Οι Γερμανοί ξανάρθανε. Χωρίς τανκς, στούκας,Γκεστάμπο, αιματοχυσίες,βιαιότητες κατέλαβαν τη χώρα μας με ένα σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό τρόπο απο ότι στο παρελθόν. Με τις τράπεζες, το ευρώ και την παγίδα χρέους όπου μας εγκλώβισαν τον βάτραχο που σιγοψήνεται σιγά σιγά και στο τέλος βράζει στο ζουμί του, την πατήσαμε.

Και συνεχίζουμε να βράζουμε στο ζουμί μας επιμένοντας στο «πάση θυσία στο ευρώ». Παρανοϊκοί, πονηροί, δωσίλογοι πολιτικάντηδες, κομπραδόροι επιχειρηματίες, αργυρώνητοι δημοσιογράφοι,υποτελείς στους ξένους άρπαγες, κυβερνώντες και δήθεν αντιπολιτευόμενοι, μας οδηγούν στον γκρεμό και στο έλεος των κατακτητών. Χάνουμε τη χώρα μας χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά.

Όμως εχει και ο απλός πολίτης τις ευθύνες του γιατί συνεχίζει να ψεκάζεται ασύστολα από τα χοντρά ψέματα, τις μισές αλήθειες, τις στρεβλώσεις που του σερβίρουν τα κατοχικά ΜΜΕ. Το πρώτιστο όσο και ανώδυνο  χρέος του είναι να κλείσει το τηλεοπτικό κουτί του ψεύδους και να ενημερώνεται από όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα μέσα. Να διαβάζει συστηματικά τις απόψεις που εκφέρονται εδώ στην Ο.Δ. ώστε να ενημερώνεται σωστά και να δίνει τις μάχες των επιχειρημάτων παντού στο σπίτι, στο γραφείο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι απόψεις που εκφέρονται εδώ προέρχονται από κανονικούς λογικούς ανθρώπους που δεν στοχεύουν στο να ανατρέψουν τον…καπιταλισμό για να σώσουμε την πατρίδα μας από την ξένη κατοχή. Εδώ μιλάμε τη γλώσσα της γνώσης, της κοινής λογικής, του μέτρου και του εφικτού, υπηρετώντας ιδανικά, αρχές και αξίες και πάνω απ’ όλα την πατρίδα και την πραγματική δημοκρατία.

Σε αντίθεση με το παρελθόν,  οι απεργίες, οι φωνασκίες, οι γκρίνιες, οι διαμαρτυρίες, η επαναστατική γυμναστική, όχι μόνο δεν είναι αποτελεσματικές σήμερα, αλλά λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης και σε τελευταία ανάλυση ευνούν το καθεστώς γιατί του χαρίζουν χρόνο. Ούτε είναι εφικτό να πάρουμε τα καρυοφύλια και να βγούμε στα βουνά πολεμώντας τον εχθρό. Μόνο η πολιτική συσπείρωση υπο έναν κοινό, εφικτό στόχο με όργανο ένα πλατύ πατριωτικό, δημοκρατικό μέτωπο μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Χρέος μας να ξέρουμε τι έχει συμβεί στη χώρα μας, ποιους στόχους έχουμε και τι κάνουμε
Όταν γίνουμε πολλοί οι συνειδητοί πολίτες με παρόμοιο πρόταγμα, τότε θα ορθωθεί από τα κάτω προς τα επάνω το πολιτικό εκείνο Κίνημα που θα σαρώσει τις κατοχικές δυνάμεις και θα αναστήσει την χειμαζόμενη πατρίδα μας. Γρηγορείτε φίλοι και αναλάβετε τις ευθύνες σας


 ΠΗΓΗ