19 Νοεμβρίου 2021

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» σηκώνει με το ΕΜΒΟΛΙΟ η Αυστρία! Ούτε οι ΝΑΖΙ τέτοιο ΜΕΝΟΣ, ζητούν τα ίδια για την Ελλάδα!!! video

Μαύρη μέρα η σημερινή για την ελευθερία...

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Αυστρία θα επιβάλει από την Δευτέρα ολικό, εθνικό lockdown και καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου.

Γίνεται έτσι η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνει τέτοιου είδους μέτρα για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης της επιδημίας της Covid.

Η Αυστρία ήταν μέρος του Γερμανικού Ράιχ. Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας στις 12 Μαρτίου 1938, τα σημερινά εδάφη της χώρας ενσωματώθηκαν στο ενθικοσοσιαλιστικό κράτος υπό την ονομασία “Ostmark” (ανατολική παραμεθόριος επαρχία). Οι Αυστριακοί έγιναν έτσι πλέον επίσημα πολίτες του Γερμανικού Ράιχ και αρκετοί συμμετείχαν ενεργά στα εγκλήματα των Ναζί.

Πλέον αναβιώνει το ναζιστικό της παρελθόν!

Μολονότι, όλο και περισσότερες χώρες επιβάλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες, όπως το υγειονομικό προσωπικό, ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού.

Μόνο δύο αυταρχικά καθεστώτα της κεντρικής Ασίας, το Τατζικιστάν και το Τουρκμενιστάν, καθώς και το Βατικανό έχουν υιοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Η Νέα Καληδονία, γαλλικό έδαφος του νοτίου Ειρηνικού που απολαμβάνει καθεστώτος ευρείας αυτονομίας, αποφάσισε την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το τέλος του Δεκεμβρίου.

«Θα υπάρξουν διοικητικές κυρώσεις για παραβιάσεις της υποχρέωσης εμβολιασμού, οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό επεξεργασία», είπε ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας, Alexander Schallenberg. «Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν εξαιρέσεις για όλους όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους», είπε.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ Η ΒΑΥΑΡΙΑ

Αλλάζει η ζωή των πολιτών της Βαυαρίας από τις επόμενες ημέρες αφού όπως όλα δείχνουν, το νοτιότερο από τα δεκαέξι ομόσπονδα κρατίδια που απαρτίζουν την Γερμανία τίθεται σε καθεστώς lockdown μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Μετά την Αυστρία, η οποία γίνεται η πρώτη χώρα στην δυτική Ευρώπη που μπαίνει σε γενικό “λουκέτο” μετά την αύξηση των κρουσμάτων παρά τα εμβόλια, συναγερμός έχει σημάνει και στη Γερμανία, όπου σε τοπικό επίπεδο λαμβάνονται αυστηρά μέτρα, με πρώτο το κρατίδιο της Σαξονίας, όπου σχεδιάζεται γενικό lockdown τριών εβδομάδων, με κλειστά εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.

Στον ίδιο δρόμο οδεύει και η Βαυαρία, η οποία διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την αύξηση των κρουσμάτων, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. Για αυτό τον λόγο πρόκειται να εφαρμοστεί μια σειρά νέων αυστηρών μέτρων, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων lockdown για τους ανεμβολίαστους, κλειστά καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και ακυρώσεις των χριστουγεννιάτικων αγορών. Ακόμα πιο αυστηρά θα είναι τα πράγματα σε 8 περιοχές της Βαυαρίας με δείκτη άνω του 1000, καθώς εκεί θα κλείσουν τα πάντα (εστίαση, πολιτισμός, ξενοδοχεία κλπ.) όπου μέχρι τώρα ίσχυε πρόσβαση βάσει του κανονισμού 2G.

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα υπάρχουν μέχρι στιγμής νοσταλγοί του Χίτλερ στα κανάλια! Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και εδώ ανάλογες πρακτικές, μιας και όλα έχουν ειπωθεί δημόσια:

Προηγούμενο σχετικό Άρθρο

Κ.Μητσοτάκης: Επέβαλε lockdown σε 3 εκατ. εμβολιασμένους & σε 3,5 εκατ. ανεμβολίαστους! - Υποχρεωτική η 3η δόση

.

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




Υπάρχουν και όρια! Εξηγήσεις καλείται να δώσει η γιατρός που έδιωχνε ανεμβολίαστους ασθενείς από τα επείγοντα


Δυστυχώς έχει αποδειχθεί μέσω μαρτυριών ότι έχει κι άλλους «μιμητές» σε κατά τόπους νοσοκομεία. Δεν θέλουμε να δούμε κάτι παρόμοιο και στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς κ. Γ.Χάτσιο.

Εντοπίστηκε και καλείται σε γραπτή απολογία, η γιατρός που ευθύνεται για τα δύο πρόσφατα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που αφορούν πολίτες οι οποίοι δεν εξετάστηκαν από γιατρό επειδή ήταν ανεμβολίαστοι (Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ)

Η δημοσιοποίηση των περιστατικών προκάλεσε την -καθυστερημένη- αντίδραση του ιδρύματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η γιατρός που χειρίστηκε και τα δύο περιστατικά είναι η ίδια.

Για το θέμα ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, έχει λάβει έγγραφη καταγγελία και έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενημερώνοντας το γραφείο δικαιωμάτων ληπτών υπηρεσιών δημόσιας υγείας αλλά και τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του ιδρύματος.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η συγκεκριμένη γιατρός έχει παραβιάσει όλες τις σχετικές οδηγίες της διοίκησης και την σχετική ΚΥΑ.

Μιλώντας στο zarpanews.gr ο κ. Μπέας ζητά δημόσια συγνώμη για το περιστατικό και απευθυνόμενος στους πολίτες εξηγεί πως επειδή το ΤΕΠ δέχεται μεγάλη πίεση και αυξημένη νοσηρότητα, η διοίκηση ζητά συγνώμη εάν κάποιος δεν εξυπηρετηθεί σωστά, σημειώνοντας πως «οι πόρτες της διοίκησης είναι πάντα ανοικτές για τους ασθενείς».

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη υγειονομικός είχε πει, σύμφωνα με καταγγελία στο τοπικό μέσο, τα εξής σε 23χρονη ανεμβολίαστη:

«Στην συνέχεια, βγήκα όπως μου υπέδειξαν έξω από το κτήριο. Στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το ράπιντ και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ. Εάν ήθελες να εξεταστείς έπρεπε να είσαι εμβολιασμένη. Να έρθεις αύριο το απόγευμα να σε δει γιατρός».

(Με πληροφορίες από zarpanews – φωτο:intime και el.gr)

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




Μεσοποταμία Καστοριάς:Για την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην αυλή της ; και θα ερχόταν Ιατροδικαστής από Θεσσαλονίκη για τα αίτια θανάτου της τι έγινε "ξέχασε"

Μεσοποταμία: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Έρχεται Ιατροδικαστής

Στις 16- 9- είχαν αφήσει όλα ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης 16/11 στην αυλή του σπιτιού της στην Μεσοποταμία.

Ιατροδικαστής από την Θεσσαλονίκη αναμενόταν να έρθει, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, να εξετάσει την άτυχη γυναίκα. Τι έγινε δεν μάθαμε ποιο είναι το πόρισμα πέθανε από το  γνωστό ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ;

Αναμένουμε από τους αρμοδίους να μας ενημερώσουν, αν ο ιατροδικαστής "ξέχασε" να έρθει θα το μάθουμε.

 Πηγή φωτογραφίας:SVOURANEWS.GR

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Πρόεδρος και διευθυντής δεν δέχθηκαν επικοινωνία με δημότες και δημοσιογράφο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καστοριάς δια της απροθυμίας του προέδρου της να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας- ουσιαστικά με τους πολίτες, δημότες της πόλεως "αρνήθηκε να μιλήσει με τον δημοσιογράφο του fyllokaiftero1.blogspot.com 

Ζητήσαμε δυο  φορές τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ αφήσαμε το κινητό μας στην εργαζόμενη στην γραμματεία  της δημοτικής επιχείρησης,  , και το επαναλάβαμε άλλη μια φορά.

Την επόμενη εβδομάδα, στα μέσα του Σεπτεμβρίου περίπου, ζητήσαμε από το κεντρικό τηλέφωνο της ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης και είχαμε την ίδια τύχη τόσο ως δημότες. όσο και ως δημοσιογράφοι.

Πολλοί δημότες της Καστοριάς αντιμετωπίζουν το ίδιο ως συμπεριφορά από τους ιθύνοντες της δημοτικής αυτής επιχείρησης, σύμφωνα με καταγγελίες τις οποίες λαμβάνουμε για σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. 

Με άλλες διοικήσεις θυμόμαστε,  η απάντηση σε δημοσιογραφικά ερωτήματα  πολιτών στο fyllokaiftero1.blogspot.com  το οποίο διανύει το 12ο έτος λειτουργίας, ερχόταν μέσω του facebook 

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




 

Κρήτη: Πέθανε 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος πατέρας δύο παιδιών χωρίς υποκείμενα νοσήματα από «πνευμονική εμβολή»

Κρήτη: Πέθανε 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος πατέρας δύο παιδιών χωρίς υποκείμενα νοσήματα από «πνευμονική εμβολή»

Τελικά μήπως οι αριθμοί που αναφέρουν δεν είναι πραγματικοί;


Ένας ακόμη θάνατος πλήρως εμβολιασμένου πολίτη, ο οποίος έχει αποδοθεί στον Covid-19 καταγράφηκε στην Κρήτη, καθώς ένας 49χρονος πατέρας δύο παιδιών πέθανε από «πνευμονική εμβολή». 

Ο 49χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος και εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου, ενώ ο ίδιος φέρεται να τηρούσε απόλυτα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ο άτυχος άνδρας κόλλησε κορωνοϊό και τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου έχασε τη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Να σημειώσουμε ότι είναι ένας από τους πολλούς θανάτους που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό σε εμβολιασμένους πολίτες κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το εάν τα νούμερα που αναφέρουν οι «ειδικοί» είναι πραγματικοί. 

Σήμερα η καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι το 98% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι. Βέβαια στην κρατική τηλεόραση δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα στατιστικά, οπότε πιθανότητα δεν τους φάνηκαν περίεργα τα νούμερα που ανέφερε η καθηγήτρια. 

«Ο αδερφός μου είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό από τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν οδηγός λεωφορείου στο επάγγελμα και ήταν πολύ τυπικός ως προς την τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας. Δυστυχώς όμως κόλλησε κορωνοϊό και μέσα σε λίγες ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και έφυγε από κοντά μας», δήλωσε μιλώντας στο cretapost.gr, ο αδερφός του 49χρονου ο οποίος τόνισε πως δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα όπως άλλωστε γράφουν και τα έγγραφα του νοσοκομείου.

Ο 49χρονος μετά από διενέργεια τεστ διαπίστωσε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Σχεδόν αμέσως εμφάνισε υψηλό πυρετό.

«Μίλησε με τον οικογενειακό μας γιατρό και του έγραψε μία θεραπεία. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ζορίστηκε και πήγε στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί του είπαν ότι έχει αρχίσει η πνευμονία. Του μέτρησαν το οξυγόνο, το οποίο ήταν καλό και στη συνέχεια του έδωσαν μία θεραπεία και τον έστειλαν σπίτι», επεσήμανε σχετικά ο αδερφός του 49χρονου προσθέτοντας παράλληλα ότι ο αδερφός του μίλησε και με τον οικογενειακό πνευμονολόγο: «Ο πνευμονολόγος μας του έδωσε μία πιο ισχυρή θεραπεία για να τον πιάσει».

Ο 49χρονος παρέμεινε στο σπίτι μέχρι και την Κυριακή με τον υψηλό πυρετό να παραμένει. Τότε όμως ζορίζεται και αποφασίζει να ξαναπάει στο νοσοκομείο. «Εφημέρευε το Βενιζέλειο και εκεί πήγε. Οι γιατροί τον κράτησαν καθώς η πνευμονία πλέον είχε γίνει βαριάς μορφής, όπως μας είπαν. Ο ένας πνεύμονας ήταν γεμάτος. Του έδωσαν νέα αγωγή και ο πυρετός τουλάχιστον έπεσε, γεγονός που και οι γιατροί το είδαν ως καλό σημάδι», επεσήμανε σχετικά ο αδελφός του 49χρονου.

Λίγα 24ωρα μετά την εισαγωγή του στο Βενιζέλειο οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Αυτό έγινε για να έχει καλύτερη αντιμετώπιση. Δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί γιατί τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν καλά. Μάλιστα, ο αδερφός μου μας έλεγε στο τηλέφωνο ότι νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στην Εντατική», υπογράμμισε ο αδερφός του 49χρονου.

«Το βράδυ της Πέμπτης μπήκε ο διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Κιούλπαλης, στο δωμάτιο του αδερφού μου και του μίλησε. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή και ότι τις επόμενες μέρες θα του έδιναν και φαγητό. Γνωρίζαμε βέβαια από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί η διασωλήνωσή του κάτι που μέχρι τότε δεν ήταν απαραίτητο. Ωστόσο, κάποια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης πέφτει το οξυγόνο του αδερφού μου και οι γιατροί αμέσως τον διασωληνώνουν. Λίγες ώρες αργότερα, στις 5.30 τα ξημερώματα, πεθαίνει», επεσήμανε σχετικά ο αδερφός του 49χρονου.

Έχει περάσει μία εβδομάδα από το τραγικό αυτό συμβάν και τόσο η οικογένεια του 49χρονου όσο και οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν πώς επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα η κατάσταση της υγείας του. «Όπως μας είπε υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή», αναφέρει σχετικά ο αδερφός του 49χρονου και συνεχίζει: «αυτή η απότομη επιδείνωση της υγείας του φαινόταν παράξενη ακόμα και στους γιατρούς. Μας ρωτούσαν αν είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία ή άλλες λοιμώξεις με τις απαντήσεις μας να είναι αρνητικές. Από τη μία στιγμή στην άλλη ο αδερφός μου, που δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, που δεν έπαιρνε κάποια αγωγή, που ήταν πλήρως εμβολιασμένος πέθανε».

 

 

 

 

  pronews.gr