18 Νοεμβρίου 2017

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ …»Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ»!!!



Πρόκειται για έγκλημα και τις διαστάσεις του τις τονίζει με δηλώσεις του και ανάρτησή του στην
εφημερίδα μας ο πρώην Εισαγγελέας και επικεφαλής στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο κ. Σακκάς σημειώνει: «Λάθος κάνει ο Τράγκας στα περί ηθικής αυτουργίας.
Επειδή η κα Δούρου είχε απο το 2014 αντιπλημμυρικό σχέδιο και δεν το υλοποίησε, αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τον κίνδυνο πλημμυρών και ουδέν έπραξε.
Η παράλειψή της με θανάτους συμπολιτών κατα συρροή σημαίνει 2 κακουργήματα των άρθρων 268 περ. Β και Γ ΠΚ, που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και 306 παρ 2 περ. Β ΠΚ που προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών. 
ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πολιτών».


 Epilekta - news“

Τέλη κυκλοφορίας δεν πλήρωσαν πέρσι για το 2016 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων- ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤ. ;

Έτσι, σχεδόν 1 στους 4 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το κινεί χωρίς να πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και βέβαια δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ.


Τέλη κυκλοφορίας: Δεν πλήρωσαν 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
Πηγή: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Προβληματισμός επικρατησε στο οικονομικό επιτελείο της Τσιπρο"κυβέρνησης" καθώς περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά ούτε κατέθεσαν τις πινακίδες του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2017 ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο σημειώνοντας αύξηση περίπου 30% σε σχέση με το 2016.

Έτσι, σχεδόν 1 στους 4 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το κινεί χωρίς να πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και βέβαια δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ. Παράλληλα αν συνυπολογίσει κανείς πως περίπου 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους τότε ο αριθμός των ιδιοκτητών ΙΧ που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας ανέρχεται σε 2,2 εκατ.
Δηλαδή πάνω από 2 στους 5 ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας.


Με πληροφορία απο το CNN Greece

Ο Άχρηστος Τσίπρας απέρριψε την βοήθεια του Πούτιν και της Ρωσίας: «Θα ζητήσω βοήθεια από την Ευρώπη – Περνάμε δύσκολες στιγμές»

Με εντολή του Ηγέτη της Β.Πούτιν  η Ρωσία και το Υπουργείο της Εκτάκτων Αναγκών  πριν 3 ημερες είχε στείλει άμεσα μετα την ανείπωτη τραγωδία στην Μάντρα Αττικής  τηλεγράφημα επιθυμίας προσφοράς βοήθειας προς το αρμόδιο υπουργείο της Ελλάδος το τηλεγραφημα είχε ως εξείς :«Εξ ονόματος του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, Σας εκφράζω τα συλλυπητήρια μου.
Ενημερώστε μας, για το αν οι δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας μπορούν να φανούν χρήσιμα στην Ελληνική Δημοκρατία στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης»,

Υπουργός Εκτάκτων Αναγκών
 Βλαντίμιρ Πουτσκόφ

Αναφέρει το τηλεγράφημα που κοινοποίησε το γραφείο τύπου του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών πριν 3 ημέρες .






Τις ευχαριστίες του προς τα ευρωπαϊκά κράτη που θέλησαν να βοηθήσουν την Ελλάδα μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα που άφησαν πίσω τους 16 νεκρούς εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του προσερχόμενος στη «διάσκεψη κορυφής για κοινωνικά θέματα για τη δίκαιη απασχόληση και την
 



Σάλος από πανό οπαδών του ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο: «44 χρόνια ψέματα»

Αίσθηση αλλά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα το πανό που ανάρτησαν οι… ακροδεξιών πεποιθήσεων οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο για το Πολυτεχνείο.
Ανήμερα της 44ης επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια ανάρτησαν πανό που έγραφε το εξής: «Πολυτεχνείο 1973-2017, 44χρόνια ψέματα».

πηγη

 πηγή