04 Ιουλίου 2022

Οι εμβολιασμένοι γενούν μωρά με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό

Πρωτοσέλιδα

Μετά τον εμβολιασμό... έρχεται η κατασκευή του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών

Οι εμβολιασμένοι γενούν μωρά με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό

Η Αυστραλία εμβολίασε μαζικά τον πληθυσμό της πέρυσι, καταστρέφοντας το ανοσοποιητικό σύστημα αμέτρητων εκατομμυρίων ανθρώπων. Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι γενούν μωρά με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό, όλα λόγω των εμβολιασμών.

Η Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία, έχει δει σχεδόν 10πλάσια αύξηση τις τελευταίες εβδομάδες των αποκαλούμενων «μωρών πανδημίας», που πρέπει να μεταφερθούν εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής για νοσηλεία.

Οι αναφορές δείχνουν ότι αυτά τα μωρά αναπτύσσουν μια μυστηριώδη αναπνευστική ασθένεια, που απαιτεί κρίσιμη ιατρική παρέμβαση. Τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν την ασθένεια αναπνευστικό συγκυτιακό ιό, ή RSV.

Κάθε χρόνο, περίπου 120.000 μικρά παιδιά λέγεται ότι πεθαίνουν από RSV. Και στη ΝΝΟ, τα ποσοστά του εκτινάχθηκαν από 355 περιπτώσεις την εβδομάδα, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες σε 3.775 περιπτώσεις την εβδομάδα αυτήν τη στιγμή.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Daily Mail με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε ότι αυτά τα μωρά αρρωσταίνουν και πεθαίνουν επειδή «δεν έχουν ανοσία». Αυτό δείχνει ότι οι γονείς των παιδιών, και κυρίως οι «πλήρως εμβολιασμένες» μητέρες τους, δεν τους παρέχουν την κατάλληλη ανοσία.

Αναγνωρίζοντας ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) καταστρέφουν την αναπαραγωγική διαδικασία, είναι λογικό ότι εκείνα τα μωρά που με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να επιβιώσουν, θα είναι περισσότερο από πιθανό ανυπεράσπιστα από άποψη ανοσοποιητικού, όπως βλέπουμε τώρα.

Εικόνα: Η μεταεμβολιαστική ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών έφτασε

Τα μωρά με RSV βγαίνουν «θετικά» και σε Covid

Γιατροί που είναι εξοικειωμένοι με την ασθένεια, λένε ότι τα παιδιά που γεννιούνται με αυτήν, αναπτύσσουν σοβαρές ασθένειες «από την επαφή με ιούς που δεν έχουν συναντήσει πριν», όπως η γρίπη και ο covid, που φαίνεται να ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τον RSV.

Ο Δρ. Φίλιπ Μπρίτον από το Νοσοκομείο Παίδων στο Westmead λέει ότι μια ανάλυση των εισαγωγών στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) σε όλη την Αυστραλία, δείχνει ότι τα μωρά με RSV είναι θετικά τόσο για γρίπη όσο και για covid, όλα τους ταυτόχρονα.

Μερικά από τα «μωρά πανδημίας» παρουσιάζουν φλεγμονή στο στήθος, τον εγκέφαλο και την καρδιά

«Τον τελευταίο μήνα περίπου, έχουμε δει τέσσερις φορές τις εισαγωγές σε νοσοκομείο από γρίπη σε παιδιά από ό,τι για τον covid», είπε στην Daily Telegraph .

Αυτήν τη στιγμή, περίπου το 5% όλων των παιδιών που παρουσιάζουν αυτές τις συν-λοιμώξεις πρέπει να εισαχθούν στη ΜΕΘ. Ο Britton λέει ότι αυτό είναι «πολύ ανησυχητικό» και ασυνήθιστο.

«Περίπου τα μισά από τα παιδιά δεν είχαν προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας, με τον αυξημένο αριθμό εισαγωγών να ασκεί πίεση στο νοσοκομειακό σύστημα», προσθέτει η Daily Mail .

«Μερικά από τα «μωρά πανδημίας» παρουσιάζουν φλεγμονή στο στήθος, τον εγκέφαλο και την καρδιά που προκαλούνται από τη γρίπη, τον Covid και τον RSV».

Το RSV, το οποίο τεχνικά υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, δεν έχει δει τέτοια άνοδο από τότε, το μαντέψατε: ακριβώς την εποχή που ξεκίνησε το Operation Warp Speed.

«Μεταξύ αυτής της ομάδας που ήταν προηγουμένως καλά… Δεν είναι απλώς μια λοίμωξη στο στήθος, μερικά από αυτά τα παιδιά μπορεί να επηρεαστούν από την γρίπη που επηρεάζει την καρδιά και τον εγκέφαλο», προειδοποίησε περαιτέρω η Μπρίτον για τη σοβαρότητα της νόσου όπως εμφανίζεται τώρα στο νεογνά.

Ο παιδίατρος μολυσματικών ασθενειών Δρ Φίλιπ Μπρίτον

Οι αναφορές δείχνουν ότι περίπου το 20% των μωρών που αναπτύσσουν RSV στην Αυστραλία αναπτύσσουν επίσης δυνητικά θανατηφόρα βρογχιολίτιδα. Περίπου το 40% αυτών καταλήγουν να πρέπει να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Ο ερευνητής μολυσματικών ασθενειών Δρ Τζον-Σεμπάστιαν Ίντεν λέει ότι η τριπλή σύγκρουση του RSV, της γρίπης και του κορωνοϊού εξαντλεί το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Παίδων Westmead του Σίδνεϊ.

«Υπάρχει ένα εκτεταμένο ξέσπασμα τριών ιών», είπε ο Ίντεν στην Daily Mail Australia – και να έχετε κατά νου το γεγονός ότι η Αυστραλία βρίσκεται επί του παρόντος στον χειμώνα, καθώς βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο

«Με τον Covid να έχει στρωθεί στην κορυφή, αυτοί είναι τρεις κύριοι ιοί που θα οδηγήσουν σε νοσηλεία», πρόσθεσε. 

Prime News

 
Προηγούμενα Άρθρα:

Lidl Καστοριάς : Λεμόνια χύμα 2,09 χώρα προελευσης: βλεπε στην συσκευασία !!!! ΚΡΑΤΟΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ "ΝΕΚΡΑ"

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις πολίτων, και η αδράνεια των υπηρεσιών του κράτους με αυτήν την κυβέρνηση.

Αλμυρός: Αστυνομία που ασχολείται με ανύπαρκτα αδικήματα- Χειροπέδες σε 30χρονο που φωτογράφιζε την παραλία "με δύο κοπέλες που έκαναν ντους στην παραλία "

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Λένε στους πολίτες να εμβολιαστούν με την 4η δόση για τον Covid αγνοώντας τους κινδύνους

 Δείτε και αυτό:

Με αφορμή το πολύωρο σημερινό αφιέρωμα στην βουλή για τον Φίλιππο Πελτσάνικο θυμόμαστε πράγματα που ξέχασαν - Τα θυμούνται όμως οι πολίτες της Καστοριάς



Καστοριά : Ηταν πεσμένη δυο ημέρες, !!! και την έβαλαν "κάπως" όρθια οι πολίτες χωρίς κανένας αρμόδιος να κάνει την σωστή επανα-τοποθέτηση


 

 4.7.2022 4:12μμ

¨Ηταν πεσμένη ένα Παρασκευο - Σαββατοκύριακο, και την τοποθέτησαν στην οπή, οι πολίτες.

Τώρα  απλά παραμένει έτσι εδώ και 10 ημέρες επανατοποθετημένη στην τρύπα χωρίς να έχει γίνει  από τον δήμο Καστοριάς η σωστή τοποθέτηση. Ευτύχημα  είναι που δεν έχουμε ακόμη κάποιο ατύχημα, τόσο κατά το αρχικό πέσιμο όσο και τώρα που παραμένει απλά βαλμένη στην χωμάτινη αρχική τρύπα, μαζί με την τσιμεντένια βάση της πινακίδας.

Κανένα συνεργείο του Δήμου Καστοριάς λένε οι κάτοικοι της περιοχής απέναντι από το Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς, δεν ανέλαβε την εργασία δημιουργίας νέας βάσης για την πινακίδα. 




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ- ΙΝΚΑ: «Δεν καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής – Απλά αλλάζει όνομα και ενσωματώνεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος»


ΙΝΚΑ: «Δεν καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής – Απλά αλλάζει όνομα και ενσωματώνεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος»

«Οι προμηθευτές θα έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν τις τιμές κατά το δοκούν» 

Το ψέμα του Κ.Μητσοτάκη

Η συνέχεια της «ηλεκτρικής τραγωδίας» περιμένει τους Έλληνες πολίτες όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Αλέξης Αλεξόπουλος αφού η περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής που γονάτισε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τελικά δεν καταργείται από 1ης Αυγούστου, ούτε αναστέλλεται, απλά αλλάζει όνομα!

Αντί να την καταργήσουν, την απαλείφουν εικονικά από τα τιμολόγια, ενσωματώνοντας την στα κυμαινόμενα τιμολόγια που θα αλλάζουν χρεώσεις ανά μήνα!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Αλεξόπουλος δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ πως:

«Η χρέωση θα μπαίνει κανονικά… θα δίνει το δικαίωμα στους προμηθευτές να αλλάζουν τις τιμές κατά το δοκούν και να το βάζουν σύμφωνα με το άρθρο 2 της τροπολογίας κάτω από την αιτιολογία χρέωση προμήθειας ενέργειας. Δηλαδή του αλλάζουμε όνομα. Θα είναι τα ίδια νούμερα. Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι, αυτό γίνεται».

Και πρόσθεσε τα εξής απίστευτα: «Δηλαδή, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να ξέρει, ούτε να ελέγξει πόσο θα χρεώνεται. Η τροπολογία αυτή παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και το ενωσιακό δίκαιο γιατί αναφέρει ότι ο προμηθευτής δεν έχει καν υποχρέωση να ειδοποιεί τον καταναλωτή για τις όποιες αυξήσεις θα του βάζει. Η μόνη υποχρέωση του προμηθευτή – κατά την τροπολογία – θα είναι να αναρτά στον ιστότοπό του το πόση θα είναι η χρέωση που θα βάζει».

Δηλαδή όχι απλά θα συνεχίσει να χρεώνεται ο πολίτης με την ληστρική ρήτρα, άλλα δεν θα μπορεί να ενημερώνεται καν για το πώς προκύπτουν τα ποσά που θα του χρεώνουν οι προμηθευτές.

Ακόμα και τα υποκοστολογημένα υπερκέρδη των παρόχων στην ενέργεια που υπολογίστηκαν με εξαιρετικά αμφίβολες μεθόδους, δεν έχουν φορολογηθεί από το κράτος και απολύτως τίποτα δεν έχει επιστραφεί στους καταναλωτές.

Κανένα ουσιαστικό μέτρο ανακούφισης δεν παρέχεται στους πολίτες, διότι η ρήτρα αναπροσαρμογής απλά φεύγει από το τραπέζι και συνεχίζει να υπάρχει «κάτω από το τραπέζι»!

Έτσι λοιπόν οι όποιες (λιγοστές) απώλειες των παρόχων ενέργειας υπάρχουν, θα συνεχίσουν να αναπληρώνονται από κρατικές επιδοτήσεις, δηλαδή και πάλι ζημιωμένο βγαίνει το κρατικό ταμείο, και οι φορολογούμενοι πολίτες.

Αν η κυβέρνηση έχει αντιρρήσεις σε αυτά που καταγγέλλει ο κύριος Αλεξόπουλος τότε να τα διαψεύσει και να δώσει εξηγήσεις τι ακριβώς θα γίνει με την ρήτρα αναπροσαρμογής και αν οι πάροχοι θα μπορούν να αλλάζουν τις τιμές κατά το δοκούν και να το βάζουν σύμφωνα με το άρθρο 2 της τροπολογίας κάτω από την αιτιολογία χρέωση προμήθειας ενέργειας.

Γιατί εκεί είναι το ζουμί και ένα απλό «διαψεύδουμε δεν είναι έτσι» από κυβερνητικά στελέχη δεν μας αρκεί.

Απαιτείται πλήρης εξήγηση με στοιχεία και επιχειρήματα, αν… υπάρχουν.



 

Καστοριά: Η Δήμητρα Ιωάννου χάθηκε και την αναζητά η οικογένεια της σε Φλώρινα και Δ.Μακεδονία


4.7.2022 10:34πμ

 Η Δήμητρα Ιωάννου που εξαφανίστηκε και την αναζητά η οικογένεια της και η αστυνομία. 

 Οι έρευνες για την Δήμητρα Ιωάννου  "ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ" σε Φλώρινα και Δ.Μακεδονία χωρίς αποτέλεσμα το θάμα έχει αναλάβει και το Χαμόγελο του Παιδιού