02 Απριλίου 2019

Υποψήφιο με τη Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) το Τζέισον Αντιγόνη στην Περιφέρεια Αττικής



ο Τζέισον Αντιγόνη, που είναι Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού, έχει μιλήσει πριν λίγο καιρό για την επιλογή του να αποκαλείται έτσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Το» σημαίνει «το άτομο»
 
Το Τζέισον Αντιγόνη, όπως θέλει να λέγεται, θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019.
Το Τζέισον Αντιγόνη, που είναι Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού, έχει μιλήσει πριν λίγο καιρό για την επιλογή του να αποκαλείται έτσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Το» σημαίνει «το άτομο» και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν παρουσιάστηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου για να διεκδικήσει τη διαγραφή του φύλου του, από τα επίσημα αρχεία του κράτους και να αναγνωριστεί επίσημα ως το πρώτο άφυλο άτομο, στην Ελλάδα.
Μάλιστα, είχε εξηγήσει ότι επέλεξε το όνομα Αντιγόνη, διότι είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε.

Πηγή

Αλβανικά ΜΜΕ: Τρεις Αλβανοί στους συνδυασμούς του ΚΙΝΑΛ για ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και εθνικές


Αλβανικά ΜΜΕ: Τρεις Αλβανοί στους συνδυασμούς του ΚΙΝΑΛ για ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και εθνικές

Εκτενή ρεπορτάζ πραγματοποίησε το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων Ora News για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε αυτό αναφέρθηκαν τα ονόματα των Eda Gem, Arjana Barjaba και Fatos Malaj  που ανήκουν στα 4.500 μέλη του κόμματος αυτού και των συναδέλφων τους που ήταν παρόντες στο διήμερο συνέδριο που ξεκίνησε στην Αθήνα το Σάββατο.

Οι τρεις αλβανικής καταγωγής, γράφει το Ora news, θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι αντίστοιχα στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, ενώ ο τελευταίος (Fatos Malaj) θα συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές (όποτε και αν προκηρυχτούν) ενώ αναμένεται να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα χιλιάδων Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα.
Ο υποψήφιος  βουλευτής Φ. Μαλάι, υπενθυμίζεται ότι υπήρξε ένας από τους συντάκτες του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και τις άδειες διαμονής για τις μητέρες παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ενώ ένας ακόμη αλβανικής καταγωγής πολίτης  αναζητά  μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
\
Pronews

Αδιανόητο: Ο Α.Τσίπρας μετονόμασε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης σε αεροδρόμιο της «Μίκρας»! (βίντεο, φωτό)


Αδιανόητο: Ο Α.Τσίπρας μετονόμασε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης σε αεροδρόμιο της «Μίκρας»! (βίντεο, φωτό)

Σε μια κίνηση η οποία δείχνει πως δεν είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ο Α.Τσίπρας μετονόμασε αυθαίρετα το αεροδρόμιο "Μακεδονία" σε αεροδρόμιο της "Μίκρας".
Η ενέργεια αυτή του Α.Τσίπρα καταδεικνύει για άλλη μια φορά πως έρχεται σε μετωπική αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και φυσικά θα "τιμωρηθεί" γι αυτό στις ερχόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Η αναφορά του Πρωθυπουργού δεν έγινε εν τη ρύμη του λόγου. Περιλαμβάνεται στο γραπτό κείμενο της ομιλίας του που διανεμήθηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αλλά, για να μην μιλάμε μονάχα για το στρατιωτικό σκέλος, σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας για τη βοήθεια που θα δώσουμε και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση στελεχών της "Βόρειας Μακεδονίας" και σε ό,τι αφορά όμως και τη βοήθεια, την τεχνική, μέσα από το ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, για να μπορέσουμε να δώσουμε σημαντική τεχνική υποστήριξη στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων στον τομέα της αεροπορικής ασφάλειας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί προστατεύει και από έκνομες ενέργειες την αεροναυτιλία, αλλά και από ατυχήματα σε ό,τι αφορά την ασφαλή επικοινωνία των πολιτών μας, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών».
Είναι ενδεικτικό ότι κάνει λόγο για αεροδρόμιο της Μίκρας αναφερόμενος στη συμφωνία μεταξύ των υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας σχετικά με τη βοήθεια που θα παράσχουν και την εκπαίδευση στελεχών της γείτονας.
Αμέσως ξέσπασε σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενδεικτική είναι η ανάρτηση που ακολουθεί:


Οι δυο πρωθυπουργοί από το πρωί δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.
O Αλέξης Τσίπρα είπε:
«Δεν ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί προβλήματα, αντίθετα επιλύει προβλήματα που δημιουργήθηκαν τριάντα χρόνια».
Καταλόγισε, μάλιστα, υποκρισία σε όσους εκφράζουν αυτόν τον ισχυρισμό και σημείωσε ότι οι καλοπροαίρετοι θα πειστούν με την πάροδο του χρόνου, όχι όμως οι κακοπροαίρετοι και οι υποκριτές.
Γυρνώντας προς τον Ζάεφ είπε με έμφαση:
«Υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα πειστούν ποτέ από επιχειρήματα. Έχουμε κάποιους στην Ελλάδα και στην ελληνική Μακεδονία που λένε ότι δεν θα στηρίξουν την συμφωνία αυτή, το παίζουν πολέμιοι της συμφωνίας αλλά είχαν δουλειές εδώ. Οι καλοπροαίρετοι θα πειστούν με την πάροδο του χρόνου, όχι όμως οι κακοπροαίρετοι και οι υποκριτές».
Σε ερώτηση για το τι θα γίνει αν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα της αντιπολίτευσης και στις δύο χώρες, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Ζάεφ φιλοδοξούν να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές, ενώ προσέθεσε πως δεν αλλάζει κάτι που είναι προς όφελος των λαών.
Οι αντιπολιτεύσεις στην Ελλάδα και τα Σκόπια χρησιμοποίησαν τα ίδια επιχειρήματα εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ο κ. Τσίπρας, αλλά σημείωσε πως ο ίδιος βρίσκεται σήμερα στα Σκόπια εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες και αυτούς που διαφωνούν και αυτούς που συμφωνούν.
Παρατήρησε πως η διαφωνία είναι δικαίωμα στις δημοκρατίες, όμως υπάρχουν και οι διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται και η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πλέον μια Διεθνής Συμφωνία η οποία θα εφαρμοστεί.
Είναι πολύ σημαντικό, δεν έχουμε απόδειξη σε καμία από τις δύο χώρες ότι κάποιος θα καταργήσει τη Συμφωνία, η οποια οδεύει προς πλήρη υλοποίηση και θα φέρει μόνο οφέλη και για τις δύο πλευρές, είπε ο Ζόραν Ζάεφ ερωτηθείς σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης στα Σκόπια όσο και στην Ελλάδα.
«Εάν η αντιπολίτευση κερδίσει θα απορρίψει το ΝΑΤΟ, θα οπισθδοδρομήσει, θα πάψει να διαπραγματεύεται την ένταξη στην ΕΕ; Οχι», είπε. Ο κ. Ζάεφ.












.
 ΠΗΓΗ

Τι κερδίζουν τα Σκόπια ως «προίκα» μαζί με την... Μακεδονία: Προστασία από την ΠΑ & πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης


Τι κερδίζουν τα Σκόπια ως «προίκα» μαζί με την... Μακεδονία: Προστασία από την ΠΑ & πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Κατά τις διμερείς επαφές Tσίπρα-Ζάεφ και συγκριμένα αυτή την ώρα θα υπογραφούν σημαντικές συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας, ανάμεσα στα οποία και εκείνο που προβλέπει ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα αναλάβει την ευθύνη ασφάλειας και επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας.

Εκτός από αυτό όμως τα Σκόπια θα αποκτήσουν και εμπορική πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Έτσι όχι μόνο αποκτούν με την Συμφωνία των Πρεσπών τα κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας αλλά θα έχουν με την ελληνική βοήθεια και οικονομική αναβάθμιση ενώ θα βγουν και από την εμπορική απομόνωση.


Πάντως η επιχειρηματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων της βόρειας Ελλάδας δεν ήταν μικρή στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, από το 1997 μέχρι το 2016 οι ελληνικές επενδύσεις ήταν πάνω από 1,5 δισ. στη γειτονική χώρα.

-Συγκεκριμένα, πάνω από 400 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων με 25.000 θέσεις εργασίας εκεί δραστηριοποιούνται ήδη με έναν εκτεταμένο κύκλο εργασιών στον κατασκευαστικό, στον μεταλλευτικό, στον τραπεζικό κλάδο, στα πετρελαιοειδή, στα καλλυντικά και στα τρόφιμα.
-Έξι ελληνικές επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 50 πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στη Βόρεια Μακεδονία.
-Η Ελλάδα ως προμηθευτής της γειτονικής χώρας καταλαμβάνει την 3η θέση. Τα βασικά αγαθά που την προμηθεύει είναι τα πετρελαιοειδή, οι πλαστικές ύλες και ο χάλυβας.
-Στις εξαγωγές η Ελλάδα βρίσκεται στην 5η θέση με υπερδιπλάσιες τις εξαγωγές από τις εισαγωγές.

Το 2017 υπήρξε μια σημαντική αύξηση 21% στις εξαγωγές από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Μακεδονία οι οποίες συνεχίστηκαν να κινούνται ανοδικά και το 2018 και εκτιμάται συνεπώς ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για αυξητική πορεία των εμπορικών συναλλαγών και των επενδύσεων.
Τα ενεργειακά κατέχουν δεσπόζουσα θέση στις συνομιλίες και με τη Βόρεια Μακεδονία, γιατί όπως υπογράμμισε ο πρωθυπουργός τόσο από την Ιερουσαλήμ όσο και από το Βουκουρέστι, η Ελλάδα καθίσταται κεντρικός «παίκτης» στον ενεργειακό χάρτη που διαμορφώνεται στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ειδικότερα όσον αφορά στη γειτονική χώρα, όπως είναι γνωστό, το ενδιαφέρον ως προς τα ενεργειακά εντοπίζεται σε τρεις σημαντικούς τομείς: Διασυνδέσεις στον τομέα του φυσικού αερίου, με την προοπτική δημιουργίας αγωγού που θα συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με τη Βόρεια Μακεδονία, ενισχύοντας τις διασυνδέσεις που αυτή την στιγμή «χτίζονται» στις βαλκανικές χώρες για δίκτυο φυσικού αερίου στο οποίο η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ αυτά ενισχύονται από την ολοκλήρωση του TAP.
Ενίσχυση της ηλεκτρικής διασύνδεσης που υπάρχει ήδη.
Επανεκκίνηση τροφοδοσίας του παλιού αγωγού πετρελαίου με πετρέλαιο από την Ελλάδα. Επιπλέον, υπάρχει περιθώριο και για άμεσες επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα από ελληνικές επιχειρήσεις.
Κομβικός είναι και ο ρόλος του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης για τις σχέσεις της Ελλάδας με τους Βόρειους γείτονες, όπως και η διασύνδεση του Λιμανιού του Πειραιά με το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και από εκεί με τα Σκόπια, καθώς μπορεί να δώσει διέξοδο προς τις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης από την Ελλάδα μέσω της Βόρειας Μακεδονίας.

Οι συμφωνίες που θα υπογραφούν λοιπόν προβλέπουν:
- Σχέδιο δράσης για την εμβάθυνση και τον ενίσχυση της συνεργασίας των δύο μερών - το οποίο θα περιλαμβάνει ευρύ κατάλογο τομέων συνεργασίας.
- Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής 'Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου 'Άμυνας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
- Συμφωνία σχετικά με την εγκατάσταση συνοριακού σημείου διέλευσης μεταξύ των δύο χωρών, συνδέοντας τους Πρόμαχους στην Ελληνική Δημοκρατία με το Majden στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.
- Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας για την επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Πρώτη Προσθήκη στο Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της εταιρείας ΔΕΣΦΑ και της εταιρείας MER της 14ης Οκτωβρίου 2016.
- Μνημόνιο Συνεργασίας Υπουργείων Μεταφορών.
- Μνημόνιο Κατανόησης για την Ανάπτυξη της Οδικής και Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Θεσσαλονίκης- Σκόπια-Ταμπανόφτσε

"Η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε" σχολίασε ο A.Tσίπρας ο οποίος αδυνατεί να καταλάβει ή δεν θέλει να καταλάβει πως η Συμφωνία που υπέγραψε έχει προκαλέσει μεγάλα μελλοντικά προβλήματα στον Ελληνισμό.
 
 
 

Ο Πετσίτης, ο "κολλητός" φίλος του Παπά και του Τσίπρα. άρπαξε και 60.000 ευρώ από τη FIFA

Στα ευρήματα έρευνας που διενεργεί η ελβετική δικαιοσύνη για το σκάνδαλο περιλαμβάνονται  αναιτιολόγητο έμβασμα προς τον έκπτωτο γ.γ. της FIFA Ζερόμ Βάλκε ύψους 500.000 ευρώ και η περίεργη αμοιβή Πετσίτη από την ίδια εταιρεία που εξέδωσε το έμβασμα

Το κεντρικό πολιτικό πρόσωπο των ημερών, ο Μανώλης Πετσίτης, φέρεται να εμπλέκεται και σε έρευνα της Ελβετικής εισαγγελίας για το σκάνδαλο Βάλκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Η "Δίκη" αποκαλύπτει ότι ο έκπτωτος γ.γ. της FIFA Ζερόμ Βάλκε έλαβε το 2015 τραπεζικό έμβασμα 500.000 ευρώ από Ελληνική εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ, η οποία τα έτη 2016 και 2017 έδωσε φορολογημένη αμοιβή 60.250 ευρώ στον Μανώλη Πετσίτη.

Η Ελβετική Δικαιοσύνη μέσω του Έλληνα ειδικού ανακριτή διεθνών δικαστικών συνδρομών Παναγιώτη Καρακωνσταντή κατέσχεσε τα cd,τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών και έγγραφα της συγκεκριμένης εταιρείας που δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπορική επιτυχία στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στα ευρήματα περιλαμβάνονται το αναιτιολόγητο έμβασμα Βάλκε και η περίεργη αμοιβή Πετσίτη.

Η υπόθεση εντάσσεται σε διεθνή έρευνα για το σκάνδαλο της FIFA, αλλά έχει και την εγχώρια εκδοχή της: Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ' αριθμ. 4926/2018 βούλευμα του, διέταξε την άρση απορρήτου για το σχετικό υλικό και ήδη η νέα ανακρίτρια διεθνών δικαστικών συνδρομών Ερωφίλη Σταθοπούλου έλαβε τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα ευρήματα βρίσκονται στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.
 
 
 
protothema.gr
 
 
 

Και Σταρ Ελλάς προσέλαβε ο Μπόλαρης μετά τη Θωμαρίτα



Η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου,  Σταρ Ελλάς το 2002, έχει προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου - Δείτε το ΦΕΚ με την πρόσληψη που υπογράφει ο τότε αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος

Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου... Σταρ Ελλάς το 2002, ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη το 2019. Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, άλλη μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία έχει ενταχθεί από τις 7 Ιανουαρίου στο τιμ του Μάρκου Μπόλαρη.

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Eίναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.


paparig3


Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.


paparig1
paparig2

Σφοδρές αποδοκιμασίες Μακεδόνων σε Ν.Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Θα πληρώσετε προδότες» (βίντεο)


Σφοδρές αποδοκιμασίες Μακεδόνων σε Ν.Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Θα πληρώσετε προδότες» (βίντεο)
Αγριο "πέσιμο" Μακεδόνων στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης είχαμε πριν λίγο.
«Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Oι Μακεδόνες αποδοκίμασαν έντονα και  τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη, λέγοντας του "είσαι προδότης".
Στον εξωτερικό χώρο ήταν συγκεντρωμένοι πολίτες με ελληνικές σημαίες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και αποδοκίμαζαν την πολιτική της κυβέρνησης, τη ίδια στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, στα Σκόπια.
Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.
Το παρών δίνουν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που κρατούν τον κόσμο μακριά από το κτίριο.






.
 ΠΗΓΗ

Βρούτσης: «Η κυβέρνηση αφαίρεσε από τα μητρώα 10.000 συνταξιούχους» [βίντεο]





«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ»

 «Ξαφνικά, δύο φορές και το 2017 και το 2018 από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες συντάξεις, η έννοια του χάθηκαν σημαίνει ότι έγινε παρέμβαση ηλεκτρονικά στις συντάξεις και διεγράφησαν», είπε ο κ . Βρούτσης. «Ελπίζω να μας ακούει  δικαστικός λειτουργός», συμπλήρωσε ο κ. Βρούτσης.



Ο Γιάννης Βρούτσης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο Γιάννης Βρούτσης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
Μία αποκάλυψη η οποία αναμένεται να προκαλέσει σάλο έκανε ο πρώην Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο «Action24» και την εκπομπή «Brain Storming» με τον Γιώργο Πιέρρο και Σταμάτη Ζαχαρό.



Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση η κυβέρνηση «έχει αφαιρέσει από τα μητρώα 10.000 συνταξιούχους».
«Ξαφνικά, δύο φορές και το 2017 και το 2018 από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες συντάξεις, η έννοια του χάθηκαν σημαίνει ότι έγινε παρέμβαση ηλεκτρονικά στις συντάξεις και διεγράφησαν», είπε ο κ . Βρούτσης. «Ελπίζω να μας ακούει  δικαστικός λειτουργός», συμπλήρωσε ο κ. Βρούτσης.


«Από τους εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες σύνταξη που περιμένουν να πάρουν αίτηση, δεκάδες χιλιάδες διεγράφησαν και τώρα οι συνταξιούχοι πρέπει να ψάξουν αν υπάρχει αίτηση, ή αν κάποιος την αφαίρεσε για την σύνταξη τους. Αυτοί που ελέγχουν τα ηλεκτρονικά μητρώα πήραν κωδικούς από τους υπαλλήλους και υπεξαίρεσαν συνταξιούχους», υπογράμμισε ο πρώην Υπουργός Εργασίας.


Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κυβέρνηση ο κ. Βρούτσης, απάντησε καταφατικά: «Για να φανεί ότι το απόθεμα των συντάξεων είναι μικρό».


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:





΄

 Πηγή