21 Απριλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ : Όταν ο Τσίπρας εξαπάτησε χυδαία τον λαό για να γίνει πρωθυπουργός - οταν το έπαιζε αντίθετος στην ενοικίαση των 2 Γαλλικών φρεγατών

Δείτε το βίντεο

Απίστευτος πολιτικός απατεώνας! ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK

 Απίστευτος πολιτικός απατεώνας! ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK
 
Σχεδόν ως σκάνδαλο περιέγραφε ο Αλέξης Τσίπρας την συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με τη Γαλλία για την ενοικίαση δύο φρεγατών FREMM. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου το 2013 έκανε λόγο για ακατάλληλα πλοία, πολιτικές σκοπιμότητες και μίζες:

"Στην επίσκεψη του κ. Ολάντ στη χώρα μας ανακοινώθηκε μια συμφωνία για την ενοικίαση γαλλικών φρεγατών.

Είναι οξύμωρο και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που ζητάμε βοήθεια από τους εταίρους αυτοί να απαιτούν να τους δίνουμε χρήματα για να νοικιάζουμε οπλικά συστήματα.

Οι γνώστες μάλιστα, οι βαθύτεροι γνώστες των τεχνικών ζητημάτων με ενημερώνουν ότι αυτά τα πλοία, είναι πλοία ακατάλληλα για τη χώρα μας, διότι είναι πλοία ανθυποβρυχιακού αγώνα και μάλιστα σε ανοικτές θάλασσες, όχι σε κλειστές θάλασσες όπως το Αιγαίο. Και προβλέπεται μάλιστα να τα νοικιάσουμε 200.000.000 το χρόνο για μια 5ετία, δηλαδή 1 δις στην 5ετία. Με δυο λόγια από τη μια τσέπη βγαίνει η βοήθεια από την άλλη μπαίνει."

"Δεν πρέπει να προσανατολιστούμε σε τέτοιους εξοπλισμούς που κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες και μίζες" συμπλήρωνε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε τη συμφωνία για τις 2 φρεγάτες:
Ομάδα Αλήθειας
Απίστευτος πολιτικός απατεώνας!

Όταν ο Τσίπρας ήταν αντίθετος στην ενοικίαση των 2 φρεγατών FREMM που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Σήμερα κάνει ακριβώς το ίδιο!
https://goo.gl/iqL7q8                             ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σκάνδαλο στην Ελληνική UNICEF: Υπέρογκους μισθούς και διορισμούς ημετέρων δείχνουν τα δύο πορίσματα




Υπέρογκοι μισθοί, προσλήψεις συγγενών και φίλων και κακοδιαχείριση στο Ελληνικό Τμήμα της UNICEF διαπίστωσαν δύο πορίσματα. Το πρώτο προέκυψε με πρωτοβουλία της νέας προέδρου της UNICEF Ελλάδας Σοφίας Τζιτζίκου, η οποία όπως αποκαλύπτει στο tvxs.gr προβληματίστηκε βλέποντας τους υψηλούς μισθούς των στελεχών. Κατόπιν, το πόρισμα εστάλη στα κεντρικά της UNICEF στην Γενεύη απ’ όπου και διατάχτηκε νέα έρευνα η οποία έδωσε επιπλέον ευρήματα.

Σήμερα ο φάκελος είναι στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για το αν και ποιες διώξεις θα ασκήσει. Όσο για το μέλλον της Ελληνικής UNICEF: «Θα παγώσει προσωρινά το τμήμα με την έννοια ότι θα σταματήσουν οι δράσεις με τη μορφή που έχουν σήμερα. Στόχος μας είναι η εξυγίανση καθώς η UNICEF κάνει σπουδαία δουλειά διεθνώς και δεν θέλουμε να σταματήσει η δράση της στην Ελλάδα. Ούτε όμως να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο» ανέφερε  η Σ. Τζιτζίκου στο tvxs.gr.

Είχαμε την πληροφορία πως η κα Τζιτζίκου βρέθηκε αντιμέτωπη με στελέχη που ήθελαν να την εμποδίσουν να προχωρήσει στη διαταγή του ελέγχου και ζητούσαν μάλιστα και την απομάκρυνσή της από την προεδρία. «Υφίστασαι μεγάλη πολεμική όταν πας να αγγίξεις συμφέροντα. Είχα τη συμπαράσταση όμως δύο μελών του ΔΣ αλλά και της κεντρικής UNICEF που κάνει εξαιρετική δουλειά. Το πόρισμα που διέταξα εγώ μετά τις υποψίες που μου δημιουργήθηκαν από την μισθολογική κατάσταση ήταν για τα έτη 2013, 2014 και 2015. Με βάση αυτό η Ελβετία προχώρησε σε έλεγχο σε βάθος 15ετίας. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα της κρίσης να αμείβονται διευθυντές στη UNICEF με 7.000 ευρώ, την ώρα μάλιστα που εργαζόμαστε τόσοι εθελοντικά και βασιζόμαστε στο ένα ευρώ των συνδρομητών μας. Εγώ είμαι συνταξιούχος φαρμακοποιός και παίρνω 1.400 ευρώ σύνταξη. Πρέπει να έχουμε συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία» λέει η κα Τζιτζίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα πορίσματα μεταξύ άλλων διαπιστώνουν πως δεν λειτουργούσε η επιτροπή προμηθειών ούτε ο εσωτερικός κανονισμός ενώ είχε δημιουργηθεί κλειστό κλαμπ ανθρώπων που διόριζε συγγενείς και φίλους με αποτέλεσμα η μισθοδοσία να μην γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια.


 tvxs.gr