Υγειονομικοί εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται το Σάββατο (02/04) στην πόλη της Θεσσαλονίκης για το προσυνέδριο της Ν.Δ. και οι υγειονομικοί εργαζόμενοι τού επιφύλαξαν «θερμή υποδοχή».

Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε έντονα την ώρα που έφτασε ο Πρωθυπουργός στο Βελλίδειο, ήταν το «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», ενώ προχωρώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε τα στελέχη του κόμματός του να τον παροτρύνουν λέγοντας «προεδράρα μη μασάς τίποτα».

Έτσι η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου διεξάγεται το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είχε και… συνθηματική υπόκρουση, με συγκεντρωμένους υγειονομικούς να διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας και την ανύπαρκτη κυβερνητική πολιτική στήριξης του ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, το προσυνέδριο της Ν.Δ. πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και πολλοί υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό για να διαμαρτυρηθούν για τις αναστολές εργασίας.

Ακόμα, η συγκέντρωση των υγειονομικών πραγματοποιείται στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Στρατού και 3ης Σεπτεμβρίου, κάτω από την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πού βρίσκονται σε όλη τη γύρω περιοχή.


Μάλιστα, οι υγειονομικοί εργαζόμενοι φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ζητούν να σταματήσουν άμεσα οι αναστολές εργασίας.