22 Αυγούστου 2023

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους πολίτες που κλείδωσαν σε τρέιλερ αλλοδαπούς κατηγορώντας τους για εμπρησμό

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν χθες οι εικόνες από τον Έβρο με τους "φυλακισμένους" μετανάστες σε καρότσα ενός τρέιλερ.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε άνδρες της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο ενώ πέραν αυτού προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στη «σύλληψη» των μεταναστών. Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ και οι τρεις παραπέμπονται στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση  τονίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης πλησίον της Αλεξανδρούπολης, ενώ μέσα στο τρέιλερ κρατούνταν παράνομα 13 παράτυποι μετανάστες συριακής και πακιστανικής καταγωγής.

Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση η οποία κάκιστα αναφέρει ως παράτυπους του αλλοδαπούς - παράτυπος είναι ο νόμιμος που δεν έχει τα τυπικά χαρτιά οι αλλοδαποί αυτοί είναι παράνομα  και λάθρα εισερχόμενοι στην χώρα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



(protothema – freepik) el.gr 

 Διαβάστε και το :

kastorasnews.blogspot.com

 

Πολίτες εντοπίζουν και συλλαμβάνουν παράνομους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς στον Έβρο που καίγεται και… δέχονται την επίθεση της κυβέρνησης!



Κάτοικοι του Έβρου ενεργούν βάσει του Συντάγματος αλλά τους προειδοποιεί η κυβέρνηση ότι «δεν θα ανεχθεί αυτοδικίες»

 
22.08.2023 | 20:31μμ
Πολίτες εντοπίζουν και συλλαμβάνουν παράνομους αλλοδαπούς στον Έβρο που καίγεται και… δέχονται την επίθεση της κυβέρνησης! (βίντεο)
Newsroom | email:
Την ώρα που ο Έβρος καίγεται και οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς προήλθε φωτιές που ανάβουν κατά τη νύκτα για να ζεσταθούν οι παράνομοι αλλοδαποί έρχεται στην δημοσιότητα βίντεο που δείχνει ομάδα από τους τελευταίους να εισέρχονται παράνομα στην χώρα!

Η κίνηση εντοπίστηκε από άνδρες της Εθνοφυλακής που σταμάτησαν το αυτοκίνητο

Οι πολίτες τους παραδώσουν στις αρχές αλλά αυτό δεν άρεσε στην κυβέρνηση που έσπευσε… να τους καταγγείλει!

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Μαρινάκης δήλωσε για το γεγονός: «Η συντεταγμένη ελληνική πολιτεία, μέσω των αρμοδίων αρχών, προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης των πυρκαγιών και εξετάζει κάθε καταγγελία.

Φαινόμενα αυτοδικίας ή διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων δεν θα γίνουν ανεκτά».

Το δικαίωμα των πολιτών να ενεργούν άμεσα και αυτοδίκαια, κατά το Σύνταγμα, σε περίπτωση που πρέπει να εμποδίσουν την διάπραξη εγκλήματος, όπως είναι η παράνομη είσοδος στην χώρα, το έχουν ακούσει στην κυβέρνηση;

Για τους ¨Ελληνες η αυτοδικία έχει καταργηθεί από τους εισαγγελείς και την εντολέα τους  κυβέρνηση και αυτή μιλάει για αυτοδικία κατά παρανόμων που εισβάλουν στην χώρα διαπράττοντας σειρά εγκλημάτων εναντίον αυτής και του λαού.

Με πληροφορία από το pronews.gr



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        


Οι εισπρακτικές εταιρείες συνεχίζουν να ενοχλούν τον κόσμο παραβιάζοντας νόμους με ανυπαρξία κυβέρνησης και "Δικαιοσύνης"

 του ΜΑΝΏΛΗ ΜΑΝΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΛ *

 Οι εισπρακτικές εταιρείες  συνήθως είναι η παριστάνουν τα δικηγορικά γραφεία 

συνεχίζουν να ενοχλούν τον κόσμο παραβιάζοντας νόμους με ανυπαρξία κυβέρνησης και "Δικαιοσύνης"  κάποια εισπρακτική χρησιμοποιεί όνομα νεκρής δικηγόρου σύμφωνα με ρεπορταζ σε εξέλιξη το fyllokaiftero1.blogspot.com

Αυτά είναι τα τηλέφωνα από εισπρακτική  που ενοχλεί ασύστολα παράνομα όλες τις ώρες συνήθως απογεύματα και βράδια  με ανοχή "Δικαιοσύνης' και κυβέρνησης. 6933781322 -6933781339-69339208 

Το γεγονός ο,τι χρησιμοποιούν κινητά εμφανιζόμενα ως τηλέφωνα επιχείρησης, μαρτυρά μάλλον υποψία τεράστιας απάτης τα τηλέφωνα αυτά δεν μπορούν να ελεγχθούν.

 



Έξαρση σημειώνουν με την κυβέρνηση δεύτερη φορά Μητσοτάκης,  οι καταγγελίες δανειοληπτών για τις πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών, οι οποίες με παράνομες μεθόδους τούς παρενοχλούν τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στο σπίτι.



Χιλιάδες οφειλέτες δέχονται επίμονες κλήσεις από εισπρακτικές ακόμη και όταν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους.

Στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε τέσσερις εισπρακτικές εταιρείες είναι μόνο στα χαρτιά τελικά  η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων....είναι σε απόλυτη αδράνεια με έλαχιστα πράγματα για να έχουν να λένε.

Οι παραβάσεις αφορούσαν : όχληση οφειλετών πριν την πάροδο των δέκα ημερών από την ημέρα που κατέστη ληξιπρόθεσμη η οφειλή τους, όχληση οφειλετών με κλήσεις σε τηλέφωνο εργασίας, παρέκκλιση από τις εντολές του δανειστή, παραπλανητική πληροφόρηση, επίδειξη προσβλητικής συμπεριφοράς κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

Σημειώνεται ότι σε φλέγον ζήτημα έχει αναδειχθεί η υπόθεση της δράσης των εισπρακτικών εταιρειών, οι οποίες στην προσπάθεια άντλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών ασκούν σκληρές πιέσεις σε υπερχρεωμένους  και μη καταναλωτές..ακόμη και για ποσά 400 ευρώ. 

* Δημοσιογράφος Υποψ. βουλευτής.