20 Νοεμβρίου 2020

Έκλεισε τις εκκλησίες πήγε με τον Σατανά και τώρα δίνει τη τελευταία παράσταση για τον “θανατηφόρο” ιό



Το ρόλο του Κορωνόπληκτου  παίζει τώρα ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ Αρχιεπίσκοπος!! 
Εχει πιθανό Κορωνοιό…Οταν φοράς Μάσκα στον οικο του Θεού και την επιβάλεις στους Χριστιανούς δεν έχεις Χριστό μέσα σου ..δεν εχεις Κορωνοιό αλλα τον ΔΙΑΟΛΟ!! 
Γι αυτό να περιμένεις τα Χειρότερα..
 
Όσο πλησιάζει το τέλος του σχεδίου τους που είναι το ΤΡΥΠΗΜΑ με την ΣΥΡΙΓΓΑ  για τα εμβόλια Φρακενσταιν βάζουν γνωστά ονόματα να παίζουν το ρόλο του Κρούσματος ώστε  να εμπεδωθεί στην φοβισμένη κοινή γνώμη το δόγμα του θανατηφόρου ιού και άκρως μεταδοτικού COVID-19 που δήθεν μόνο με εμβόλιο γενετικής μετάλλαξης αντιμετωπίζεται.
 
Μετά ανενόχλητοι και χωρίς αντίσταση θα εφαρμόσουν τα σχέδια.Ο Αρχιεπίσκοπος πρόδωσε την Ελληνική Θρησκεία έκλεισε τις εκκλησίες πήγε με τον ΣΑΤΑΝΑ και συνεργάζεται με την Κυβέρνηση  που εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης του Bill Gates και ολων των Παρανοικών και Ψυχασθενών του Πλανήτη που θέλουν τον πλήρη ελεγχο μας και την μείωση πληθυσμού
.
Ο τρόμος απο τα Μέσα εξαπάτησης συνεχίζεται..ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ….σου λένε φόρα μάσκα ..Η Μάσκα είναι το σύμβολο Υποταγής ..Με αυτη ξεχωρίζουν τον Υποταγμένο απο τον Ελεύθερο άνθρωπο..Πολλοί συνάθρωποι μας εχουν τρομοκρατηθεί τοσο που πηδάνε απο τα μπαλκόνια και αυτοκτονούν…
 
Το ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ τους το εκτελουν διαδίδοντας οτι έχουμε πολλά κρούσματα και Θανάτους..Οι θάνατοι και τα προηγούμενα χρόνια κατά μέσο ορο ήταν 300 την ημέρα..Τώρα οποίος πεθαινει εχει Κορωνοιό..Εξαφάνισαν τις άλλες αιτίες θανάτων… Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δεν έχουμε αύξηση θανάτων και το 97% των ανθρώπων που πεθαίνουν φεύγουν απο αλλά βαριά νοσήματα..
Μην σας τρομάζουν  το μόνο που θέλουν είναι να εμβολιάσουν το πληθυσμό για να έχουμε ημερομηνία λήξεως..οποτε αυτοί θελήσουν..και να γίνουμε ΣΚΛΑΒΟΙ τους..
 
Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο Σύγχρονος ΙΟΥΔΑΣ ….Κύλησε στο Σατανά και το θεατριλίκι του είναι για να κρατάνε το φόβο και να φθάσουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό..και με κάρτα εμβολιασμού.
 
Μετέτρεψε την εκκλησία σε Μαγαζάκι του Μητσοτάκη και εφαρμόζει Εθνοκτόνες αποφάσεις του πολιτικού κατεστημένου..Πρόδωσε την Πίστη μας και αφήνει τους Χριστιανούς να τα κατασπαράξουν τα Μασονάκια..Παίξε Θεατρίνε ..Είναι το τελευταίο σου επεισόδιο.. Μας θέλει δούλους του Σατανά και κάνει οτι μπορεί να παραδώσει σε “αυτόν” την  Ψυχή των Ελλήνων.

 Με πληροφορίες από το amazonios.net

Για καταγγελίες fyllokaiftero@gmail.com

 

 

 

Χορηγοί





 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου