08 Μαΐου 2018

Μακεδονικές Ενώσεις κατά κυβέρνησης: «Μην μας ξεφτιλίζετε »



Επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών, απέστειλαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Είναι φανερό πως οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ έχουν φτάσει σε αδιέξοδο», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο τονίζουν «Δεν υπάρχει κανένας λόγος εσείς να εκλιπαρείτε εξευτελιστικά τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων όταν ήδη έχετε κάνει οδυνηρές και ανιστόρητες υποχωρήσεις, αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία».

«Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το σημείο και να σταματήσετε να εξευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, με την υποχωρητικότητα και την εμμονή σας να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σκλάβους των Σκοπίων», προσθέτουν στη συνέχεια.

Ολόκληρη η επιστολή

Κύριε Κοτζιά,
Από τα λίγα που διαρρέουν στη δημοσιότητα, είναι φανερό πως οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ έχουν φτάσει σε αδιέξοδο λόγω της υπαναχώρησης των Σκοπιανών αξιωματούχων να αποδεχθούν το erga omnes και τη συνταγματική αλλαγή.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος εσείς, εκπροσωπώντας την Ελληνική πλευρά, να εκλιπαρείτε εξευτελιστικά τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων όταν ήδη έχετε κάνει οδυνηρές και ανιστόρητες υποχωρήσεις, αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.
Έχετε υποχρέωση αν λάβετε υπόψιν σας την άρνηση του ελληνικού λαού, στην ύπαρξη του ονόματος Μακεδονία την οριστική ονομασία του γειτονικού Κεντροβαλκανικού κράτους, όπως επίσης και την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1922.

Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το σημείο και να σταματήσετε να εξευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, με την υποχωρητικότητα και την εμμονή σας να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σκλάβους των Σκοπίων.

Συνυπογράφουν οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟ

thepresident.gr ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

Η Ελλάδα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.Κρύος ιδρώτας λούζει τα στελέχη των εταιριών! Εχει στερέψει το μετρητό και οι μεγάλες εισηγμένες δεν μπορούν καν να αντεπεξέλθουν στις πληρωμές τους

Η φαντασιωση της εξοδου



 Εχει στερέψει το μετρητό και οι μεγάλες εισηγμένες δεν μπορούν καν να αντεπεξέλθουν στις πληρωμές τους

Καταρρέει το σύμπαν στην Ελλάδα και το κρύβουν!

Εχει στερέψει το μετρητό και οι μεγάλες εισηγμένες δεν μπορούν καν να αντεπεξέλθουν στις πληρωμές τους.

Οι εταιρίες που στηρίζουν την Οικονομία της χώρας είναι έτοιμες να καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι. Οι επικεφαλής τους έχουν φρικάρει με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα που ο Τσίπρας μιλάει για ανέφελη έξοδο και παπαριές.

Η Ελλάδα καταστρέφεται κάθε ώρα που περνάει με τον αναξιοπρεπή λαό να παραμένει απαθής και βλαμμένος.

Πιο βλαμμένος από ποτέ στο έλεος των τυχοδιωκτών καθεστωτικών του Σύριζα και του ανεπαρκούς Μητσοτάκη ο οποίος δεν έχει τα κότσια να οδηγήσει στο καναβάτσο αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση.

Στο μεταξύ εγχώριες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές περίπου 130 δις ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο (φορολογικές αρχές και ασφαλιστικά ταμεία) και άλλα 95 δις ευρώ στις τράπεζες από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Το χρεοκοπημένο κολομβιάνικο κράτος έχει ένα υψηλό δημόσιο χρέος περίπου 330 δις ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ανήκει στον επίσημο τομέα των κρατών μελών της Ευρωζώνης, δηλαδή η εξυπηρέτησή του αποτελεί αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης!!!!

Οι εγχώριες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές περίπου 130 δις ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο (φορολογικές αρχές και ασφαλιστικά ταμεία) και άλλα 95 δις ευρώ στις τράπεζες από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι τα μισά περίπου δάνεια των τραπεζών δεν εξυπηρετούνται, την ίδια ώρα που οι καταθέσεις τους έχουν συρρικνωθεί σημαντικά σε σχέση με την προ κρίσης περίοδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η καθαρή έξοδος θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Το νέο μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών.
Y.Γ> Οπως μεταδίδει το Capital.gr υπό ισχυρότατη πίεση βρίσκεται αυτή την ώρα σειρά μετοχών του ελληνικού Χρηματιστηρίου, η οποία παραπέμπει σε επίθεση short sellers.
Στο -30% αυτή την ώρα η μετοχή της Ιntralot  με συνολικό όγκο 660 χιλιάδες ευρώ και στα 0,68 ευρώ, ενώ η μετοχή της Ιntracom βρίσκεται επίσης στο -30%, με πάνω από 400 χιλιάδες τεμάχια. Πτώση 20,97% καταγράφει η Intrakat στα 0,90 ευρώ, ενώ υπό πίεση βρίσκεται ακόμη και η μετοχή του Κέπροπα (-25%), στην οποία ο όμιλος Κόκκαλη διαθέτει συμμετοχή.

Χρηματιστές μιλούν ευθέως για κρίση αξιοπιστίας του ελληνικού Χρηματιστηρίου που έχει γίνει έρμαιο φημολογιών κάθε είδους. Στην εν λόγω περίπτωση, το QCM ενώ ξεκάθαρα έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει άλλη έκθεση που να αφορά ελληνική εισηγμένη, η φημολογία έχει φέρει στο επίκεντρο σειρά εταιρειών, οι μετοχές των οποίων αυτή τη στιγμή δέχονται ισχυρές πιέσεις.

Στην περίπτωση της Intralot κύκλοι της εταιρείας ανέφεραν με νόημα στο Capital.gr πριν λίγο ότι η εταιρεία έχει περάσει μία εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία έκδοσης τριών ομολογιακών δανείων τα τελευταία τρία χρόνια και διαθέτει δύο ελεγκτικές εταιρείες, (Grant Thornton Greece, ΣΟΛ).
Πηγή πληροφοριών

  ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

Προκαλούν: «Κάντε υπομονή στο θέμα των συντάξεων» (ΒΙΝΤΕΟ)

.


Βλέποντας τις μειώσεις των συντάξεων να έρχονται τους επόμενους μήνες,

στον ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τώρα να κάνουν εκατομμύρια Έλληνες...υπομονή.
Όπως θα διαπιστώσετε η συγκεκριμένη λέξη ήταν αγνωστη για αρκετό καιρό στο κυβερνών κόμμα:

Η Μέρκελ στέλνει στον Ερντογάν 6 επιθετικά υποβρύχια -Σχεδόν τέλεια όπλα

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


Υποβρύχια κλάσης 214 (Φωτογραφία: ΑΡ)
Υποβρύχια κλάσης 214 (Φωτογραφία: ΑΡ)

Έξι υποβρύχια ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία η γερμανική ThyssenKrupp Marine Systems (ΤΚΜS) όπως αποκαλύπτει το ARD, εκφράζοντας την έκπληξή του για τη χρονική συγκυρία της κίνησης αυτής.
«Τον Φεβρουάριο ένα περιστατικό στη Μεσόγειο κατέστησε γι’ άλλη μια φορά σαφές πόσο τεταμένη είναι η κατάσταση εκεί: ένα πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε ελληνικό περιπολικό σκάφος», σημειώνει το γερμανικό δίκτυο, προσθέτοντας: «Σε αυτή την περιοχή της έντασης παραδίδει η γερμανική επιχείρηση TKMS υποβρύχια στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. Έξι υποβρύχια συμπαραγωγής με τουρκική επιχείρηση».

Επικαλούμενο την απάντηση σε επερώτηση της ΚΟ του Αριστερού Κόμματος (die Linke) το ARD αναφέρει ότι η κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού είχε δώσει την έγκρισή της για τη ναυπήγηση των υποβρυχίων κλάσης 214 και ότι το 2011 το γερμανικό κράτος έλαβε εγγυήσεις εξαγωγής ύψους σχεδόν 2,5 δισ ευρώ.

Ανά τον κόσμο υπηρετούν 4 υποβρύχια τύπου 214 στην Ελλάδα (τύπου «Παπανικολής»), 7 στη Νότια Κορέα και 2 στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ARD, τα έτη 2015, 2016 και 2017 -δηλαδή και μετά το πογκρόμ διώξεων που εξαπέλυσε η κυβέρνηση Ερντογάν κατά αντιφρονούντων στον απόηχο της απόπειρας πραξικοπήματος- ξεκίνησε η ναυπήγηση τριών υποβρυχίων.

«Τα υποβρύχια που εξάγονται από τη Γερμανία και συναρμολογούνται στην Τουρκία είναι σχεδόν τέλεια επιθετικά όπλα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο», επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του Αριστερού Κόμματος Σεβίμ Ντάγκντελεν, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση αυτή συνδέεται και με μεταφορά τεχνογνωσίας από τη Γερμανία στην Τουρκία.

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ  η TKMS σχεδιάζει την ναυπήγηση υποβρυχίων μαζί με τουρκική επιχείρηση για το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας. H ThyssenKrupp Marine Systems δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία τονίζοντας διά εκπροσώπου της ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα ούτε από την Τουρκία, ούτε από την Ινδονησία.

Στην απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης υπογραμμίζεται ότι η Άγκυρα επιδιώκει μακροπρόθεσμα μια «αυτονομία στην εξοπλιστική τεχνολογία». Εδώ και δεκαετίες η στρατηγική της Τουρκίας στις διεθνείς συνεργασίες είναι να επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή μεταφορά τεχνογνωσίας.
Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, πάντως, προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Εκπρόσωπός του είπε ότι «η γερμανική κυβέρνηση περιμένει από τους δύο Νατοϊκούς εταίρους, Ελλάδα και Τουρκία, να διατηρήσουν μια εποικοδομητική συνεργασία στο πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας και με σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου».

Μόλις πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας είχε εγκρίνει σημαντικές εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία ήδη στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Spiegel», το Βερολίνο είχε εγκρίνει μεταξύ της 31ης Ιουλίου του περασμένου έτους και της 15ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού συνολικής αξίας περίπου 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία προκάλεσαν έντονες συζητήσεις μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών με τανκς Leopard γερμανικής παραγωγής κατά την επίθεση εναντίον κουρδικών στρατιωτικών ομάδων στη Συρία. Στη συνέχεια, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ απέσυρε την προσφορά του για αναβάθμιση των τουρκικών τανκς τύπου Leopard. Ήδη το περασμένο καλοκαίρι είχε υποσχεθεί μια περιοριστική πολιτική εξαγωγών όπλων.

Πηγή:  iefimerida.gr