08 Νοεμβρίου 2021

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για πλουσίους και επώνυμους γιατρούς; κληρικούς; πολιτικούς; από την Βουλγαρία

Τον τρόπο που δρουν Βούλγαροι απατεώνες και διαθέτουν στην ελληνική αγορά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό χωρίς να έχει γίνει εμβολιασμός αποκάλυψε η

Μιλώντας στην ΕΡΤ, μέλος του κυκλώματος πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού δήλωσε πως η «ταρίφα» είναι 300 ευρώ, προκειμένου κάποιος να πάρει το πολυπόθητο χαρτί.

Μάλιστα όπως είπε, η κύρια πελατεία είναι από την Βόρεια Ελλάδα. 

Η Βουλγαρία είναι η χώρα με τους περισσότερους αρνητές των εμβολίων στην Ευρώπη, και απ’ ότι φαίνεται και οι πρώτοι στην… απατεωνιά σε σχέση με τα πιστοποιητικά. Μάλιστα υπάρχουν πολλές αναφορές για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχει δεχθεί τη δόση του εμβολίου.

Στο μικροσκόπιο τα πιστοποιητικά από Βουλγαρία

Ο «μεσάζοντας» που μίλησε στην ΕΡΤ, ανέφερε πως με μόλις 300 ευρώ και μια ολιγόωρη επίσκεψη στη Σόφια, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Τα όλο και περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα έχουν κάνει τις Ελληνικές αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο  τους εμβολιασμούς Ελλήνων (μονίμων κάτοικων της χώρας μας), που εμφανίζονται να έχουν γίνει στο εξωτερικό και δη σεΒουλγαρία και Ρουμανία.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης τροπολογίας του υπουργείου Υγείας, υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σοβαρές ποινικές και οικονομικές κυρώσεις απέναντι σε παράνομες πράξεις που σχετίζονται με τα τεστ και τα εμβόλια.

Δημοσιεύματα και σε γειτονικά μέσα

Αξιοσημείωτο είναι και το ότι το φως της δημοσιότητας έχουν δει πολλά ρεπορτάζ σε Βουλγαρία και Ρουμανία, ακριβώς με αυτό το θέμα: Το πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να βγάλει ένα πλαστό 

Οι καταγγελίες είναι πολλές, και κυρίως προέρχονται από μαρτυρίες γιατρών που καταθέτουν πως ασθενείς παραδέχονται πως ναι μεν διαθέτουν πιστοποιητικό, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πριν από λίγες ημέρες, ο μεταβατικός υπουργός Υγείας Στόιτσο Κατσάροφ, είπε στους δημοσιογράφους ότι ελέγχονται δεκάδες αναφορές για πλαστά πιστοποιητικά.

Οι αριθμοί με τα αρνητικά ρεκόρ καταρρίπτονται καθημερινά στη Βουλγαρία, με μόλις το 20% του πληθυσμού της Βουλγαρίας να εμφανίζονται ως πλήρως εμβολιασμένοι.

Την ανησυχία του εξέφρασε και ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Πέταρ Βιτάνοφ.

«Ο αριθμός των μολυσμένων μετά τον «υποτιθέμενο» εμβολιασμό στη Βουλγαρία είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι σε άλλες χώρες. Αυτό υποδηλώνει αυτόματα ότι κάτι συμβαίνει εδώ, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση το εμβόλιο να είναι αποτελεσματικό στη Γερμανία ή την Ιταλία και όχι στη Βουλγαρία. Αυτό υποδηλώνει και είναι απόδειξη ότι τα πλαστά πιστοποιητικά χρησιμοποιούνται εδώ».

O Βιτάνοφ τονίζει επίσης ότι η στρέβλωση των στατιστικών υπονομεύει την εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό και τους γιατρούς στη Βουλγαρία, και ως τελικό αποτέλεσμα μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε μη αναγνώριση βουλγαρικών πιστοποιητικών στην Ευρώπη.

Εάν αυτό το πρόβλημα συνεχίσει να βαθαίνει, ο Πέταρ Βιτάνοφ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, αλλά προσθέτει ότι τελικά το μεγαλύτερο πρόστιμο για εμάς είναι οι χαμένες ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: newsit.gr

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Σφοδρές αποδοκιμασίες νοσηλευτών έτρεψαν σε φυγή την Μ.Γκάγκα από τη Λάρισα


Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Σφοδρές αποδοκιμασίες νοσηλευτών έτρεψαν σε φυγή την Μ.Γκάγκα από τη Λάρισα

Σε φυγή τράπηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στη Λάρισα όταν δεκάδες νοσηλευτικοί εργαζόμενοι και πολίτες την αποδοκίμασαν σφοδρά την στιγμή που έβγαινε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με αφορμή τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η εικόνα της αναπληρώτριας υπ. Υγείας Μ.Γκάγκα, δεν είναι ούτε πρωτότυπη, ούτε μοναδική για την συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Αποτελεί καθημερινότητα για όλα τα κυβερνητικά στελέχη περιλαμβανομένου και του πρωθυπουργού, με τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση την κηδεία του Μ.Θεοδωράκη και γι' αυτό οι επισκέψεις τους σε δημόσιους χώρους είναι εξαιρετικά προσεκτικά οργανωμένες και με συγκεκριμένο κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό στην κηδεία της Φ.Γεννηματά, ο χώρος περιφρουρείτο με δυνάμεις ασφαλείας οι οποίοι είχαν απλωθεί μέσα στους συγκεντρωμένους με πολιτικά ρούχα και κατά αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκαν ι αποδοκιμασίες καθώς σκανάρονταν όλοι οι πολίτες.

Στο βίντεο ακούγεται να φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι: «Ζήτω η ελευθερία» και με… ειρωνική διάθεση «είμαστε ελεύθεροι με το εμβόλιο».


.
pronews.gr

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Θλίψη στην Καστοριά για έναν ακόμη ΞΑΦΝΙΚΟ για τον θάνατο 43χρονου αυτήν την φορά




Θλίψη στην Καστοριά για τον θάνατο 43χρονου

 

Σε ηλικία μόλις 43 ετών, ”έφυγε” ΞΑΦΝΙΚΑ  από τη ζωή ο Αντώνης Κασιάρας. 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Νταηλάκη. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σύμφωνα με την οδηγία για την αποφυγή διασποράς του covid-19. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης έδιωξε κακήν κακός μάλλον χωρίς λόγο τον Δημήτρη Σαββόπουλο αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς,

 Συντάκτης: Μανώλης Μάνου


Ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Σαββόπουλο, του ανακοίνωσε ότι τελειώνει  η θητεία του ΑΥΡΙΟ  ως αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς.

Τηλεφωνικά τον τοποθέτησε ... τηλεφωνικά τον έπαψε. "Κοζανίτικη   τεχνολογία" ααα τι να πούμ αα !!

Ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Σαββόπουλο, του ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει από Δευτέρα και πάλι ως αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

 Άστα να παν ααα !!!


 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί


 

   

 

Η Ελλάδα από σήμερα!!! Θαυμάστε...ΧΟΥΝΤΑ και ΦΤΩΧΕΙΑ!!! Άφησαν γυναίκα ΕΞΩ ενώ έπρεπε να πληρώσει ΧΡΕΗ! ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και για καφέ στον ήλιο! vid


ΚΛΕΙΝΟΥΝ μαγαζιά «για να μην μας κλείσουνε», όπως λένε!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Εικόνες δικτατορίας, η οποία δεν δείχνει να βρίσκεται πλέον εν τη γενέσει, αλλά στο πρώτο στάδιο εφαρμογής της, παρατηρούνται από σήμερα σε όλη την χώρα, της οποία η οικονομία οδηγείται στην αποανάπτυξη, ενώ οι πολίτες μαθαίνουν να είναι ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ, αλλιώς, όπως θα δείτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

Στην Πάτρα τα καταστήματα κλείνουν, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που διώχνουν τους πελάτες από τα μαγαζιά τους: «Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν», γράφουν χαρακτηριστικά!

Στην Θεσσαλονίκη γίνεται ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ακόμα σε ανοιχτούς χώρους. Οι Αρχές ζητούν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΝΟΣΗΣΗΣ Ή RAPID TEST, προκειμένου να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ στους πολίτες να πιούν καφέ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!

Πέραν τούτου, μια αδιανόητη απόφαση από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναγκάζει τα παιδιά, που θα θέλουν να επισκεφτούν ένα εμπορικό κατάστημα ή έναν χώρο εστίασης, να πρέπει να κάνουν νέο self test, καθώς δεν θα γίνεται δεκτό το σχολικό, το οποίο χορηγείται δωρεάν.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: Άλλο είναι το self test που δηλώνεται για το σχολείο και άλλο αυτό για τα εστιατόρια και το εμπορικά, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Δηλαδή για να πάει το Σάββατο μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά σε εστιατόριο θα πρέπει το πρωί πριν φύγει από το σπίτι να κάνει self test στα παιδιά και να το δηλώσει στο self testing.gov. gr. Αν έχει σκοπό να πάει την Κυριακή σε κάποιο εμπορικό κατάστημα (είναι ανοιχτά αύριο) θα πρέπει να κάνει νέο self test και νέα δήλωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Ή ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως γυναίκα μεγάλης ηλικίας δεν είχε μαζί της την απαιτούμενη βεβαίωση ταυτοποίησης και δεν μπορούσε να πάει σπίτι και να την φέρει, διότι ήταν μακριά και θα ταλαιπωρείτο.

Χωρίς σκανάρισμα δεν μπαίνεις πια μέσα!!! Η κυρία παρακάλεσε μία δημοσιογράφο να πάει και να της πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί είχε κάνει διακανονισμό και αν δεν την πλήρωνε σήμερα, θα είχε πρόβλημα. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη!!! Παράλληλα, ένα άλλος πολίτης έδινε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για αυτά τα ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ μέτρα!

Δείτε το βίντεο, καθώς ο καιρός πλέον δεν είναι απλά κοντά, όλα συμβαίνουν τώρα!!!

.

Προηγούμενο Άρθρο

Καταγγελίες P.Doshi για τα mRNA σκευάσματα: «Δεν είναι εμβόλια - Έτσι τα "βάφτισαν"» - Τι είπε για τις κλινικές δοκιμές


Έμμεση ομολογία από την R.Walensky: Oι εργαζόμενοι των CDC δεν εμβολιάζονται κατά του Covid-19! - Τί φοβούνται; 'What Percent Of CDC Employees Are Vaccinated?': Cassidy Grills Walensky...


Έμμεση ομολογία από την R.Walensky: Oι εργαζόμενοι των CDC δεν εμβολιάζονται κατά του Covid-19! - Τί φοβούνται;

Η απάντηση της διευθύντριας των CDC σε ερώτηση του γερουσιαστή Bill Kassidy


Ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας κλήθηκαν να καταθέσουν η διευθύντρια των CDC, Rochelle Walensky και ο Άντονι Φάουτσι.

Εκεί δέχθηκαν ερωτήσεις και κριτική για μια σειρά από θέματα, όπως η φυσική ανοσία, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για τα παιδιά 5-11, αλλά και για την προετοιμασία που υπάρχει για μελλοντικές πανδημίας.


Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έγιναν ήταν αυτή του γερουσιαστή Bill Kassidy ο οποίος ρώτησε την R.Walensky το ποσοστό των εργαζομένων των CDC που είναι εμβολιασμένο. 

Η διευθύντρια των CDC ισχυρίστηκε πως δεν έχει τα στοιχεία μαζί της!

«Μου είπαν ότι πάνω από 75% των εργαζομένων των CDC στα κεντρικά γραφεία, εξακολουθούν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Ισχύει;», ρώτησε ξανά ο γερουσιαστής με την Walensky να απαντά κάτι άσχετο. 

Ο Kassidy επέμεινε: «Ζητώ συγγνώμη που είμαι αγενής, αλλά κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Μου είπαν ότι περισσότερο από 75% των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία των cdc εργάζονται εξ αποστάσεως, ισχύει;».

«Γερουσιαστά, δεν έχω τους αριθμούς  στο μυαλό μου,- αυτό που θα σας πω είναι πως ακολουθούμε τους κυβερνητικούς κανόνες», απάντησε η Walensky,

«Εάν οι φορείς της δημόσιας υγείας μας δεν έχουν αρκετή εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό και στα μέσα ατομικής προστασίας για να επιστρέψουν στη δουλειά καταπολεμώντας τις μολυσματικές ασθένειες, θα υπάρξει αμφισβήτηση για περαιτέρω χρηματοδότηση της δημόσιας υγείας», τόνισε ο γερουσιαστής με την διευθύντρια των CDC να ξεροκαταπίνει!

Η έμμεση ομολογία της R.Walensky δημιουργεί προβληματισμό, καθώς εάν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι των CDC λένε «όχι» στον εμβολιασμό, τότε κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με τα συγκεκριμένα σκευάσματα. 


Video Player is loading.
Remaining Time -6:50

/

 pronews.gr

Video Player is loading.

Καταγγελίες P.Doshi για τα mRNA σκευάσματα: «Δεν είναι εμβόλια - Έτσι τα "βάφτισαν"» - Τι είπε για τις κλινικές δοκιμές


Καταγγελίες P.Doshi για τα mRNA σκευάσματα: «Δεν είναι εμβόλια - Έτσι τα

Στην αποκάλυψη πως ο CDC άλλαξε τον ορισμό των εμβολίων για να περάσουν τα mRNA σκευάσματα και την οποία δημοσίευσε τo pronews.gr, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δρ. Peter Doshi (αρχισυντάκτης του BMJ – Ιατρικό περιοδικό υψηλής επιρροής), ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο P.Doshi μίλησε στις 2 Νοεμβρίου σε μια συζήτηση η οποία είχε οικοδεσπότη τον Τζόνσον και «γκρέμισε» το εμβολιαστικό αφήγημα, καθώς όπως είπε δεν έχουμε «πανδημία ανεμβολίαστων», ενώ απέρριψε και τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα. 

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε:

«Γεια σας, είμαι ο Dr Peter Doshi. Ανήκω στο διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου του Maryland και συντάκτης στο BMJ.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μερικά παραδείγματα που όλοι γνωρίζουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να είμαστε τόσο βέβαιοι.


 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

πηγή Anna Paitari

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί