23 Μαΐου 2017

Ο Νότης Μαριάς ιδρύει νέο κόμμα αλλα... ξέχασε να βάλει τον σταυρό στην σημαία το παλικάρι - ο αντιμνημονιακός με εντολή της τρόικας μάλλον

 
Δείτε
Χορηγούμενη ·

Νότης Μαριάς: Η ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος ''ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Imperial Palace Hotel (Αντιγονιδών 13 - Θεσσαλονίκη).
.





Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο γενοκτόνος της Ελλαδος Βίτσας – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

  Ο Βίτσας της Τσιπροπαρέας του Μαξίμου – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση



Δημήτρης Βίτσας




Έμφραγμα υπέστη τα ξημερώματα της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ο κ. Βίτσας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ναυτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.
Άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς του τοποθετήθηκε στεντ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί εκτιμούν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναρρώνει πλέον κανονικά.
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε μέσω Twitter «θερμά περαστικά» στον κύριο Βίτσα.

By NewsRoom -

Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο αστυνομικός στη Φωκίδα

στη Φωκίδα
Φωκίδα
Πηγή: Eurokinissi

Τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο έβαλε ένας 48χρονος αστυνομικός από τη Φωκίδα, ο οποίος υπηρετούσε στο Α.Τ. Ευπαλίου.

Το πρωί ο 48χρονος δεν πήγε στην δουλειά του. Αρχικά οι συνάδελφοι του υπέθεσαν ότι θα ήταν αδιάθετος, αλλά όταν περνούσε η ώρα και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του.

Δυστυχώς οι συνάδελφοι του που έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο σε ένα αποτρόπαιο 
θέαμα.

Δίπλα από το άψυχο σώμα του συναδέλφου τους ήταν το υπηρεσιακό του όπλο και ένα σημείωμα, με το οποίο ζητούσε “συγνώμη” για την πράξη του.

Ο άτυχος 48χρονος ζούσε μόνος του στο χωριό Μανάγουλη του Δήμου Δωρίδας. Οι συνάδελφοί του και οι συγχωριανοί του έχουν σοκαριστεί κυριολεκτικά, αφού τίποτα στην συμπεριφορά του δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.



By NewsRoom
Πηγή: LamiaReport

Κοινωνικό φαινόμενο: Το τραγούδι με 1,3 εκατ. προβολές σε 4 μέρες που βασίζεται σε ηπειρώτικο δημοτικό ρυθμό! (βίντεο) - (upd)


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ
18:33
23/05/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
της Μαρίνας Νικολάκη
 
Eνα τραγούδι κοινωνικό φαινόμενο που ακόμα δεν κυκλοφόρησε... έχει φτάσει το 1,3 εκατ. προβολές  σε μόλις 4 ημέρες στο youtube.com!
 
Πρόκειται για ένα πολύ καλό τραγούδι σε επίπεδο ερμηνείας και μουσικής, που βασίζεται σε ρυθμό ηπειρώτικου δημοτικού τραγουδιού!
 
Το καλό είναι ότι σε σχέση με όσα «σκουπίδια» που έχουμε συνηθίσει να «παίζουν» τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα τουλάχιστον αυτό βασίζεται στην μοναδική ελληνική δημοτική μουσική παράδοση. 
 
Χαρούμενο ξεσηκωτικό τραγούδι με ένα πολύ διαφορετικό βίντεο κλιπ!
 
Η ταλαντούχα καλλιτέχνης ξεχύθηκε μαζί με την παρέα της στους δρόμους της Αθήνας και τα έδωσε όλα με ένα εμπνευσμένο χορευτικό...
 
Μαζί στη σύνθεση και το στίχο ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento!
 
Απολαύστε το τραγούδι «Μάντισσα»...
 
Μουσική / Στίχοι: Μαρίνα Σάττι / Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης
Θυμίσου και τις «κούπες»:


Eurogroup: «Έφαγε ξύλο» ο Τσακαλώτος απο τα αφεντικά του για τις δηλώσεις Τσίπρα

Eurogroup: «Έφαγε ξύλο» ο Τσακαλώτος για τις δηλώσεις Τσίπρα
Οι... απειλές του πρωθυπουργού ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα αν δεν δοθεί λύση για το χρέος, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των δανειστών που ξέσπασαν στον Τσακαλώτο.
Η συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης ήταν γεμάτη εντάσεις, αλληλοκατηγορίες και πολλά νεύρα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, φέρεται να δέθηκε τα πυρά των ομολόγων του για τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα εάν δεν απομειωθεί προηγουμένως το χρέος, ενώ ενστάσεις διατυπωθήκαν και για την πρόσφατη νομοθέτηση σειράς μέτρων όπως η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από το καλοκαίρι του 2018 και μετά που νομοθέτησε την Πέμπτη η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την έκρηξη του υπουργού Οικονομικών προκάλεσε πρόταση που κατατέθηκε στο τραπέζι και η οποία προέβλεπε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα χωρίς χρήματα μέχρι οι χώρες μέλη της ευρωζώνης να συμφωνήσουν στα περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.
 

Φορολογικό σοκ για ανέργους, φοιτητές και νοικοκυρές που εισπράττουν ενοίκια.

Δυσβάσταχτους φόρους θα επωμιστούν χιλιάδες ιδιοκτήτες που το 2016 έλαβαν χαμηλά εισοδήματα από ενοίκια ή και ακόμα χαμηλότερα από περιστασιακή απασχόληση.

Φορολογικό σοκ αναμένει όμως και τους δικαιούχους πολύ μικρών ποσών οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, οι οποίοι το 2016 απέκτησαν ταυτόχρονα και πολύ χαμηλά εισοδήματα από ενοίκια.

Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος», στις περιπτώσεις αυτές, επειδή τα δηλούμενα εισοδήματα είναι πάρα πολύ χαμηλά, οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ κατά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων προσδιορίζουν το ύψος των φορολογητέων εισοδημάτων με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης. Δηλαδή, σε κάθε τέτοια περίπτωση λαμβάνουν υπόψη τους το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης των 3.000 ευρώ που ισχύει για τον άγαμο φορολογούμενο ή των 2.500 ευρώ που ισχύει για τον έγγαμο και προσθέτουν στο ποσό αυτό τυχόν επιπλέον ποσά τεκμηρίων διαβίωσης, εφόσον ο φορολογούμενος διέμεινε, κατά τη διάρκεια του 2016, σε κατοικία ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή δωρεάν παραχωρηθείσα ή εφόσον κατείχε και κάποιο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, η πρόσθετη διαφορά φορολογητέου εισοδήματος, που προκύπτει λόγω της εφαρμογής των τεκμηρίων διαβίωσης, φορολογείται όχι με την ευνοϊκή κλίμακα υπολογισμού του φόρου, η οποία ισχύει για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και προβλέπει αφορολόγητο όριο εισοδήματος 6.636 – 9.545 ευρώ, αλλά με την κλίμακα φορολόγησης των εισοδημάτων από επιχειρηματικές δραστηριότητες, βάσει της οποίας το φορολογητέο εισόδημα υπόκειται σε φόρο υπολογιζόμενο με συντελεστή 22% από το πρώτο ευρώ!

Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η πρόσθετη διαφορά φορολογητέου εισοδήματος που προκύπτει βάσει των τεκμηρίων διαβίωσης σε όλες αυτές τις περιπτώσεις φορολογουμένων επιβαρύνεται με φόρο 22%! Στη συνέχεια επί του φόρου που προκύπτει επιβάλλεται και προκαταβολή φόρου με συντελεστή αυξημένο από 75% σε 100%!

Συνολικά, δηλαδή, για ένα φορολογούμενο με πολύ χαμηλό εισόδημα από ενοίκια και με πολύ μικρότερο εισόδημα από περιστασιακή απασχόληση ή από οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, η πρόσθετη διαφορά εισοδήματος που προκύπτει βάσει τεκμηρίων φορολογείται με τελικό συντελεστή 44%!

Το αποτέλεσμα είναι να επιβάλλονται εξωπραγματικοί φόροι εισοδήματος σε χιλιάδες φορολογούμενους με πενιχρά εισοδήματα από ακίνητα που είναι ταυτόχρονα άνεργοι ή φοιτητές και περιστασιακά απασχολούμενοι ή οικογενειάρχες που λαμβάνουν μικρά ποσά επιδομάτων στήριξης τέκνων από τον ΟΓΑ.

Πηγή: Newmoney.gr

Σακοράφα: Νιώθω ντροπή που προέτρεψα το λαό να ελπίσει με το ΣΥΡΙΖΑ



Σακοράφα: Νιώθω ντροπή που προέτρεψα το λαό να ελπίσει με το ΣΥΡΙΖΑ

«Κάποτε τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση», σημειώνει το πρώην στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος 

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Η Σοφία Σακοράφα σημειώνει ότι «η  σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας», ενώ νιώθει «ντροπή που κάποτε ήλπισα μαζί σας».

Μάλιστα αναφέρει ότι «ο καιρός είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί. Τότε θα τα πούμε!».

Ολόκληρη η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα

«Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με «βαριά καρδιά», βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.

Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.
Τότε θα τα πούμε!»

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Με πολύ σκληρές εκφράσεις απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Σοφία Σακοράφα η οποία, είχε επιτεθεί στο πρώην κόμμα της με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου χθες από τη βουλή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για υποκλοπή της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο ενώ θέτει και ζητήματα ηθικής καθώς αποκαλύπτει ότι η κ. Σακοράφα δεν έδωσε ποτέ συνδρομή στο κόμμα ούτε εισέφερε ποτέ στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αντίθεση με άλλους βουλευτές.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια».


 ΠΗΓΗ
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩPA: Άγρια επίθεση πολίτη στο Κούλη Μητσοτάκη…

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩPA: Άγρια επίθεση πολίτη στο Κυριάκο Μητσοτάκη…

9:13 μ.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩPA: Άγρια επίθεση πολίτη στο Κυριάκο Μητσοτάκη…



ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ- Δείτε Video…


Ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με έναν πολίτη σε έξαλλη κατάσταση να του επιτίθεται....


Ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με έναν πολίτη σε έξαλλη κατάσταση να του επιτίθεται....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-> Άγρια επίθεση πολίτη στο Κυριάκο Μητσοτάκη











Αλβανοί εθνικιστές κατέβασαν και ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία! Και η ελληνική δικαιοσύνη εκτός απο τυφλή είναι και κουφή

Τίτλος:fyllokaiftero1.blogspot.com

Αλβανοί κατέβασαν και ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία!
Προκλητικοί εμφανίζονται για μία ακόμη φορά οι Αλβανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και την πάτησαν με μίσος.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Ταχίρ Βελίου που θεωρείται ως ένας από τους πιο ακραίους εθνικιστές ο οποίος έκανε και ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook που έγραψε:
«Το κίνημα για την "ενωμένη Αλβανία" δεν θα επιτρέψει στους γείτονές μας να παραβιάζουν την εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της δημοκρατίας της Αλβανίας. Το κίνημά για την "ενωμένη Αλβανία" είναι έτοιμο να χτυπήσει όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους».

Ακόμα πιο προκλητική ήταν η απάντησή του στο STAR όπου ερωτώμενος για το περιστατικό ανέφερε πώς η Πρέβεζα είναι αλβανική!
Η κίνηση αυτή του Ταχίρ Βελίου θεωρείται ως αντίποινα μετά την ανάρτηση του χάρτης της βορείου Ηπείρου από τον Μητροπολίτη Κόνιτσας.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star που ακολουθεί:

                       

Στους 22 νεκρούς και η 8χρονη Τριανταφυλλιά Ρούσσου - Θρήνος στην Κύπρο (upd2)


H ISIS ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

14:27
 
23/05/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
Της Χριστίνας Φλάσκου
Το χειρότερο σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται σκορπίζοντας θρήνο και τεράστια «γιατί», από την είδηση ότι είναι νεκρή η 8χρόνη Αγγλοκύπρια Saffie Rose Roussou, η οποία και αγνοείτο αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο «Μάντσεστερ Αρένα». Οργισμένος, μάλιστα, ο θείος της μικρής είπε χαρακτηριστικά «Μας πέθαναν το μωρό μας!»

Ο θείος της 8χρονης,Chris Roussou, ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η ανιψιά του είναι νεκρή, σύμφωνα με όσα ανέφερε αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ στο ΑΠΕ –ΜΠΕ, ενώ, παράλληλα, το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης
Μέχρι στιγμής, το Κυπριακό Προξενείο στο Λονδίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το θάνατο του παιδιού.
Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη, που ζούσε στην ευρύτερη περιοχή του Λίβερπουλ, είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες και έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Το Προξενείο δεν έχει ως τώρα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.
Η 8χρονη Saffie Rose Roussos, που ο πατέρας της είναι από την Κύπρο, πιστεύεται ότι είναι το μικρότερο θύμα του χθεσινού μακελειού στο Μάντσεστερ, ενώ όσο εθεωρείτο αγνοούμενη μεγάλη ήταν η κινητοποίηση συγγενών και φίλων για τυχόν πληροφορίες στα social media

Χαρακτηριστικό παράδειμα είναι τα όσα έγραψε η Hannah Melling: "Η φίλη μου Λίζα και οι κόρες της Ashlee και Saffie ήταν στη συναυλία χθες το βράδυ.

"Η Saffie-Rose, 8 ετών, εξακολουθεί να λείπει. Η μητέρα της Λίζα και η αδελφή της Ash βρίσκονται στο νοσοκομείο με τραυματισμούς από θραύσματα που δεν απειλούν τη ζωή, αλλά εξακολουθεί να λείπει η Saffie.

"Παρακαλούμε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και να την βρείτε ... παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ".
Η ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την τρμοκρατική επίθεση
Στο μεταξύ και όπως αναμενόταν το πρακτορείο ειδήσεων Amaq, φερέφωνο του ISIS, ανακοίνωσε ότι η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Μάντσεστερ.

Η ISIS ανέφερε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στη συναυλία στο στάδιο Manchester Arena. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους γιόρταζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκρηξη που έγινε με 22 θύματα στο στάδιο του Μάντσεστερ. Λογαριασμοί στο Twitter, που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν μηνύματα νίκης σε σχέση με την έκρηξη, ενώ μερικοί από τους χρήστες παρότρυναν για παρόμοιες αιματηρές ενέργειες και σε άλλες περιοχές.





ΣΟΚ στην Θήβα από άγρια επίθεση σκύλου σε ηλικιωμένο (pics&vid) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕ "ΧΟΡΗΓΟ" ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ




ΣΟΚ στην Θήβα από άγρια επίθεση σκύλου σε ηλικιωμένο (pics&vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ηλικιωμένος μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών από το πάρκο στην οδό Πινδάρου στη Θήβα.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, το αδέσποτο ζώο χωρίς να προκληθεί τραυμάτισε τον ηλικιωμένο στο αριστερό του πόδι.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έξω από το φαρμακείο που λειτουργεί απέναντι από το πάρκο από τους εργαζόμενους και γενικό χειρούργο που έσπευσε για βοήθεια όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο
Read more: Δείτε το βίντεοΕΔΩ  :www.newsbomb.gr


ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ Ν.Δ









ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.





Τό άρθρο 93 παράγραφος 4 τού Συντάγματος, ορίζει ότι τά δικαστήρια ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ, νά ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟ, πού τό περιεχόμενό του είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Οί δικαστές καί οί Εισαγγελείς, είναι οί θεματοφύλακες τού Συντάγματος καί οφείλουν νά προστατεύουν τούς πολίτες από παράνομους νόμους πού θά ψηφιστούν από τήν πλειοψηφία τής βουλής, ή θά επιβληθούν μέ πράξη νομοθετικού περιεχομένου από τήν εκάστοτε κυβέρνηση.

Οφείλουν νά ερευνούν γιά τυχών παράνομους νόμους καί ενέργειες πού προβαίνει ή κυβέρνηση ή ή πλειοψηφία τής βουλής.

Μέχρι σήμερα δέν έχουμε δεί ποτέ οί Δικαστές καί οί Εισαγγελείς , νά έχουν προβεί σέ καμία τέτοια πράξη, τουναντίων, έχουν θεωρήσει ΝΟΜΙΜΟΥΣ, όλους τούς παράνομους νόμους πού ψήφισαν ή κυβέρνηση καί ή βουλή,

Ακόμη δέν επενέβη ούτε όταν ή βουλή μετέτρεψε τό υπερήφανο ΟΧΙ τού Ελληνικού λαού στό Δημοψήφισμα , σέ ένα κατάπτηστο ΟΧΙ, τό οποίον υπηρετούσε τήν υποδούλωση τών Ελλήνων από τούς Γερμανούς κατακτητές, μετατρέποντας τήν Ελλάδα σέ προτεκτοράτο καί τούς Έλληνες σέ Δούλους.

Μού δίνουν λοιπόν τό δικαίωμα ώς Έλληνα πολίτη, νά τούς θεωρώ προδότες τού Ελληνικού Έθνους καί τού Ελληνικού Λαού.
Επίσης μού δίνει τό δικαίωμα νά σκεφτώ ότι όλοι αυτοί, οί θεματοφύλακες τού Συντάγματος, μόνον  θεματοφύλακες δέν είναι, αλλά εχθροί τού Ελληνικού λαού καί τού Έθνους.
Επίσης μού δίνει τό δικαίωμα νά σκεφτώ ότι οί παράνομες αποφάσεις τους , νομιμοποιώντας τούς παράνομους νόμους, τό κάνουν γιά ίδιον όφελος καί όχι όπως οφείλουν γιά τό γενικό όφελος τού Ελληνικού Λαού καί τού Έθνους.

Φυσικά εξαιρούνται μία χούφτα δικαστές καί Εισαγγελείς, οί οποίοι προσπαθούν νά αναδείξουν τίς λαμογιές τών πολιτικών καί τά παράνομα Μνηνμόνια.
Αυτούς δυστυχώς τούς έχουν απομονώσει οί υπόλοιποι δικαστές πού στηρίζουν τίς παρανομίας τών κυβερνήσεων καί τής βουλής.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

'Αρθρο 93: (Διακρίσεις των Δικαστήριων)

1. Tα δικαστήρια διακρίνονται σε διοικητικά, πολιτικά και ποινικά και οργανώνονται με ειδικούς νόμους.
2. Oι συνεδριάσεις κάθε δικαστηρίου είναι δημόσιες, εκτός αν το δικαστήριο κρίνει με απόφασή του ότι η δημοσιότητα πρόκειται να είναι επιβλαβής στα χρηστά ήθη ή ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι προστασίας της ιδιωτικής ή οικογενειακής ζωής των διαδίκων.
**3. Κάθε δικαστική απόφαση πρέπει να είναι ειδικά και εμπεριστατωμένα αιτιολογημένη και απαγγέλλεται σε δημόσια συνεδρίαση.
Νόμος ορίζει τις έννομες συνέπειες που επέρχονται και τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση παραβίασης του προηγούμενου εδαφίου. Η γνώμη της μειοψηφίας δημοσιεύεται υποχρεωτικά. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την καταχώριση στα πρακτικά ενδεχόμενης μειοψηφίας, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις της δημοσιότητάς της.
4. Tα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.