16 Νοεμβρίου 2016

Οι Μισέλληνες Γιατροί του Κόσμου ΙΙ



Η ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου στις 10/09/2014 γέμισε με κύματα αγαλλίασης την κυβέρνηση Σύριζα, τους ιθύνοντες των  Μ.Κ.Ο. και λοιπούς αλληλέγγυους. Πώς όμως όλοι αυτοί εννοούν την εφαρμογή του στην πράξη; Δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες, ως οδό για την νομιμοποίηση των δράσεων στήριξης που η συντριπτική πλειοψηφία αυτών επωφελούν αλλοδαπούς και την απαγόρευση όσων απευθύνονται για Έλληνες. 

Της Αικατερίνης Παπαδοπούλου

Οι «Γιατροί του Κόσμου» είναι μία Μ.Κ.Ο. η οποία, ευαγγελίζεται ότι προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες της στη χώρα μας, όπου υπάρχει ανάγκη. Οι δράσεις της προβάλλονται τόσο από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, αλλά φυσικά και από τις δικές της σελίδες στο διαδίκτυο, όπως οι παρακάτω:
Με μία απλή αναζήτηση σε αυτούς τους ιστότοπους φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι δράσεις της έχουν σαν κύριο στόχο την στήριξη των αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα μας, και πρωτίστως των παρανόμων. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί παράνομη πράξη με βάση τον προαναφερθέντα νόμο, διότι απαγορεύει τις δράσεις που απευθύνονται σε ομάδες ατόμων με βάση συγκεκριμένα φυλετικά ή άλλα χαρακτηριστικά. Ακόμα και να μην είχε ψηφιστεί ο «αντιρατσιστικός νόμος» με βάση την ιατρική δεοντολογία, διακρίσεις εναντίων των ασθενών  απαγορεύονται. 


"Οι Γιατροί του Κόσμου εγκαινιάζουν Κοινωνικό Ξενώνα για ευάλωτους πληθυσμούς στο κέντρο της Αθήνας"
Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Στο προηγούμενο άρθρο περιέγραψα την εχθρικά ρατσιστική αντιμετώπιση που είχα από μέρος του υπαλληλικού προσωπικού και την προσπάθεια συγκάλυψης από μέρους άλλων εργαζομένων. Στο παρόν ομότιτλο άρθρο θα ολοκληρώσω την αφήγησή μου, με της προσθήκη της προσωπικής μου εμπειρίας με τους παιδιάτρους των «Γιατρών του Κόσμου». 
Σημειώστε ότι μέχρι το 2015 το παιδί μου παρακολουθούσε παιδίατρος της «Παιδικής Πολυκλινικής Αθηνών» την οποία η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. έκλεισε. Δεν το πληροφορήθηκα εγκαίρως κι έτσι όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης, έπρεπε άμεσα να βρω δωρεάν παιδίατρο για την συμπλήρωση του Δελτίου Υγείας. Αποφάσισα λοιπόν, να ζητήσω την βοήθεια των εν λόγω πολυδιαφημισμένων για την κοινωνική προσφορά τους γιατρών, εφόσον ανήκω κι εγώ στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 
Αφού κατάφερα να περάσω από την «σκληρή πόρτα» της οργάνωσης,  το παιδί μου ανέλαβε  ένας νεαρός γιατρός, ο οποίος  μόλις ολοκλήρωσε την εξέταση, με κοίταξε με βλοσυρό και υποτιμητικό ύφος κι ακολούθησε ο εξής διάλογος: 
  • Γιατρός: Έχει χαλασμένα δόντια!
  • Εγώ: Δεν βλέπεις ότι έχει επισκευασμένα όλα τα χαλασμένα δόντια;
  • Γιατρός: Εγώ λέω αυτό που βλέπω! Έχει χαλασμένα δόντια!
  • Εγώ: Με τον τρόπο και το ύφος που μου μιλάς, με προσβάλλεις, διότι τόσο ο πατέρας της, όσο κι εγώ έχουμε πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση και γνώσεις περί στοματικής υγιεινής, φροντίζουμε όπως πρέπει το παιδί μας, δυστυχώς όμως τα δόντια είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του!
  • Γιατρός: Είμαστε όλοι άνθρωποι! Εσύ δεν είσαι ανώτερη από τους πρόσφυγες και μετανάστες που περιμένουν απέξω να εξεταστούν!
  • Εγώ: Ασφαλώς και είμαστε όλοι άνθρωποι, αλλά είναι φυσιολογικός ο διαχωρισμός με βάση την καταγωγή και το μορφωτικό μας επίπεδο και τέλος πάντων, εγώ δεν ήρθα εδώ για να ανοίξουμε κοινωνιολογική συζήτηση πάνω σε θέματα διακρίσεων, αλλά να μου συμπληρώσεις το δελτίο! 
Το αποτέλεσμα; Δεν μας εξυπηρέτησε! Ναι μεν δεν μας έδιωξε λόγω του ότι αντέδρασα στην αντιεπιστημονική και παράλογη συμπεριφορά του, αλλά δεν συμπλήρωσε το δελτίο υγείας με τον ίδιο τρόπο που το συμπλήρωνε νομίμως η γιατρός της πολυκλινικής τα προηγούμενα χρόνια. Αναγκαστικά το κατέθεσα ως είχε στη διεύθυνση του νηπιαγωγείου και όπως ήταν επόμενο, μου ζήτησαν ένα επιπλέον χαρτί, για ένα παιδί υγιέστατο! Το τονίζω αυτό! Υγιέστατο, και σωματικά και ψυχολογικά!
Την επόμενη μέρα, αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την επίπονη διαδικασία της επίσκεψης στους «Γιατρούς του Κόσμου». Στις 7:00 το πρωί πήρα αριθμό προτεραιότητας και στις 9:00 που άνοιξαν τα ιατρεία, ζήτησα από τον κύριο που εργάζεται στην πόρτα την κοινωνική λειτουργό. Αυτή τη φορά δεν έφερε αντιρρήσεις με θεωρίες περί ισότητας στις αντοχές αρτιμελών και αναπήρων και τελικά πέρασα –μάλλον πρώτη- στο ιατρείο. 
Κι εκεί που νομίζετε, αγαπητοί αναγνώστες, ότι η ταλαιπωρία μου έλαβε τέλος, μας υποδέχτηκε ένας ηλικιωμένος γιατρός, ο οποίος αρνήθηκε να μου δώσει το επιπλέον χαρτί, και με σκληρό ύφος με διέταξε να πάω στην γιατρό που παρακολουθεί το παιδί μου! Του ζήτησα να δείξει κατανόηση, γιατί –όπως του εξήγησα-  η «Πολυκλινική» έκλεισε, το πληροφορήθηκα αργά,  δεν ξέρω πού δουλεύει η γιατρός, ούτε το όνομά της δεν θυμάμαι. Του επεσήμανα ότι την επομένη μέρα ήταν ο αγιασμός και τελευταίο και σημαντικότερο, ότι  με τον τρόπο του με εξωθεί εμένα, που είμαι άπορη, ανασφάλιστη και ανάπηρη να πάω σε ιδιώτη, αλλά εις μάτην οι ικεσίες μου… Άνοιξε την πόρτα και μου ζήτησε να φύγω.



Τελικά αναγκάστηκα να πάω σε ιδιώτη γιατρό… Το θέμα όμως για μένα δεν έχει λήξει. Σκοπεύω να καταθέσω το περιστατικό και τα ερωτήματά μου στις αρμόδιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Επειδή το θέμα αφορά σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του παιδιού μου, δεν μπορώ προς το παρόν να γράψω περισσότερα. 
Κλείνοντας την αφήγησή μου, θέλω να σας πω τα εξής, αγαπητοί συνέλληνες:  Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Όσοι ανήκετε στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, να πάτε να ζητήσετε βοήθεια σε υπηρεσίες (ιατρικές και άλλες) και σε είδος (ρούχα, τρόφιμα) από όλες αυτές τις κρατικές και λοιπές δομές, που στηρίζουν τους αλλοδαπούς. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι ότι αυτοί χρειάζονται περισσότερο από εμάς βοήθεια! Ούτε το κράτος, αλλά ούτε και οι Μ.Κ.Ο. γνωρίζουν την πραγματική οικονομική τους κατάσταση! Εμείς οι Έλληνες χτίσαμε και στηρίζουμε με κόπο και αίμα αυτή τη χώρα, άρα εμείς πρέπει να είμαστε η πρώτη προτεραιότητα όλων των κοινωνικών δομών στήριξης αδυνάμων. 
 
Πηγαίνετε να ζητήσετε βοήθεια από παντού: τις Μ.Κ.Ο. (π.χ. «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», «Γιατροί του Κόσμου» και μικρότερες οργανώσεις της περιοχής σας), τον Ερυθρό Σταυρό, την Εκκλησία, τους «φιλανθρώπους» Μεγαλοεπιχειρηματίες, όλους τους «αλληλέγγυους» που δίνουν γη και ύδωρ στους αλλοδαπούς.
 
Όσοι από εσάς χρειάζεστε βοήθεια και δεν έχετε πού να απευθυνθείτε ή θέλετε να καταγγείλετε περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς από μέρους του κράτους και λοιπών «φιλάνθρωπων αντιρατσιστών αλληλέγγυων», μην διστάσετε να μου γράψετε στο e-mail του «AntiZitro»
 
Εάν γίνουμε πολλοί, εάν απαιτήσουμε τα αυτονόητα, πολεμήσουμε το άδικο και στρέψουμε τους νόμους εναντίον αυτών που τους ψήφισαν και αυτών που τους στηρίζουν, θα μπορέσουμε να κάνουμε την Ελλάδα ένα καλύτερο μέρος. 


Πηγή:Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Ψευδαισθήσεις, τέλος: Η Γερμανία απέρριψε οριστικά την «έκκληση» Ομπάμα έστω να συζητηθεί το ελληνικό χρέος!

Ψευδαισθήσεις, τέλος: Η Γερμανία απέρριψε οριστικά την «έκκληση» Ομπάμα έστω να συζητηθεί το ελληνικό χρέος!

Ψευδαισθήσεις, τέλος! Μόλις προσγειώθηκε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα στο Βερολίνο, το πρώτο πράγμα που του ξεκαθάρισε αμέσως η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ είναι ότι "Δεν πρόκειται να μειωθεί το ελληνικό χρέος τώρα. Υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία με την Ελλάδα. Τον Μάϊο του 2018 και ανάλογα με το αν θα έχουν επιτευχθεί οι βασικοί στόχοι θα ξεκινήσουμε μια συζήτηση, η οποία για να καταλήξει σε κάποιου είδους αναριάθρωση θα πρέπει πρώτα να έχουν εκπληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις που ανέλαβε η Ελλάδα" τόνισε η καγκελάριος.

Λϊγο πριν, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας Μ.Ζάιμπερτ ξεκαθάρισε ότι τόσο το Βερολίνο όσο και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι παραμένουν σταθεροί στην απόφαση του Eurogroup τον προηγούμενο Μάιο σύμφωνα με την οποία η συζήτηση για διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα ξεκινήσει μόνο με την ολοκλήρωση των ελληνικών υποχρεώσεων για το δεύτερο πρόγραμμα και σίγουρα όχι πριν το 2018.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών ο οποίος σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το ελληνικό χρέος».

Ενδεχόμενη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα αποτελούσε κακή υπηρεσία για την Ελλάδα, υποστήριξε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες ώρες μετά την ξεκάθαρη δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα από την Αθήνα πως η λιτότητα δεν πρέπει να είναι η μόνη στρατηγική.

"Όποιος λέει "θα ανακουφίσουμε τα χρέη σας" προσφέρει κακή υπηρεσία στην Ελλάδα", δήλωσε ο Σόιμπλε, σύμφωνα με την Passauer Neue Presse.

Αύριο ο Μ.Ομπάμα θα συναντήσει τους Τερέσα Μέι, Φρανσουά Ολάντ, Μαριάνο Ραχόι και Ματτέο Ρέντζι που θα αποχαιρετήσουν τον Αμερικανό πρόεδρο. Γιατί αποφάσεις δεν πρόκειται να ληφθούν για τίποτα. Ο Ν.Τραμπ, έχει διαμηνύσει ότι "Δεν δεσμεύεται σε τίποτα απ'ότι θα πει ή θα υποσχεθεί ο Μ.Ομπάμα", άρα μόνο ως συνάντηση αποχαιρετισμού μπορεί να εκληφθεί.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, Γιάνης Βαρουφάκης,  χαρακτήρισε ως "άνευ σημασίας" την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει την Ελλάδα ανέφερε μιλώντας στο BBC, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ενώ μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, τον Απρίλιο του 2015.

"Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε μια σχετικά μη προεδρική γλώσσα για να περιγράψει τη λιτότητα και τις πολιτικές που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα αλλά, όπως του είπα, το υπουργείο των Οικονομικών του δεν ακολουθούσε τη γραμμή του και συνέχισε να μην το κάνει", ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.

Πρόσθεσε, ότι στο τέλος η ελληνική πλευρά δεν είχε καμία βοήθεια από τη αμερικανική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη. "Αυτή ήταν μια περίοδος που ο Ομπάμα θα μπορούσε να στηρίξει τα λόγια του με πράξεις, για να στηρίξει μια συμφωνία που θα είχε νόημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ακόμα και για την Αμερική. Δεν το έκανε. Αυτό το ταξίδι τώρα είμαι σίγουρος ότι του είναι ένα πολύ ευχάριστο αλλά είναι εντελώς άνευ σημασίας", τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Ψευδαισθήσεις, τέλος: Η Γερμανία απέρριψε οριστικά την «έκκληση» Ομπάμα έστω να συζητηθεί το ελληνικό χρέος!

Ψευδαισθήσεις, τέλος! 


πηγή: newsnea.gr

Μια ανακοίνωση του Δοιητητή του Νοσοκομείου Καστοριάς γεμάτη ερωτηματικά -Και που θυμίζει άλλες εποχές


 


Το fyllokaiftero1.blogspot.com αναδημοσιέυει αυτούσια την ανακοίνωση του διοικητη του Νοσοκομείο Καστοριάς απο το oladeka μιάς και δεν "θέλησε" να  την κοινοποιήση στην ιστοσελίδα μας για τους ...δικούς  του λόγους 

Στην παρούσα φάση - (για σήμερα) αντι σχολίου παραθέτουμε τον τίτλο του δημοσιέυματος "H ανακοίνωση του Δοιηκητή του Νοσοκομείου Καστοριάς είναι γεμάτη ερωτηματικα -Και μας  θυμίζει άλλες έποχες - μαύρες εποχές  οπου η ελευθερία του λόγου της γνώμης και η  δημοσιογραφία ήταν στον"τοιχο".

Θα επανέλθουμε στο θέμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 








 
 
 » Βασίλης Αντωνιάδης: Παράνομη φωτογράφιση και συκοφάντηση του Νοσοκομείου Καστοριάς



Έπειτα από την κακόβουλη και παράνομη φωτογράφιση νοσηλευόμενου ασθενούς στην Καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Καστοριάς, κατά τη διαδικασία εξέτασής του με holter, από τον κ. Θ.Π. ο οποίος δημοσιοποίησε χωρίς έγκριση, την φωτογραφία σε διαδικτυακό μέσο, σχολιάζοντας με προσβλητικό και απαξιωτικό συνοδευτικό κείμενο,  κατασυκοφαντώντας την παροχή υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους ασθενείς, αναφέρουμε τα εξής:

Η εξέταση, γνωμάτευση και θεραπεία των ασθενών, αποτελεί  αποκλειστικό  «προνόμοιο» των ιατρών, βάση Επιστημονικής κατάρτισης και επομένως το να εκφέρει γνώμη ο εκάστοτε διερχόμενος, δεν μπορεί παρά να εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο, δόλιους και συκοφαντικούς σκοπούς δυσφήμησης του ιδρύματος.  Το  μηχάνημα καταγραφής του καρδιακού ρυθμού (holter) τοποθετείται (και αυτό αποτελεί πρακτική ανά τον κόσμο) με σταθεροποίηση των ηλεκτροδίων του, προκειμένου να είναι αξιόπιστη, συνεχής και αδιάλειπτη η καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, ώστε να είναι δυνατή η εκτίμηση από τον εκάστοτε καρδιολόγο στη συνέχεια. Επομένως, είναι άκρως παράλογο να σχολιάζεται το αισθητικό αποτέλεσμα του ασθενούς κατά την διάρκεια της ως άνω εξέτασης, ενώ εκείνος  αγωνιά για το αποτέλεσμα και την ίασή του.

Η δημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων όπως αυτό της υγείας και η προσωπική ταυτοποίηση ατόμου, με φωτογραφία, είναι παράνομη και διώκεται   δυνάμει των διατάξεων του Ν.2472/1997  και του ποινικού κώδικα.

Η διαφύλαξη και η υπεράσπιση της ιδιωτικής ζωής του κάθε πολίτη είναι αναφαίρετο δικαίωμα του, πόσο δε μάλλον ενός ασθενούς εντός του Νοσοκομείου, ο οποίος εν αγνοία του γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης  υστερόβουλων προθέσεων με σκοπό τη δημιουργία ψευδών  εντυπώσεων.

Η προστασία των ασθενών  του ιδρύματος αποτελεί ιερό και επιβεβλημένο καθήκον της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καστοριάς, η οποία δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να επιτρέψει ούτε την ηθική «κακοποίηση» των ασθενών αλλά ούτε και την κακόβουλη συκοφαντική δυσφήμιση ενός ολόκληρου συστήματος, το οποίο παλεύει καθημερινά και ανταποκρίνεται με ζήλο και αυταπάρνηση στις όποιες αντίξοες συνθήκες, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Συνακολούθως, επιφυλασσόμαστε ως προς τα  νόμιμα δικαιώματά μας για την προστασία του ιδρύματος άλλα και των ασθενών του Νοσοκομείου μας.
               
                                                                                              ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

πηγή: oladeka

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η απόφαση του δικαστή! ΙΣΟΒΙΑ στη μητέρα και στον πατριό του Κωστή Πολύζου

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η απόφαση του δικαστή! ΙΣΟΒΙΑ στη μητέρα και στον πατριό του Κωστή Πολύζου


Ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καστοριάς στη μητέρα και τον πατριό του Κωστή Πολύζου για τη φρικιαστική δολοφονία του.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστο Ντιός κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού τους στη Σιάτιστα Κοζάνης μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση των ενόρκων και των τακτικών δικαστών που διήρκησε πέντε ολόκληρες ώρες και ανακοινώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα. Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για ισόβια κάθειρξη της μητέρας και του πατριού του νεαρού, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 και το πτώμα του βρέθηκε οκτώ μήνες μετά μισοφαγωμένο από σκυλιά σε κτήμα του πατριού του.
Κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων και παρομοίασε την μητέρα του αδικοχαμένου Κωστή με τη Μήδεια.
«Είναι χειρότερη από τη Μήδεια, γιατί η κατηγορούμενη ωθήθηκε από ταπεινά αίτια. Μην αφήσετε να ξεχαστεί η ψυχή του Κωστή, ο οποίος πρέπει να δικαιωθεί γιατί είχε έναν άδικο, τρομακτικό και απαίσιο θάνατο, στον οποίο συνέβαλε η ίδια η μητέρα του», είπε.
Μάλιστα είναι τέτοια η συναισθηματική φόρτιση μέσα στη δικαστική αίθουσα που το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει αδιάσειστο στοιχείο που να ενοχοποιεί τη μητέρα και τον πατριό του Κωστή και απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε:
«Θα είστε το μοναδικό δικαστήριο στα ποινικά χρονικά της χώρας, που θα πείτε «ένοχοι», χωρίς να έχετε αποδείξεις για τον τρόπο που τον σκότωσαν».
Η μητέρα του Κωστή Πολύζου, κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι είναι αθώα και δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της.
«Έγώ πάνω από όλα βάζω το παιδί μου. Δεν μετράνε ούτε τα λεφτά, ούτε τα σπίτια», είπε.

Πάντως σε αρκετές ερωτήσεις της έδρας απαντούσε ότι δεν θυμάται επικαλούμενη το πέρασμα των ετών, ενώ όταν πιέστηκε από τις ερωτήσεις της έδρας ξέσπασε σε λυγμούς, υποστηρίζοντας ότι το παιδί της δε θα γυρίσει πίσω.
Ο σύζυγός της πάλι ήταν ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του και σύντομος στην περιγραφή των γεγονότων. Αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο θάνατο του Κωστή και επέμεινε ότι δεν διέπραξαν εκείνοι το φόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος Κωστής Πολύζος χάθηκε από το σπίτι του στη Σιάτιστα το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2011. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνισή του στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 βρέθηκε το πτώμα του μισοφαγωμένο από άγρια ζώα στο κτήμα του πατριού του από έναν περαστικό κυνηγό.



ΠΗΓΗ: star.gr