Καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικες ερευνώνται για τον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που συνελήφθη χτες για παιδική πορνογραφία από πρώην συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τον τελευταίο καιρό, ερευνούσαν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος σήμερα συνταξιούχος αστυνομικός, πριν χρόνια, είχε ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια, δύο εξ αυτών ήταν αδελφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικες αδελφές ήταν τότε 15 και 17 ετών ενώ ο πρώην αστυνομικός, φρόντιζε να φωτογραφίζει τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες.

Νωρίς χθες το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας έκαναν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου στη Λάρισα, συλλαμβάνοντας τον ίδιο και κατάσχοντας φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και κάρτες μνήμες.

Σ’ αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο συλληφθείς διατηρούσε φωτογραφίες από τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μεταξύ άλλων, για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να εξετασθεί επίσης και η ηλικία άλλου, τρίτου κοριτσιού, φωτογραφίες του οποίου βρέθηκαν στο ίδιο υλικό. Να σημειωθεί πως από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή, προκειμένου να ερευνηθεί το περιεχόμενό του.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.




Πηγή: eleftheria.gr