Ή αποβιομηχανοποίηση της Ελλάδας αποτελεί πράξη εθνικής προδοσίας στην οποία οι έλληνες οφείλουν επιτέλους να αντιδράσουν πριν μετατραπούμε όλοι σε δουλοπάροικους.
Έκλεισαν τις ελληνικές βιομηχανίες τη μία μετά την άλλη. Όπως ακριβώς θέλουν να απαξιώσουν και να ξεπουλήσουν την ΛΑΡΚΟ για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε η μεταποίηση των πολύτιμων μεταλλευμάτων που αποτελούν εθνικό πλούτο να γίνεται σε εργοστάσιο στα Σκόπια!
Δεν μιλάμε λοιπόν για απαξιωμένες βιομηχανίες που παράγουν κάποιο
ξεπερασμένο προϊόν και λόγω της προόδου και της μετατόπισης της
κατανάλωσης έρχεται νομοτελειακά το τέλος τους.
Η ζάχαρη αποτελεί ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυριολεκτικά είναι απαραίτητο σε κάθε μέρος της Γης! Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για να δικαιολογήσουμε την σημασία του συγκεκριμένου προϊόντος το οποίο η Ελλάδα παρήγαγε επί έναν και πλέον αιώνα. Ακόμα και η κάλυψη της εσωτερικής ζήτησης, δηλαδή της ελληνικής αγοράς, αρκεί για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της Ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο στο οποίο υφίστατο πριν την κλείσουν οι κυβερνήσεις!
Γιατί λοιπόν κλείνουν την Ελληνική βιομηχανία ζάχαρης; Μία φωτογραφία αρκεί να δώσει την απάντηση.
Η φωτογραφία που βρήκαμε στο facebook, και κάθε Έλληνας μπορεί να την συναντήσει τα μεγάλα σουπερμάρκετ, δίνει μία πρώτης τάξεως εξήγηση για αυτή την λαθροχειρία με την καταστροφή της Ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης. Γερμανική ζάχαρη στα ελληνικά σουπερμάρκετ!
Δεν ξέρεις πραγματικά γιατί να εξοργιστείς πρώτα. Είναι χαμηλότερο το εργατικό κόστος στην Γερμανία δηλαδή και παράγεται εκεί η ζάχαρη αντί για την Ελλάδα; Όχι! Είναι χαμηλότερη φορολογία στην Γερμανία από ότι στην Ελλάδα ώστε να παραχθεί εκεί η ζάχαρη; Όχι! Είναι χαμηλότερο το κόστος ζωής στην Γερμανία από ότι στην Ελλάδα για να παραχθεί εκεί η ζάχαρη; Όχι!
Καταλαβαίνεις λοιπόν Έλληνα γιατί κατέστρεψαν όλες τις μεγάλες βιομηχανίες της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε γιατί μπορούμε να το κάνουμε. Εμπάργκο σε κάθε προϊόν που δεν είναι Ελληνικό!
Προβολή χορηγού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου