12 Μαΐου 2018

Μαυραγάνης: "Καλύτερα μειωμένοι μισθοί παρά από το να μην αμείβεσαι καθόλου"



Είπε αυτός που σύμφωνα με το πόθεν_έσχες για το οικονομικό έτος 2016 διαθέτει:
7 ακίνητα και καταθέσεις ύψους 657.307,00 € στην τράπεζα ΒΚS της Σλοβενίας.
Λογικό να μιλάει με τέτοια άνεση για τους μειωμένους μισθούς που ψηφίζει με τα αριστερό ΑΝΕΛ μνημόνιο.
Μαυραγάνη πες μας γιατί διαθέτεις τις καταθέσεις σου στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα προκειμένου να στηρίξεις τις ελληνικές τράπεζες και την ρευστότητα της οικονομίας;

Οργή Ρώσων κατά της «Μεγάλης Αλβανίας» στα Βαλκάνια – Ρωσικός οδοστρωτήρας θα διαλύσει τα σχέδια των Τιράνων – «Θα προστατεύσουμε την Σερβία»







Ο Ρώσος βουλευτής προέβη σε δηλώσεις με αφορμή την πρόταση της υπουργείου Άμυνας της Αλβανίας για τη δημιουργία μια νατοϊκής ναυτικής βάσης στις αλβανικές ακτές – στην Αδριατική Θάλασσα, αναφέρει δημοσίευμα του himara.gr.
Ο Ζελεζνίακ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αλβανική πρόταση «είναι μια πλατφόρμα για τον σχηματισμό των Ενόπλων Δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου καθώς και η προηγούμενη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για την αναγκαιότητα της ενοποίησης της Αλβανίας με το Κόσοβο, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου για τη δημιουργία της λεγόμενης ‘Μεγάλης Αλβανίας’ που θα ελέγχεται από την Ουάσιγκτον».
Υπενθυμίζοντας τα τραγικά μαθήματα της ιστορίας, ο Ζελεζνίακ δήλωσε ότι «η στρατιωτική υποστήριξη, η πολιτική και η διπλωματική, που δίνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το λεγόμενο σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας», κατά μήκος των συνόρων της Ευρώπης, έχει πολλά κοινά με την κατάσταση στην Ευρώπη την παραμονή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, όταν η Μεγάλη Βρετανία, η κύρια πολιτική διευθέτηση της Ναζιστικής Γερμανίας, κάλεσε ουσιαστικά τον Χίτλερ να πολεμήσει».
Πρόσθεσε:
«Οι συνθήκες υπό τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ ενεργούν σε αντίθεση με όλους τους διεθνείς νόμους, οι επιθέσεις με πυραύλους, είναι μια επικίνδυνη διεθνής πρακτική.
Η Σερβία, η οποία μπορεί να είναι ο προκάτοχος αυτών των επιθέσεων, δεν έχει ισχυρές δυνατότητες να αντέξει και να υπερασπισθεί με επιτυχία την επικράτειά της, συμπεριλαμβανομένου του Κοσσυφοπεδίου.
Αλλά το επίπεδο της στρατιωτικής- τεχνικής συνεργασίας μεταξύ της Σερβίας και της Ρωσίας εντός των χωρών του CSTO (σημ. Οργανισμός της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας), θα δημιουργήσει μια αξιόπιστη βάση για τη δημιουργία του δυναμικού της άμυνας της Σερβίας, η οποία θα είναι σε θέση να προστατεύσει αξιόπιστα την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, υπερασπίζοντας τον σερβικό λαό στην περιοχή», δήλωσε ο Ζελεζνίακ.
Oπως έχει αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, o Τσάρος της ρωσικής ομοσπονδίας θα βοηθήσει στο ήδη υπάρχον σχέδιο που έχει εκπονηθεί στο Βελιγράδι και το οποίο αναφέρει, σύμφωνα με δεκάδες δηλώσεις Σέρβων αξιωματούχων , ότι η σερβική δημοκρατία της Βοσνίας θα ενωθεί με την Σερβία έχοντας έξοδο στην θάλασσα, ενώ το βόρειο Κόσοβο θα προσκολληθεί στην «μητέρα πατρίδα».
Mε λίγα λόγια, Μ. Αλβαμία εσείς;, Μ. Σερβία εμείς.
Το σχέδιο αυτό έχει αποφασιστεί μεταξύ των Σλάβων ( Ρώσων και Σέρβων) από το 2007 όταν οι ρωσικές υπηρεσίες αύξησαν υπέρμετρα την παρουσία τους στην περιοχή.
Σύμφωνα με έμπειρους ειδικούς αναλυτές , το επόμενο διάστημα θα δούμε πιθανόν στα Βαλκάνια πράγματα και θαύματα και για αυτό οι Αμερικανοί πιέζουν για να βάλουν στο ΝΑΤΟ τους Σκοπιανούς, αλλά ίσως και να τους προλάβουν τα γεγονότα που έχει σχεδιάσει η Μόσχα η οποία έρχεται πλέον σε ευθεία αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, ειδικά για την περιοχή αυτή .
 
Με πληροφοριες απο 


Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.
newsthessaloniki.gr

Προάγγελος παγκόσμιων εξελίξεων: Ο Πούτιν ζητά «ρήξη» με το δολάριο


Σε σχόλια του σε νομοθέτες, την Τρίτη,

μετά την ορκωμοσία του για την τέταρτη προεδρική του θητεία, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είπε πως μία ρήξη με το δολάριο είναι αναγκαία, προκειμένου να στηριχθεί η «οικονομική κυριαρχία» της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
«Ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να δει πως το μονοπώλιο του δολαρίου είναι επσφαλές και επικίνδυνο για πολλούς», υπογράμμισε ο Ρώσος ηγέτης και πρόσθεσε:
«Ο χρυσός μας και τα συναλλαγματικά αποθέματα έχουν επεκταθεί και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο», υπογράμμισε.
Μια τέτοια απόφαση φυσικά θα είναι, εφόσον υλοποιηθεί, ιστορικής σημασίας και προφανώς θα επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στην παγκόσμια «σκακιέρα».
Πηγή φωτό:fterografos
el.gr

Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.

Bόλος: 80χρονος παπάς πήγε να βιάσει 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της








Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής.
Αυτό που προκαλεί όμως αποτροπιασμό είναι ότι η μητέρα της 11χρονης γνώριζε τι θα συνέβαινε και είχε συμφωνήσει με τον 80χρονο να συναντά την κόρη της. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 80χρονος αρχικά είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 30χρονη μητέρα του κοριτσιού από τη Βουλγαρία.
Της έδωσε χρήματα και στη συνέχεια έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να βρίσκεται με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει.

Χθες το απόγευμα, έπειτα από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο ιερέα, που βρίσκεται σε αργία, ‘ένας αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 11χρονη και τη μητέρα της.
Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε ένα pet shop για να αγοράσουν ένα κατοικίδιο. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την κόρη της.

Ο 80χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο με την 11χρονη , με κατεύθυνση την παραλία του Αναύρου. Τότε, ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.
Σήμερα ο 80χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής, ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.
Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr, e-thessalia.gr
Μέσω:
newsthessaloniki.gr