15 Ιουνίου 2018

Μακεδονία ξακουστή

.


Η ΕΛ.ΑΣ, με εισαγγελική εντολή, διώκει τον Μπαρμπαρούση, αντί να καταδιώξει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



 Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρξαν μπλόκα, καθώς ο βουλευτής εντοπίστηκε στα διόδια της γέφυρας του Ρίου, όμως στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη στον δρόμο.




ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ "ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ".
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ... "ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ"... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΝ ΠΙΟΛ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Και για να μην υπάρξει παρερμηνεία, ταυτίζομαι με τα λεχθέντα του βουλευτή, αλλά καταδικάζω την στάση του, γιατί διευκόλυνε την συγκυβέρνηση των μπολσεβίκων προδοτών, λέγοντάς τα σε ακατάλληλη στιγμή και χωρίς νομική τεκμηρίωση.

Υ.Γ.2. Ο τίτλος και οι φωτό, είναι επιλογή μου και σατυρίζουν την κατάντια της αστυνομίας, που προστατεύει ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.






Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες μια απίστευτη καταδίωξη: Η ΕΛ.ΑΣ, καταδιώκει το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.
 

Το όχημα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και περίπου στις 21:00 πέρασε τα διόδια της γέφυρας του Ρίο, ενώ τον ακολουθούν περιπολικά της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν στήνουν «μπλόκο» υπό τον φόβο τροχαίου ατυχήματος.



Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρξαν μπλόκα, καθώς ο βουλευτής εντοπίστηκε στα διόδια της γέφυρας του Ρίου, όμως στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη στον δρόμο.


Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο οδηγός ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της τροχαίας.



Ο Μπαρμπαρούσης φέρεται να κατευθύνεται στο Αγρίνιο, όπου διαμένει.


Μετά την περιπετειώδη καταδίωξη, κατά πληροφορίες, ο βουλευτής έχει κρυφτεί και αναζητείται.



Πηγή

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΛ: Διαμαρτύρομαι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ.

Η ανακοίνωση της παραίτησης ενός σημαντικού στελέχους των ΑΝΕΛ, του Δημήτρη Ζησιμόπουλου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου, Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ε.α και πολιτευτή στην Πιερία….


Το κείμενο της παραίτησης:
​Προεκλογικά είχα υποσχεθεί ότι θα παραμείνω πιστός στις θέσεις και τις αρχές μου, καθώς και στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ, ότι θα αγωνίζομαι με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Για το λόγο αυτό υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος των ΑΝ.ΕΛ, πράττοντας το πατριωτικό μου καθήκον.
Με την παρούσα διαμαρτύρομαι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ.
Έχοντας υπηρετήσει πιστά και χωρίς καμιά υστεροβουλία το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ και γνωρίζοντας και πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών συμμερίζονται τις απόψεις μου ελπίζω η παραίτησή μου να δώσει το έναυσμα ώστε να ξυπνήσουν συνειδήσεις.

Με τιμή
Ζησιμόπουλος Δημήτριος
Αξιωματικός Π.Ν ε.α
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Αναπληρωτής γραμματέας προστασίας του πολίτη
Τοπικός εκπρόσωπος γραμ. Εθνικής άμυνας ΑΝ.ΕΛ.

ΤΩΡΑ – Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)




mparmparousis2
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση
Με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Λίγη ώρα πριν, η ηγεσία της Χ.Α. είχε φροντίσει να βγάλει την ουρά της… απέξω και να καταδικάσει το κάλεσμα του βουλευτή της σε πραξικόπημα…
20180615122151_968533
Προηγούμενη ενημέρωση
Μετά από τις δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα, η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προσανατολίζεται στην αποκήρυξη των απόψεων του βουλευτή της.
Επίσης, σκέφτονται ακόμα και τη διαγραφή του,  μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ! ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ της Χ.Α.:« Ο Στρατός να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!»
Παίρνει αποστάσεις η Χρυσή Αυγή από Μπαρμπαρούση 
«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;»
Δείτε τη δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου
Παρέμβαση και από τον Άρειο Πάγο
Την παρέμβαση και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή Κ. Μπαρμπαρούση.
Η κυρία Δημητρίου απέστειλε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά δημοσιεύματα με την παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Στον Αρειο Πάγο Καμμένος και Κουβέλης για Μπαρμπαρούση
Προφορική μηνυτήρια αναφορά καταθέτουν από λεπτό σε λεπτό στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπλ.υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση αλλά και κατά τη Χρυσής Αυγής. Οι κ.κ. Π.Καμμένος και Φ.Κουβέλης θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις με βάση τα προβλεπόμενα από τον ποινικό κώδικα.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής K. Μπαρμπαρούσης, μιλώντας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, είπε: «επειδή η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν νομοθετεί προς το συμφέρον του έθνους αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!», είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης προκαλώντας θύελλα στην αίθουσα.
.
 makeleio.gr

Με Σταλινικές μεθόδους λειτουργούν τώρα πια.Απείλησαν διοργανωτή των συλλαλητηρίων!!!

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Ενα μπάχαλο μεσα στην βουλή!!!!
Σφαχτείτε μπας και γλιτώσουμε απο εσας!!!!!!
Eχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση για το Σκοπιανό. Οι κόντρες και οι απειλές είναι απίστευτες και έχουν ξεφύγει από τα κοινοβουλευτικά δεδομένα. Εικόνες θλιβερές.

Η χώρα θα έπρεπε να ήταν σύσσωμη ενωμένη. Οι βουλευτές θα έπρεπε να δώσουν το παράδειγμα πρωτίστως. Αντί να αφήσουμε τους Σκοπιανούς να τρώγονται μεταξύ τους, βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

Η συζήτηση εξελίσσεται σε υψηλούς τόνους και έως τώρα έχει σημαδευτεί πρωτίστως από τη συνταγματική εκτροπή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία να προχωρήσει σε πραξικόπημα.

Υψηλοί τόνοι, όμως, επικράτησαν και στην αντιπαράθεση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και της Ντόρας Μπακογιάννη που ξεκίνησε όταν η κυρία Μπακογιάννη είπε στην ομιλία της ότι παρακολουθεί τον κ. Κοτζιά να περιφέρεται στα κανάλια και να απειλεί με δημοσιοποίηση εγγράφων για το Σκοπιανό. Όπως είπε, είναι γνωστή η λογική της Στάζι, προσθέτοντας ότι ο κ. Κοτζιάς έχει εμπειρία από την αλήστου μνήμης συνεργασία του με το καθεστώς Χόνεκερ.

Η τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του κ. Κοτζιά. Σε έντονο ύφος έκανε λόγο για «ύβρεις συγκεκριμένου περιοδικού, που διασυνδέεται με την κυρία Μπακογιάννη» και για τις οποίες το περιοδικό έχει καταδικαστεί. «Την καλώ είτε να τις πάρει πίσω, είτε να δεχθεί την άρση της ασυλίας της στο Κοινοβούλιο», τόνισε.

Νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, «απειλούσε» τη Νέα Δημοκρατία ότι θα καταθέσει στη Βουλή ντοκουμέντα, τα οποία αποκαλύπτουν πώς χειρίστηκε στο παρελθόν το Σκοπιανό ζήτημα, το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εξωτερικών, ήδη, έπειτα από αίτημα του Νίκου Κοτζιά, αποχαρακτηρίστηκαν μία σειρά από απόρρητα έγγραφα για το Σκοπιανό, τα οποία ο κ. Κοτζιάς σκοπεύει πλέον να φέρει στη Βουλή, κατά τη διαδικασία της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Για ποιον λόγο τα φέρνει; Τι θέλει ακριβώς να αποδείξει; Αντί να παραδεχθούν τα λάθη τους ξεσκονίζουν φακέλους για να κάνουν τι ακριβώς;

Γεωργιάδης για Κοτζιά: Ένα σταλινικός κομμουνιστής ήτανε!

Είστε ψεύτες και υποκριτές, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Φωνάζατε να καεί, να καεί το μπ… η Βουλή και τώρα φορέσατε τον μανδύα της μετριοπάθειας» επισήμανε, απευθυνόμενος σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Πάρτο πίσω, του φώναξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς το λέγατε στην πλατεία, εγώ να το πάρω πίσω, αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ.

Προκειμένου να τεκμηριώσει την ακραία επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε στα πρακτικά συνέντευξη του Πάνου Καμμένου ότι «δεν θα γίνει πολιτική πόρνη ούτε του Σαμαρά, ούτε του Τσίπρα» και πρωτοσέλιδα περιοδικών με τον Αντώνη Σαμαρά πυροβολημένο ή ως ψυχασθενή.

Ειδικότερα για την αντιπαράθεση Νίκου Κοτζιά – Ντόρας Μπακογιάννη, παρουσίασε το εξώφυλλο του βιβλίου του υπουργού Εξωτερικών «Η Πολωνία και εμείς», το οποίο, όπως είπε, αποτελεί ύμνο στον Γιαρουζέλσκι. «Ένα σταλινικός κομμουνιστής ήτανε» προσέθεσε.

Ό,τι και να κάνετε, η ιστορία θα γράψει ποιοι παρέδωσαν το ιερό όνομα της Μακεδονίας, είπε ακόμη, απευθυνόμενος στους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε προσωπικά και στον κ. Κατσίκη, λέγοντάς του ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για όσους ψηφίσουν κατά της πρότασης μομφής. Αντίθετα, αναγνώρισε ως… υποχώρηση από την ιδεολογική τους συνέπεια την αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων.

Για δολοφονία χαρακτήρων έκανε λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που ζήτησε τον λόγο για να υπερασπιστεί τον Νίκο Κοτζιά. Η κυρία Μπακογιάννη δεν τον κατηγόρησε για κομμουνιστή, αλλά ως πράκτορα της Στάζι, διευκρίνισε.

Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε διοργανωτής των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

Απειλή κατά της ζωής του δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, Μιχάλης Πατσίκας. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς συντελεστές της διοργάνωσης των μεγάλων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το όνομα των Σκοπίων.


«Σε απειλώ ευθέως. Θα σε σκοτώσω» γράφει μεταξύ άλλων ο αποστολέας στο μήνυμα που έστειλε προς το μέλος της επιτροπής αγώνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αποστολέας είναι νεαρός, απόφοιτος νομικής σχολής και έχει πλούσια δράση στο διαδίκτυο κατά της διοργάνωσης των συλλαλητηρίων και υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Μπορεί να είναι ένα ανώνυμο μήνυμα, όμως όπως φαίνεται κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Καιρός να ενωθούμε. Δίνουμε μια μάχη, δεν πρέπει να βγούμε για άλλη μία φορά χαμένοι.







Με πληροφορία απο:
newsthessaloniki.gr

Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Ελληνίδες και Έλληνες. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων.......


Ελληνίδες και Έλληνες.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων.
Δηλαδή ουσιαστικά πάει να βάλει με την υπογραφή του ταφόπλακα στην ακεραιότητα της Πατρίδας μας υπογράφοντας τον διαμελισμό της.
Σε αυτή την αντιδημοκρατική εξέλιξη απαντούμε με περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερο Αγώνα.
Εάν επιχειρήσει να πάει στις Πρέσπες, εκεί που βρίσκονται τα ιερά κόκαλα του Πάυλου Μελά και των υπόλοιπων Μακεδονομάχων, που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας, ανακοινώσαμε ότι θα βρισκόμαστε, δεκάδες χιλιάδες εκεί, ώστε να μην επιτρέψουμε να υπογράψει.
Παράλληλα καλούμε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαιτερα όλους τους Δημοκράτες, Πατριώτες των Αθηνών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων της Νοτίου Ελλάδας σε συνεχή και Ανένδοτο Αγώνα από την Πλατεία Συντάγματος από το πρωί της Παρασκευής 15/06/2018 μέχρι να σταματήσει το έγκλημα που είναι υπό εξέλιξη.
Καλούνται όλοι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων που συμφωνούν με τον Κυρίαρχο Λαό να παραιτηθούν από της Βουλευτικές έδρες τους ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της βούλησης του Ελληνικού Λαού.
Επαναλαμβάνουμε ότι στην αντιδημοκρατικότητα τους απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, την Ειρήνη και την Μακεδονία μας.
Διατρανώνουμε με ειρηνικό τρόπο την βούληση μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.
Θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα και συνεχή παρουσία στην Πλατεία Συντάγματος όπως ορίζει το Συνταγμα και το Δημοκρατικό μας δικαίωμα.



Δεν τους χωρά ελληνικό χώμα: Στα Σκόπια υπογράφεται η συμφωνία - Φοβούνται την οργή του λαού

Δεν τους χωρά ελληνικό χώμα: Στα Σκόπια υπογράφεται η συμφωνία - Φοβούνται την οργή του λαού
Με την κίνηση αυτή αποφεύγουν διαδηλώσεις κι άλλες αντιδράσεις ενώ την ασφάλεια της περιοχής θα την αναλάβουν οι σκοπιανές δυνάμεις ασφαλείας.
Η Κυριακή είναι η επικρατέστερη ημέρα κάτι για το οποίο το pronews.gr έχει ενημερώσει εδώ και μέρες, ενώ η τελετή θα γίνει στη βόρεια πλευρά της Μεγάλης Πρέσπας, δηλαδή στο έδαφος της πΓΔΜ.
Στη συνέχεια, όλοι μαζί θα… δειπνήσουν στην ΠΓΔΜ για να «εορταστεί» η κοινή... χαρά.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί τα Σκόπια.
Η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία θα υπογραφεί από τους υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ντιμιτρόφ παρουσία των πρωθυπουργώνΤσίπρα και Ζάεφ.
Στην τελετή έχουν προσκληθεί ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ο ειδικός διαμεσολαβητής, Μάθιου Νίμιτς, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και η ύπατη εκπρόσωπος της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι.
Έτσι στην διάπραξη του «εγκλήματος» θα συμμετέχει ολόκληρος ο δυτικός παράγοντας
Με την κίνηση αυτή αποφεύγει ο Α.Τσίπρας να αντιμετωπίσει κατάματα τον λαό μέρος του οποίου τον εξέλεξε και πρωθυπουργό ενώ ταυτόχρονα συμβολίζει με την επίσκεψη στα Σκόπια τη «νέα» αρχή στις ελληνοσκοπιανές σχέσεις.
Μια αρχή που θα δει τα Σκόπια να έχουν αλλάξει όνομα και να χρησιμοποιεί το «brand name» της Μακεδονίας εάν τελικώς η συμφωνία αυτή φτάσει στην ελληνική Βουλή και φυσικά εάν επικυρωθεί διότι υπάρχει ακόμα... δρόμος.
Ένα τριήμερο με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ αναμένεται, ενώ η Βουλή θα ενημερώνεται για τη συμφωνία.
Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία καλεί να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα από σήμερα στις 10 το πρωί και για τρεις ημέρες, πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν εναντίον του «ξεπουλήματος της Μακεδονίας». Tην ίδια ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η ενημέρωση του Κοινοβουλίου για τη συμφωνία.
Η Επιτροπή μάλιστα, κάνουν λόγο για οργανωμένη και στημένη προδοσία, στην οποία είναι ξεκάθαρο ποιοι συμμετέχουν, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Ακόμη και ο ΠτΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος με την πλήρη αδιαλλαξία του, την αποδοχή και την υποστηρικτική του στάση απέναντι στην Κυβερνητική επιλογή, γίνεται συνένοχος στο έγκλημα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Μάλιστα, η Επιτροπή θέτει ζήτημα νομιμοποίησης της κυβέρνησης να «ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας» καθώς μόνο ένα τμήμα της στηρίζει τη συμφωνία, καθώς ο κ. Καμμένος έχει κάνει γνωστή τη διαφοροποίησή του.
Η κυβέρνηση «ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας μας ενώ ταυτόχρονα εξαιρεί από τη σύνθετη ονομασία τις πιο σημαντικές χρήσεις που είναι η ταυτότητα και η γλώσσα, παραβιάζοντας κατάφορα την πάγια εθνική μας θέση. Βάζοντας την υπογραφή μας σε μια τέτοια ντροπιαστική συμφωνία δίνουμε γραπτώς την έγκρισή μας στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και η γλώσσα τους «Μακεδονική» Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση αψηφά επιδεικτικά την γνώμη του ελληνικού λαού, παραμερίζει την ευαισθησία των Μακεδόνων και υποτιμά τη δυναμική συμμετοχή του απλού κόσμου στα συλλαλητήρια που προηγήθηκαν», τονίζει η Επιτροπή.
Στην επιτροπή μετέχουν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος, ο Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας, Μιχάλης Χρυσανθακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά, Μιχάλης Κοντογεωργίου, ο στρατηγός ε.α. Παναγιώτης θεοδωρακίδης και ο καθηγητής δημοσίων σχέσεων Πολύκαρπος Αδαμίδης.
Οι κινητοποιήσεις δεν σταματούν στην Αθήνα καθώς η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρίσκονται στις Πρέσπες στις 11 το πρωί της Κυριακής.
«Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων» αναφέρεται σχετικά.
Μάλιστα ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στις Πρέσπες, με σημείο και ώρα αναχώρησης την οδό Εγνατίας 76 στις 07.30, ενώ η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ.
Για κράτηση θέσεων στα λεωφορεία η Επιτροπή Αγώνα ενημερώνει τους πολίτες να καλούν στο 2310 244400.
Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας: Πρώτο Ενημερωτικό Δελτίο από την Πλατεία Συντάγματος για 15/16 Ιουνίου 2018 from Τράπεζα Ἰδεῶνon Vimeo.
Pronews

AYTA ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΜΩΝΕΙ ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ; ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;