02 Ιανουαρίου 2018

Ανω κάτω η Σκόπελος - Ο ψαράς, οι ελεγκτές και το κυνήγι για...την πλαστική σακούλα


Πρόστιμο 500 ευρώ σε έναν ηλικιωμένο ψαρά της Σκοπέλου επιχείρησαν να κόψουν ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επειδή δεν έκοψε απόδειξη 4 λεπτών για μια πλαστική σακούλα που έδωσε σε έναν πελάτη του.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή των κατοίκων του νησιού που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους και ηρέμησαν μόνο όταν διαβεβαιώθηκαν πως δεν θα επιβάλουν πρόστιμο στον ψαρά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skopelos-news.blogspot.gr, ο ηλικιωμένος ψαράς βρίσκονταν στο λιμάνι του νησιού και πουλούσε γόπες. Ένας πελάτης αγόρασε ένα κιλό προς τρία ευρώ και έβαλε τα ψάρια σε μια πλαστική σακούλα. Τότε οι εφοριακοί τον ρώτησαν εάν ο ψαράς του έκοψε απόδειξη για 4 λεπτά καθώς του έδωσε πλαστική σακούλα. 

Ο ψαράς διαπληκτίστηκε με τους ελεγκτές και όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Τελικά οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν έκοψαν πρόστιμο στον ηλικιωμένο ψαρά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAIL:fyllokaiftero@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο Δήμος Καστοριάς καθαρίζει το ιδιωτικό παρκινγκ των LIDL με χρήματα των δημοτών - του λαού σε καθημερινή βάση μέ...άνωθεν εντολή Δημάρχου ;...παράνομη όμως


Μέ παρασκηνιακή εντολή ; -Υπάρχει ποινικό θέμα
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η υπάλληλος καθαριότητος του δήμου Καστοριάς καθάριζε με περισσή επιμέλεια το πάρκινγκ του lidl μετά απο παρατήρηση - ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΔΟ απομακρύνθηκε με την σκούπα χειρός αφήνοντας την μαύρη σακούλα στο πάρκινγκ του lidl , κάποια στιγμή τηλεφώνησε αναφέρωντας το γεγονός μάλλον στην προισταμένη της; , στην καθαριότητα του δήμου Καστοριάς.


.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAIL:fyllokaiftero@gmail.com


fyllokaiftero1.blogspot.com
"Γράφει την αλήθεια του λαού"
Κάνε like στην δική σου Ηλεκτρονική εφημερίδα στην σελίδα της στο facebook

ΕΤΣΙ ..ΔΗΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -ΚΑΣΤΟΡΙΑ-150 Ευρω προσπαθησε να το πουλήσει και δεν τα κατάφερε

Πολίτης του νομού Καστοριάς, ένας απο τους χιλιάδες σε ολη την Ελλάδα, προσπάθούσε να πωλήσει το αυτοκίνητο της φωτογράφίας 3 μήνες απο τον Σεπτέμβριο 2017 αντι των 500 ευρώ αρχικά το οποίο να σημειωθεί δεν είχε " βάρη υπερφορολόγισης" ήταν σε κυκλοφορία με πληρωμένα τα τέλη ( δήμευσης) κυκλοφορίας του ποσου των 215 ευρω και δεν υπήρξε ούτε ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Αφού είδε οτι δεν πρόκειται να  πωληθεί το αυτοκίνητο του στην ξεφτιλιστική τιμή των 500 ευρώ και υπο την κρατική απειλή  του τροικανοκράτους της ΕΕ χαμήλωσε την τιμή στο ποσό των 150 ευρώ και πάλι το αυτοκίνητο έμεινε απούλητο.

Εχει δύο επιλογες ο πολίτης Λ.Κ (έναςαπο τους χιλιάδες ) να το παραδόσει στην ανακύκλωση η οποία ( ιδιοτική επιχείρηση) οχι μόνο δεν θα του πληρώσει ούτε ένα ευρώ αλλα θα τον υποχρεώσει να πληρώσει την αξία εξαρτημάτων που λείπουν απο το αυτοκίνητο, όπως πιθανών ένας καθρέπτης κτλ.Θα επανέλθουμε-Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAIL:fyllokaiftero@gmail.com

fyllokaiftero1.blogspot.com
"Γράφει την αλήθεια του λαού"
Κάνε like στην δική σου Ηλεκτρονική εφημερίδα στην σελίδα της στο facebook