03 Απριλίου 2022

Τώρα που έρχονται εκλογές ο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη βγήκε από την "χρυσή του γυάλα" στο οδικό τμήμα Ρυμνίου Τριγωνικού που παρουσίασε καθίζηση


 3-4-2022 7:23πμ

Εκλογές έρχονται, ο  Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης πήγε  στο οδικό τμήμα Ρυμνίου – Τριγωνικού που παρουσιάζει καθίζηση μήνες τώρα , στην περιοχή Τριγωνικο, εκλογές έρχονται στην Καστοριά η πολίτες τον είδαν στούς δρόμους τελευταία φορά, λίγο πριν και λίγο μετα τις εκλογές.

Να σημειωθεί εδώ και πολύ καιρό το οδικό τμήμα Ρυμνίου – Τριγωνικού, παρατηρήθηκαν καθιζήσεις του οδοστρώματος,  το επισκέφθηκε την Παρασκευή 1/4/2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και τον Διευθυντή Τεχνικών έργων  Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Γρίβα.

Το σημείο παρουσίασε  έντονα προβλήματα και συνιστάται προσοχή στους οδηγούς.

 Μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο σημείο, η αρμόδια Υπηρεσία επιτέλους  θα προβεί στη λήψη προσωρινών μέτρων οδικής ασφάλειας, όπως την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων, μέχρι να γίνει η οριστική αποκατάσταση, μετά από σχετική μελέτη που θα υλοποιήσει άμεσα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης. εκλογές έρχονται!!!

Ο  Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης είναι ακόμη ένας  γιατρός πολιτικός της Δυτικής Μακεδονίας -ένας από τους πολλούς, (γεωπόνος- γιατρός της γης). 

Ε.Δ.Ο

Δείτε επίσης:

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Καστοριάς- Τελικά μόνο οι γύφτοι και οι λάθρο θα πάρουν οι οποίοι έχουν 5 και 6 παιδιά

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου