29 Δεκεμβρίου 2022

Ποια "Λιμνούπολη "του Δήμάρχου Καστοριάς; Στην Αντιπεριφέρεια δεν έχουν στολισμένο ούτε το μέγαρο της, στην πρώην νομαρχία Καστοριάς

 

 

Πρώτη ενημέρωση 29.12.2022 07:23πμ Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό να μην είναι Χριστουγεννιάτικα στολισμένη η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς  με την νέα Αντιπεριφερειάρχη την γιατρό του νοσοκομείου  η οποία για ένα "καπρίτσιο" του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης άλλαξε σε μια νύχτα...εν μία νυκτί!!!

Κάτι... μας θυμίζει με την παραβολή του Χριστού...που εκεί έδιωξαν όμως τις μωρές παρθένες ενώ εδώ την έβαλαν σε πολύ καλά αμειβόμενη πολυθρόνα.

Ξέχασαν να στολίσουν το κτίριο της Αντιπεριφέρειας, να βάλουν μια ευχητήρια επιγραφή για καλή χρονιά,  αλλά δεν "ξέχασαν" να δώσουν  κρατικές διαφημίσεις πληρωμένες από τους φορολογούμενους πολίτες που δεινοπαθούν με την ακρίβεια,  σε τοπικά δικά τους επιλεγμένα ΜΜΕ της Καστοριάς τα οποία  τους διαφήμισαν τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά με κείμενα  και φωτογραφίες  που αναρτούν οι ίδιοι οι τοπικοί "άρχοντες" πολιτικοί, στα social  media και στις προσωπικές του σελίδες στο facebook.

Θα ήταν δημοσιογραφική παράλειψη να μην σημειωθεί,  ο,τι ακούσαμε και είδαμε να μην γίνεται αναφορά στα Χριστούγεννα από κυβερνητικούς παράγοντες, αλλά οι ευχές να δίδονται ως <<Καλές γιορτές>> 

Σημεία των καιρών; όχι - σημεία των εντολών..και όχι μόνο!