18 Μαΐου 2019

ΗΧΗΤΙΚΟ – Μ. Χαραλαμπίδης: «Άκυρη η συμφωνία των Πρεσπών! Απουσιάζει το ένα υποκείμενο, ο ελληνικός λαός»

Αν και την ανακαλύψαμε λίγο αργά, αφού η ομιλία έγινε στις 8/4/19 στην Ξάνθη, αξίζει να ακούσετε την ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Ξανθιώτες έδωσαν δυναμικά το παρόν στην πρόσκληση δέκα συλλόγων και γέμισαν την αίθουσα του Ι.Θ.Τ.Π , για να ακούσουν τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην ομιλία του με θέμα: «Μακεδονικός λόγος – Μακεδονικότητα – Ελληνικότητα – Οικουμενικότητα».

Ο κ. Χαραλαμπίδης παρουσίασε το σκεπτικό του βιβλίου του «Μακεδονικότητα, Ελληνικότητα, Οικουμενικότητα/Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία», το οποίο είναι και η πρόταση του για το Μακεδονικό. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο στη Συνθήκη των Πρεσπών, αλλά μίλησε για την προτεραιότητα της χώρας, την ανάπτυξη, και για τη θωράκιση της χώρας επαναφέροντας την ίδρυση της Ρωμανίας.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα συγκλονιστικά είπε:
Αν δεν σας εμφανίζει το ηχητικό κάντε κλικ ΕΔΩ

'Εγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κεντρου του υποψ. δημάρχου Σωκράτη Μπουρινάρη στο Αργος Ορεστικό


Χθές Παρασκευή 17/5 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδιασμού "ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ " του υποψηφίου δημάρχου Άργους Ορεστικού Σωκράτη Μπουρινάρη.

O Α. Τσίπρας από τη Κοζάνη προέτρεψε τους πολίτες ξανά να ψηφίσουν Θ. Καρυπίδη (για φθηνό ρεύμα όπως... την πρωτη φορά που ποτε δεν πραγματοποιήθηκε )



Η νέα προτροπή του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες της Δυτ. Μακεδονίας και του δήμου Κοζάνης  να ψηφίσουν Θ. Καρυπίδη και Λ. Ιωαννίδη αντιστοιχα , λίγο πριν την ολοκλήρωση της βραδινής του ομιλίας στο ΔΑΚ Κοζάνης.