02 Δεκεμβρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


(Τρ. 01/12/15 – 13:35)           
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ"

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε., έδωσε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά από μια μικρή αρχική του τοποθέτηση, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:  

“Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ελλάδα έζησε από τις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις πρωτοφανή οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα, τα οποία ισοδυναμούν με προδοσίες σε βάρος της χώρας και του λαού μας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πιστωτές, η εγχώρια ολιγαρχία, το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και να προφυλαχθεί από περαιτέρω κινδύνους αποσταθεροποίησης η Ευρωζώνη.  
Επιστέγασμα αυτών των εγκλημάτων σε βάρος της χώρας και του λαού μας υπήρξε η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, το οποίο συνιστά μια άνευ όρων παράδοση της οικονομίας και της κοινωνίας στις ορέξεις των πιστωτών και του πολυεθνικού και χρηματιστικού κεφαλαίου”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ιδιαίτερα ότι “η κυβέρνηση με το τρίτο μνημόνιο ετοιμάζεται να δώσει τις επόμενες βδομάδες μια διπλή χαριστική βολή. Τη χαριστική βολή στις συντάξεις και το δημόσιο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, με το σφαγιασμό τους και τη χαριστική βολή στη μικρομεσαία αγροτιά, βάζοντας ταφόπετρα στο μέλλον της και στο μέλλον της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής στη χώρα”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε τον τρόπο που έγινε η ανακεφαλαιοποίηση τω τραπεζών ως “το μεγαλύτερο ποσοτικά και ποιοτικά σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία με απώλειες του ελληνικού Δημοσίου πάνω από 40 δισ. και καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων, των μικρομετόχων και των μικροομολογιούχων, ενώ οι τράπεζες αφελληνίστηκαν και πέρασαν σε ξένα χέρια”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι “γι' αυτό το σκάνδαλο, που έγινε δυνατό με σκοτεινές τροπολογίες νύκτας και ύποπτες μεθοδεύσεις, υπάρχουν πολιτικές και βαρύτατες ποινικές ευθύνες και την κύρια ευθύνη γι' αυτό το σκάνδαλο, εξαιτίας των θέσεων που κατέχουν, φέρουν ο Αλ. Τσίπρας, ο Γ. Δραγασάκης, ο Ευκλ. Τσακαλώτος, ο Γ. Σταθάκης και ο Γ. Στουρνάρας”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε πως, όταν μια χώρα, όπως η Ελλάδα, “χάνει και παραδίδει τη νομισματική της κυριαρχία και στη συνέχεια εκχωρεί σε ξένα χέρια και το τραπεζικό της σύστημα, παύει να είναι χώρα και καταντά αποικία, άθυρμα στα χέρια των νεοαποικιοκρατών κηδεμόνων της και το πολιτικό της προσωπικό υπάλληλοι και ιμάντες διεκπεραίωσης εντολών”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι “ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να αναγνωρίσει ποτέ τα τετελεσμένα της παράδοσης των τραπεζών και θα τα αμφισβητήσει, τα ίδια και τη νομιμότητά τους, διεκδικώντας την εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και έναν άλλο ρόλο τους”.  
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ως “άθλια φαρσοκωμωδία το Συμβούλιο των νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών αρχηγών. Αυτή η άθλια φαρσοκωμωδία είναι η αρχή του γρήγορου τέλους για την κυβέρνηση Τσίπρα και ο πρόλογος για μια “οικουμενική” κυβέρνηση των μνημονιακών δυνάμεων, που κι αυτή γρήγορα θα ναυαγήσει”.  
Η χώρα χρειάζεται “μια μεγάλη δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης”, τόνισε και “όχι διαιώνιση της μνημονιακής ασφυξίας”.  
Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, τόνισε ότι “η Τουρκία, εκβιάζοντας με τους πρόσφυγες, κέρδισε από την ΕΕ, σχεδόν, τα πάντα, χωρίς να εγγυηθεί τίποτε, δείχνοντας τι σημαίνουν “σκληρές διαπραγματεύσεις” στην πράξη και όχι στα λόγια”. Αντίθετα, ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. επεσήμανε, πως “ο Αλ. Τσίπρας περιορίστηκε στη Σύνοδο σε άτεχνα λογοπαίγνια στο Twitter, χωρίς να μπορέσει να αποσπάσει εγγυήσεις για θεμελιώδη νόμιμα συμφέροντα της χώρας μας στο Αιγαίο, αλλά και της Κύπρου, που η Άγκυρα εξακολουθεί να αμφισβητεί”.

Ο σπόρος που… καίει άσθμα, αρθρίτιδα και χοληστερίνη!

Ο σπόρος που… καίει άσθμα, αρθρίτιδα και χοληστερίνη!

Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουμε ως ένα συνοδευτικό σε μορφή “σάλτσας” στο πιάτο μας ή ως ένα ακόμα υλικό στο μαγείρεμα ενός φαγητού.

Επίσης, πολλοί αγνοούν ότι πρόκειται για ένα υλικό που προέρχεται από τους σπόρους φυτού και όχι από απλές προσμίξεις άλλων υλικών.

Ακόμα περισσότερο, αγνοούν ότι αυτοί οι σπόροι έχουν απίστευτα οφέλη για το άσθμα, τον καρκίνο του γαστρενετερικού, τη χοληστερόλη, την υγεία των μαλλιών, τις δερματικές ασθένειες, μέχρι και τη δυσπεψία.

Ο λόγος γίνεται για τον σπόρο της μουστάρδας.

Η μουστάρδα στην μορφή που την ξέρουν οι περισσότεροι φτιάχνεται από τους σπόρους συγκεκριμένων φυτών της οικογένειας των Σταυρανθών ή των Βρασσικιδών. Εκτός από την απλή προσθήκη γεύσης στο φαγητό σας, οι σπόροι της μουστάρδας έχουν μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Έλεγχος των συμπτωμάτων του άσθματος

Οι σπόροι μουστάρδας είναι πλούσιοι σε σελήνιο και μαγνήσιο. Και τα δύο αυτά στοιχεία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αν καταναλώνετε τακτικά μουστάρδα, θα περιορίσετε τα συμπτώματα του άσθματος, του κρυολογήματος και της συμφόρησης στο στήθος.

Μειώνει τη χοληστερόλη

Η μουστάρδα περιέχει υψηλά επίπεδα νιασίνης ή βιταμίνης Β3. Η νιασίνη έχει ιδιότητες που βοηθούν στην μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και προστατεύει τις αρτηρίες από αθηροσκλήρωση (τη συσσώρευση πλάκας). Βοηθάει επίσης στη ρύθμιση της ροή του αίματος και προστατεύει το σώμα από την υπέρταση.


Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ζωή προς Τσίπρα: Τον τελικό λόγο θα τον έχει ο λαός

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως τον τελικό λόγο έναντι των μνημονιακών πολιτικών που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, θα τον έχει ο λαός.
«Η πρόθεση για συνεργασία με λοιπές μνημονιακές δυνάμεις έχει δηλωθεί προεκλογικά: όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα, δε θα ξαναπάμε σε εκλογές».
«Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, υλοποίησε και την αριστερή και την αντιμνημονιακή και την δημοκρατική παρένθεση. Η ιστορία και ο λαός θα τον θέσουν σε αγκύλη».
«Γιατί, αντίθετα με όσα ο ίδιος συμφώνησε και υλοποιεί σε αγαστή συνεργασία με δανειστές κλπ μνημονιακούς, τον τελικό λόγο θα έχει ο λαός».

 ΠΗΓΗ

zwh

Παραλήρημα Τσίπρα, «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ, «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Σε μια ομιλία που φανέρωσε τον πανικό του και την αγωνία του για τυχόν διαρροές από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε αυτό που φοβόταν εδώ και καιρό ο ελληνικός λαός: ότι είτε είναι άσχετος και επικίνδυνος, είτε εξυπηρετεί συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδος, είτε υπάρχει έλλειμμα αντίληψης της κατάστασης στη χώρα. Ενδεχομένως να ισχύουν και τα τρία.
Μετά από ένα χρόνο σχεδόν στην εξουσία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα δηλώνοντας ότι δεν τον αφήνουν τα συμφέροντα να κυβερνήσει.
Εδώ και ένα χρόνο η ίδια «καραμέλα», αλλά από πράξεις για την καταπολέμηση αυτών των συμφερόντων... ΜΗΔΕΝ!
Ποια είναι τελικά αυτά τα κέντρα συμφερόντων που δεν σας αφήνουν κ. πρωθυπουργέ να κυβερνήσετε;
Γιατί εδώ και ένα χρόνο δεν έχετε κάνει τίποτα για να χτυπήσετε τη διαπλοκή; Ποιος σας εμπόδισε; Γιατί δεν έχετε λάβει προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα χτυπήσουν μια για πάντα το απόστημα της διαπλοκής;
Λόγια, λόγια, λόγια... και ο λαός χόρτασε από υποσχέσεις και από καραμέλες τύπου «δεν με αφήνουν να κυβερνήσω...»
Ακούγωντας τον κ. Τσίπρα αναρωτηθήκαμε αν πρόκειται για ομιλία πρωθυπουργού ή για προςεκλογική ομιλία αρχηγού της αντιπολίτευσης, αφού για μια ακόμη φορά τα "θα" ήταν περισσότερα από το "πράξαμε".
Η ομιλία του πρωθυπουργού φανέρωσε παράλληλα το φόβο του πρωθυπουργού για απώλειες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αφού έσπευσε να στείλει σαφές μήνυμα στους επίδοξους "αντάρτες" ότι δεν θα ανεχτεί τυχόν διαρροές.




Τι είπε ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του
«Η κυβέρνηση προχωρά διαψεύδοντας όλα τα σενάρια: αριστερής παρένθεσης ή οικουμενικής κυβέρνησης», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν υπάρχει στο πολιτικό σύστημα κρίση αστάθειας, δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή την αίθουσα, βρίσκεται σε αυτούς που θα ακολουθήσουν», είπε, αναφερόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την αξιωματική αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων, «που δεν μπορεί να κάνει εκλογές», ενώ χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «δεκανίκι της δεξιάς», τη στιγμή που σε ευρωπαϊκό επίπεδο η σοσιαλδημοκρατία συναινεί.
Τις κυβερνήσεις τις ανεβάζει και τις κατεβάζει ο λαός ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «εμείς όχι μόνο θα αντέξουμε, αλλά θα πετύχουμε και τους στόχους μας. Και ο λαός θα κρίνει το έργο μας, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, το Φθινόπωρο του 2019. Εμείς θα αντέξουμε, ας αντέξουν και αυτοί που μέχρι τώρα μας πολεμούν.
Εν συνεχεία, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως ένα μηντιακό σύστημα ξεψυχά και βρυχάται... ξεψυχά γιατί ψηφίστηκε ο νόμος που βάζει τάξη στα ΜΜΕ, και βρυχάται γιατί η Δικαιοσύνη άρχισε ελέγχους για τα δάνειά τους.
«Αυτά που ήξεραν ας τα ξεχάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβουμε στο έργο της Δικαιοσύνης για να προστατεύσουμε κανένα» διαμήνυσε στην εν εξελίξει ομιλία του.
Προστατευτικές ρυθμίσεις για τα χαμηλά εισοδήματα
Κόντρα στις καταστροφολογικές εκτιμήσεις, καταλήξαμε σε ρυθμίσεις πολλαπλά προστατευτικές για τα χαμηλά εισοδήματα, αλλά και συνολικά για την ελληνική οικονομία ανέφερε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια και πρόσθεσε: Το πετύχαμε αυτό ανατρέποντας τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο, για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών, αλλά και την αρχική θέση των δανειστών που ήθελαν καθεστώς προστασίας μόνο για το 16% των οφειλετών.

Επίσης αναφέρθηκε και στη διατήρηση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις, παρά τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν ότι αυτή θα αποσυρθεί μετά τη συμφωνία: «Αυξήσαμε τα έσοδα με πάνω από 1,2 δισ. ευρώ και δόθηκε ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα και την κατανάλωση».
Θετική έκβαση είχαμε και στο θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, υπενθύμισε ο πρωθυπουργός. «Σταθήκαμε στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ότι δεν θα επιβαρυνθεί η μεσαία οικογένεια, σε σχέση με τα φροντιστήρια της γειτονιάς και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Βρήκαμε ισοδύναμα και αυτό πρέπει να πιστωθεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.»
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με μεγάλη συμμετοχή των ιδιωτών, εξασφάλιση του δικαιώματος ψήφου του Δημοσίου με τις μετοχές, ενώ το Δημόσιο θα πληρώσει τελικά μόνο 5,7 δισ. ευρώ (από τα 25 δισ. ευρώ) για τη διαδικασία.
«Αν με ρωτούσε τον Ιούλιο κάποιος για την ανακεφαλαιοποίηση, δεν θα έπαιρνε μια θετική απάντηση. Το κλίμα όμως άλλαξε», συνέχισε ο πρωθυπουργός.
«Να δουλέψουμε ώστε να καρποφορήσουν οι πολιτικές μας πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Να δουλέψουμε ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές των ευρωπαϊκών πολιτικών συσχετισμών για να προωθήσουμε και στο ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικές πρωτοβουλίες κόντρα στην λιτότητα και την δημοσιονομική ασφυξία. Διότι ακόμα ο δρόμος είναι ακανθώδης και ανηφορικός. Δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και δρόμος καταστροφής όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν όσοι έχουν πολλούς λόγους να επιθυμούν να ξεμπερδεύουν με αυτή τη κυβέρνηση.»
Προϋπολογισμός και Ασφαλιστικό
Σε ό,τι αφορά πρώτα τον προϋπολογισμό, ο κ. Τσίπρα επανέλαβε ότι το πρώτο θετικό σημάδι έχει να κάνει με την αναθεώρηση της πρόβλεψης για την ύφεση που για το 2015 θα κυμανθεί στο 0% ενώ για το 2016 θα περιοριστεί στο 0,7% με προοπτικές περαιτέρω μείωσης.
Έτσι μπορεί κανείς να τολμήσει την εκτίμηση ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η ελληνική οικονομία θα επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, ο προϋπολογισμός που έχει κατατεθεί δίνει σημαντικό βάρος στην άυξηση των κοινωνικών δαπανών καθώς προβλέπονται αυξημένες δαπάνες για υγεία, παιδεία, στήριξη της απασχόλησης και καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης κατά 823 εκατομμύρια ευρώ.
Για το Ασφαλιστικό ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στα ΜΜΕ, αλλά και στην Αντιπολίτευση: «Εδώ δεν έχουμε πια να κάνουμε με απλή καταστροφολογία και κινδυνολογία, αλλά με σαφή προσπάθεια υπονόμευσης της εθνικής στρατηγικής απέναντι στις απαιτήσεις των πιο σκληρών κύκλων των δανειστών. Οι ίδιοι άνθρωποι και οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για την διαχρονική απαξίωση των αποθεματικών των ταμείων. Οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που πρωταγωνίστησαν στο καταστροφικό PSI το οποίο έφερε τα ασφαλιστικά ταμεία στο χείλος του γκρεμού με απομείωση των αποθεματικών τους μεγαλύτερη των 15 δισ. ευρώ. Εκείνοι που επί μια πενταετία σχεδίασαν σε συνεργασία με την τρόικα και ψήφισαν δεκάδες οριζόντιες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι και αυτές οι πολιτικές δυνάμεις αρνούνται σήμερα να συμβάλλουν στην δημιουργία ενός διαπραγματευτικού μετώπου, μιας ενιαίας εθνικής γραμμής για την προστασία των κύριων και επικουρικών συντάξεων και του ασφαλιστικού συστήματος.

ΠΗΓΗ







Η Θυγατέρα του Α.Κακλαμάνη στο δημόσιο με υπογραφή Παυλόπουλου.

Η Θυγατέρα του Α.Κακλαμάνη στο δημόσιο με υπογραφή Παυλόπουλου.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ

Πηγή: Άνεμος ανατροπής


ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ


Αυτή η φωτογραφία πρίν 4 χρόνια ....Ο Τσίπρας όμως... έκανε ξέπλυμα δοσίλογων


Γιατί αυτός  είναι χειρότερος .
Γιατί ο Γιωργάκης ο Χαρατσοφονιάς Βενιζέλος  και ο Σαμαράς είναι αθώες περιστερές συγκριτικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

 Η παρακάτω φωτογραφία έκανε θράυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν 4 χρόνια