14 Μαρτίου 2022

Αναγνώστης : Η πολιτική ηλιθιότητα του Μητσοτάκη τον κάνει να νομίζει ο,τι όλοι πιστέψαμε ο,τι κορωνο- αρώστησε..άσε ρε Κούλη!

 

 

Αναγνώστης : Η πολιτική ηλιθιότητα του Μητσοτάκη τον κάνει να νομίζει ο,τι όλοι πιστέψαμε ο,τι κορωνο- αρώστησε..άσε ρε Κούλη!

Δεν φορούσε μάσκα στην συνάντηση του με τον Ερντογκάν όπως είδαμε σε σειρά φωτογραφιών, και αφενός μεν να "δικαιολογίσει" και να προλάβει την αντίδραση του λαού που με αυτό ο λαός αντιλαμβάνεται την απάτη της πανδημίας.

Και αφετέρου να μας πει με την δήλωση κορωνο-ασθένειας του ο.τι να... υπάρχει ο ιος δεν πήγε διακοπές στην Ουκρανία!!

 

Ρωσία: «Δεν ζητήσαμε στρατιωτική βοήθεια από την Κίνα – Έχουμε ότι χρειάζεται για να νικήσουμε»


Ρωσία: «Δεν ζητήσαμε στρατιωτική βοήθεια από την Κίνα – Έχουμε ότι χρειάζεται για να νικήσουμε»

«H Ρωσία μπορεί να πάρει τον πλήρη έλεγχο όλων των μεγάλων πόλεων της Ουκρανίας»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε σήμερα απαντώντας σε δημοσιεύματα του δυτικού Τύπου ότι «η Ρωσία δεν έχει ζητήσει στρατιωτική βοήθεια από την Κίνα και διαθέτει επαρκή στρατιωτική ισχύ για να εκπληρώσει όλους τους στόχους της στην Ουκρανία εγκαίρως και πλήρως».

Μάλιστα, ο Πεσκόφ ανέφερε ότι η Ρωσία μπορεί να πάρει τον πλήρη έλεγχο όλων των μεγάλων πόλεων της Ουκρανίας.

Νωρίτερα και η Κίνα διέψευσε ότι δέχθηκε τέτοιο αίτημα, κάνοντας λόγο για «παραπληροφόρηση των Αμερικανών».

Η διάψευση του Πεσκόφ έρχεται μία ημέρα αφότου οι Financial Times σε δημοσίευμά τους ανέφεραν ότι η Ρωσία ζήτησε στρατιωτικό εξοπλισμό από την Κίνα για την ενίσχυση της επιχείρησης, όπως την αποκαλεί η Μόσχα, στην Ουκρανία.


 Με πληροφορία από το pronews.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανάρτηση της ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Ο Γιώργος Κύρτσος καταγγέλει τον Κ.Μητσοτάκη για αυταρχικό αποκλεισμό του από την δημόσια τηλεόραση τον ΣΚΑΙ και τα άλλα κανάλια

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί

 

 

 

Κ.Μητσοτάκης σε Β.Ζελένσκι: «Σε στηρίζω απόλυτα» – Θα του στείλει και τους S-300; – Έκανε εχθρό μας την φίλη ορθοδοξη χώρα Ρωσία


Κ.Μητσοτάκης σε Β.Ζελένσκι: «Σε στηρίζω απόλυτα» – Θα του στείλει και τους S-300; – Έκανε εχθρό μας την Ρωσία

Νέα επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Ουκρανίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Ρωσίας.

Επίσης συζητήθηκε η δραματική κατάσταση στις περιοχές που διαμένει η ελληνική ομογένεια και η ανάγκη διάνοιξης ανθρωπιστικού διαδρόμου για την ασφαλή έξοδο, αλλά και την πρόσβαση του ανθρωπιστικού υλικού. Ο πρωθυπουργός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ασφαλή μετακίνηση του Έλληνα Γενικού Προξένου στη Μαριούπολη και των λοιπών εγκλωβισμένων στο κτίριο του ΟΑΣΕ.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η ΕΕ έστειλε ένα σημαντικό πολιτικό μήνυμα στήριξης από τη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας.

Επίσης τόνισε ότι η πλήρης εφαρμογή των κυρώσεων από το σύνολο εταίρων και συμμάχων θα συνδράμει στην πίεση προς τη ρωσική πλευρά προκειμένου να σταματήσει τις επιθέσεις.


H Mόσχα έχει απαντήσει στον Κ.Μητσοτάκη ότι «Όλα καταγράφονται»…

 pronews.gr

Σε λίγο θα μας λένε ότι ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ λόγω Πούτιν! Δυτικά ΜΜΕ: «30 δολάρια στη μαύρη αγορά το…Big Mac»

 
 14-3-2022 12:12πμ
Διαβάζουμε τα εξής:

Μία μαύρη αγορά δημιουργείται στη Ρωσία αφότου η McDonald’s ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο των 800 και πλέον εστιατορίων της στη χώρα, εν μέσω της μαζικής φυγής των πολυεθνικών. 

Στη ρωσική ιστοσελίδα μικρών αγγελιών Avito εμφανίστηκαν ξαφνικά πολλοί οι οποίοι πουλούν Big Macs και άλλα είδη από τον κατάλογο των McDonald’s σε τιμές πολλαπλάσιες από αυτές που θα πλήρωνε κανείς στο εστιατόριο. 

Ένας πωλητής από τη Μόσχα διαφημίζει ένα Big Mac στα 30 δολάρια, την ώρα που το burger αυτό συνήθως κοστίζει 135 ρούβλια στη Ρωσία ή περίπου 1 δολάριο. 

Ένας άλλος έχει βάλει αγγελία για ένα «McDonald’s Breakfast», στο οποίο περιλαμβάνονται McMuffins, pancakes πατάτας και σάλτσες, στα 18 δολάρια. 

Ένας πωλητής γράφει ότι προσφέρει τα είδη «σε εκείνους που θέλουν να απολαύσουν για μία τελευταία φορά τη γεύση μιας περασμένης εποχής». 

Κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν ακόμα και τα είδη συσκευασίας των McDonald’s, με μία χαρτοσακούλα της αλυσίδας να πωλείται αντί 373 δολαρίων, χωρίς να διευκρινίζεται εάν έχει μέσα κάποια προϊόντα. 

Ένας πωλητής διαφημίζει ένα γυάλινο ποτήρι των McDonald’s στα 74 δολάρια. 

Η είδηση του λουκέτου στα καταστήματα της McDonald’s προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στη Ρωσία, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα εστιατόρια, καθώς οι Μοσχοβίτες έσπευσαν να πάρουν μία τελευταία γεύση του fast food πριν από το κλείσιμο. 

Στα δυτικά media εμφανίστηκαν επίσης φωτογραφίες από Ρώσους που έχουν γεμίσει το ψυγείο τους με burgers από τα McDonald’s. 

Ο CEO της McDonald’s, Chris Kempczinski, είπε σε ενημερωτικό του σημείωμα προς τους εργαζομένους στις 8 Μαρτίου ότι είναι αδύνατο να προβλέψει πότε θα ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα της αλυσίδας, όμως η εταιρεία παρακολουθεί στενά την κατάσταση. 

(moneyreview – φωτο:pexels)

 

pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί

 

Για «νέα σελίδα στο Αιγαίο» μιλούν οι Τούρκοι μετά τη συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Ερντογάν – Έρχονται να τρυπήσουν;

Για «νέα σελίδα στο Αιγαίο» μιλούν οι Τούρκοι μετά τη συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Ερντογάν – Έρχονται να τρυπήσουν;

Γιατί το Μαξίμου διαρρέει ξαφνικά σενάρια περί εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη (ή Ιστανμπούλ κατά τον Κ.Μητσοτάκη) η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Σε αυτό στέκεται το σύνολο του ελληνικού φιλοκυβερνητικού Τύπου και υποστηρίζει ότι αυτή η συνάντηση ίσως είναι η αρχή για να υπάρχει μια αποκλιμάκωση.

Από την πλευρά τους όμως οι Τούρκοι είναι… «πιο ομιλητικοί», καθώς αναφέρονται σε μια «νέα σελίδα» στο Αιγαίο. Αυτό γράφουν τόσο η Γενί Σαφάκ, όσο και η Χουριέτ.

Ποια όμως είναι αυτή η «νέα σελίδα»;

Η τουρκική προεδρία στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Ο Τούρκος πρόεδρος διατηρεί την πεποίθησή του ότι θα σημειωθεί πρόοδος σε ζητήματα όπως τα προβλήματα του Αιγαίου, οι μειονότητες, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η λαθρομετανάστευση και να προχωρήσουν οι σχέσεις σε υψηλότερο επίπεδο».

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν η χθεσινή συνάντηση να κανονίστηκε έπειτα από πιέσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Γιατί; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία εταιρείες από ΗΠΑ και Βρετανία θέλουν να τρυπήσουν στο Αιγαίο για να εκμεταλλευτούν τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. «Βρείτε τα εσείς οι δύο και προχωράμε σε έρευνες», φέρεται να ήταν η εντολή.

Την ίδια ώρα «Τα Νέα» φιλοξενούν σήμερα άρθρο που αναφέρεται σε μυστική συνάντηση του Μαξίμου, στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων. 

«Οι κινήσεις της ΕΕ για τον περιορισμό της εξάρτησης από το ρωσικό φυσικό αέριο ώθησαν την κυβέρνηση να εξετάσει σε διευρυμένη σύσκεψη το περασμένο Σάββατο τα δεδομένα και τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από τις ελληνικές παραχωρήσεις, τα πιθανά κοιτάσματα με φυσικό αέριο καθώς και τα εμπόδια και τους χρόνους αξιοποίησης των ποσοτήτων.

Ετσι, πριν από μία εβδομάδα ο πρωθυπουργός συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τη συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, της γενικής γραμματέως Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου, του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Αρη Στεφάτου και του διευθύνοντος συμβούλου των Ελληνικών Πετρελαίων Ανδρέα Σιάμισιη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του υπουργείου και ιδίως ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΔΕΥ προχώρησαν σε μια επισκόπηση της πορείας των ερευνών στον ελληνικό χώρο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται ότι ζήτησε από τον Αρη Στεφάτο αναλυτικότερα στοιχεία ως προς τις εκτιμήσεις που έχει δώσει κατά καιρούς στη δημοσιότητα για τους πιθανούς στόχους με αποθέματα φυσικού αερίου δυνητικής αξίας 250 δισ. ευρώ. Οπως επίσης και για τον χρονικό ορίζοντα από την εκκίνηση των ερευνών μέχρι την παραγωγή των πρώτων ποσοτήτων», αναφέρει το άρθρο.

Να θυμίσουμε εδώ ότι λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον Ρ.Τ.Ερντογάν οι Τούρκοι πανηγύριζαν για το τέταρτο γεωτρύπανο τους.

«Έχουμε έναν πλήρες στόλο γεωτρήσεων στη χώρα μας, η οποία περιβάλλεται από θάλασσες από όλες τις πλευρές. Τώρα ανυπομονούμε για το τέταρτο πλοίο γεωτρήσεων, το οποίο είναι καθ’ οδόν για την Τουρκία. Καλή τύχη», έγραφε ο Τούρκος υπουργός Ενεργείας, Φατίχ Ντονμές με τα τουρκικά ΜΜΕ να προσθέτουν ότι το τέταρτο γεωτρύπανο θα τρυπήσει στη Γαλάζια Πατρίδα.

pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί