25 Φεβρουαρίου 2022

Με ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ο Ζελένσκυ! Εμφάνισε ΒΙΝΤΕΟ (που δεν ξέρουμε πότε γυρίστηκε) από το Κίεβο και κοροϊδεύει τον λαό του


Τι δήλωσε...

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρεται να βρίσκεται στο Κίεβο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρόεδρος της χώρας έχει εγκαταλείψει την ουκρανική πρωτεύουσα.

«Εδώ είμαστε. Είμαστε στο Κίεβο. Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία», λέει ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι σε βίντεο που ανήρτησε από τους δρόμους της Ουκρανικής πρωτεύουσας, κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τον λαό, καθώς κάθε άλλο παρά υπερασπίζεται την χώρα του, στέλνοντας τους πολίτες, παρέα με ΝΕΟΝΑΖΙ, στο χάος και τους συμβουλεύει να πετάξουν μολότοφ στους Ρώσους εκπαιδευμένους κομάντος!

Στο τέλος μάλιστα αναφέρει «ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ», όπως μιλάνε οι ΝΑΖΙ της Ουκρανίας καθώς έσφαζαν κόσμο, σύνθημα που είχε απαγορευθεί πριν το 2014, καθώς το φώναζε ο Ναζί του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Στεπάν Μπαντέρα.

Κατά τα άλλα, ζητά διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

Δεν μπορεί φυσικά να επιβεβαιωθεί αν το βίντεο είναι σημερινό ή χθεσινό ή ακόμα πιο παλιό.

Η Μόσχα επιμένει πως ο Ζελένσκυ καθοδηγείται από άλλες δυνάμεις και ΔΕΝ δρα ανεξάρτητα.

Το παιχνίδι νεύρων συνεχίζεται…

Δείτε να φτιάχνουν αυτοσχέδιες βόμβες:

 

ΦΩΤΟ pixabay/screenshot

 el.gr

Λάβρος ο Πούτιν: «Οπλίζουν πολίτες για να πουν ότι σκοτώνουμε αμάχους – Δεν περιμένω συμφωνία με μία ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ»



Aπευθύνθηκε για πρώτη φορά ευθέως στους Ουκρανούς στρατιώτες.

Νέα παρέμβαση έκανε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με δηλώσεις του που μεταδόθηκαν live στο πλαίσιο του ρωσικού Συμβούλιου Ασφαλείας.

Ο ίδιος έγινε -μεταξύ άλλων- θεατής των απίστευτων εικόνων (Δείτε ΕΔΩ) με το μοίρασμα όπλων από νεοναζιστές σε πολίτες στους δρόμους του Κιέβου.

Έχει τεράστια σημασία πως ο «Τσαρ Βλαντ» διαχώρησε τους (πολλούς) Ουκρανούς στρατιώτες με τους (συγκριτικά λίγους) νεοναζιστές που έχουν καταλάβει εδώ και 8 χρόνια την εξουσία στη χώρα.

Αυτό το ουκρανικό ψυχολογικό κόλπο τον έκανε έξαλλο λέγοντας στο μήνυμά του τα εξής:

«Ο ρωσικός στρατός αντιμάχεται εθνικιστικές ομάδες που έχουν ενσωματωθεί και έχουν φυλακίσει τις Ουκρανικές Ε.Δ. Χρησιμιποιούν Ουκρανούς σαν ανθρώπινες ασπίδες. Έτσι τους έχουν συμβουλεύσει οι Αμερικανοί και οι δυτικοί. Βλέπουμε σε Κίεβο και Χάρκοβο τους νεοναζί να μοιράζουν όπλα στον πληθσυμό με την ελπίδα ότι οι ρωσικές Ε.Δ. θα αρχίζουν να πυροβολούν πολίτες.

Το κάνουν για να πουν ότι “να έχουμε θύματα πολίτες από ρωσικά πυρά”.

Εμείς λέμε στους Ουκρανούς στρατιώτες: “Μην αφήνετε να σας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες. Εσάς και τα παιδιά σας”.

Συγχαίρω τα στρατεύματά μας που μέχρι τώρα έχουν κινηθεί με αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια προστατεύοντας τον ρωσικό λαό.

Δεν περιμένω συμφωνία με μία συμμορία ναρκομανών και νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν ομήρους όλο τον ουκρανικό λαό».

Απευθυνόμενος ο Πούτιν στον λαό της Ουκρανίας είπε: «Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας»!

Από τις πρώτες ώρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία το Κρεμλίνο έχει διαμηνύσει πως κύριος και μοναδικός στόχος της επιχείρησης είναι η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας και συνάμα η προστασία των ρωσικών πληθυσμών.

Περισσότερα σε λίγο…

(φωτο:screenshot)

Με πληροφορία από το el.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προς παράδοση άνευ όρων το Κίεβο - Ετοιμάζουν να φυγαδέψουν τον Β.Ζελένσκι -Καταθέτουν όπλα Ουκρανοί στρατιώτες


ΕΚΤΑΚΤΟ: Προς παράδοση άνευ όρων το Κίεβο - Ετοιμάζουν να φυγαδέψουν τον Β.Ζελένσκι -Καταθέτουν όπλα Ουκρανοί στρατιώτες

Κίεβο σε Μόσχα: «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για ένα ουδέτερο καθεστώς»

 

Ουκρανία: Πληροφορίες ότι συλλαμβάνεται σήμερα ο Β.Ζελένσκι - Ηχούν σειρήνες μέχρι και στο Λβιβ


Ουκρανία: Πληροφορίες ότι συλλαμβάνεται σήμερα ο Β.Ζελένσκι - Ηχούν σειρήνες μέχρι και στο Λβιβ

Σήμερα θα γίνει η επιχείρηση των Ρώσων για τη σύλληψη του Ουκρανού προέδρου

Σαρώθηκαν τα τουρκικά UAV Bayraktar TB2 από πυραύλους Iskanter-E στην ουκρανική ΑΒ Νικολάγιεφ - Κάηκαν στο έδαφος (upd)

 

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί