05 Νοεμβρίου 2021

Τροχαία Καστοριάς άφαντη από την οδό Κύκνων και Γράμμου

 

 


Περιμένουν να γίνει ατύχημα για να κάνουν ρύθμιση κυκλοφορίας; 

Εντάξει ξέρουμε δεν υπάρχουν πινακίδες! Τι περιμένουμε από τον Γιάννη να βάλει;:; Στο όνειρο του στην..... τρίτη τετραετία θα βάλει!!

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Α.Εξαδάκτυλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μάσκα παντού» - Εμπαιγμός της κυβέρνησης στους εμβολιασμένους


Α.Εξαδάκτυλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μάσκα παντού» - Εμπαιγμός της κυβέρνησης στους εμβολιασμένους

 Το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μάσκα παντού και για όλους άφησε ανοιχτό το μέλος της επιτροπής των ειδικών Αθ. Εξαδάκτυλος.

Σχόλιο: Αν και ο Αθ. Εξαδάκτυλος δεν είναι γιατρός με την έννοια της ιατρικής εμπειρίας, το λένε πραγματικοί γιατροί, είναι πλαστικός χειρουργός και είναι μέλος επιτροπής των "ειδικών" ξεχειλίζει από ειδικότηα ο άνθρωπος  . 

Σε σχόλιο πνευμονολόγου μετά από ερώτηση συνεργάτη μας συντάκτη του fyllokaiftero1.blogspot.com είπε <<Ολα γίνονται στην Ελλάδα και ένας πλαστικός γίνεται  ειδικός, επιδημιολόγος,  πρόεδρος ιατρικού συλλόγου και  ο,τι θέλει αν έχει άκρες!! >>

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο MEGA, εξήγησε ότι αποσκοπεί στο να κάνουν όλοι -εργαζόμενοι και μη- δύο rapid tests την εβδομάδα, για να ελεγχθεί η πορεία της πανδημίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως η επιτροπή θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προτείνει νέα μέτρα αν συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων.

«Ο κόσμος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην τήρηση των μέτρων που ισχύουν και να κάνει παράλληλα το βήμα προς τον εμβολιασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Και κλείνοντας υπογράμμισε ότι θα μπορούσε να τεθεί ξανά σε εφαρμογή το μέτρο της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε όλους τους χώρους.

«Θα ήταν μια καλή απόφαση, ειδικά στις “κόκκινες” περιοχές. Αλλά θα μπορούσαμε να το κάνουμε και από μόνοι μας» τόνισε.

Αν τελικά αυτό συμβεί θα πρόκειται για τεράστια εξαπάτηση της κυβέρνησης αλλά και των ειδικών προς τους εμβολιασμένους στους οποίους έταξαν πως θα πετάξουν τις μάσκες μόλις πιαστεί ο στόχος του 70% εμβολιαστικής κάλυψης.

Εκτός αυτού τα νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή αν η άνοδος των κρουσμάτων συνεχιστεί τα θα περιλαμβάνουν; Μήπως στο τέλος οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να βγουν ούτε έξω από το σπίτι τους; 

 

 

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 Σχόλια:fyllokaiftero1.blogspot.com

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Επόπτης Υγεία Ιάκωβος Τίγκας: Πλάθουν νέο παραμύθι, με τον νέο ιο Μαρμπουργκ.



Φαίνεται, ότι οι συνέπειες των παρασημων που μοίρασαν στους ανθρώπους είναι κοντά και αναμενόμενες από τους εγκληματίες, οι οποίοι για να τις καλύψουν, πλαθουν νέο παραμύθι, με τον νέο ιο Μαρμπουργκ.
 
Έναν ιό που είναι ξαδερφακι του έμπολα, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με αυτά του κίτρινου και αιμοραγικου πυρετού, νόσων Αφρικανικής προέλευσης, οι οποίες ενδημουν στις περιοχές που εμφανίζονται, και δεν μπορούν να αποτελέσουν πανδημια.
Ψιλά γράμματα αυτά για τους γκαγκστερς της αυλής των τεράτων.
 
Μιλάνε για 80% θνητότητα, και τρομοκρατούν τον κόσμο, ώστε να καλύψουν πίσω από το νέο παραμύθι τους, τις τρομακτικές συνέπειες από την φολα που έκαναν και περιμένουν, νομίζοντας ότι έστησαν το τέλειο έγκλημα.
 
Ψάχνουν για καινούργιο παράσημο, με άλλη μορφή, αυτήν του επιθέματος με χιλιάδες ακίδες βελόνες, το οποίο ουσιαστικά θα είναι το ίδιο με QR code, δρομολογούν γενικό μπλακ άουτ, στρατιωτική βια, και κατάλυση του διεθνους δικαίου με γενικευμένη υποχρεωτικοτητα και πανικό, έχοντας σαν στόχο, να ξεπαστρέψουν την ανθρωπότητα, υλοποιώντας τις οδηγίες των κατευθυντηριων λίθων της Τζωρτζια, για μείωση του πληθυσμού στα 500000000 από τα 7 + δις που είναι σήμερα.
 
Εδώ όμως, υλοποιείται και ο Λόγος του Κυρίου που είναι γραμμένος, ότι εκολοβοσε ο Θεός τις μέρες, χάριν των εκλεκτών του, γιατί εάν δεν τις συντομευε, δεν θα μείνει πάσα σαρξ ζώσα.
 

 

Η " ΠΑΝΔΗΜΊΑ" ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981-Zacgues Attali: Και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία


 Zacgues Attali: Και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

 

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ - Απρόθυμος να φωτογραφηθεί ο Κ. Μητσοτάκης με τον παλαί ποτέ Σαμαρικό βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζικαλάγια

 

 5-11-2021 11:12

 

Απρόθυμος  να φωτογραφηθεί ο Κ. Μητσοτάκης με τον παλαί ποτέ Σαμαρικό βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζικαλάγια, τι λέτε εσείς αγαπητοί αναγνώστες ; η εικόνα δεν μιλάει από μόνη της ;