08 Ιανουαρίου 2017

Αστυνομικοί προς A.Τσίπρα: «Μην ξαναπάς θέατρο – Κινδυνεύεις» – Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή



Να αποφεύγει να πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις και δημόσιους κινηματογράφους συνιστούν στον Αλέξη Τσίπρα οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας γιατί προφανώς ο κόσμος έχει αγριέψει και με την κοινωνία στα κάγκελα έρχονται δύσκολες στιγμές για τα μέλη της κυβέρνησης.

Οι συστάσεις της προσωπικής ασφάλειας του Α.Τσίπρα έρχονται μετά τον καταιγισμό συμβάντων που αντικατοπτρίζουν την δυσαρέσκεια και τα δικαιολογημένα νεύρα των πολιτών για την «πρώτη φορά Αριστερά».

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα με τα οποία τον υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο κόσμος στο ίδρυμα Κακογιάννη.
«Από εκεί πας ντουγρού για τη Σιβηρία και αυτό σου αξίζει!» φώναζαν εν χορών οι εξοργισμένοι πολίτες εναντίον του Α.Τσίπρα. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, απειλήθηκαν ευρύτερα επεισόδια με σπρωξίματα και παραλίγο να έρθουν στα χέρια θεατές με άνδρες της προσωπικής φρουράς του Πρωθυπουργού.

Ο Α.Τσίπρας πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ομπίντα – Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη», που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης.
Μόλις έγινε αντιληπτός από τους θεατές, πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να σφυρίζουν αποδοκιμαστικά και να του ζητούν να αποχωρήσει, ενώ απειλήθηκαν και επεισόδια.
Λόγω της θεματολογίας της παράστασης, που αναφέρεται στη ζωή του αμφιλεγόμενου ηγέτη του Κ.Κ.Ε. Νίκου Ζαχαριάδη, ο οποίος αυτοκτόνησε εξόριστος στη Σιβηρία, η σύνθεση του κοινού ήταν αν μη τι άλλο πρωτίστως αριστερών φρονημάτων.

Μάλιστα, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να ανέβει στη σκηνή ο ίδιος ο Γιώργος Κοτανίδης, φωνάζοντας προς το κοινό «ειρήνη υμίν».

Το pentapostagma.gr είχε αναφερθεί αναλυτικά στα περιστατικά στα άρθρα Οι άντρες της προσωπικής του φρουράς έσωσαν τον Α.Τσίπρα από τη λαϊκή οργή: «Από εκεί πας ντουγρού για τη Σιβηρία και αυτό σου αξίζει!» φώναζαν εξοργισμένοι πολίτες και Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά πλέον ο Α.Τσίπρας και η κυβέρνηση του: Μορφή χιονοστιβάδας οι διαμαρτυρίες από τους πολίτες- «Βόμβα» Σκουρλέτη για πρόωρες εκλογές (βίντεο).

Ενδεικτικό όλων, η μεγαλοπρεπέστατη κυβίστηση Λαζόπουλου. Αγανάκτησε μέχρι κ αυτός!
Μέσα από το blog του στο altsantiri.gr και το άρθρο με τίτλο «Να πάει και να μην ξανάρθει!» (σ.σ. το 2016), ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα με αιχμηρές εκφράσεις.

Το κείμενο του:

Το 2016 φεύγει. Οι φόροι όμως μένουν, ο ΕΝΦΙΑ μένει, η απελπισία μένει και μαζί με την μάταιη προσμονή, θα πίνουν πικρό καφέ στον προθάλαμο του μέλλοντος.
Αλυσοδεμένη η χώρα εδώ και εφτά χρόνια στον βράχο των μνημονίων, ως νέος Προμηθέας Δεσμώτης, κατασπαράσσεται από τα όρνεα των δανειστών.
Είμαστε η πρώτη χώρα αποικία της Ευρώπης, είμαστε κρατίδιο της Γερμανίας, όπου ο νέος τύραννος του αιώνα μας, ο κύριος Σόιμπλε κάθε μέρα μας υβρίζει, μας εμπαίζει, μας κοροϊδεύει, απαιτεί και συνθλίβει ανενόχλητος τη χώρα μας. Μας πατάει κάτω, όπως πατάμε τη γόπα ενός τσιγάρου για να σβήσει.
Προστάτες του οι απανταχού πληρωμένοι της δημοσιογραφίας, με τους δικούς μας προεξάρχοντες και προεξέχοντες, οι οποίοι παραχαράσσουν την ιστορία με σκοπιμότητα για την οποίαν ελπίζω να μιλήσει κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος. Και εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κι αυτός εντεταλμένος.
Εφτά χρόνια μετά, το χρέος δεν είναι βιώσιμο και η υποταγή στη λογική αυτή δημιουργεί ασφυκτικό αδιέξοδο. Συνεχίζουμε να πληρώνουμε αυτό που δεν αποπληρώνεται. Το χρέος αυτό είναι άπειρο. Μόνο εάν γίνει συγκεκριμένο και βιώσιμο μπορεί η χώρα να περάσει στην ανάπτυξη. Αλλιώς η ανάπτυξη θα είναι μονίμως καθ’ οδόν.
Οι δανειστές είναι αδίστακτοι. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Είναι δημοσιονομικά τέρατα. Βλέπω στις ταινίες όπου τερατόμορφα όντα και βάρβαροι με τσεκούρια κόβουν κεφάλια και μπροστά στον Σόιμπλε μου φαίνονται αστείοι.
Είναι αυτοί όλοι οι Κομισσιονάριοι τα χειρότερα τέρατα, τα τέρατα του αιώνα μας, οι γραβατωμένοι αληταράδες που κατασπαράσσουν χώρες με το δίκιο του δανειστή παραμάσχαλα. Ο πιο μοντέρνος μεσαίωνας. Δεν σε καίνε στην πυρά, σε καίνε στα δάνεια.
Όμως κάποιοι παρέδωσαν τη χώρα μας σε αυτούς
Πρώτος στην εθνική ιστορία υποταγής, ο Σημίτης, έθεσε τα θεμέλια της υπερχρέωσης και ο Γιώργος Παπανδρέου που τον διαδέχτηκε στο ΠΑΣΟΚ, υπέγραψε την καταστροφή της χώρας με την ένταξη στο ΔΝΤ. Τώρα γυρνάει στα γυμναστήρια και τρέχει στον διάδρομο, αλλά χωρίς να τον κυνηγάει κανένας, φορώντας γυαλιά Oakley, ο καταστροφέας των ζωών μας.
Όλοι αυτοί όμως θα παραμείνουν στο απυρόβλητο, θα έρχονται και θα επανέρχονται στην εξουσία με διαφορετικές μορφές.
Είναι οι άνθρωποι του γερμανικού μπλοκ. Σημίτης, Κυριάκος, Βενιζέλος (μετά τα υποβρύχια), Άδωνις (μετά την στροφή του και την στήριξη των γερμανικών εξοπλισμών), Θεοδωράκης (γεννημένος πρόθυμος).
Ετοιμάζονται τώρα να φτιάξουνε ένα κεντροαριστερό κόμμα Σημιτικής ραφής, το οποίο θα ενώσουν μετεκλογικά με τον Κυριάκο. Εκεί μέσα θα φορτωθεί και ο Βενιζέλος ώστε να μη μετακομίσει μόνος του στον Κυριάκο αλλά μέσω σχηματισμού για τη σωτηρία της πατρίδας, και τα λοιπά και τα λοιπά.
Από την άλλη πλευρά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά, οι οποίοι όμως δε βρίσκονται σε μεταξύ τους συνεννόηση. Η Χρυσή Αυγή είναι απομονωμένη, αλλά εάν χρειαστεί να συνεργαστεί θα πάει κατά εκεί που νιώθει πιο συγγενής.
Η ακροδεξιά είναι το «άτακτο» παιδί της δεξιάς. Η δεξιά είναι η μανούλα που το γέννησε.
Ακούσαμε αυτές τις μέρες ότι και τον Σαμαρά ο Σόιμπλε τον έριξε. Ασφαλώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτή είναι μία από τις συνήθεις κατασκευασμένες ειδήσεις των γερμανικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με το εγχώριο αληταριό. Θέλει να μας πει η είδηση αυτή ότι ο Σόιμπλε δεν διακρίνει δεξιούς και αριστερούς, αλλά απομακρύνει αυτούς οι οποίοι δεν τηρούν απλά το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο Σόιμπλε θέλει υποτακτικούς, θέλει κυβερνήσεις προφυλακτικά κι όποιος αντέχει τον τρελαίνει.
Αυτά είναι όσα συμβαίνουν, αλλά δεν είναι αυτά τα οποία αφορούν τους Έλληνες σε πρώτο βαθμό. Τον Έλληνα σήμερα τον απασχολεί ότι απλά δεν μπορεί να ζήσει.
Ότι παλεύει με τεράστια δυσκολία, καθημερινά, για τα πιο απλά πράγματα. Ότι μετράει τις μπουκιές του, ότι έχει περιορίσει τα πάντα, ότι όλη τη μέρα πληρώνει φόρους και άλλους φόρους, με χειρότερο τον ΕΝΦΙΑ, αυτό το τρισάθλιο κατασκεύασμα του Βενιζέλου που μαζί με το PSI και τον νόμο περί ΜΗ ευθύνης υπουργών, που είναι δικής του εμπνεύσεως, τον κατατάσσουν στους σκληρότερους της μεταπολίτευσης.
Η Αριστερά ξέχασε τον ιδιωτικό τομέα
Η κατάσταση όμως δεν παλεύεται και την ευθύνη δεν μπορεί να την έχει άλλος παρά η κυβέρνηση που κυβερνάει. Το η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν πρέπει να μείνει στην ιστορία ΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ.
Η ανεργία ήτανε στο 27%, ακούμε ότι πήγε στο 23%, αλλά έχουνε φύγει 300 χιλιάδες νέοι άνθρωποι. Αν αυτοί προστεθούνε η ανεργία είναι πάνω από το 30%.
Η Δεξιά δεν τους μέτραγε, αλλά η Αριστερά ας τους μετρήσει.
Όλη η ανεργία προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα. Κάνεις δημόσιος υπάλληλος δεν έχασε τη δουλειά του. Η Αριστερά προστατεύει τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους και πολύ καλά κάνει. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνει και με τον ιδιωτικό τομέα.
Είναι απαραίτητο να προστατευτεί και ο ιδιωτικός τομέας, τον οποίον η Αριστερά ξέχασε ότι υπάρχει στη χώρα αυτή.
Οι επιχειρήσεις πληρώνουν τους εργαζόμενους, όσες ακόμα πληρώνουνε, σε τρεις μήνες, σε οκτώ, σε 12. Και σχεδόν σύσσωμος ο ιδιωτικός τομέας ζει με έναντι.
Ζούμε στον αστερισμό του έναντι.
Αλλά οι φόροι δεν πληρώνονται έναντι. Το κράτος αντιμετωπίζει το ίδιο τον δημόσιο υπάλληλο και το ίδιο τον ιδιωτικό, ενώ παρέχει παντελώς διαφορετική προστασία. Δηλαδή ο δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος εισπράττει, μπορεί να είναι και συνεπής τους φόρους του.
Ο ιδιωτικός υπάλληλος που παίρνει έναντι, πως έχεις απαίτηση να είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις του; Και βεβαίως δεν θα πάει το αφεντικό φυλακή που δεν τον πληρώνει, αλλά ο εργαζόμενος παρότι δεν πληρώνεται.
Νομίζω ότι η Αριστερά έχει αποκτήσει μία εχθρική σχέση με τους ιδιώτες και δημιουργεί μία διαχωριστική γραμμή προστασίας, η οποία δεν είναι ανεκτή από την κοινωνία.
Εκεί άλλωστε είναι που έχει κερδίσει πόντους ο Μητσοτάκης, επειδή ακριβώς εισπράττει τη δυσφορία αυτή. Το μίσος, στις οικονομικές κρίσεις και στις δύσκολες εποχές, είναι το φυτό που ανθίζει. Αυτοί που χάνουν τις δουλειές τους στον ιδιωτικό τομέα θέλουν να χάσουν τις δουλειές τους οι «τεμπέληδες» στο δημόσιο τομέα.
Ο θυμός μονοδρομεί τις σκέψεις.
Τι λέει ο κόσμος εδώ στο ταξί σου που μπαίνει, ρώτησα έναν ταξιτζή.
-Έχει θυμό, λέει. Θα του δείξω εγώ του Τσίπρα.
–Τον Μητσοτάκη δεν τον ξέρουνε, του λέω; Δεν είναι καινούργιος να πεις.
-Α! Μου λέει ο Έλληνας δεν έχει πρόβλημα αν ο κλέφτης είναι κλέφτης, ο Έλληνας δεν θέλει ο φίλος του να του πει ψέματα. Θεωρεί ότι ο Τσίπρας δεν του εξηγήθηκε σταράτα.
Μεταφέρω ακριβώς τα λόγια, επειδή πάντα τα λόγια των άλλων τα προσέχω σαν γυαλικά, για να μη σπάσουν στο δρόμο.
Υπάρχει λοιπόν η αδιαφορία της Αριστεράς απέναντι στον ιδιωτικό τομέα και μία εχθρότητα, η οποία εξαντλείται σε μία άνευ προηγούμενων φορολόγηση διαλυτική της ζωής, του μέλλοντος και της προοπτικής.
Οι Έλληνες ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα έχοντας μια νοητή γραμμή στην οποία η χώρα θα μπορούσε να προχωρήσει μπροστά. Δεν μπορούμε λοιπόν να πάμε πίσω. Η Αριστερά μετρώντας τις συνέπειες του να πάει η χώρα στη δραχμή υπαναχώρησε.
Αλλά είδε πόσο δύσκολο είναι να επιβάλλει ακόμα και αυτό το επίδομα που αποφάσισε να δώσει στους συνταξιούχους. Σηκώθηκε αμέσως ο Σόιμπλε να τη βάλει τιμωρία.
Ο Σόιμπλε, αν μετρήσουμε τις δηλώσεις που έχει κάνει για τη χώρα του και για τη χώρα μας να είστε σίγουροι ότι έχει κάνει περισσότερες δηλώσεις για μας. Και είναι όλες δηλώσεις μίσους, εχθρότητας και τιμωρίας.
Όπως και να έχει η Αριστερά έκανε πίσω και πηγαίνοντας πίσω θα συναντήσεις και τον Μητσοτάκη, θα συναντήσεις και τον Σαμαρά, θα συναντήσεις και την μεταπολίτευση η οποία έχει βρωμίσει τον τόπο.
Όμως αυτή είναι η μοίρα του καθαρού νερού όταν μπλέξει με το βρώμικο. Βρωμίζει κι αυτό.
Το 2017 η Ελλάδα έχει έναν δρόμο. Μπροστά. Αλλιώς θα πέσουμε ξανά στον βόθρο της μεταπολίτευσης.
Θα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, Πρόεδρος Δημοκρατίας ο πατέρας Μητσοτάκης, η Ντόρα βέβαια στο ταμείο (εννοώ στο υπουργείο οικονομικών), οι Βενιζέλος και Άδωνις σε ρόλο δεξιού και αριστερού εξαπτέρυγου. Ο Κώστας Μπακογιάννης θα ηγείται κεντροαριστερού συνασπισμού, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Κυριάκο, όταν κάνει κι αυτός τη βόλτα του πάνω στα πτώματα της κρίσης.
Τα κόμματα πρέπει να απαντήσουν γραπτώς, χωρίς περιστολές και χωρίς βρώμικες υποπαράγραφους.
Είναι το χρέος βιώσιμο; Θέλουμε να κοπεί το χρέος όλοι μαζί; Θέλουμε το ΔΝΤ να συνεχίσει να είναι στη χώρα μας;
Χρειάζεται κοινή απόφαση για αυτό το μείζον θέμα. Από όλους.
Όχι ήξεις-αφίξεις. Όχι δόλιες απαντήσεις, όχι απαντήσεις που να αποφεύγουν να απαντήσουν. Με σαφήνεια. Να απαντήσουν τα κόμματα με σαφήνεια απόλυτη.
Ποιες είναι οι θέσεις τους. Δεν μπορεί η Αριστερά να υπόσχεται τέλος των μνημονίων και να υπογράφει το τρίτο και δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να υπόσχεται παροχές και καλύτερη ζωή, και με ένα τηλεφώνημα να αρνείται να δοθεί και αυτό το μικρό επίδομα στους συνταξιούχους.
Και ένας λαός δεν πρέπει να ξεχνάει ότι δε χρειάζεται να πορεύεται μόνο με αυτούς που είναι μπροστά του.
Μπορεί να επιβάλλει καινούργιους ανθρώπους στην ιστορία, όχι καναλο-τοποθετημένους ούτε Γερμανο-φτιαγμένους. Ούτε εντεταλμένους των μεγαλοσυμφερόντων.
Το 2017 έχουμε έναν μόνο δρόμο. Μπροστά. Ανατρεπτικά μπροστά.
Υ.Γ.: Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το site για να απαντώ ποτέ σε πράγματα που αφορούν εμένα τον ίδιο. Το θεωρώ στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στους αναγνώστες.
Έμαθα πάντα να κάνω υπομονή και να περιμένω. Ένα είναι σίγουρο πως όταν θα μιλήσω θα είμαι πολύ σαφής.
Καλή μας χρονιά!
Με Υγεία. Υγεία. Υγεία!
Υ.Γ. 2: Στεναχωρήθηκα που κατέβασαν αυτή την ρόδα από το Σύνταγμα. Δεν πρόλαβα να δω την Αθήνα από ψηλά. Κρίμα. Θα βλέπαμε την εξαθλίωση πανοραμικά. Θα παραμείνουμε λοιπόν στα κοντινά πλάνα.
Μεταξύ μας, αυτό το 2016 να πάει και να μην ξανάρθει...










πηγή: newsnea.gr




Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ALFA BANK A.E"

Κάτι συμβαίνει με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! – 

Νύχτα το ΨΗΦΙΣΑΝ



107
0




- See more at: http://paradrasi.gr/2017/01/08/kati-symveni-tis-ellinikes-trapezes-nychta-psifisan/#sthash.qYKzggoW.dpuf


Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», με ημερομηνία 30 Δεκεμβρίου 2016, το Ελληνικό …
…..Δημόσιο γίνεται εγγυητής για κάλυψη δανείου ύψους ενός δις από την- ιδιωτική-«Alpha Bank.
Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται, «παρέχεται η εγγύηση του ελληνικού δημοσίου προς τους ομολογιούχους ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζες με την επωνυμία ‘ALPHA BANK A.E’ ονομαστικής αξίας 1.000.000.000 ευρώ», με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.
ellinikes trapezes 2
ellinikes trapezes 3
- See more at: http://paradrasi.gr

Μάς έβαλλαν ΟΡΙΟ (για μετρητά) τα 500 ΕΥΡΩ; Στην Γερμανία ΔΕΝ υπάρχει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ όριο! Στήν Ιταλία, είναι…




ΠΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ; Απλά πάρε πριν κοιμηθείς 2 κουταλίας από...










…3.000 ευρώ! Στην Ισπανία, 2.500 ευρώ! Και στην Πολωνία, είναι …15.000 ευρώ !

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ π.χ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ
ΕΛΒΕΤΙΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ …Κ Ρ Α Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε ! 
100.000 ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΗΤΟΙ 63.500 ΕΥΡΩ!!!!!!!
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Α Γ Ρ Ι Ω Σ;;;
Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;;.…………….
Οι Ελβετοί «σνομπάρουν» το πλαστικό χρήμαΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 1.000 ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ
ΦΡΑΓΚΩΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Σ !
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανική σημαία
ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ελβετική σημαία
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Οι Ελβετοί εξακολουθούν να είναι …ερωτευμένοι με τα μετρητά, καθώς προτιμούν να κάνουν με τον τρόπο αυτό τις περισσότερες συναλλαγές τους, σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, όπου έχει αρχίσει να κυριαρχεί το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΕΤΙΑ
Στις αρχές του 2016, οι Ελβετοί «υποχώρησαν», ύστερα από πιέσεις της διεθνούς κοινότητος και δέχτηκαν να επιβάλουν «περιορισμό» στο ανώτατο ύψος μετρητών για μια και μόνη συναλλαγή.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΛΕΤΕ;
Όμως το όριο που επιβλήθηκε δεν είναι καθόλου μικρό, αφού τέθηκε για τις …100.000 φράγκα – περίπου 63.500 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία!!!
Για συναλλαγές σε μετρητά που ξεπερνούν το ποσό αυτό, τα καταστήματα στην Ελβετία θα πρέπει να επιβεβαιώνουν την ταυτότητα των πελατών τους και να αναφέρουν στις Αρχές, εάν θεωρούν ότι η συναλλαγή είναι ύποπτη.
Αντίθετα σε άλλες χώρες το ποσό αυτό είναι πολύ μικρότερο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΩνική σημαία
Στην Ελλάδα (ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΝΑΙΤΙΩΣ & ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017…) ανέρχεται σε 500 ευρώ. Στην Πολωνία είναι …15.000(!), στην Ιταλία 3.000, στην Ισπανία 2.500, στη Γαλλία και την Πορτογαλία 1.000, σύμφωνα με την ειδησιογραφική ιστοσελίδα ‘CCN.gr’.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!
ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ!
Στην Γερμανία του ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ …σακάτη, ΔΕΝ επιβάλλεται  α π ο λ ύ τ ω ς   ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ, για τη διενέργεια συναλλαγών με μετρητά!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΡΙΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ
Η αγάπη των Ελβετών για μετρητά, σημαίνει επίσης ότι στην χώρα κυκλοφορεί τεράστιος αριθμός χαρτονομισμάτων για να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΕΤΙΑ
Επίσης κυκλοφορεί και χαρτονόμισμα των 1.000 φράγκων, ένα με τη μεγαλύτερη αξία σε όλο τον κόσμο!
Η κυκλοφορία τόσο ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ χαρτονομίσματος, κάνει πολύ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ, την διακίνηση μεγάλων ποσών σε μετρητά στην χώρα…
[ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ …ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ‘ΑΝΕΛ’, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ, ΗΤΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ   Λ Υ Σ Σ Α Ξ Ε Ι, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ  ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!!
ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 1.500 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 500 !
ΜΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ‘ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ’, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ!
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΥΤΟ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
ΚΑΙ ΟΣΟΙ  – ΛΙΓΟΣΤΟΙ… – ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ…
Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ« Μεσω: triklopodia.gr

»Έπιασαν» οι πιέσεις και οι απειλές κατά της ζωής Τραμπ – Αποδέχεται την έκθεση για τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις – Η Παγκόσμια Ελίτ δεν επιθυμεί συνεργασία Ρωσίας-ΗΠΑ και »ανατινάζει» τα πάντα στον αέρα


Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδέχεται τα συμπεράσματα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία επιδόθηκε σε κυβερνοεπιθέσεις...

donald-trump_0

Δημοσίευση

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδέχεται τα συμπεράσματα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία επιδόθηκε σε κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να διαταράξει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ κι ενδεχομένως θα αναλάβει δράση, δήλωσε σήμερα ο προσωπάρχης του.
Ο Ράινς Πρίμπους είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fox News Sunday» ότι ο Τραμπ κατανοεί πως η Μόσχα βρισκόταν πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις σε βάρος οργανισμών του Δημοκρατικού Κόμματος.
«Αποδέχεται το γεγονός ότι (σε) αυτήν την συγκεκριμένη περίπτωση επρόκειτο για οντότητες στην Ρωσία, επομένως δεν είναι αυτό το θέμα» είπε ο Πρίμπους.
Οι δηλώσεις αυτές του Πρίμπους σηματοδοτούν μια σημαντική μεταστροφή στον τρόπο διαχείρισης του θέματος, καθώς ο μεγιστάνας επανειλημμένως έχει απορρίψει τις αιτιάσεις ότι οι Ρώσοι προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι κατηγορίες είναι προϊόν των πολιτικών του αντιπάλων που επιχειρούν να υπονομεύσουν τη νίκη του.

Είναι η πρώτη φορά που ένα ανώτερο στέλεχος της ομάδας του εκλεγμένου προέδρου αναγνωρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδεχθεί ότι η Μόσχα ενεπλάκη στην παραβίαση των ηλεκτρονικών συστημάτων και την ακόλουθη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

Ο Πρίμπους επισήμανε επιπλέον ότι ο δισεκατομμυριούχος σχεδιάζει να δώσει εντολή στις υπηρεσίες πληροφοριών να καταθέσουν προτάσεις για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Βάσει αυτών των προτάσεων, «θα ληφθούν ενέργειες» τόνισε ο ίδιος.

Ο Τραμπ δεν άλλαξε τυχαία τις δηλώσεις του. Όπως έχουμε αναφέρει όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και υπάρχει σχέδιο δολοφονία του εκλεγμένου προέδρου, καθώς δέχεται αφόρητες πιέσεις για να μην έρθει κοντά με την Ρωσία και τον Β. Πούτιν.
Παρόλο που ο Τραμπ έχει εκλεγεί πρόεδρος, οι νεοσυντηρητικοί παραμείνουν κυρίαρχοι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, καθώς και στην αφοσίωσή τους για την ηγεμονία των ΗΠΑ,καθώς αυτή η ενωμένη δύναμη παραμένει τόσο ισχυρή όσο πάντοτε. Η νεοσυντηρητική ιδεολογία έχει θεσμοθετηθεί σε τμήματα της CIA, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Πενταγώνου. Οι νεοσυντηρητικοί διατηρούν την επιρροή τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα think tanks, τις πανεπιστημιακές σχολές, τα ιδρύματα, και στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Η παγκόσμια ελίτ» έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα με την εκλογή του Τράμπ και συγκεκριμένα μετά τις ομιλίες του όπου υποσχόταν ότι θα βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία και τον πρόεδρο Β.Πούτιν, κι αυτό γιατί θεωρεί ότι ο νέος πρόεδρος της Αμερικής εισέρχεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία, ανατρέποντας το σημερινό «παγκόσμιο καθεστώς» ενώ φοβάται πως η μορφή του κόσμου θα πάρει εντελώς διαφορετική στροφή.

Οι «φωνές» που μιλούν για την δολοφονία Τράμπ έχουν αναπαραχθεί σε τόσο τρομακτικό ρυθμό που φημολογείται ακόμα ότι φοράει αλεξίσφαιρα γιλέκα κάθε φορά που βρίσκεται έξω σε κοινή θέα.

Εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα social media εναντίον του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ. Οι χρήστες που έχουν βομβαρδίσει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης -κυρίως το Twitter με τις αμερικανικές αρχές να διερευνούν το θέμα (αν και αρνήθηκαν να το σχολιάσουν) προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι οι απειλές αυτές είναι αξιόπιστες, σύμφωνα με την «New York Post». Στα social media, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και σχετικό hashtag #AssassinateTrump (Δολοφονήστε τον Τραμπ).

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τραμπ φοβάται ένα νέο »Μέιντάν» στις ΗΠΑ, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες ετοιμάζουν διάφορα »κινήματα», με σκοπό να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο. Σίγουρα ο Τραμπ δεν θέλει να δει η χώρα του να αιματοκυλήσει και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση περιπλέκεται. Αυτό που αναμένουμε είναι για το ποια θα είναι η στάση της Ρωσίας.

Αποκαλύπτουμε το μεγάλο κόλπο για τον έλεγχο του "χακί συνδικαλισμού" - ΕΓΓΡΑΦΑ

Αναδημοσίευση απο newsit
08.01.2017 | 20:40
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Το μεγάλο κόλπο για τον έλεγχο του χακί συνδικαλισμού αποκαλύπτει σήμερα το Onalert με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα.

Όπως όλα δείχνουν, μετά την ψήφιση της τροπολογίας στο νομοσχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων και την έναρξη ισχύος του "χακί συνδικαλισμού", κάποιοι εκπόνησαν σχέδιο πλήρους ελέγχου του στρατεύματος, προκειμένου να απολαύσουν προνόμια τα οποία τους παρέχει ο νόμος (πχ αμετάθετο και άλλες διευκολύνσεις).

Ωστόσο αυτό δεν τους ήταν αρκετό. Έπρεπε να θέσουν εκτός "μάχης" τους "ενοχλητικούς", οι οποίοι έχοντας συγκροτήσει ενώσεις με βάσει τις αποφάσεις των δικαστηρίων, δεν "υποτάχθηκαν" στην πολιτική που χάραξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και έκαναν αντιπολίτευση. Πρόκειται κυρίως για τις τρεις Ενώσεις Στρατιωτικών (Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου, καθώς και τον μεταγενέστερο Σύνδεσμο Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας).

Με τον νόμο 4407/2016 αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς οι τρεις Ενώσεις τροποποίησαν όπως όριζε ο νόμος τα καταστατικά τους και προετοιμάστηκαν για την συνέχιση της λειτουργία τους.

Έτσι, στις 10 Νοεμβρίου 2016, έρχεται μια τροπολογία στην Βουλή, από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, η οποία όμως αποσύρθηκε εντός μισής ώρας. Η ημερομηνία ωσόσο αξίζει να σημειωθεί, καθώς τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το Onalert, αποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου αφανισμού των όποιων "αντιφρονούντων" στην ΠΟΕΣ.

Στην επίμαχη τροπολογία, την οποία είχε παρουσιάσει κατ' αποκλειστικότητα το Onalert.gr, καταργούνται ουσιαστικά οι Περιφερειακές Ενώσεις που υπήρχαν και επιτρέπεται μόνο η ύπαρξη στρατιωτικών ενώσεων σε περιφερειακές ενότητες, που ουσιαστικά αντιστοιχούν σε πόλεις και όχι σε περιφέρειες.

Επίσης, η τροπολογία όριζε ότι καταργούνται οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών που απαρτίζουν την ΠΟΕΣ, και θα πρέπει να γίνουν πρωτοβάθμιες Ενώσεις για να ενταχθούν σε αυτήν. Οι δε πρωτοβάθμιες Ενώσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι μέλη της ΠΟΕΣ.

Ποιας ΠΟΕΣ; Όχι βέβαια αυτής που θα προέκυπτε μετά απο εκλογές, αλλά της υπάρχουσας την οποία σαφώς όριζε η τροπολογία!
Επιπλέον στην τροπολογία υπήρχαν διατάξεις όπως ότι το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ θα έπρεπε να διαθέσουν χώρο και πέντε στελέχη στην ΠΟΕΣ για την στελέχωση των γραφείων της, θέματα αδειών που θα παίρνουν τα μέλη της ΠΟΕΣ και των σωματείων υπό την ΠΟΕΣ, και άλλα ενδιαφέροντα τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην τροπολογία που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου.

Για να συμβούν όλα αυτά, υπήρξε όπως αποκαλύπτεται μια "υπόγεια" προτετοιμασία, και συμμόρφωση στα όσα ορίζει η τροπολογία, πριν ακόμα συζητηθεί ή κατατεθεί στην Βουλή. Φαίνεται, μάλλον ότι είχε συζητηθεί πίσω από κλειστές πόρτες....

Στις 15 Οκτωβρίου 2016, μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει στρατιωτικοί για να μπορέσουν να γίνουν μέλη και να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, το Μονομελές πρωτοδικείο της Αθήνας τους επιτρέπει να λάβουν μέρος και να θέσουν υποψηφιότητα, στην συνέλευση που είχε οριστεί στις 16 Οκτωβρίου (την επόμενη ημέρα δηλαδή) στο Περιστέρι.

Δυο ημέρες αργότερα μετά την συγκεκριμένη συνέλευση στρατιωτικών της περιφέρειας Αττικής, και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2016, ιδρύονται τρεις Ενώσεις Στρατιωτικών στην Αττική! Στον Βόρειο τομέα, στην κεντρική και στη Δυτική Αττική, ενώ μια εβδομάδα αργότερα ιδρύεται και η Ένωση Πειραιά. Δεύτερη σύμπτωση είναι ότι οι τρεις πρώτες νεοιδρυθείσες Ενώσεις έχουν την υπογραφή του ίδιου πληρεξούσιου δικηγόρου, και συμπτωματικά είναι μια εκ των δικηγόρων του γραφείου με το οποίος συνεργάζεται η ΠΟΕΣ!

  

Είναι σαφές ότι κάποιοι πριν καν έρθει η τροπολογία στην Βουλή, είχαν δρομολογήσει εξελίξεις και επιχειρούσαν να προλάβουν γεγονότα.

Στις 16 Οκτωβρίου επίσης, γίνονται άλλες δυο πολύ σημαντικές συνεδριάσεις. Οι Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειών Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, αποφασίζουν να μετονομαστούν σε Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Τρίπολης και Ροδόπης αντίστοιχα!




Ποιος λόγος άραγε να υπήρξε τον Οκτώβριο γι αυτή την αλλαγή, αφού ο νόμος που ίσχυσε αναγνώριζε όλες τις Ενώσεις;

Είναι προφανές ότι κάποιοι περίμεναν (ίσως και ακόμα να περιμένουν) διακαώς αυτή την τροπολογία, για να βγάλουν από τη μέση όσους δεν "ταιριάζουν οι απόψεις τους".

Πάντως ένας προσεκτικός παρατηρητής βλέπει ότι και η ΠΟΕΣ έχει αρχίσει να προσαρμόζει την ιστοσελίδα της στα νέα δεδομένα, καθώς έχει ήδη βάλει ενεργές παραπομπές στις νέες ενώσεις με βάση τα γεωγραφικά δεδομένα της τροπολογίας (που όμως δεν πέρασε) και δεν έχει περιλάβει καν τις Ενώσεις Στρατιωτικών Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, οι οποίες αφενός είναι ιδρυτικά της μέλη, αφετέρου λειτουργούν και έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του ισχύοντος νόμου. Αυτή η παρατήρηση δημιουργεί αρκετές υποψίες για αυτή την επιλογή.

Το ωραιότερο βέβαια είναι ότι έχει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αττικής έχει προσκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών της στις 29 Ιανουαρίου 2017, για να τροποποιήσει το καταστατικό της, δυο ημέρες μετά την προθεσμία που δίνει ο νόμος! Και βέβαια, για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί δεν επιθυμούν να γίνει αυτή η συνέλευση και ίσως για να δώσουν και λαβή να διαλυθεί η Ένωση, αφού απειλήθηκε να "αλωθεί" από "αντιφρονούντες", ως τόπος διεξαγωγής ορίστηκε η Σαλαμίνα!

Υπάρχει και άλλο "νόστιμο" και χριστουγεννιάτικο! 

Ο Πρόεδρος της πρώην Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που πλέον δεν υπάρχει, εύχεται μέσω της ΠΟΕΣ Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2017!


Το θέμα βέβαια που προκύπτει πλέον είναι ποιοι θέλουν να ελέγξουν το στράτευμα μέσω τέτοιων "διαδικασιών" και με ποιον τρόπο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος δήλωσε στο Onalert.gr ότι επιδιώκει την συναίνεση των κομμάτων στο θέμα του "χακί συνδικαλισμού" θα πατάξει τέτοια φαινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Γιατί απέσυρα την τροπολογία για τον "χακί συνδικαλισμό

Γιατί προφανώς κάποιοι βαδίζουν βάσει οργανωμένου σχεδίου, το οποίο δεν πιστεύουμε ότι εγκρίνει ο υπουργός.

Ιδού και η επίμαχη τροπολογία που αποσύρθηκε


Εμποροι ναρκωτικών ο διοικητής τμήματος δίωξης ναρκωτικών και δύο αρχιφύλακες


Εμποροι ναρκωτικών ο διοικητής τμήματος δίωξης ναρκωτικών και δύο αρχιφύλακες

Οι διώκτες των εμπόρων ναρκωτικών ήταν οι ίδιοι έμποροι.

 Η γιγαντιαία επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από πολλούς μήνες αποκάλυψε ότι ο διοικητής του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου και δύο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στη διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κι ο άλλος στο τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου, είναι μεταξύ των 28 ατόμων που συνελήφθησαν έως τώρα κατά τη διάρκεια επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες για τη δράση του πολυμελούς κυκλώματος ξεκίνησαν πριν από τουλάχιστον δέκα μήνες. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρούσε στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στο Αγρίνιο, χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο κοριό της ΕΥΠ.

Από τις εκατοντάδες ηχογραφημένες συνομιλίες προέκυψε ότι οι αστυνομικοί είχαν «συναλλαγές» με τους εμπόρους ναρκωτικών, στους οποίους υπόσχονταν άλλοτε διάφορες ποσότητες προκειμένου να «εκμαιεύσουν» πληροφορίες για τη δράση άλλων κυκλωμάτων και άλλοτε ευνοϊκές καταθέσεις σε κατηγορούμενους που εμπλέκονταν σε υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκτός από τον διοικητή της δίωξης Ναρκωτικών Βόλου (αστυνόμος β') και τους δύο αρχιφύλακες, στο κύκλωμα εμπλέκονται κι άλλοι αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.

Βασικοί πρωταγωνιστές του κυκλώματος ήταν Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών (χασίς και ηρωίνη) από την πατρίδα τους και άλλες χώρες των Βαλκανίων και τις διακινούσαν σε πιάτσες της ελληνικής επικράτειας. Ως μέλη της φέρονται ακόμη αθίγγανοι από τον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, περιοχή όπου γινόταν εκτεταμένη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Σε εφόδους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιεί τις έρευνες για την υπόθεση, σε σπίτια των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στο Αγρίνιο, κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μικροποσότητες χασίς και ηρωίνης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κύκλωμα διατηρούσε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείτο ως κρύπτη) ναρκωτικών.

πηγή:imerisia.gr

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ 72ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΑΜΙΚΟ -ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ

Δεν γνωρίζουμε ποιά είνα η ...άποψη του κ. Παυλου του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης ;; για τον υπέροχο αυτόν χορευταρά παπά της περιοχής του και της διακαιοδοσίας του - πάντος είναι χαριτωμένος!! ..ο παπάς Γιώργης.


Δείτε  το Βίντεο χορέψουμε μαζι του ...πάμε!!
 Με το χέρι στη τσέπη και ο διάλος ...ας το βλέπει!!

  .



ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7 fm

Τι κάνουν για να στρατολογήσουν τις φτωχές Γυναίκες στον Στρατό

Επιμέλεια Ανα-δημοσίευσης : Μανώλης Μάνου




Φυσικά ο Πρόεδρος των Ακροδεξιών και εθνικιστών ΑΝΕΛ, Υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος δεν ανακάλυψε τον κόσμο… 
Απλώς ακολουθεί την σύγχρονη τάση των στρατών της Δύσης που στρατολογώντας τις φτωχές Γυναίκες, αναδιοργανώνοντας τις δομές της Εφεδρείας επιχειρούν να μειώσουν το λειτουργικό κόστος που σχετίζεται με τις δαπάνες για το προσωπικό και να εξοικονομήσουν χρήματα για νέα εξοπλιστικά προγράμματα. 
Για να δούμε λοιπόν πως επιχειρούν να στρατολογήσουν τις φτωχές Γυναίκες.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Νόμο που θεσπίζει την υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες, ενέκρινε το κοινοβούλιο της Νορβηγίας. Οι γυναίκες στη Νορβηγία είχαν δικαίωμα να υπηρετούν στο στρατό σε εθελοντική βάση από το 1976, ενώ σήμερα φθάνουν το 10% των στελεχών των νορβηγικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο νόμος όριζε ότι όλοι οι άνδρες 19 ως 44 ετών υποχρεούνται να υπηρετήσουν θητεία έως και 19 μηνών στις ένοπλες δυνάμεις (η θητεία τυπικά είναι 12 μήνες), ενώ υπάρχουν πρόνοιες εναλλακτικής θητείας για αντιρρησίες συνείδησης.

Η Νορβηγία με το νόμο αυτό γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα ή κράτος μέλος του ΝΑΤΟ που επεκτείνει εν καιρώ ειρήνης την υποχρεωτική στράτευση για όλους τους πολίτες της ανεξάρτητα από το φύλο τους. 
ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Σε επιχείρηση makeup θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τελευταία προσπάθεια των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων για να στρατολογήσουν γυναίκες. 
Η επιχείρηση όμως απέτυχε... 

Ο Βρετανικός στρατός έχει προκαλέσει τα αιχμηρά σχόλια των γυναικών αλλά και του βρετανικού Τύπου στην Μεγάλη Βρετανία μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες. 

Ο στρατός στην προσπάθεια του να ενταχθούν περισσότερες γυναίκες θεώρησε λογικό να μετατρέψει το καμουφλάζ σε μακιγιάζ κι έτσι με αυτόν τον τρόπο να “χτυπήσει” τα κορίτσια εκεί που θεωρεί ότι τα ενδιαφέρει. 

Το 154ο Σκωτσέζικο Τάγμα προσπάθησε να προωθήσει μια εκδήλωση στη Γλασκώβη στις αρχές του περασμένου μήνα χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική και την παρακάτω φωτογραφία.

Μάλιστα σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του γράφει “Κορίτσια, έχετε περάσει από το Στρατιωτικό μας Μακιγιάζ στην Γλασκώβη. Είμαστε εδώ όλο το Σαββατοκύριακο οπότε ελάτε να δοκιμάσετε την Κρέμα Καμουφλάζ (Cam Cream) και να τραβήξετε selfies με τα κορίτσια μας”

Το τάγμα αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση μετά από δεκάδες παράπονα εντός και εκτός ενόπλων δυνάμεων αφού δεν έλαβε υπόψη του ότι η συγκεκριμένη τακτική θα μπορούσε να θεωρηθεί σεξιστική... 

Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η εφημερίδα Times μας έχει στους κορυφαίους εργοδότες της για γυναίκες φέτος επειδή σταθερά προωθούμε την ισότητα.

«Λυπούμαστε εάν με την πράξη μας που αφορά το στρατιωτικό καμουφλάζ, σε μια εκδήλωση για μακιγιάζ, προκαλέσαμε αρνητικές αντιδράσεις».

ΕΣΘΟΝΙΑ

Στην Εσθονία αν χρειαστεί να αυξήσει τις αμυντικές δυνάμεις της, οι οποίες επί του παρόντος αριθμούν περίπου 6.000 άτομα φλερτάρουν με την ιδέα της στράτευσης γυναικών. Επειδή οι επαγγελματίες στρατιώτες είναι ακριβοί, η χώρα είναι πιθανό να επιλέξει περισσότερες στρατολογήσεις. Αν οι ένοπλες δυνάμεις ξεμείνουν από κατάλληλους και έχοντες κίνητρα άνδρες, πρέπει να αξιοποιήσουν το γυναικείο τμήμα του πληθυσμού. Σήμερα παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν σήμερα την δυνατότητα να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση, μόνο 20 με 30 το πράττουν κάθε χρόνο.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Παρόμοιες γίνονται και στην Αυστρία. «Μας τελειώνουν οι νέοι άνδρες», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, πριν από το δημοψήφισμα της χώρας σχετικά με την στράτευση πριν από τρία χρόνια. Ο πληθυσμός ψήφισε για να διατηρηθεί η στράτευση.
ΣΟΥΗΔΙΑ
Η Σουηδία κατάργησε την υποχρεωτική στράτευση πριν από έξι χρόνια, αλλά οι ένοπλες δυνάμεις παλεύουν με τις στρατολογήσεις. Πέρυσι, ο υπουργός Άμυνας ξεκίνησε μια επανεξέταση του ανθρώπινου δυναμικού και έκανε έκκληση για υποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου για να συμπληρωθούν οι επαγγελματίες στρατιώτες και αξιωματικοί.
ΔΑΝΙΑ
Η Δανία, δέχεται εισηγήσεις για στρατολόγηση ανεξαρτήτως φύλου.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Στην Ελβετία μια επιτροπή ειδικών στην οποία η ελβετική κυβέρνηση είχε αναθέσει την αναθεώρηση του συστήματος στρατολογίας της χώρας παρέδωσε την τελική της έκθεση. Το συμπέρασμα της επιτροπής ήταν ότι η Ελβετία θα πρέπει να επεκτείνει την στράτευση και για τις γυναίκες.

Πρόβλημα για τον ελβετικό στρατό φαίνεται να έχουν προκαλέσει οι νεοσύλλεκτες με την ανάρτηση σέξι φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) γράφει η Daily Mirror. 

Σύμφωνα με τον ελβετικό στρατό οι νεοσύλλεκτες μανιωδώς ποστάρουν φωτογραφίες στα social media. 

O Εκπρόσωπος των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων Ντάνιελ Ρείστ είπε: "Υπάρχει μια πολύ σαφής πολιτική: Δεν επιτρέπoνται οι φωτογραφίες με στολή. Όποιος θέλει να βγάλει φωτογραφία, πρέπει πρώτα να ζητήσει άδεια από τον διοικητή.

"Εάν ανεβάζουν ανοησίες ή σεξιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, θα καλέσουμε τη στρατιωτική αστυνομία. Αλλά εάν δημοσιεύουν θετικές εμπειρίες, αυτό δεν βλάπτει το στρατό."

Ο Ελβετικός στρατός δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επόμενη χρονιά για να αναδείξει την στρατιωτική καριέρα. Κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι αυτές οι όμορφες νεοσύλλεκτες ειναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για την εκστρατεία

Οι εικόνες αυτές έχουν δημοσιευθεί ευρέως σε ελβετικές εφημερίδες.


Αλλά ο Ρειστ υποστηρίζει ότι πρέπει να σκέφτονται πριν ποστάρουν - μετά από ένα περιστατικό με ένα βίντεο από γκάφες που έφτιαξαν και ανέβασαν μερικοί στρατιώτες και που στο τέλος έγινε viral στην Ελβετία.

Βλέπεις, στην Ελβετία μοιράζονται τους προβληματισμούς που έχουν οι Έλληνες καραβανάδες οι οποίοι απαγόρεψαν τα κινητά με κάμερα.( Παράνομα και αντισυνταγματικά άρα με φασιστικό τρόπο)

Και το έκαναν αυτό ακριβώς όταν άρχισαν να "βγαίνουν" στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες και βίντεο με ξυλοδαρμούς , βρισιές και απειλές, καψόνια από αξιωματικούς, όταν αναρτήθηκαν οι άθλιες συνθήκες σίτισης και στέγασης που μπορεί να σου εξασφαλίσει ο Ελληνικός Στρατός!

ΙΣΡΑΗΛ  
Εκτός Ευρώπης πάντως, το Ισραήλ έχει θεσπίσει επίσης την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και τις γυναίκες. Στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, οι γυναίκες αποτελούν το 33% των στρατιωτών και αξιωματικών˙ από το 1999, το ποσοστό των γυναικών μεταξύ των αξιωματικών με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη ή υψηλότερο, έχει αυξηθεί από 7,3% σε 12,5%.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗ! 
Το 2017 θα είναι η χρονιά αναδιοργάνωσης των ενόπλων δυνάμεων για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον πολλαπλό ρόλο που έχουν στην κατεύθυνση οικοδόμησης του Ισραήλ των Βαλκανίων. Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, φέτος, το 2017, θα είναι το Έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων. 
Το βασικό στοιχείο –κοινό αντίστοιχων αναδιαρθρώσεων στους στρατούς των αναπτυγμένων κρατών είναι η αντιστροφή της πορείας μείωσης των πολεμικών δαπανών και του προσωπικού, η ραγδαία αντικατάσταση του Μισθοφορικού τμήματος με την στράτευση των φτωχών Γυναικών και Ανδρών στα 18 τους χρόνια, η ενίσχυση της εφεδρείας (με ενίσχυση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής-Λέσχες Εφέδρων κλπ) στο πλαίσιο της γενικευμένης στρατιωτικοποίησης της κοινωνίας. 
Πρόκειται για σχέδια που επεξεργάζονται εδώ και χρόνια τα Επιτελεία, που δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά αποτέλεσαν από την πρώτη στιγμή αντικείμενο όχι μόνο της ακροδεξιάς πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και του Πάνου Καμμένου, αλλά πρόγραμμα και νομοσχέδια που επεξεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, προωθώντας τα ο Κ.Ήσυχος, υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας. 
Για Ταξικούς λόγους δεν κάνουν τη θητεία των Γυναικών Υποχρεωτική: Απαλάσσουν τις Ευκατάστατες Γυναίκες!


Αφού λοιπόν μπλοκαρίστηκε η σοβαρή αυτή σπατάλη –τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρώ μηνιαίως μόνο για τη μισθοδοσία των 1000 ΟΒΑ- το Υπουργείο Άμυνας φαίνεται να προκρίνει την εξασφάλιση δωρεάν στρατεύσιμου δυναμικού. Και αφού η αύξηση της στρατιωτικής θητείας των ανδρών θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος. Προωθούν την Στράτευση των Γυναικών, που θα είναι δήθεν Εθελοντική, αλλά ουσιαστικά Υποχρεωτική για τα κορίτσια των φτωχών οικογενειών, των πιο βίαια χτυπημένων από την καπιταλιστική κρίση, χωρίς δεύτερη επιλογή.

Έτσι όχι μόνο λένε Ψέματα στις Γυναίκες ότι θα τις πάρουν ΟΒΑ, αλλά η δική τους Στράτευση θα καλύψει τα κενά και από το Μπλοκάρισμα των Προσλήψεων ΟΒΑ.

Επίσης φαίνεται ότι ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επηρεάστηκε στην λήψη αυτής της βάρβαρης πολιτικής του απόφασης όχι μόνο από την αντιδραστική του πολιτική συγκρότηση, αλλά και από τις επαφές του με την ισραηλινή πολιτική ηγεσία, καθώς ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ισραήλ των Βαλκανίων!

Η Υποχρεωτική Στράτευση των Γυναικών από τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι μια αισχρή Ταξική Επιλογή, που επιβεβαιώνει ότι στον σύγχρονο καπιταλισμό οι φτωχοί πολεμούν εναντίον των φτωχών, για τα συμφέροντα των πλουσίων. Καθώς οι γόνοι των μεσαίων και ανώτερων κοινωνικών τάξεων αποσύρονται ή μένουν με διάφορους τρόπους μακριά από τα πεδία των μαχών, ο πόλεμος γίνεται ένα απόλυτα ταξικό ζήτημα: ο κόσμος της εργασίας και τα περιθωριοποιημένα στρώματα μοιράζονται το αιματοκύλισμα και ο κόσμος του πλούτου μοιράζεται τα κέρδη των πολεμικών βιομηχανιών και του ξαναμοιράσματος του πλανήτη.

Πρόκειται για μια πολύ αντιδραστική και επικίνδυνη κατάσταση που απαιτεί την άμεση απάντηση του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος. Πολύ περισσότερο όταν γίνονται απόλυτα κατανοητοί από όλους οι πραγματικοί λόγοι της νέας δικαστικής δίωξης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και του αντιμιλιταριστικού κινήματος, αφού η αμφισβήτηση ενοχλεί και το κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό πρέπει να παταχθούν.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467

Diktiospartakos.blogspotcom

Στείλτε καταγγελίες για σαδιστικά καψόνια, και αντιδημοκρατική συμπεριφορα αξιωματικών (και "κάποιων"παλιών σειρών  φαντάρων)  του στρατού του Καμμένου,  με απόλυτη εχεμύθεια και στο ΜΑΙΛ του fyllokaiftero1.blogspot.com e.mail:fyllokaiftero@gmail.com

ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΩΣ ΑΝΙΨΙΑ! Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ διόρισε όλο το σόι του στο Δημόσιο...


Αποκαλύψεις σχετικά με διορισμούς συγγενικών προσώπων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις του Δημοσίου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όντας στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ…καταδίκαζε τέτοια φαινόμενα, σήμερα όμως δείχνει ότι τίποτα από όλα όσα έλεγε μπορεί να κάνει πράξη.

Τρανό παράδειγμα είναι η υπόθεση του νυν υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος, αφού διόρισε την γυναίκα του και τέσσερα ανίψια του, αποφάσισε να διορίσει τις πρώτες μέρες του κιόλας στο υπουργείο Ναυτιλίας, με απόσπαση την αγαπημένη του ανίψια, κόρη του αδερφού του Ανδρέα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το  Πρώτο Θέμα, η ανιψιά του υπουργού αποσπάστηκε στο γραφείο του σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.

Η Ελένη Κουρουμπλή είναι κόρη του Ανδρέα Κουρουμπλή και αγαπημένη ανιψιά του υπουργού και θεωρείται άνθρωπος εμπιστοσύνης. Αν και διοικητικά ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τα τελευταία χρόνια είναι αποσπασμένη στο βουλευτικό γραφείο του θείου της.

Εξάλλου ο κ. Κουρουμπλής δεν εμφανίστηκε πρώτη φορά στο στην πολιτική σκηνή επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά όπως είναι γνωστό ήταν για χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας.



Στις 5 Νοεμβρίου του 2016, δηλαδή την επόμενη του ανασχηματισμού, η Ελένη Κουρουμπλή, αποσπάστηκε στο γραφείο του νέου υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.

Πετρόλα-Λουμινίτσα Κωτσοπούλου: Στις 6 Μαρτίου 2015 η ανιψιά του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή από το σόι της συζύγου του Ελένης Κωτσοπούλου προσλαμβάνεται σε θέση ειδικού συνεργάτη στο γραφείο του γενικού γραμματέα Υγείας Σπυρίδωνα Κοκκινάκη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών. Στις 19 Νοεμβρίου δημοσιεύεται ΦΕΚ σύμφωνα με τι οποίο αυξάνονται κατά πέντε μήνες οι θέσεις των ειδικών συμβούλων και κατά πέντε οι μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, προκαλώντας επιπλέον δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 265.000 ευρώ ετησίως. Νέος υπουργός Εσωτερικών έχει αναλάβει ο κ. Κουρουμπλής. Την ίδια ημέρα η ανιψιά διορίζεται στο πολιτικό του γραφείο σε θέση μετακλητής διοικητικής υπαλλήλου ( αν και αρχικά εσφαλμένα, αναγράφεται ως ειδική συνεργάτιδα), όμως το ΦΕΚ δημοσιεύεται στις 30 Δεκεμβρίου., σαν να επρόκειτο για πρωτοχρονιάτικο δώρο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι στις 10 Μαρτίου του 2016 η ανιψιά από μετακλητή υπάλληλος μετατρέπεται σε ειδική σύμβουλος του υπουργού θείου της με άλλο μισθολογικό κλιμάκιο. Ο μισθός της από το 1.092 ευρώ εκτοξεύεται στα 1.800 ευρώ. Με ΦΕΚ που δημοσιεύεται στις 4 Νοεμβρίου 2016 την ημέρα δηλαδή του ανασχηματισμού της κυβέρνησης , λύνεται η σύμβαση εργασίας της ανιψιάς, όπως και όλων των μετακλητών των υπουργών, που είτε πήγαν σπίτι τους είτε άλλαξαν υπουργείο.



Ο κ. Κουρουμπλής μετακινήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο ν η ανιψιά ακολούθησε τον θείο της στο νέο του πόστο, καθώς δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη ΦΕΚ με τις νέες τοποθετήσεις των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων.

Παναγιώτα Φασούλα: Σε ηλικία 20 ετών η απόφοιτος λυκείου Παναγιώτα Φασούλα διορίστηκε στις 20 Ιουλίου 2015, μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Στις 28 Αυγούστου του ίδιου έτους, λύθηκε η σύμβαση της όπως συνέβη με τους μετακλητούς λόγω των επερχόμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με την επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την τοποθέτηση του κ. Κουρουμπλή στην ηγεσία του υπουργείο εσωτερικών, η 20χρόνη ακολούθησε τον θείο της στο νέο του πόστο. Στις 23 Σεπτεμβρίου διορίστηκε μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών.



Στις 22 Ιανουαρίου 20216 έληξε η υπηρεσία της, καθώς παραιτήθηκε, όταν τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο ρουσφέτι. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πηγές αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που εθεάθη στο γραφείο του θείου της.

Λευτέρης Κουρουμπλής: Ιούνιος του 2015. Την περίοδο που η Ελλάδα στέναζε από τα capital control, ο κ.Κουρουμπλής, υπουργός υγείας τότε είχε άγχος να βρει δουλειά σε ένα ακόμα ανίψι του. Και φυσικά τα κατάφερε. Ο ανιψιός του Λευτέρης, διορίστηκε επικουρικός γιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ «Ελπίς» σε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ο υπουργός είχε προκήρυξη θέση επίκουρου οδοντιάτρου στο νοσοκομείο που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαία, ενώ αντίθετα για κλινικές με μεγάλες ελλείψεις γιατρών όπως η χειρουργική, όπου υπηρετούσαν δύο μόνιμοι, ένας επίκουρος και ένας με απόσπαση, δεν προκηρύχθηκε θέση. Ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει την θέση φωτογραφικά με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του.

Δημήτρης Κουρουμπλής: Τέλος ακόμη ένα ανίψι του κ .Κουρουμπλή εργάζεται σε πολικό γραφείο, όχι όμως ε αυτό του θείου του. Υπάλληλος στα ΕΛΤΑ ο Δημήτρης είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, αποσπασμένος σε πολιτικό γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, στο Αγρίνιο.

Η σύζυγος Ελένη

Στο πλευρό του κ. Κουρουμπλή όχι μόνο στην ζωή αλλά και στην πολιτική βρίσκεται συνεχώς και η σύζυγος του Ελένη Κωτσοπούλου, αν και η κανονική της θέση είναι μόνιμη υπάλληλος στο Ινστιτούτο Βιολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος». Στις 15 Ιουνίου 2015 αποσπάστηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σπυρίδωνα Κοκκινάκη σε θέση διοικητικής υπαλλήλου ( ο κ .Κουρουμπλής ήταν υπουργός υγείας) ενώ όταν ο σύζυγος της πήγε στο υπουργείο εσωτερικών αποσπάστηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείριση Αποβλήτων του υπουργείο Εσωτερικών. Στα αξιοσημείωτα είναι και ο νέος διορισμός του Χρήστου Φωτιάδη στο γραφείο του σημερινού υπουργού Ναυτιλίας. Ο κ. Φωτιάδης ο οποίος εμφανιζόταν σε δημοσιεύματα ως σύντροφος της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου, ήταν διορισμένος στο υπουργείο Ναυτιλίας και επί του προκατόχου του κ. Κουρουμπλή, Θοδωρή Δρίστα.


press-gr.com