03 Δεκεμβρίου 2021

Μία ομάδα "ειδικών" φιλοκυβερνητικών αυταρχικών και επικίνδυνων τύπων, κάνει την πλάκα της

 

Πρώτη ενημέρωση: 3-11-2021 11:21 μ.μ

ΧΡΟΝΟΓΡΆΦΗΜΑ 

του Μανώλη Μάνου

Μία ομάδα  "ειδικών" φιλοκυβερνητικών  αυταρχικών και επικίνδυνων  τύπων, κάνει την πλάκα της και το γλεντάει με το χάλι  του λαού εκεί που τον οδήγησαν, λόγο ανυπαρξίας της δικαιοσύνης της εμβολιασμένης και  έτσι ...και με το "εμβόλιο της αδράνειας"
 
Τι κάνει;
 
Ας δούμε μερικά.
 
1. Βγάζει άτομο πλήρως εμβολιασμένο στην τηλεόραση , το οποίο κόλλησε την παράλλαξη Όμικρον και στην συνέχεια μας καθησυχάζει ότι οι εμβολιασμένοι προστατεύονται απο την Όμικρον.
 
2. Μας ζητά να κάνουμε και τρίτη ενισχυτική δόση μετά απο έξη μήνες, αλλά μετρώντας το στόκ εμβολίων στις αποθήκες, αλλάζει γνώμη και μειώνει την προθεσμία σε τρείς μήνες.
 
3. Παρουσιάζει τα γεγονότα στην τηλεόραση,
όπου κάθε μέρα,
από τον ιό πεθαίνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι,
και από τους εμβολιασμένους δεν πεθαίνει κανένας.
 
Όντως επικίνδυνοι τύποι....αμφότεροι .


Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



Φτιάχνουν νόμο για να παίρνουν τα παιδιά των «αρνητών» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα!



Φτιάχνουν νόμο για να παίρνουν τα παιδιά των «αρνητών» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα!
Σε πρωτόγνωρες καταστάσεις εισέρχεται η χώρα με ευθύνη την κυβέρνησης Μητσοτάκη που μετά τον νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό τώρα σκοπεύουν να παίρνει και  τα παιδιά από τους γονείς που θεωρούνται «αρνητές» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα.

Μέχρι και την αφαίρεση γονικής μέριμνας θα φτάνουν οι ποινές με τη νέα ρύθμιση για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Το φαινόμενο έχει γιγαντωθεί τον καιρό της πανδημίας από τους αρνητές, κάποιοι εκ των οποίων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολεία εξαιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Μιλώντας στον Real FM, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ξεκαθάρισε πως τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά και πως η κυβέρνηση ετοιμάζει ρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου που θα κάνει το αδίκημα και πάλι πλημμέλημα και θα προβλέπει σοβαρότετες ποινές.

«Υπάρχει ένα κανονιστικό πλαίσιο. Αν δεν πρασινίζει η πλατφόρμα του edupass δεν μπορεί να μπει στο σχολείο. Αλλιώς καταγράφονται οι απουσίες. Εμείς με σύνεση και με πειθώ, λέμε στους διευθυντές να πείθουν τους γονείς. Όταν ξεφεύγουν οι απουσίες ξεφεύγουν των παιδαγωγικών αρμοδιοτήτων και επεμβαίνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από το 2017 υπάρχει νομοθετικό κενό. Κάνουμε τομές και παρεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηηση και επίκειται ρύθμιση που θα μετατρέπει το πταίσμα σε πλημμέλημα με 2 χρόνια φυλάκιση, χρηματικό πρόστιμο και αν κρίνει και ο εισαγγελέας μέχρι και αφαίρεση γονικής μέριμνας.

Καταλαβάινετε δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια αδιανόητα φαινόμενα οι ίδιοι οι γονείς να στερούν τη μόρφωση των παιδιών για υποθέσεις που δεν θα έπρεπε καν να συζητούμε. Θα λείψει αυτό το θέμα και ήδη κάποια φαινόμενα μεμονωμένα περιορίζονται συνεχώς και μόνο στο άκουσμα πως θα υπάρχουν τέτοιες συνέπειες.

Δεν θα χαϊδεύουμε πια τον καθένα».

 

 

  Με πληροφορία από το pronews.gr

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



Με ποια δεδομένα πήρε την απόφαση η Επιτροπή Εμβολιασμών για εμβόλιο μετά από τους τρεις μήνες

Με ποια δεδομένα πήρε την απόφαση η Επιτροπή Εμβολιασμών για εμβόλιο μετά από τους τρεις μήνες

Δυο δεδομένα αξιολόγησε σήμερα κατά την έκτακτη συνεδρίαση της η Εθνική Επιτροπή εμβολιασμών για τη θετική γνωμοδότηση στη μείωση του χρονικού διαστήματος - από 6 στους 3 μήνες- για τη χορήγηση της επαναληπτικής δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Πρώτον, τον κίνδυνο που δημιουργείται σε αυτή τη συγκυρία, στην καρδιά του χειμώνα και ενόψει μιας παρατεταμένης εορταστικής περιόδου, με την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας και τον εντοπισμό της νέας μετάλλαξης Omicron.

Δεύτερον, τα θετικά αποτελέσματα των μελετών στο Ισραήλ για την ενίσχυση της κυτταρικής ανοσίας του πληθυσμού, μετά τη χορήγηση της αναμνηστικής (τρίτης) δόσης.

"Πρέπει να δημιουργήσουμε ισχυρό τείχος ανοσίας και για την παραλλαγή Omicron. Δεν τίθεται θέμα μειωμένου εύρους χρόνου προστασίας των εμβολίων. Η τρίτη δόση προσφέρει εξαιρετική ανοσία. Υπάρχει όφελος για τους ίδιους τους εμβολιασμένους και κατ' επέκταση για τη χώρα", εξηγεί ο Ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Γεώργιος Χρούσος.

"Ζητούμενο είναι για μας να παρεμβαίνουμε προληπτικά. Αυτή τη στιγμή αξιοποιήσαμε την ταχύτητα και τη διαφάνεια με την οποία μας ενημέρωσε για τη νέα μετάλλαξη η Νότια Αφρική, και συνεκτιμήσαμε τη δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για την κυκλοφορία της μετάλλαξης Omicron, κάτι που ευτυχώς είναι εφικτό χάρη στα διαθέσιμα εμβόλια για τη λοίμωξη Covid-19" λέει η παιδίατρος, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κυρία Ιωάννα Παυλόπουλου.

Δημοφιλή άρθραpronews.gr
Μ.Γκέιτς για εμβόλια: «Ήταν ένα παγκόσμιο τεστ για τους πολίτες -Πώς θα μας εμπιστευτούν για να δώσουν τα στοιχεία τους»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησαν τα δεδομένα που αφορούν και τα περιστατικά και τον χρόνο νόσησης όσων έχουν εμβολιαστεί. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι ηλικιωμένοι και οι ευάλωτοι προστατεύονται λιγότερο έναντι του κορωνοϊού μετά τους τέσσερις με πέντε μήνες από τον εμβολιασμό τους. Επίσης, μειωμένη προστασία έχουν και όσοι έλαβαν το μονοδοσικό εμβόλιο.

  pronews.gr

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



Συνδικαλιστής αστυνομικός:Οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ΕΙΝΑΙ 10.000 ΤΟ 30%

 

Αστυνομία: Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων από σήμερα
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνδικαλιστής αστυνομικός:Οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ΕΊΝΑΙ 10.000 ΤΟ 30% 

 "Είναι ιδιαίτερα υψηλός", ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων αστυνομικών αναφέρει ο συνδικαλιστικός τους εκπροσώπος, Χρήστος Τσίτσικας.

 Στο 30% του συνολικού αριθμού των αστυνομικών  φτάνουν οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοί του, σύμφωνα με δήλωση του συνδικαλιστικού τους εκπροσώπου, Χρήστου Τσίτσικα στην ΕΡΤ. Ποσοστό που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος "είναι ιδιαίτερα υψηλό". "Υπάρχουν συνάδελφοι ανεμβολίαστοι και καλούνται να κάνουν τους ελέγχους. Αυτό είναι ένα θέμα που εσωτερικά η ΕΛΑΣ θα μπορούσε να το λύσει, εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι", ανέφερε στην εκπομπή "Από τις Έξι" ο κ. Τσίτσικας, εκτιμώντας ότι οι συνάδελφοί του, που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο των καταστημάτων, είναι εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού. "Κάποιο περιστατικό που να μας έχει απασχολήσει δεν υπάρχει. 

Θεωρώ ότι είναι εμβολιασμένοι. Το 30% των ανεμβολίαστων αστυνομικών είναι ένα ποσοστό που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Αυτό το ποσοστό μπορεί να προέρχεται είτε από φόβο είτε από λάθος ενημέρωση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα", παραδέχτηκε. Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την υποχρέωση διενεργειας διαγνωστικών τεστ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας επισήμανε ότι τα θέματα αυτά θέλουν πολύ συζήτηση. Διαβάστε Επίσης Συνδικαλιστής αστυνομικός: 

Στο 30% οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί στην Αχαϊα Βορίδης για lockdown ανεμβολίαστων: Είναι μια ιδέα που εγώ θα την εξέταζα "Η δημιουργία δύο rapid test εβδομαδιαίως είναι κόστος σημαντικό. Είναι ένα ζήτημα σοβαρό αν πρόκειται και για ζευγάρι", είπε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των ανεμβολίαστων αστυνομικών υπαλλήλων. Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίτσικας πρόσθεσε ότι "λέμε ναι στα όποια περιοριστικά μέτρα χρειάζονται ώστε οι ανεμβολίαστοι είτε να πειστούν είτε να έχουν λιγότερη πρόσβαση σε πολλές εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία". Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, "το οικονομικό ζήτημα, λόγω των rapid test, είναι πιο σύνθετο και βιοποριστικό. 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί