Η βίαιη κατοχή της Ελλάδας απο τους Γερμανούς 1941-44 άφησε πίσω της 700.000 νεκρούς, 1,5 εκ. άστεγους και μια ερειπωμένη χώρα. Οι Γερμανοί δολοφόνησαν αθώους στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κοκκινιά και αλλού,ισοπέδωσαν και έκαψαν πάνω απο 500 χωριά και πόλεις, φέρθηκαν με κτηνώδη τρόπο στην κατεχόμενη χώρα. Πενήντα επτά χρόνια αργότερα οι Γερμανοί ξανάρχονται. Αυτή τη φορά καταλαμβάνουν και πάλι την Ελλάδα όχι με πάντζερ, Γκεστάπο και SS αλλά με ένα πιο πονηρό και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με τον έλεγχο του νομίσματος που παρέδωσαν ατα χέρια τους ντόπιοι νεο-Γερμανοτσολιάδες. Και συνεχίζουν να το κάνουν.

Με το νόμισμα που ελέγχουν απο την δική τους Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (το οποίο τυπώνουν σε χαρτί και μας το πουλάνε με τόκο!), ελέγχουν τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες χρηματοδοτούν τα ΜΜΕ τα οποία πληρώνουν στρατιές πουλημένων δημοσιογράφων για να επιτελούν πιο αποτελεσματικά το έργο της Γκεστάπο. Ελέγχουν το μυαλό των πολιτών, μοιράζοντας φόβο, λέγοντας ψέματα και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.
Αρωγοί στο σύστημα ελέγχου της πολιτικής βούλησης είναι στρατιές τραπεζιτών, αναλυτών, οικονομολόγων, και διάφοροι τυχοδιώκτες πρόθυμοι να κάνουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι «οι άνθρωποι περπατούν με τα χέρια και όχι με τα πόδια». Είναι τόσο τεράστιος ο βομβαρδισμός από τις απίθανες στρεβλώσεις που σερβίρουν τα ΜΜΕ που κάτι μένει τελικά. Πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς, πατέρας των σύγχρονων διαστρεβωτών της πραγματικότητας, γενήτορας της φαιάς προπαγάνδας

Το σύστημα αξιοποιεί και ένα άλλο σύγχρονο κόλπο. Αφήνει ανενόχλητες τις διαμαρτυρίες,απεργίες, κινητοποιήσεις ακόμα και τις ύβρεις. Δεν τουφεκίζει τους εχθρούς, απλώς τους φιμώνει ή τους λοιδορεί. Δεν βασανίζει τους διαμαρτυρόμενους, απλώς τους αφήνει να εκτονωθούν. Με τη βελούδινη αυτή μέθοδο αποφεύγονται τα κύματα μαζικής οργής και αποτρέπεται η λαϊκή συσπέιρωση.

Η βελούδινη μέθοδος κατοχής λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης των αγανακτισμένων που χωρίς πυξίδα,στόχους και ηγεσία πελαγοδρομούν και στο τέλος πέφτουν κατάκοποι στην πολυθρόνα του αδιέξου της απελπισίας και της ήττας, όπου συνεχίζουν να ψεκάζονται απο τα κατοχικά ΜΜΕ. Και η ζωή συνεχίζεται  ή μάλλον τελειώνει για τη χώρα μας την οποία βιάζουν ασύδοτα οι απόγονοι των Ναζί.

Αλλά η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία.Γιατί οι Γερμναοί στο τέλος πάντα χάνουν.Και ίσως “θα πρέπει να βομβαρδίζονται κάθε τριάντα χρόνια, γιατί αυτοί ξέρουν τον λόγο” όπως έλεγε και ο Τσώρτσιλ

πηγή
Καταπατούν και λεηλατούν τη χώρα μας με ποιο αποτελεσματικό τρόπο απ' ότι με τα όπλα. Με τη βελούδινη μέθοδο κατοχής,