19 Σεπτεμβρίου 2023

Γιαγιά Σ.Κασσελάκη(ΣΥΡΙΖΑ): «Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία – Κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν - είναι θηλυπρεπείς άλλα φταίνε οι ορμόνες του»


Η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει

Γιαγιά Σ.Κασσελάκη: «Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία – Κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν»

Newsroom | email:

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωση το τελευταίο διάστημα.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία αναφέρθηκε στον εγγονό της, λέγοντας πως παλιά υποστήριζε την Νέα Δημοκρατία!

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα, είναι θηλυπρεπείς άλλα φταίνε οι ορμόνες του, Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».


Τέλος, η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει.

 


 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΣΑΙΤ SVOURANEWS.GR "Ακούραστος ο Δήμαρχος! ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΦΩΤΟ

Μόνο ως μπλακ χιούμορ μπορούμε να εκλάβουμε το δημοσίευμα που ακολουθεί του svouranews.gr για τον απερχόμενο
δήμαρχο Καστοριάς των προεκλογικών έργων κυριολεκτικά 42 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.
 
Κάποιοι νομίζουν ο,τι αυτό είναι δημοσιογραφία!! Δημοσιογράφος  είναι αυτός που ελέγχει αυστηρά την εξουσία στον τόπο του, και  σε όλη την επικράτεια την κεντρική εξουσία,  και όχι αυτός που προβάλει με τις γελοίες αναφορές  του για αρτιμέλεια του πολιτικού προσώπου, η της εξωτερικής ομορφιάς, και εν γένει την  εμφάνισης του.
 
Δύο σάϊτ αδελφά, και ένας  πολυ-επιχειρηματίας  ΜΜΕ "τύπου Κοσκώτάς"  στην Καστοριά το έχουν παρακάνει,  ίσως χρειάζεται μια νομική παρέμβαση αρμοδίων φορέων. 
Στην χθεσινή εκδήλωση Run Greece υπήρξαν θέματα ποινικού χαρακτήρα ως προς τους χορηγούς και το εύρος της προβολής του χορηγού, -των χορηγών  σε δημόσιο - δημοτικό χώρο, κανένα άλλο  τοπικό ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε.

Ακούραστος ο Δήμαρχος! - ΦΩΤΟ

Ακούραστος ο Δήμαρχος! – ΦΩΤΟ

Στο Run Greece, στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, έτρεξε και τερμάτισε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος είναι λάτρης του αθλητισμού και φροντίζει να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.


 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Mητέρα τραυματία της Λιβύης κατά Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου: «Έστειλες τα παιδιά μας απροστάτευτα σε εχθρική χώρα»



«Και την επόμενη φορά θα οργανώσω την αποστολή με τον ίδιο τρόπο» είπε αμετανόητος ο Α/ΓΕΕΘΑ!

Mητέρα τραυματία της Λιβύης κατά Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου: «Έστειλες τα παιδιά μας απροστάτευτα σε εχθρική χώρα»

Newsroom | email:fyllokaiftero@gmail.com

Άγριος καυγάς έλαβε χώρα μεταξύ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου και μητέρας τραυματία από την τραγωδία της Λιβύης, στο Ναυτικό νοσοκομείο για το γεγονός ότι στάλθηκαν τα στελέχη των ΕΔ χωρίς προστασία με μία αποστολή η οποία είχε χαρακτηριστικά «σχολικής εκδρομής», παρά το γεγονός ότι διεξήχθη σε μία εχθρική χώρα.

Τον λόγο από τον ΓΕΕΘΑ, ζήτησε η μητέρα του τραυματία, η οποία προφανώς κατανόησε πως το παιδί της όπως και τα υπόλοιπα στελέχη οδηγήθηκαν ως «πρόβατα επί σφαγή» σε μία… ανθρωπιστική αποστολή η οποία είχε τα χαρακτηριστικά πολεμικής επιχείρησης!

Συγκεκριμένα του ζήτησε να απολογηθεί «γιατί έστειλε τα παιδιά απροστάτευτα στη Λιβύη».

Εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό!

Από το σημείο αυτό και έπειτα η συζήτηση μεταξύ της μάνας και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα ο καυγάς να ακούγεται σε ολόκληρη την πτέρυγα του νοσοκομείου.

Έτσι λοιπόν ενώ ο Α/ΓΕΕΘΑ θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί για ό,τι συνέβη στην Λιβύη, αλλά και νωρίτερα για όλα όσα συνέβησαν στο Στεφανοβίκειο με τα «πνιγμένα» ελικόπτερα και στην Νέα Αγχίαλο, με την έκρηξη των πυρομαχικών της 111ΠΜ, περνάει και στην αντεπίθεση λέγοντας πως όλα τα έπραξε «σωστά και επαγγελματικά»!

Ποιος είχε κάνει ανίχνευση του δρόμου; Σε ποια μονάδα και σε ποια στελέχη είχε ανατεθεί αυτό το καθήκον; Εάν είχε ανατεθεί βεβαίως…

Διότι η αποστολή όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, διοργανώθηκε ως σχολική εκδρομή, ως μία ευκαιρία να κερδίσουν κάποια στελέχη διπλά χρήματα, που κακώς θεώρησαν ότι θα πάνε σε μία ασφαλή χώρα (γιατί άραγε;).

Μία χώρα η οποία ελέγχεται από μία τουρκόφιλη κυβέρνηση, ειδικά στο τμήμα στο οποίο θα επιχειρούσε η ελληνική αποστολή και μάλιστα, κοντά στην πόλη Ντέρνα, η οποία ελέγχεται από ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες από το 2011.

Επίσης έχουμε την εύλογη απορία ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα να τοποθετηθούν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί εντός ενός λεωφορείου!

Έπρεπε να είχαν διασκορπιστεί σε περισσότερα οχήματα ακριβώς για να αποφευχθεί μία τέτοια τραγωδία.

Το ΓΕΕΘΑ με μία νέα ανακοίνωση, επιχείρησε χθες να «συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα» για την χθεσινή ενημέρωση περί «τραυματιών» στην τραγωδία της Λιβύης.
Αναφέρει λοιπόν ότι το «λάθος οφείλεται στην εσφαλμένη ενημέρωση των Αρχών της Λιβύης», και ως εκ τούτου αρχικά ανακοινώθηκε ότι στο τροχαίο της Λιβύης υπήρχαν μόνο «ελαφρά τραυματίες» και όχι νεκροί.

Δηλαδή ΓΕΕΘΑ και ΥΠΕΘΑ, δεν γνώριζαν που βρίσκονταν τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε μία αποστολή σε μία ξένη και εχθρική χώρα;

Δε βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλής της αποστολής; Δεν ήξεραν ανά πάσα στιγμή πως εξελίσσονταν για αποστολή τους στην Λιβύη;

Και εν πάση περιπτώσει ας υποθέσουμε ότι στην αρχή υπήρχε σύγχυση και δεν γνώριζαν ακριβώς τι είχε συμβεί. Πέρασαν τόσες ώρες μέχρι την βραδινή ανακοίνωση των λιβυκών αρχών που επιβεβαιώνει πως υπήρχαν νεκροί.

Όλο αυτό το διάστημα κυβέρνηση και ΓΕΕΘΑ, δεν ήξεραν τι είχε συμβεί;

Δεν υπήρχε ομάδα ασφαλείας της αποστολής; Γιατί αν υπήρχε θα έπρεπε εκ τω πραγμάτων να επιβαίνουν σε άλλα οχήματα. Δεν θα μπορούσαν να επιβαίνουν στο ίδιο λεωφορείο με τα στελέχη της αποστολής.

Μάλιστα, θα έπρεπε να προπορεύεται ένα όχημα και να ακολουθεί ένα άλλο πίσω από το κύριο όχημα και να διαθέτουν όλοι τους δορυφορικά τηλέφωνα.

Ήταν αυτονόητο πως επιβάλλονταν υπάρξει ομάδα ασφαλείας καθώς η αποστολή διέρχονταν από κατεστραμμένη περιοχή στην οποία έχει επέλθει κατάρρευση της έννομης τάξης μετά από μακροχρόνιο εμφύλιο πόλεμο.

Επίσης, δεν υπήρξε καμία υποστήριξη από Erieye EMB-145H AEW&C της ΠΑ, μέχρι να ασφαλιστεί η ομάδα, αυτό που κάνουν όλοι οι Στρατοί του κόσμου, τουλάχιστον αυτοί που είναι ΝΑΤΟικού τύπου.

Αυτά είναι βασικά πράγματα, τα οποία δε χρειάζονται ιδιαίτερη κατάρτιση για να πραγματοποιηθούν. Είναι αυτονόητα.

Σε κάθε τραγωδία όμως υπάρχουν άνθρωποι και πρόσωπα. Κανονικοί άνθρωποι με σάρκα και αίμα που χάνονται οι ζωές τους και θα λείψουν για πάντα από την ζωή αυτών που μένουν πίσω και τους αγαπούσαν.

Σε αυτή την τραγωδία λοιπόν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, έχασαν δύο νοσηλεύτριες αξιωματικούς, μία Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού και μία Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας υπαξιωματικός.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ να πει πως όλα τα έπραξε σωστά…

Και έρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ να πει πως όλα τα έπραξε σωστά…

.

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- Ο Κορεντσίδης – Ανακοίνωσε υποψηφίους που…δεν ήταν υποψήφιοι! – Πανηγυρική επιβεβαίωση του oladeka.com

Διαβάστε και το:

kastorasnews.blogspot.com