06 Ιανουαρίου 2021

Τραμπ: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Μάικ Πενς - Δεν είχε το κουράγιο»


 

Μήνυμα με το οποίο διαλύει και επισήμως την πολιτική του σχέση με τον αντιπρόεδρο Πενς ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μήνυμα αναφέρει πως ο Πενς αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν είχε το κουράγιο να προστατεύσει τη χώρα και το σύνταγμα και να βάλει τέλος στη νοθεία,

 

  Από το defencenet.gr 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Πυροβόλησαν & δολοφόνησαν άοπλη διαδηλώτρια οι ασφαλίτες στο Καπιτώλιο - Κλήθηκε η Εθνοφρουρά

Πυροβόλησαν & δολοφόνησαν άοπλη διαδηλώτρια οι ασφαλίτες στο Καπιτώλιο - Κλήθηκε η Εθνοφρουρά

Μια γυναίκα από τους διαδηλωτές που ζητούσαν να μην ισχύσουν οι εκλογές βίας και νοθείας, τραυματίστηκε θανάσιμα από τις δυνάμεις ασφαλείας στο Καπιτώλιο.

Η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα στο στήθος από τους ασφαλίτες της Νάνσι Πελόζι, η οποία κάλεσε την Εθνοφρουρά για να ανακαταλάβει το Καπιτώλιο και το Κογκρέσο!

Εν τούτοις χιλιάδες πατριώτες παραμένουν στο λόφο και μέσα στο κτίριο και δηλώνουν ότι θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να μην νομιμοποιηθούν οι εκλογές βίας και νοθείας της 3ης Νοεμβρίου.

Η στιγμή που η άτυχη διαδηλώτρια πυροβολείται από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο την ώρα που μεταφέρεται με το φορείο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.  Προσοχή σκληρές εικόνες.

 

A young woman was just shot in the neck right besides me in the Capitol Building
0:04 / 0:30
1,1 εκ. προβολές
0:24 / 1:14

 

 

Pronews

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Φόβος και τρόμος στην Γερμανία και στο στρατόπεδο της Μέρκελ, για τις εξελίξεις στίς ΗΠΑ - Δήλωση του υπουργού εξωτερικών της

6 Ιανουαρίου 2021 11:42 μ.μ 
Άνγκελα Μέρκελ : Γιατί η πανδημία απογείωσε τη δημοτικότητά της

 

Η Άνγκελα Μέρκελκαι το Γερμανικό στρατόπεδο αντιμετωπίζει τα γεγονότα στην Αμερική με φόβο και τρόμο.

 Η Γερμανίδα Καγκελάριος έβαλε τον υπουργό εξωτερικών να εκφράσει τις ανησυχίες της με ανάλογες δηλώσεις του.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Κυρ. Μητσοτάκης: Εξαιρετικά ταραγμένος από τη βία στη Ουάσιγκτον – (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ!!!)

«Εξαιρετικά ταραγμένος από τη βία και τα φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η αμερικανική δημοκρατία είναι ανθεκτική, έχει βαθιές ρίζες και θα ξεπεράσει αυτήν την κρίση.


 Ξέρει αυτός γιατί είναι εξαιρετικά ταραγμένος..όπως και όλοι  οι συνεργάτες της "άλλης τάξης πραγμάτων"

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χιλιάδες Αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το Καπιτώλιο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χιλιάδες Αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το Καπιτώλιο

Οι Αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο Καπιτώλιο.  

Αντιδρούν στην ανακήρυξη του Τ.Μπάιντεν και δηλώνουν ότι «Μόνο νεκροί θα βγουν μέσα από το Καπιτώλιο». Μπήκαν στην κεντρική αίθουσα, έδιωξαν την Νάνσι Πελόζι και κάθισαν στην θέση της προέδρου του Κογκρέσου!

Η Ν.Πελόζι επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά είναι πλέον αργά: Ο λαός των ΗΠΑ έχει καταλάβει τον λόφο του Καπιτώλιου και πλέον τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις ΗΠΑ.

Για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε ο απερχόμενος «προδότης», όπως χαρακτηρίζεται από τους πατριώτες, αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος δεν υπέβαλε ένσταση στην εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Οι δραματικές εξελίξεις οδήγησαν τις υπηρεσίες ασφαλείας να δώσουν εντολή για εκκένωση του Καπιτωλίου από τους βουλευτές, στους οποίους δόθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες για κάθε ενδεχόμενο.  Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, στρατιώτες με βαρύ οπλισμό έχουν δημιουργήσει μία ασπίδα, ώστε οι οπαδοί του Τραμπ να μην απειλήσουν άμεσα τους βουλευτές.

Η άλωση του Καπιτώλιου διέκοψε την συνεδρίαση του Κογκρέσο.

Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία των ΗΠΑ είχαν προσπαθήσει ενωρίτερα να επικυρώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών βίας και νοθείας της 3ης Νοεμβρίου.

Ένας αριθμός Ρεπουμπλικανών και από τα δύο Σώματα δήλωσαν ότι θα αμφισβητήσουν την πιστοποίηση πολλών Πολιτειών και θα μπλοκάρουν την εκλογή Μπάιντεν.

Δείτε τους: 


Δείτε συγκλονιστική φωτό με Αμερικανό πατριώτη να πηδά μέσα στο Καπιτώλιο και αστυνομικό της φρουράς να προσπαθεί να τον αναχαιτίσει με χημικό σπρέι:

Οι πατριώτες κατάφεραν να μπουν και μέσα στην Ολομέλεια του Καπιτωλίου όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μάλιστα στη φωτογραφία-σοκ βλέπουμε αστυνομικούς να έχουν βγάλει τα όπλα και να τους περιμένουν. 

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που οι πατριώτες μπαίνουν στο Καπιτώλιο: 

Δείτε παρακάτω εικόνες από το Καπιτώλιο: 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μία τραυματισμένη γυναίκα που αιμορραγεί και έφυγε με φορείο από το Καπιτώλιο. Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ η γυναίκα πυροβολήθηκε στο λαιμό. 

 

 


 

Pronews

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

( ΒΙΝΤΕO) Έυη Κιάγια ιατρός: Οι γιατροί δέχονται απειλές από τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους προκειμένου να μην εκφέρουν αντίθετη άποψη περί κορονοιου ή εμβολίου!






Αποκαλυπτική ήταν για ακόμα μια φορά η παθολόγος Εύη Κιαγιά η οποία μιλώντας στον Focus Fm 103,6 πρότεινε να κάνουν άμεσα τεστ αντισωμάτων όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί για να είμαστε βέβαιοι για τη λειτουργία του εμβολίου και για να ξεπεραστούν όλες οι αμφιβολίες για το αν πραγματικά εμβολιάστηκαν οι επώνυμοι μπροστά στις κάμερες. 
 
Η κα. Κιαγιά έκανε παράλληλα λόγω για σοβαρότατα λάθη στην on camera χορήγηση του εμβολίου που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρότατες συνέπειες στην υγεία των εμβολιασθέντων! 
 
 Η παθολόγος τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Στέφανου Δαμιανίδη είπε ξεκάθαρα ότι γιατροί δέχονται απειλές από τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους προκειμένου να μην εκφέρουν αντίθετη άποψη περί κορονοιου ή εμβολίου!
 
 

.

 Βίντεο:

 Focus FM 103.6

Εθελ. Δημμάδα
fyllokaiftero.gr

 Προηγούμενο Άρθρο

Περιμένατε κατι διαφορετικο; Γερμανοεντολοδόχος Ιερώνυμος: “Τηρήστε αυστηρά τα μέτρα” – Κανένας Αγιασμός υδάτων σε εξωτερικό χώρο

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Η κυβέρνηση κυνηγαει τους Έλληνες για την μάσκα ...και ο Ερντογάν ρίχνει χοντρά φράγκα στην «αδελφική και φιλική» Αλβανία ο Ερντογάν (video)



Θυμίζουμε ότι η ελληνική Βουλή αναμένεται να ψηφίσει την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο από 6 σε 12 ν.μ. την επόμενη εβδομάδα

facebook sharing button
print sharing button

Στην Τουρκία βρίσκεται από το πρωί ο Έντι Ράμα ύστερα από πρόσκληση του Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί την Άγκυρα, όπως σας είχαμε ενημερώσει από πολύ νωρίς. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας υπέγραψε «Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης» με τον Τούρκο Πρόεδρο, καθώς και συμφωνίες συνεχούς συνεργασίας στην υγεία, την εκπαίδευση, τις κατασκευές, τις υποδομές και τον πολιτισμό.

Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την ίδρυση Ύπατου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας.

Ο Ερντογάν είπε ότι με τις τελευταίες συμφωνίες «η Αλβανία γίνεται στρατηγικός εταίρος για την Τουρκία» και πως η Τουρκία αναμένεται να αυξήσει τις επενδύσεις της στην Αλβανία σε υποδομές και τουρισμό.

Στην ομιλία του, ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Αλβανία. «Οι επενδύσεις ανέρχονται σε 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και περισσότερες από 600 τουρκικές εταιρείες είναι εγκατεστημένες στην Αλβανία, παρέχοντας εργασία σε  περισσότερους από 15.000 Αλβανούς αδελφούς μας».

Μια από τις συμφωνίες που υπεγράφησαν περιλαμβάνει τη δέσμευση της τουρκικής κυβέρνησης να αποκαταστήσει το ιστορικό τζαμί Xhamia e Plumbit (Lead Mosque ή Buşatlı Mehmet Pasha) στο Shkoder. Το Xhamia e Plumbit θεωρείται πολιτιστικό μνημείο πρώτης κατηγορίας που πιστεύεται ότι χτίστηκε τα έτη 1773-1774. Έχει υποστεί ζημιές όλα αυτά τα χρόνια και συχνά πλημμυρίζει κατά τη διάρκεια των βροχών.

Οι Υπουργοί Πολιτισμού και των δύο χωρών υπέγραψαν συμφωνία σήμερα, δήλωσε ο Ερντογάν, ορίζοντας ότι η Τουρκία θα παράσχει τα χρήματα και θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία αποκατάστασης για ένα από τα κύρια σύμβολα της περιοχής.

Η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500 έργα αποκατάστασης στην Αλβανία, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. «Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην επαναφορά ιστορικών αντικειμένων που αντικατοπτρίζουν τον κοινό μας πολιτισμό από την Οθωμανική περίοδο στο μέλλον», είπε.

Δεν υπήρξε, προς το παρόν, καμία αναφορά για την ελληνική επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο Πέλαγος από 6 σε 12 ναυτικά μίλια, κάτι που σίγουρα είναι στην ατζέντα του Ερντογάν, με τον Ράμα να επιδεικνύει (φαινομενικά) υποστηρικτική στάση προς την απόφαση της Ελλάδας.

.

 

 

 Προηγούμενο Άρθρο

Περιμένατε κατι διαφορετικο; Γερμανοεντολοδόχος Ιερώνυμος: “Τηρήστε αυστηρά τα μέτρα” – Κανένας Αγιασμός υδάτων σε εξωτερικό χώρο

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com