοι αποτελούν τον κορμό αυτής της εφημερίδας είναι σκληροί μαχητές . Έχουν μάθει να αγωνίζονται και η δύναμή τους είναι ο απλός κόσμος της καθημερινότητας που από το υστέρημά του, στηρίζει την εφημερίδα «. 
Ευχαριστούμε όλοι τον κ.Μυλωνάκη για τα καλά του λόγια. Ελπίζουμε κι εμείς από την πλευρά του να συνεχίσει ακάθεκτος και ανεπηρρέαστος και πάντα αντικειμενικός.
Το πρωί του Σαββάτου, η εφημερίδα μας, κυκλοφορεί με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον «έντιμο βίο και την πολιτεία» του αρχιεπισκόπου-δυστυχώς-όχι όλων των Ελλήνων. Η προδοσία του είναι πασιφανής. Ξεπουλήθηκε στους μπολσεβίκους και ξεπούλησε με τη συμπεριφορά του και τους Μακεδόνες αλλά και όλους τους Έλληνες.
Επίσης η εφημερίδα μας κυκλοφορεί με ένα βίντεο ΣΟΚ από το ΜΑΚ 8. Το βίντεο που κόπηκε από όλα τα κανάλια και θα προβληθεί και στο διαδίκτυο. Το δίνουμε ΔΩΡΟ στους πατριώτες για να μην ξεχάσουν ποτέ ότι στην εξουσία οφείλεις να μιλάς με θράσσος και αθυροστομία, όταν τυραννούν τον λαό.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου