10 Αυγούστου 2023

Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΊΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ:ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ -ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ; - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

 

Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΊΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ:ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ -ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

- ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ  ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ . Με νέα ασθένεια απροσδιόριστη υπό τον φόβο πιθανού ιού !!! Δεν θα γνωρίζουν πια είναι η ασθένεια, θα γνωρίζουν όμως ο,τι είναι θανατηφόρα χωρίς τον εμβολιασμό. 

Όπως το γνωστό ασυμπτωματικό  covid-19
 

Λαϊκή Καστοριάς χθές Τετάρτη -¨Εκρηξη τιμών παντού - καρπούζια 1 ευρώ ροδάκινα 2 ευρώ σύκα 3 ευρώ το κιλό

 


10-8-2023  15:23μμ 

Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

Πανακριβα και απλησίαστα τα φρούτα στην λαϊκή της Καστοριάς όπως και στα καταστήματα  καρπούζια 1 ευρώ ροδάκινα 2 ευρώ σύκα 3 ευρώ το κιλό.

Σε είδος πολυτελείας τα φρούτα στην Καστοριά΄σε παραγωγική περιοχή, φρούτα  έρχονται από την Βέροια, την Έδεσα,  αλλά συχνά και από την Τουρκία, και πωλούνται σε τιμές μεταξύ ενός και τριών ευρώ το κιλό.   


Προτεινόμενα  άρθρα:

Ποια "Λιμνούπολη "του Δήμάρχου Καστοριάς; Στην Αντιπεριφέρεια δεν έχουν στολισμένο ούτε το μέγαρο της, στην πρώην νομαρχία Καστοριάς



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Αντί για τα γενέθλια έκαναν ετοιμασίες για την κηδεία της μετά από  λίγους μήνες από το εμβολιασμό της

Συντάκτης: Newsroom


messenger sharing button
linkedin sharing button
email sharing button

Απέραντη είναι η θλίψη στους συγγενείς της 24χρονης από την Ρόδο η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αναπάντεχα, την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ γιόρταζε με την παρέα της παίζοντας το αγαπημένο της πιάνο.

Μια συγγενής της περιγράφει την στιγμή που η νεαρή κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…»

Και συνεχίζει: «Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας», αναφέρει στο protothema.gr.

Η κηδεία της άτυχης 24χρονης θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στο Κοιμητήριο Ρόδου.

Οι γονείς της επιθυμούν, αντί στεφάνων, να μαζευτούν χρήματα για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή Ρόδου.

(πηγή φωτογραφιών facebook)

Δείτε επίσης:

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084