Αφού «φάγαμε» τον κόσμο να δούμε σε ποιον ανήκει η καλογυαλισμένη κάμπριο Πόρσε που είναι σταθμευμένη  στο παρκινγκ του κοινοβουλίου, και κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου, βρέθηκε τελικά ο ιδιοκτήτης του πανάκριβου αυτοκινήτου και δεν το κυκλοφορεί ούτε.. γαλάζιο, ούτε πράσινο στέλεχος, ούτε καν ροζ!
ek.jpgamaxi.jpg
Το γρήγορο όχημα που κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ ανήκει σε έναν από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη και πιο συγκεκριμένα στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων κύριο Δημήτρη Καβαδέλλα, ο οποίος δίνει αγώνες για τα δίκια του λαού μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος από το 1992.
kavadellas-dimitris1.pngImageHandler.jpg
Αν και ο κύριος Καβαδέλλας, ποζάρει συχνά με μηχανές, φαίνεται πως έχει αδυναμία και στα αυτοκίνητα πολυτελείας, τα οποία είναι για τους περισσότερους Έλληνες... όνειρο απατηλό τις εποχές που ζούμε!
Ο κύριος Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από την Σμύρνη.
Ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή του «Τatianalive»  για την Πόρσε που έχει τρελάνει από το πρωί το διαδίκτυο, δήλωσε πως «το αυτοκίνητο είναι παλιό μοντέλο και το πουλάει στην Χρυσή Ευκαιρία  5.900 ευρώ». Μάλιστα, όπως εξήγησε, του χρώσταγε κάποιος πελάτης του χρήματα, και επειδή δεν είχε να του δώσει μετρητά, του έδωσε το αυτοκίνητο.  Ο κ.Καβαδέλλας εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να το πουλήσει!
Τι έλεγε όμως λίγους μήνες νωρίτερα;
kavadellas.jpgenosi.jpg
Μιλώντας στην ιστοσελίδα "notioanatolika.gr" πάντως τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ο κ.Καβαδέλλας είχε δηλώσει πως το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχει στο Παλιό Φάληρο "φυτοζωεί" τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος έχει πέσει... θύμα της κρίσης!
Πάντως το να οδηγεί κανείς Πόρσε, εν καιρώ σφοδρής οικονομικής κρίσης, όταν οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε ένα απλό 1000άκι, μόνο θύμα δεν τον λες!  

 Πηγή