05 Μαρτίου 2018

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο Με Navtex η Άγκυρα «βαπτίζει» τουρκικό έδαφος το Καστελόριζο- και η προδοτική κυβέρνηση σιωπά


Με Navtex η Άγκυρα «βαπτίζει» τουρκικό έδαφος το Καστελόριζο


 

Στις 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί άσκηση έρευνας και διάσωσης σε χερσαίο έδαφος

Σε νέα προκλητική ενέργεια προχώρησε η Άγκυρα, η οποία τη Δευτέρα εξέδωσε Navtex για άσκηση διάσωσης σε χερσαίο έδαφος, περιλαμβάνοντας και το Καστελόριζο στην περιοχή των επιχειρήσεων.


Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι έχουν συλληφθεί στα σύνορα στον Έβρο, η Άγκυρα εξακολουθεί να προκαλεί με τις αποφάσεις της και να επιχειρεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει την ένταση στο Αιγαίο.
Η Τουρκία, με τη Navvtex 345/2018, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή άσκησης έρευνας και διάσωσης στις 7 Μαρτίου, σε χερσαίο Τουρκικό έδαφος. Στην περιοχή ποιυ δέσμευσε η Άγκυρα, περιλαμβάνεται και το Καστελόριζο.

Ακολουθούν ο χάρτης και η τουρκική Navtex...

 

345/18

MEDITERRANEAN SEA

SEARCH AND RESCUE (SAR) EXERCISE, ON 07 MAR 18 FROM 1100Z TO 1500Z OUT OF FOREIGN TERRITORIAL WATERS IN AREA BOUNDED BY;

36 21.44 N – 029 08.88 E

35 39.64 N – 029 08.88 E

35 39.64 N – 029 59.60 E

36 12.92 N – 029 59.60 E

CAUTION ADVISED.


prothema.gr
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Ο φερόμενος πρωθυπουργός και ο αμερικανο-υποτακτικός Καμμένος γνώριζαν από την Πέμπτη για την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών αλλά δεν είπαν τίποτα στους πολίτες

Τίτλος σχόλιο :fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών, έγινε γνωστή την Παρασκευή.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, γνώριζαν από την Πέμπτη για την σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών. Το ότι το γνώριζαν πριν από όλους προκύπτει από την παρακάτω δήλωση, την οποία είχε «βγάλει» το Μαξίμου.
Η δήλωση
«Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης στενά τις εξελίξεις με τους δύο συλληφθέντες Έλληνες αξιωματικούς. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά».
Για πoιο λόγο λοιπόν όλη η Ελλάδα έμαθε μια ημέρα μετά αυτή την είδηση;
Πως γίνεται ο ελληνικός λαός να μαθαίνει πάντα τελευταίος τα νέα;
Είναι πολύ μυστήριες οι συνθήκες οι οποίες επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Πολλά γεγονότα από αυτή την σύλληψη, κατ΄άλλους απαγωγή, δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα.
Κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδι των Τούρκων ώστε να ζητήσουν ανταλλαγή, δηλαδή να δώσουν οι τούρκοι τους δικούς μας πίσω και εμείς να δώσουμε πίσω σε αυτούς, τους δικούς τους (αυτούς που ήρθαν Ελλάδα για να ξεφύγουν από την οπερέτα του Ερντογάν την νύχτα του πραξικοπήματος).
Η κυβέρνηση μας κρύβει κάτι;
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση, σε όλα τα σημαντικά θέματα κάνει ότι μπορεί, ώστε να κρατήσει κρυφή την ατζέντα της. Το πρόβλημα είναι ότι η ατζέντα της κυβέρνησης ποτέ δεν είναι καλή για τους πολίτες.
Άραγε τι μας περιμένει αυτή την φορά;
Να σας θυμίσω ότι για το Σκοπιανό μάθαμε την τελευταία στιγμή. Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις μεταξύ των ΥΠΕΞ των δύο χωρών.
Οι πολίτες έμαθαν για αυτές τις συζητήσεις όταν αυτές έφτασαν σε ένα οριακό σημείο!
el.gr


Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Ο αντιπερισπασμός του Εβρου και η ανησυχία ότι τελικά η καταιγίδα έρχεται στο Αιγαίο...



Ο αντιπερισπασμός του Εβρου και η ανησυχία ότι τελικά η καταιγίδα έρχεται στο Αιγαίο...
Αποκαλύπτοντας το πολιτικό παρασκήνιο της περασμένης Πέμπτης, μετά την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το pronews.gr είχε ένα πλήρες ρεπορτάζ ("Οι άγνωστες δραματικές ώρες της Πέμπτης στο Μαξίμου και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων"στο οποίο αποκαλυπτόταν ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος μιλώντας στον Α.Τσίπρα είχε πει επί λέξει «Σε όλη την όριο γραμμή από το τριεθνές μέχρι το Καστελόριζο έχουμε επιφυλακή. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα κάνουν κίνηση οι Τούρκοι και ο Αποστολάκης λέει πάντα ότι κατά κανόνα εφαρμόζουν αντιπερισπασμούς πριν την κύρια ενέργεια».

Τι υποστηρίζει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης: Σε όλη την ιστορία των ελληνοτουρκικών συγκρούσεων οι "απέναντι" παραδοσιακά κάνουν αντιπερισπασμό πριν την κύρια ενέργεια.

Κλασική τακτική επιδρομέων νομάδων. Από τότε που εμφανίστηκαν στη Μικρά Ασία μέχρι σήμερα, η ίδια τακτική.

Κάποτε ο Ε.Αποστολάκης αναφερόμενος στο θέμα,  θύμισε το 1922 το επεισόδιο της Ορτάντζας, ένα μικρό χωριό 2 χιλιόμετρα βόρεια του ποταμού Μαιάνδρου και 35 χιλιόμετρα ανατολικά του Ναζλί στην βορειοδυτική Μ.Ασία. Το προγεφύρωμα της Ορτάντζας νότια του Μαιάνδρου, μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων είχαν δημιουργηθεί επαφές και υπήρχαν οι «συνήθεις δοσοληψίες».

Στις 04.30 της 6ης Αυγούστου 1922, έξι ημέρες πριν την μεγάλη τουρκική επίθεση στο Αφιόν Καραχισάρ,τουρκική δύναμη 800 ιππέων και 600 πεζών, συνεπικουρούμενη από ατάκτους που ενήργησαν από τα υψώματα βορειοδυτικά της Ορτάντζας κατά των ελληνικών νώτων, επιτέθηκε αιφνιδιαστικά κατά του προγεφυρώματος της Ορτάντζας κι ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε υπάρξει κι ένα μικρό γλέντι με συμμέτοχους υπαξιωματικούς και στρατιώτες των δύο πλευρών (η συνήθης χαλάρωση που επικρατεί στον Εβρο).

Μετά δίωρο αγώνα οι ελληνικές δυνάμεις συμπτύχθηκαν στο βόρεια της Ορτάντζας. Οι απώλειες ανήλθαν σε 10 νεκρούς οπλίτες, 9 τραυματίες και 33 αγνοούμενους, εκ των οποίων 3 αξιωματικοί, ενώ αιχμαλωτίστηκε και αριθμός γυναικών συζύγων αξιωματικών, οι οποίες εν συνεχεία βιάστηκαν ομαδικά από μια τουρκική διμοιρία ατάκτων (τα ίδια έκαναν στην Σμύρνη το 1955 στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ με τις συζύγους των Ελλήνων αξιωματικών όταν μπήκαν στα δωμάτιά τους και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη).

Η τουρκική επίθεση κατά της Ορτάντζας είχε ως σκοπό την παραπλάνηση και την ενασχόληση της ελληνικής διοίκησης με ένα δευτερεύον μέτωπο, εν όψει της κυρίας επίθεσης που θα εκτοξευόταν στις 13 Αυγούστου κατά της εξέχουσας του Αφιόν Καραχισάρ.

Η τουρκική επίθεση αντιπερισπασμού πέτυχε τον σκοπό της, αποδιοργάνωσε το ελληνικό σχέδιο άμυνας και για εξουδετέρωση της τουρκικής «απειλής» στην περιοχή της Ορτάντζας απεστάλησαν το 34ο Σύνταγμα Πεζικού και το 3ο Σύνταγμα Ιππικού, των οποίων η κύρια αποστολή ήταν η εκτόξευση πλευρικής αντεπίθεσης σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης κατά του δεξιού σκέλους της εξέχουσας του Αφιόν.

Οταν έγινε η επίθεση στο Αφιόν στις 13 Αυγούστου βρίσκονταν πολύ μακριά από την περιοχή του Αφιόν Καραχισάρ, όπου εκτυλίχθηκε η κύρια τουρκική επίθεση.

Οταν λοιπόν έγινε το επεισόδιο και συνελήφθησαν οι Ελληνες στον Εβρο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ε.Αποστολάκης, αντίθετα με τις εισηγήσεις του ΓΕΣ και αφού διερεύνησε σε βάθος ολόκληρο το μέτωπο στην Ανατολική Θράκη και δεν διακρίβωσε καμία ιδιαίτερη κινητικότητα (πολύτιμες υπηρεσίες σε όλη αυτή την κρίση, όπως πάντα άλλωστε, προσφέρουν τα AWACS της ΠΑ, ΕΜP-145 Erieye), έριξε στο "μέτωπο" του Αιγαίου, το βάρος του ελληνικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης, όπως συμβαίνει ακόμα και τώρα.

Είναι πεπεισμένος ότι εκεί θα γίνει, αν γίνει, η κύρια ενέργεια και ότι δεν θα ρισκάρουν να κτυπήσουν στον Εβρο, όπου όλοι πλέον είναι «με το δάκτυλο στην σκανδάλη».
Αλλωστε, δυστυχώς, το στρατηγικό πλεονέκτημα οι Τούρκοι το έχουν στο Αιγαίο. Οχι στον Εβρο...



Για κατασκοπεία κατηγορούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί


Η Τουρκία απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών





Σύμφωνα με τον Τούρκο κυβερνητικό εκπρόσωπο


Για κατασκοπεία κατηγορούνται τελικά οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
«Δεν υπήρξε περίπτωση ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Κατηγορούνται για κατασκοπεία και για είσοδο σε ξένη περιοχή», φέρεται να είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας, Μπεκίρ Μποζντάγ σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Στην έρευνα περί κατασκοπείας φαίνεται πως συνηγόρησαν οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών





.
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ
 
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ 2015 - Δείτε τι έλεγε ο πολικός απατεώνας Π. Καμμένος: Πήραμε εντολή να μην παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία


ΠρωτοΔημοσιεύτηκε στις 15 Ιουν 2015


Δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.15 Ιουν 2015

Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ σοκ – Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό της Β’ ΔΟΥ Λάρισας μετά τη φωτιά - Θυμίζει την φωτιά των Δικαστηρίων της Κοζάνης πριν ενα χρόνο περίπου

.Δείτε το βίντεο:

   

ΒΙΝΤΕΟ σοκ – Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό της Β’ ΔΟΥ Λάρισας μετά τη φωτιά Εκτεταμένες ζημιές και εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο όπου στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ Λάρισας.


Οι εικόνες από τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου της Β’ ΔΟΥ Λάρισας αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Στο σημείο μετέβη την Κυριακή το μεσημέρι η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου όπου πραγματοποίησε αυτοψία.

«Πιστεύω ως αρμόδια υπουργός και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης πως και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία θα διαλευκάνουν όσο πιο γρήγορα το θέμα. Η καταστροφή από ότι με ενημέρωσε ο διοικητής είναι πολύ μεγάλη. Για εμάς προέχει ένα θέμα, το οποίο είναι να μπορέσουν από αύριο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Αν χρειαστεί κάποια πράγματα να γίνονται χειρόγραφα, αλλά και να δοθούν κάποιες παρατάσεις θα συνεργαστούμε με τον διοικητή για να δούμε τι θα κάνουμε». δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Παπανάτσιου.

Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Α’ ΔΟΥ της Λάρισας με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να βρεθεί άμεσος τρόπος λειτουργίας της Β’ ΔΟΥ στο κτίριο που στεγάζεται η Α’ ΔΟΥ. Τόνισε δε πως «οι ΔΟΥ αποτελούν το πιο νευραλγικό κομμάτι της φορολογικής διοίκησης, διότι είναι εκείνες που εξυπηρετούν τον πολίτη, αλλά και εκείνες που φέρνουν τα έσοδα στο υπουργείο Οικονομικών».
Από την πλευρά του o διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής ο οποίος συνόδευσε την υφυπουργό, σε δήλωσή του είπε πως το πρώτο πράγμα που προέχει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με αφορμή την καταστροφή που υπήρξε, «θα πρέπει να βρεθεί μια ευκαιρία ώστε να κάνουμε στη Λάρισα μια υπηρεσία πρότυπο για όλη τη Θεσσαλία».

Σχετικά με το σχέδιο συγχωνεύσεων των υπηρεσιών που βρίσκεται σε εξέλιξη ο κ. Πιτσιλής είπε μεταξύ άλλων ότι λόγω της καταστροφής θα πρέπει να καθοριστούν τα επόμενα βήματα με μεγαλύτερη ταχύτητα και στο σωστό χρόνο.


 
Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/on larissa

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΗΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Γιώργος Τράγκας: Αν θέλεις ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο Συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα γιατί οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδία



Φίλες και φίλοι, οργανωθείτε και κυρίως συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. 

Οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδία. 

Το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες είχαν δυνατά ρεπορτάζ γύρω από τα διπλωματικά παρασκήνια και το πώς σπρώχνεται ο Τσίπρας σε ένα πλήθος υποχωρήσεων, σε μια εθνική καταστροφή.








Αν δεν ενωθούμε πάνω από κόμματα και παρατάξεις, σε μικρές ομάδες των 5-10 ατόμων, είμαστε τελειωμένοι. 

Κι αν περιμένουμε από κόμματα και κομματίδια να μας σώσουν, τότε είμαστε ΓΤΠ.


Καλλιόπη Σουφλή





Με την δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη ένα νέο επεισόδιο καταγράφεται στις εκρηκτικές πλέον ελληνοτουρκικές σχέσεις και σπρώχνει τα πράγματα στα άκρα.



Οι Σκοπιανοί καίνε τις σημαίες μας στην Αυστραλία και παντού βρίζουν την Ελλάδα και αποκαλούν τους Έλληνες, Τούρκους.


Η ασήμαντη, μνημονιακή, πολιτικά αδύναμη κυβέρνηση των Αθηνών απομονωμένη πλήρως στο διεθνή περίγυρο, πληγώνει και υπερφορολογεί τους Έλληνες, τους οδηγεί σε μεγαλύτερη πείνα και αύριο ο μοιραίος Τσίπρας θα τους καλέσει να υπερασπιστούν τα σύνορα.


Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση σε όλη τη χώρα.

Σε όλα τα νησιά πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. 

Από τώρα σχηματίστε ομάδες αντίστασης. 

Από τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι θα αγωνιστούμε για να διαφυλάξουμε το εθνικό έδαφος. 




Οι Τούρκοι προωθούν τα σχέδιά τους κατά μήκος των συνόρων. 
Από τη Θράκη μέχρι την Κύπρο. 

Ο Σουλτάνος, ο φασίστας γείτονας έχει βλέψεις στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην Θράκη.
Και το δείχνει απροκάλυπτα χωρίς να υπολογίζει τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής.


Αντίθετα οι Τσίπρας – Καμμένος είναι ζαρωμένοι, απομονωμένοι και δεν έχουν καμία απήχηση πλέον στο λαϊκό αίσθημα. 
Αντίθετα, θεωρούνται πλέον και τύραννοι και πιόνια των ξένων και ανεγκέφαλοι. 
Έχουμε μία κυβέρνηση που κρατάει την αναπνοή της, περιμένοντας το θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους που θα την παρασύρει στον όλεθρο μαζί με εθνικές απώλειες. 
Έχουμε μία κυβέρνηση που δουλεύει για τους ξένους, αποδυναμώνει τους Έλληνες οικονομικά και ψυχικά, καταρρακώνει την κοινωνία και διχάζει το έθνος.


Χθες, ο – κατά κοινή ομολογία – προκλητικός και ελλιποβαρής στο μυαλό υπουργός των Εξωτερικών πρέπει να κατάλαβε ότι οι Σκοπιανοί περιμένουν πως και πώς την αναγνώρισή τους ως Μακεδονία, για να ξεκινήσουν άμεσα επιχείρηση διεκδίκησης όλης της ελληνικής Μακεδονίας. 

Κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν ότι τα Σκόπια φτάνουν κοντά στη Λάρισα. 

Χθες, στη Μελβούρνη 30.000 Σκοπιανοί έβαψαν στους τοίχους ελληνικών εκκλησιών ανθελληνικά συνθήματα. «Οι Έλληνες είναι Τούρκοι» ανέφεραν. 

Επίσης, κρέμασαν μία ελληνική σημαία με ένα πέος ζωγραφισμένο πάνω της, στην κεντρική λεωφόρο της Μελβούρνης .

 Στα social media κυκλοφορούν χιλιάδες βιντεάκια που δείχνουν την καύση ελληνικών σημαιών, ενώ στη διαδήλωση που έκαναν όλα τα πανό έλεγαν να γα@@@ η Ελλάδα, Έλληνες κωλορατσιστές και άλλα υβριστικά συνθήματα. 

Ο φίλος μας ο κος Κοτζιάς, αυτός ο ανεγκέφαλος υπουργός Εξωτερικών που θέλει να κάνει το Μέγα Αλέξανδρο διεκδικούμενο από όλους, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις κλιμάκωσης των ανθελληνικών ενεργειών εναντίον της Ελλάδας.


Φίλες και φίλοι, οργανωθείτε και κυρίως συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. 

Οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδία. 
Το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες είχαν δυνατά ρεπορτάζ γύρω από τα διπλωματικά παρασκήνια και το πώς σπρώχνεται ο Τσίπρας σε ένα πλήθος υποχωρήσεων, σε μια εθνική καταστροφή.





Ξεκινάει η δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη, ενώ στο τουρκικό διαδίκτυο ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών έχει ρίξει ένα τουίτ που λέει : αυτοί που κρατάνε τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες, θέλουν να πάρουν πίσω αμέσως τους δύο στρατιωτικούς. 

Πιστεύω ότι οι Τούρκοι επεδίωκαν να πιάσουν Έλληνες στον Έβρο. 

Μακάρι να τους απελευθερώσουν αμέσως, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι δύο Έλληνες θα κατηγορηθούν εξαιτίας των κινητών τηλεφώνων για κατασκοπεία. 

Και στη συνέχεια οι Τούρκοι θα επιδιώξουν ανταλλαγή με τους Τούρκους Αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο. 

Εδώ και καιρό οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος προωθούν άρματα μάχης κατά μήκος των συνόρων του Έβρου.


Ο Αμερικανός πρέσβης εκεί στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών εξέφρασε πάλι την ανησυχία του για ακούσια αντιπαράθεση Ελλάδας – Τουρκίας, ενώ την ίδια περίπου ώρα ο σύμβουλος του Ερντογάν Μπουλούτ – που τον έχει ξαμολήσει ο Ταγίπ σε όλα τα κανάλια – δήλωσε ότι χωρίς την άδεια της Τουρκίας δεν θα γίνει ούτε βήμα στις εξορύξεις της Ανατολικής Μεσογείου.


Να σημειωθεί ότι η Αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό, εξαιτίας μιας απειλής στην ασφάλεια και θα παρέχονται μονάχα οι επείγουσες υπηρεσίες.
Επαγρυπνείτε.

Η Ελλάδα οδηγείται σε αλλαγή συνόρων και είναι κακή μοίρα και δυστύχημα ότι στο τιμόνι της βρίσκεται ο μοιραίος Τσίπρας και μια κυβέρνηση πραγματικά σε πλήρη αποσταθεροποίηση. 

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν να δουν την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ.

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν την διέλευση αγωγών από το τουρκικό έδαφος και την οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της Άγκυρας με τη Μόσχα.

Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι στο τέλος οι Δυτικοί θα προτιμήσουν να κρατήσουν την Τουρκία στο ΝΑΤΟ και στην πλευρά τους, προκειμένου να μην σχηματίσει άξονα με τη Μόσχα, τη Συρία και την Τεχεράνη.

Ενισχύουν τους Κούρδους, αλλά για πόσο;

Ο Ερντογάν έχει απομονώσει πλήρως τον Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση.

Έχει συνάψει συμφωνίες με όλους τους ευρωπαίους και τους Αμερικανούς.

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 24 Ιανουαρίου του 2018 από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκαν τριανταμία άδειες για πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Αγόρασαν βόμβες, τορπίλες, πυραύλους και συστήματα επιτήρησης.

Αποκαλύφθηκε επίσης, παρά τις δήθεν τεταμένες σχέσεις τους ότι υπάρχει μεγάλη συμφωνία αγοράς κινητήρων για τα άρματα leopard, η Γερμανία τους εκσυγχρονίζει χωρίς να ασχολείται αν αυτά τα όπλα θα χτυπήσουν τους Κούρδους ή τους Έλληνες. 

Ο Ερντογάν έκλεισε τεράστια συμφωνία με την Τερέζα Μέι συμπαραγωγής νέου μαχητικού αεροσκάφους και η Βρετανή πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι υπερήφανη που η Βρετανία στάθηκε δίπλα στην Τουρκία για την προάσπιση της Δημοκρατίας της στη διάρκεια του πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν. 

Την ίδια περίοδο που η τουρκία αγοράζει όπλα από τη Ρωσία, η Άγκυρα υπέγραψε συμφωνία με την Ιταλία και τη Γαλλία για τη συμπαραγωγή κοινών αμυντικών πυραυλικών συστημάτων απέναντι στις απειλές από αεροσκάφη στέλθ και από πυραύλους drones.

Αγοράζει από τους Αμερικανούς F- 35 και αναπτύσσει μια γιγαντιαία πολεμική βιομηχανία, η οποία παράγει και βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Την ίδια ώρα, που η Γερμανία υποχρεώνει την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία να πεθάνει, το 10% των τουρκικών εξαγωγών ύψους 14 δις ευρώ, έχουν αποδέκτη τη Γερμανία, ενώ η Τουρκία έρχεται στη 13η θέση ως εξαγωγικός εταίρος της Γερμανίας. 

Το Βερολίνο είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός εμπορικός εταίρος. 

Η Τουρκία με τη Γερμανία διατηρούν στενότατες σχέσεις και παρά τις φαινομενικές κόντρες πάντα στο τέλος τα βρίσκουν.


Όπως αντιλαμβάνεστε ο Ερντογάν και οι φίλοι μας, μας οδηγούν σε μία παγίδα θανάτου περίπου όμοια με εκείνη της Κυπριακής Τραγωδίας. 

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας αντί να σπεύδει να ομονοήσει, να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να θέσει όλο τον κόσμο σε εγρήγορση, είναι απόλυτα διχασμένος, διαβρωμένος και ασχολείται με ηλιθιότητες, ενώ κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξή μας. 

Πετάνε στον αέρα υποθέσεις για μίζες του 2005, ενώ ο Κοστέλο πετάει “βόμβες” λέγοντας ότι και μετά τον Αύγουστο θα υπάρξει σκληρή επιτήρηση τουλάχιστον για πέντε ή δέκα χρόνια. Η κυβέρνηση Τσίπρα πλακώνεται με το Γιάννη Στουρνάρα αλλά τα έχει βρει πλήρως με τους Ρότσιλντ, που έχουν υπάλληλο τον Στουρνάρα.


Ο Τόμας Βίζερ απαντώντας σε ερώτημα αν υπάρχει δυνατότητα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης στη χώρα μας, είπε ότι: «αυτό είναι κάτι που δεν το χαρίζει ο θεός!!! Δεν είναι κάτι που εμφανίζεται ως δια μαγείας».

Η κυβέρνηση με τον κο Τζανακόπουλο ο οποίος ολοένα και περισσότερο μοιάζει του Ζουρνατζή λοιδόρησε τον κο Βίζερ αλλά ο Βίζερ επιμένει ότι η περίοδος Τσίπρα – Βαρουφάκη κόστισε στην Ελλάδα 200 δις.


Ο Τσίπρας λέει ανοησίες, ενώ είμαστε στο παρά πέντε να χάσουμε νησιά ή να υποστούμε νέο πλήγμα στην Κύπρο.

Έχει φτάσει στο σημείο να λέει ότι η Ελλάδα είναι το …next big thing στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη. Γελάει πλέον ο κόσμος με όσα λέει.



Στην πραγματικότητα, όσα έχει υπογράψει ο Τσίπρας και όσα έχει φέρει και επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία, συνιστούν γενοκτονία. 

Οδηγεί τους Έλληνες σε μεγάλη καταστροφή, ενώ ήδη ψιθυρίζεται από πολλούς ότι αυτά που κάνει είναι για φυλακή.




Πηγή
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Σκάνδαλο: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που αποκάλυψε την πώληση στη Σαουδική Αραβία

Σκάνδαλο: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που αποκάλυψε την πώληση στη Σαουδική Αραβία


Σκάνδαλο: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που αποκάλυψε την πώληση στη Σαουδική Αραβία
Την αποστρατεία του ταξίαρχου Μισαήλ Παπαδάκη, ο οποίος ήταν ο αξιωματικός που είχε εμπλακεί στην υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αποφάσισε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, σε μια απόφαση που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις.
Στις ετήσιες τακτικές κρίσεις του το ΓΕΣ ανακοίνωσε πως ο κ. Παπαδάκης ολοκλήρωσε τη θητεία του και τον προήγαγε τιμητικά στον βαθμό του υποστρατήγου.

Θυμίζουμε πως ο κ. Παπαδάκης ως επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενήργησε κατά τρόπο που δεν άρεσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αποτέλεσμα όπως έχει γίνει γνωστό να διαπληκτιστούν, με τον Πάνο Καμμένο να φωνάζει φρουρούς να τον συλλάβουν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικα τα «Παραπολιτικά».
Από τους 28 ταξιάρχους σωμάτων που κρίθηκαν αποστρατεύτηκαν δύο. Πέραν του κ. Παπαδάκη αποχωρεί η Ιωάννα Ιωαννίδου, που όπως αναφέρει το ΓΕΣ «διανύει τον τελευταίο βαθμό εξέλιξης της και συμπληρώνει 35ετία».
Δεν υπάρχει αντίστοιχη διευκρίνιση για τον κ. Παπαδάκη, ο οποίος υπηρετούσε ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων.

Αιχμές για την αποστράτευση του κ. Παπαδάκη άφησε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, συνδέοντας ανοιχτά την απόφαση του ΓΕΣ με την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.
«Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κικίλιας.

Ο τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να ελέγξει τις Ένοπλες Δυνάμεις «αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα».

Ο αχάριστος άνθρωπος δεν έχει γιατρειά.

Σκέψεις σοφών



Έχει πολλά να σου διδάξει η αχαριστία. Στην αρχή, δεν την καταλαβαίνεις. Κάνει αισθητή την παρουσία της σιγά σιγά. Κινείται υποχθόνια και κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορείς να της αντισταθείς. Εξασθενεί τις άμυνες σου και παραλύει τις εσωτερικές σου δυνάμεις.

Σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μπαίνει μέσα στο μυαλό σου και προσπαθεί να το κουμαντάρει με τις κατηγορίες που σου προσάπτει. Μπαίνει στη μάχη πάντα με την ίδια πρόταση.

Μα εσύ δεν καταλαβαίνεις.
Ότι και εάν κάνεις, δεν είναι αρκετό για τις απαιτήσεις της. Και εσύ σαν καλός Σαμαρείτης προσπαθείς όλο και περισσότερο χωρίς να ανταμείβονται οι προσπάθειες σου. Ο πόλεμος συνεχίζεται με το αγαπημένο της όπλο. Ξεκινά την επίθεση της με την υποτίμηση. Σε μειώνει με το παραμικρό σου λάθος. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να σου δείξει πόσο μικρός και ανήμπορος είσαι.
«Δεν έκανες και τίποτα. Όλα μόνος μου τα έκανα».
Έτσι σου μιλάει και γυρνάει το μυαλό σου ανάποδα. Προσπαθείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό καθώς σου λέει κατάμουτρα πως η παρουσία σου δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή της.
Ξεχνάει εκείνες τις νύχτες που καθόσουν ξάγρυπνος δίπλα της για να ακούσεις τα παραπονά της. Σβήνει από τη μνήμη της τα ξενύχτια που έριξες για να την κανείς χαρούμενη και να την αποφορτίσεις από το άγχος της. Παραβλέπει τις θυσίες σου αλλά θυμάται πάντα τις σκληρές σου κουβέντες και τα λάθη σου.

Βλέπεις είναι καλή στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Σε χειρίζεται χωρίς να σε υπολογίζει. Δεν την ενδιαφέρει κανένας παρά μονό ο εαυτός της. Θέλει μοναχά να παίρνει και το συμφέρον της είναι η μοναδική της ανάγκη. Προσέχει μόνο όσους την εξυπηρετούν. Θέλει να γίνονται τα χατίρια της μόνο, χωρίς να τη νοιάζουν οι ανάγκες σου. Όλοι θεωρούνται εχθροί της εάν δε συμφωνήσουν μαζί της και ποτέ δεν αναγνωρίζει τα λάθη της. Αντιθέτως, κάνει ότι περνά από το χέρι της για να αποποιηθεί από τις ευθύνες της. Μισεί αυτούς που την κρίνουν και δεν την επαινούν. Για αυτό το λόγο, μένει πάντα μόνη της χωρίς φίλους, χωρίς ανθρώπους που να την καταλαβαίνουν.

Μοναχά βρίσκει διεξόδους σε φτηνές αγκαλιές και φτηνούς ανθρώπους. Ψάχνει να βρει τους όμοιούς της που θα τη συμπληρώσουν. Η γοητεία που σου ασκούσε στην αρχή έχει εξαφανιστεί και έχει μετατραπεί σε αβυσσαλέα απέχθεια. Αισθάνεσαι αηδιασμένος από την πραγματική της όψη και το μόνο που θέλεις είναι να την πετάξεις από τη ζωή σου.

Έχεις την ανάγκη να την διώξεις από τη ζωή σου γιατί κατάλαβες τις παρενέργειες της πάνω σου. Σταμάτησες να είσαι ο εαυτός σου και έγινες αυτό που μισούσες. Κοιτάς τον καθρέφτη και βλέπεις έναν ξένο ο οποίος πιστεύει όσα σου λέει αυτός ο αχάριστος άνθρωπος.

Δε γιατρεύεται η αχαριστία όταν μπαίνει σε ανθρώπινο σώμα. Τώρα το κατάλαβες και με το παραπάνω. Για αυτό όταν τους συναντήσεις στο δρόμο σου να τους κοιτάς όχι τόσο στα μάτια τους αλλά κυρίως στο στόμα τους .Έχουν μάθει να λένε λέξεις με πρώτο συνθετικό το εγώ και ποτέ το εμείς.
Εν τέλει, η αχαριστία τους σου δίδαξε το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή σου. Έμαθες να επιλεγείς τους σωστούς από τους σκάρτους. Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για την ευτυχία σου.

Της Κικής Τσιντζόγλου.


Πηγή: anapnoes.g
newside.gr
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Στον Εβρο πήγε ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής αλλά είναι «πολύ αργά για δάκρυα»..."στέλλα αρχηγέ"




Στον Εβρο πήγε ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής αλλά είναι «πολύ αργά για δάκρυα»...

Στην περιοχή του Έβρου και κοντά στο σημείο όπου οι Τούρκοι έστησαν την ενέδρα και συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, βασικός υπεύθυνος της εξέλιξης της όλης υπόθεσης. 

Σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας του προσάπτουν ότι "Αδιανόητη καθυστέρηση στην προώθηση των εντολών επιφυλακής και μη ύπαρξη μέτρων επιβεβαίωσης της επιφυλακής στα παραμεθορια φυλάκια", ενώ ακόμα και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε.Αποστολάκης που τον είχε στηρίξει για να προωθηθεί στο αξίωμα (για να γίνει αυτό το ΚΥΣΕΑ "καθάρισε" εννέα αντιστρατήγους) είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από την υπόθεση.

Περίπτωση να αποστρατευθεί άμεσα δεν υπάρχει για πολλούς λόγους. Αν η αιχμαλωσία είχε γίνει ένα μήνα πριν, δηλαδή πριν γίνουν κρίσεις, τώρα ο Στεφανής θα ήταν ήδη σπίτι του, αλλά πλέον πρέπει να παραιτηθεί και ως εκ τούτου θα υπάρξει αναταραχή στο στράτευμα, οπότε αναγκαστικά μένει. 
Είναι ο πρώτος Ελληνας Αρχηγός Στρατού επί της θητείας του οποίου συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι, μετά τον πόλεμο στην Κύπρο το 1974.
Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ ο Αρχηγός του Επιτελείου εκτός από την 3η Ταξιαρχία »ΡΙΜΙΝΙ» στην Καβύλη που βρίσκεται αυτή την ώρα, και στην οποία ανήκουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που έχουν απαχθεί από τους Τούρκους, θα περιοδεύσει σε όλους τους σχηματισμούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού.
Οι Έλληνες στρατιωτικοί νιώθουν ταπεινωμένοι μετά την αιχμαλωσία των δύο συναδέλφων τους και την μη αντίδραση κυβέρνησης και στρατιωτικής ηγεσίας.
Όσον αφορά στις ευθύνες του ΓΕΣ για το επεισόδιο στις Καστανίες και και την επονείδιστη ανακοίνωση αυτό τους αφορά στο σκέλος που δέχθηκαν να εκδοθεί. Η εντολή ήρθε κατ'ευθείαν από το Μαξίμου.

Την ίδια στιγμή απειλεί και πάλι ο σύμβουλος του Ερτογάν. Ο Γιγκίτ Μπουλούτ, ο άνθρωπος που συμβουλεύει τον Ερντογάν εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας συντηρώντας ένα πολεμικό κλίμα την ώρα που δυο Έλληνες στρατιωτικοί δικάζονται από τουρκικό δικαστήριο.
Στις νέες δηλώσεις του ο Μπουλούτ είπε: «Δοκιμάστε την αποφασιστικότητά μας. Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια. Αν συμβεί αυτό, εμείς θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου από την στιγμή που θα δώσει εντολή ο Ερντογάν».


Τίτλος: fyllokaiftero1blogspot.com


ΠΗΓΗ

Απίστευτο φυσικό ρόφημα «εξαφανίζει» το λίπος της κοιλιάς χωρίς γυμναστική


Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο το πιο επιβλαβές λίπος στο σώμα σας, το οποίο και συνδέεται με πολλές ασθένειες, είναι ταυτόχρονα και αντιαισθητικό και εκείνο που άντρες και γυναίκες πασχίζουν να εξαφανίσουν.
Το υπερβολικό λίπος γύρω από το στομάχι μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης, σε μεταβολικές δυσλειτουργίες, άσθμα, τη νόσο Alzheimer, την αθηροσκλήρωση και σε προβλήματα γονιμότητας.
Εάν έχετε πάρα πολύ λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει σε γενικές γραμμές να αλλάξετε τρόπο ζωής. Προσπαθήστε να κόψετε την κατανάλωση ζάχαρης, να πίνετε αρκετό νερό και να κοιμάστε καλά. Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες σας και να προσπαθήσετε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα.
Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους.

Επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Αν πιείτε αυτό το ρόφημα πριν καν φάτε το πρωινό σας, θα επιταχύνετε το μεταβολισμό σας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα “λιώσετε” τα λίπη στην κοιλιά σας. Είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.

Συστατικά:-1 λεμόνι-Μια χούφτα σπανάκι-1 ποτήρι νερό-Ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

pentapostagma.gr
Μέθοδος:Στραγγίξτε και ανακατέψτε όλα τα υλικά και πιείτε το ρόφημα αμέσως.
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ