29 Μαρτίου 2023

Ο 49χρονος εμβολιασμένος λοχαγός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης της Πέμπτης και έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου



Τη ζωή του έχασε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου ένας 49χρονος λοχαγός που υπηρετουσε σε μονάδα της Ξάνθης. Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου, ο στρατιωτικός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο στρατόπεδο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο 49χρονος Λογαχός Χ.Α., έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης της Πέμπτης 30 Μαρτίου, στη στρατιωτική μονάδα της Ξάνθης όπου υπηρετούσε.

Αμέσως, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του άτυχου 49χρονου λοχαγού Χ.Α., ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται αρμοδίως.

Δείτε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον θάνατο του 49χρονου λοχαγού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Κωνσταντίνος Νταϊφώτης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

 

       Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


 ΧΟΡΗΓΟΙ
Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

28 Μαρτίου 2023

Στην αναμονή για τις αποζημιώσεις τους μηλοπαραγωγοί της Καστοριάς - Οι αγροτοπατέρες" της ΝΔ λένε ο,τι δικαιολογία του καπνίσει για να τους κοροϊδευούν


28-3  10:35 πμ 
Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com
 
Απλήρωτοι για τις ζημιές που υπέστη η παραγωγή τους  παραμένουν ακόμα μηλοπαραγωγοί του νομού Καστοριάς. Όπως ανέφερε,  πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού. 
 
Οι "εργατοπατέρες" εν προκειμένω πρόεδροι Αγροτικών Συλλόγων οι οποίοι είναι και τοπικοί πολιτικοί παράγοντες λένε προεκλογικά ο,τι δικαιολογία τους καπνίσει σε τοπικά ραδιόφωνα τα οποία λαμβάνουν κρατικές διαφημίσεις και όχι μόνο, αλλά και προεκλογικές.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν λάβει δεκάδες υποσχέσεις και αναβολές, τώρα το "πάνε" για το τέλος του Μαρτίου 2023,   σε δυο ημέρες,  όπως υποσχέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ  για μια ακόμη φορά.
 
Τους είπαν ακόμη ίσως να λάβουν 70 ευρώ προκαταβολή, έναντι ποιού ποσού όμως συνολικά ; 
 
Ασύστολη κοροϊδία για μια ακόμη φορά, από την κυβέρνηση και τον βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς.


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 






Advertisemen

Δεν του "ΕΚΑΤΣΕ" το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή από τον Κ. Μητσοτάκη και θα βάλει υποψηφιότητα δημάρχου Καστοριάς...όπου ΚΑΤΣΕΙ;


30-3-2023 10:23πμ

Πριν λίγους μήνες γράψαμε στο fyllokaiftero1.blogspot.com 

Οταν εμείς φοράμε μάσκες στριμωγμένοι στα σούπερ μάρκετ και αυτός εκκολαπτόμενος υποψήφιος της ΝΔ, στην Καστοριά δεν φοράει καθόλου μαζί με άλλους βουλευτές σε εκδήλωση συλλόγου στην Καστοριά, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να τους "ευχαριστήσουμε" διότι έτσι αποκαλύπτεται το παραμύθι της "πανδημίας". 

Αφού ο Κ. Μητσοτάκης δεν τον έχρισε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ  για τον νομό Καστοριάς  που έμεινε μισός από την εσωτερική μετανάστευση, σκέφτηκε να βάλει υποψηφιότητα δημάρχου Καστοριάς με την σιγουριά της σύνταξης  του απόστρατου συνταξιούχου στρατιωτικού, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν.!!. 

Αναφερόμαστε στον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, άνω  δεξιά -  και κάτω φωτογραφία από την περσινή εκδήλωση κοπής πίτας της ¨Ενωσης Γυναικών Μεσοποταμίας τέτοιον καιρό περίπου που ο εγκλεισμός των πολιτών  και η χρήση της  μάσκας ήταν υποχρεωτική και σε εσωτερικούς χώρους πριν το Πάσχα του 2022.

Ανώτερος αξιωματικός εν ενεργεία σε στρατιωτική σχολή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους ερωτηθείς σχετικά από το fyllokaiftero1.blogspot.com  μας είπε " Δεν είναι δυνατόν να θεωρείτε ηθικό συνάδελφος να μπαίνει στην πολιτική μετά την συνταξιοδότηση του, οι εχθροί της χώρας αυτό το λαμβάνουν υπόψιν τους με αρνητικά σχέδια ,για την Ελλάδα, ο νοών  νοείτω" κατέληξε.


  Πηγή φωτό:
oladeka

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


 ΧΟΡΗΓΟΙ
Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Πολυκάρπη Καστοριάς – Πέθανε ξαφνικά 66χρονος



¨Εχει μειωθεί ο πληθυσμός της Καστοριάς σε δραματικό βαθμό

 

 


29-3-2023 12:11πμ

του Μανώλη Μάνου

¨Εχει μειωθεί ο πληθυσμός της Καστοριάς σε δραματικό βαθμό με ευθύνη των τοπικών πολιτικών και των τριών κομμάτων που "κυβέρνησαν" τον νομό Καστοριάς.

 Ο συνολικός πληθυσμός  της πόλεως της Καστοριάς δεν ξεπερνάει τις 8.000 κατοίκους ανεξάρτητα από την απογραφή η οποία ήδη προ μηνών κατέγραψε δραματική μείωση με αποτέλεσμα την απώλεια μιας εκλογικής  έδρας.

Κάποιοι μιλούν για 6 με 7000 κατοίκους διαμένοντες μόνιμα στην πόλη.

Η ανεργία, η φτώχεια, και η γενική ανέχεια ανάγκασε τους πολίτες της πόλεως και του νομού σε εσωτερική μετανάστευση, ακόμη και ατόμων 60 και 65 χρόνων.

¨Ενας άλλος λόγος ακόμη  είναι, ο,τι σε δημοτικά και κρατικά μικρο-έργα εργάζονται στους ανάδοχους εργολήπτες άτομα αλβανικής καταγωγής, όπως και στους αγρούς των περιοχών όπου υπάρχει η καλλιέργεια των μήλων και άλλες καλλιέργειες...χωρίς κανένα έλεγχο από το κράτος σχετικά με αυτό, και τις τοπικές αρμόδιες υπηρεσίες του νομού Καστοριάς, έχουν καταγραφή αυτά σε ρεπορτάζ.

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


 ΧΟΡΗΓΟΙ
Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!