19 Ιανουαρίου 2022

Αυτά είναι τα μηνύματα του Μ.Παπαδόπουλου σε κοπέλες για τα «πάρτι βιασμού» στις σουίτες - Τι κατέθεσε η 24χρονη (φωτό) «Οι 2 από τους 3 είναι οι αδελφοί Λεβέντη της Coca Cola» λέει η 24χρονη


Αυτά είναι τα μηνύματα του Μ.Παπαδόπουλου σε κοπέλες για τα «πάρτι βιασμού» στις σουίτες - Τι κατέθεσε η 24χρονη (φωτό)

Βίντεο-σοκ: Πακιστανός βάζει ανήλικη Ελληνίδα να φωνάζει «Aγαπώ το Πακιστάν»! - Πράξη η «ανανέωση» του πληθυσμού (upd)

Δείτε την πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς

Ακολουθεί η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το ίδιο βράδυ στους αστυνομικούς. 

Ερώτηση: Από ποιο σημείο και μετά παύσατε να θυμάστε τι συνέβη κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο ΜΕΤ;

Απόκριση: Την μνήμη μου σχετικά με τα όσα έγιναν, την έχασα αφού πλήρωσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και έκλεισα δωμάτιο, αφού δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου και δεν θυμόμουν που το είχα σταθμεύσει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θυμάμαι περιστασιακά γεγονότα, τα οποία ανέφερα στην πρώτη κατάθεσή μου. Μάλιστα, καθώς περνούν οι ώρες, άρχισαν να ξεδιαλύνονται κάποια πράγματα στο μυαλό μου.

Ερώτηση: Ποιος σας κάλεσε στο πάρτυ που αναφέρατε;

Απόκριση: Στο πάρτυ που γινόταν σε δωμάτιο το ξενοδοχείο ΜΕΤ μας κάλεσε μέσω μηνυμάτων, αλλά κι από κοντά να έρθουμε ο Παπαδόπουλος Μάνος, τον οποίο γνωρίζω γιατί εργάζεται στην καφετέρια Αχίλλειον, όπου βρισκόμουν με τη φίλη μου Ελένη, νωρίτερα την 31 Δεκεμβρίου 2021. Μάλιστα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι επέμενε να μεταβώ εκεί. Του είπα ότι θα έρθω με μια φίλη μου την Ελένη.

Εδώ θέλω να προσθέσω ότι έχω ακούσει ότι ο Μάνος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως εμένα με έχει ξαναστείλει σε παρόμοιο πάρτι τέσσερις φορές περίπου. Σήμερα ήθελα και πήγα στο πάρτι με τη φίλη μου για να περάσουμε ένα χαρούμενο ρεβεγιόν. Σε άλλο πάρτι, που έχω πάει και στο οποίο με κάλεσε ο Μάνος, έχω κοιμηθεί με κάποιο αγόρι το οποίο μου άρεσε, με τη θέλησή μου και χωρίς να συμβεί κάτι το σεξουαλικό μεταξύ μας.

Ερώτηση: Ποια είναι η σχέση που έχεις με τον Μάνο;

Απόκριση: Τον γνωρίζω απλά. Ο ίδιος με έχει φλερτάρει σε πάρτυ και με μηνύματα.

Ερώτηση: Μπορεί ο Μάνος να προσκαλεί κορίτσια για να παρέχουν συντροφιά σε άντρες που παρευρίσκονται σε πάρτυ αυτού του είδους;

Απόκριση: Ναι, το κάνει. Όπως σας είπα, εμένα με έχει προσκαλέσει άλλες τέσσερις φορές σε τέτοια πάρτι. Σε κάποια που δεν έχω πάει επέμενε να πάω.

Ερώτηση: Σε πληρώνει για να παρευρεθείς στα πάρτι αυτά;

Απόκριση: Όχι, ποτέ. Ωστόσο, με έχει ρωτήσει σε παλαιότερο πάρτι του 2021 αν θέλω να κάνω χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, για να μου προσφέρει και εγώ του απάντησα αρνητικά.

Ερώτηση: Τι ακριβώς γινόταν στο ξενοδοχείο που πήγατε;

Απόκριση: Στο ξενοδοχείο, όπως είπα γινόταν πάρτυ υπό μορφή ρεβεγιόν για να περάσουμε καλά. Τα περισσότερα άτομα ήταν γυναίκες οι οποίες μάλιστα ήταν περισσότερο εκδηλωτικές από μένα και τη φίλη μου. Εκεί ήπια δυο σαμπάνιες τις οποίες έβαλα μόνη μου και μια vodka RedBull την οποία μου προσφέρει κάποιος. Υπήρχαν περίπου 15 άτομα και διασκέδαζαν με χρήση μουσικής, από ηχείο bluetooth.

Εγώ πήρα τη φίλη μου Ελένη, γνώριζα μόνο μια ακόμα κοπέλα με το όνομα Μία. Εμείς πήγαμε μόνο για να διασκεδάσουμε. Αφού κατέβηκα κάτω και άφησα τη φίλη μου να φύγει, έκλεισα -όπως ανέφερα στην πρώτη κατάθεση- δωμάτιο εκεί, γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω.

Πήρα το ασανσέρ και ανέβηκα σε κάποιο όροφο. Έψαχνα το δωμάτιό μου. Μόλις βγήκα στον διάδρομο συνάντησα τα δύο άτομα που ανέφερα αρχικά. Αυτοί μου ζήτησαν αν ήθελα να κοιμηθώ μαζί τους. Εγώ τους είπα ότι έχω δικό μου δωμάτιο και τότε επέμεναν να κοιμηθώ σ’ αυτούς.

Δεν με ανάγκασαν με τη βία να πάω σε κάποιο δωμάτιο. Δεν νιώθω τετελεσμένη βία ή πόνο στο σώμα μου. Δεν θυμάμαι τελικά αν πήγα με τη θέλησή μου στο δωμάτιο που ξύπνησα την επόμενη μέρα. Ούτε θυμάμαι με πόσους πήγα εκεί.

Ερώτηση: Σου επιδεικνύουμε δια ζώσης τέσσερις άνδρες Α, Β, Γ και Δ (Γίνεται μνεία ότι επιδείχτηκαν άντρες με στοιχεία Λεβέντης Βασίλειος, Περογιαννάκης Κωνσταντίνος, Λεβέντης Ευαγόρας και Τραφαλής Βασίλειος, με την ίδια να αναγνωρίζει τον Βασίλειο Λεβέντη ως τον άνθρωπο που της ζήτησε να κοιμηθεί μαζί της και επέμενε, παρά τη θέλησή της, απλά δεν θυμόταν, όπως λέει, τι έγινε μετά.

Μάλιστα, λέει ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου ασκήθηκε βια από μέρους του, αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα, αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».

Ερώτηση: Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;

Απόκριση: Το πρωί, αφού ξύπνησα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, είδα μήνυμα που μου έστειλε στις 10:50 ο Μάνος και με ρωτούσε που είμαι. Του απάντησα ότι είμαι στο ΜΕΤ, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάρω τα πράγματά μου και να κοιμηθώ στο σπίτι του.

Είπα ότι θα φύγω από το ξενοδοχείο και κλείσαμε, τον ξαναπήρα τηλέφωνο, αφού συνειδητοποίησα τι ακριβώς μου συνέβη και τον ρώτησα γιατί βρήκα χάπια, γιατί δεν φορούσα εσώρουχο, γιατί βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο με ανδρικά ρούχα και πράγματα και όχι στο δικό μου. Με τρεμάμενη φωνή με ρώτησε αν θα πάω σε αυτόν και εγώ του είπα όχι και κλείσαμε.

Τέλος, θέλω να προσθέσω πως το εσώρουχό μου το φοράω ακόμη και θα σας το προσκομίσω αύριο που θα μεταβώ για να εξεταστώ στον γιατρό στη δικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σας παραδίδω κατόπιν αιτήσεώς σας δύο ουροσυλλέκτες περιέχοντες δείγμα ούρων που ελήφθησαν εντός της υπηρεσίας, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εξέταση τους προς διαπίστωση ουσιών που μπορεί να είχα καταναλώσει, παρά τη θέλησή μου, κατά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.  

Remaining Time -0:19

Η νεαρή κοπέλα επίσης στη συνέντευξη που έδωσε κατονόμασε τον πρώην μετρ στο Αχίλλειον, Μάνο Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στη δικογραφία, υποστηρίζοντας ότι ήταν το πρόσωπο που εμπιστευόταν και δέχτηκε μετά από πιέσεις την πρόσκλησή του να παραστεί στο πάρτι που οργανώθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ήταν εκείνος που της είπε να γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο, όταν του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ζαλιζόταν.

Την ίδια ώρα καταφθάνουν ολοένα και περισσότερες καταγγελίες νεαρών γυναικών που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο προσπαθούσε να πείσει νεαρά κορίτσια να παραστούν στα πάρτι που οργάνωνε με γόνους υψηλής κοινωνίας.

Σε νέο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ιστοσελίδα, φαίνεται ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος πλέον έχει κλειδώσει το προσωπικό του προφίλ στα social media, επιχειρούσε με πιέσεις να πείσει τις γυναίκες να βρεθούν στα πάρτι.

Η κοπέλα που δέχτηκε τα μηνύματα, είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, και πελάτισσα στο «Αχίλλειον», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Η ίδια παρά την επιμονή του Παπαδόπουλου, τον απέφυγε με διακριτικό τρόπο:

Όπως καταγγέλλει η ίδια: «Ήταν πιεστικός ο συγκεκριμένος. Προσπαθούσα να είμαι ευγενική και να τον “διώχνω” με όμορφο τρόπο γιατί ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί όπου δούλευε. Δεν βρέθηκα ποτέ μαζί του, κι όταν ρωτούσε ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στα καλέσματα που μου έκανε, δεν μου απαντούσε. Τώρα σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που λόγω της ηλικίας αλλά και του ότι ήμουν υποψιασμένη δεν έπεσα στην παγίδα».

.

 

Προσεχές άρθρο: 

Χορηγοί



   

 

 

Στα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Θεσσαλονίκης, ο σεκιουριτάς ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ κάνει παράνομα έλεγχο, αν φοράν διπλή μάσκα οι πελάτες ΣΚΛΑΒΟΙ.;


19-1-2022 9:23 μμ

 

Μετά από πολλές  καταγγελίες αναγνωστών  στην εφημερίδα μας, για το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο ελληνικό πολυκατάστημα - σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Θεσσαλονίκη επί της οδού προς Λαγκαδά, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος μόλις μπήκε στο προθάλαμο τον πλησίασε ο σεκιουριτάς  του καταστήματος συγκεκριμένης εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης σε απόσταση αναπνοής και κοιτάζοντας ερευνητικά τον δημοσιογράφο πελάτη του είπε << Δεν φοράς διπλή μάσκα απαγορεύεται να μπεις στο κατάστημα, ο πελάτης τον παρακάλεσε να πάρει ένα μπουκάλι νερό μόνο γιατί πρέπει να πιει  ένα χάπι επειγόντως η σύζυγος του εκείνος ήταν ανένδοτος.

Να σημειωθεί ο,τι ήταν βράδυ Δευτέρας και όλα τα άλλα καταστήματα ήταν κλειστά στην περιοχή του Βαρδάρη  Θεσσαλονίκης.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον υπάλληλο ως σκιά λόγο απόστασης της φωτογράφισης στο κέντρο.

  Την ευθύνη ως προς την νομιμότητα να λειτουργεί ως κρατικό όργανο, δηλαδή ως αστυνομικός ένας ιδιωτικός υπάλληλος την φέρει το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Και το ερώτημα αν είναι νόμιμο να ελέγχονται οι πελάτες για τις αγοραστικές του συνήθειες ακόμη,  υπάρχει μετέωρο (;)

Προσπαθήσαμε να έχουμε την άποψη του καταστήματος με επικοινωνία μας με τα κεντρικά αλλά δεν λάβαμε καμιά απάντηση, κάποια κυρία δεν μας είπε το όνομα της  η οποία εμφανίστηκε  ως υπεύθυνη μας είπε ο,τι τελικά δεν είναι υπεύθυνη  (;;) ενώ ζήτησε όχι μόνο το όνομα αλλά τα  πλήρη ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ... άκουσον άκουσον;;

 

 

 

Προσεχές άρθρο: 

Χορηγοί



   

 

Κοζάνη: Συνελήφθη λαθρο μετανάστης διαρρήκτης που «άνοιγε» σπίτια επί ενάμισι χρόνο


Κοζάνη: Συνελήφθη διαρρήκτης που «άνοιγε» σπίτια επί ενάμισι χρόνο


 

Προσεχές άρθρο: 

Χορηγοί



   

 

Έβαλαν το λογότυπο της ΝΔ στα Rafale που αγόρασε με χρήματα του ο ελληνικός λαός - Σήμερα προσγειώνονται στην Ελλάδα

Έβαλαν το λογότυπο της ΝΔ στα Rafale που αγόρασε με χρήματα του ο ελληνικός λαός - Σήμερα προσγειώνονται στην Ελλάδα


Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικά διθέσια & τέσσερα μονοθέσια

Σήμερα προσγειώνονται στην Ελλάδα τα πρώτα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία θα πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη μεταξύ 12:00 και 12:30. 

Αυτό που προκαλεί άσχημη εντύπωση είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να διαφημίσει τα αεροσκάφη που αγόρασε ο ελληνικός λαός. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media μπήκε στο τέλος το λογότυπο της ΝΔ, κάτι που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς τα συγκεκριμένα μαχητικά δεν τα αγόρασε η Νέα Δημοκρατία, αλλά οι Έλληνες πολίτες.

 

Τα πρώτα έξι από τα συνολικά 24 αεροσκάφη Rafale που θα προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία θα ξεκινήσουν την Τετάρτη το ταξίδι τους για τη χώρα μας από τη Γαλλία.

Τα έξι μαχητικά θα απογειωθούν το πρωί της Τετάρτης από το Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα περίπου στις 12:30. Λίγο πριν την προσγείωσή τους θα πετάξουν πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Μόλις εισέλθουν στο FIR Αθηνών θα τα συνοδεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δύο εκπαιδευτικά διθέσια, τέσσερα μονοθέσια

Τα δύο από τα Rafale που θα έρθουν στην Ελλάδα θα είναι διθέσια ώστε να χρησιμοποιούνται και για την εκπαίδευση των νέων πιλότων, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα είναι μονοθέσια. Θα ενταχθούν στην 332 Μοίρα στην Τανάγρα.

Έως τώρα, έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση οκτώ Ελλήνων πιλότων και 50 τεχνικών των αεροσκαφών, η οποία πραγματοποιήθηκε στη βάση Μερινιάκ επί γαλλικού εδάφους από προσωπικό της κατασκευάστριας εταιρείας Dassault.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα προμηθευτεί συνολικά 24 μαχητικά αεροσκάφη Rafale. Η πρόσκτηση των 18 γαλλικών μαχητικών (εκ των οποίων έξι καινούργια και 12 μεταχειρισμένα) θα στοιχίσει 2,32 δισ. ευρώ μαζί με τα όπλα που φέρουν, σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη πέρσι τον Ιανουάριο. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπογραφεί η πρόσθετη σύμβαση για την αγορά επιπλέον έξι καινούργιων μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Τα Rafale, μεταξύ άλλων, έχουν ακτίνα δράσης 2.800 μίλια και μεγάλη χωρητικότητα σε καύσιμα, διαθέτουν δύο κινητήρες, είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο και ισχυρό ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης ενώ έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο πυραύλους Exocet.


 

Με πληροφορία απο το pronews.gr

 

Προσεχές άρθρο: 

Χορηγοί