14 Ιουλίου 2017

Δείτε ...Τί έλεγε τότε ο Λαφαζάνη για τον Βαρουφάκη οταν ήταν κυβέρνηση Τσίπρα και τι λέει τώρα - έλεος... αγύρτες






Σε  σχετική ερώτηση δημοσιογράφων  το διάστημα που ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα  ο Λαφαζάνης είχε απαντήσει << Είναι πολύ καλός ο Βαρουφάκης -Είναι πολύ ικανός ως υπουργός Εθν. Οικονομίας -Είναι ο πλέον κατάλληλος

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΣΤΗΝΑΝ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΖΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ reai.gr ΤΟΥ 2016


Στήνουν «αντιμνημονιακό μπλοκ»: Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Λαπαβίτσας

Ρεπορτάζ: Θάνος Μωριάτης

Μία επανένωση πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αποχωρήσει πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έλαβε χώρα στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη «Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής».
Έτσι η παρουσίαση του νέου βιβλίου αναμένεται να προκαλέσει πλήθος σχολίων καθώς άφησε έντονα στον... αέρα την αίσθηση ενός «προπομπού» μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των παρευρισκόμενων προσώπων.

Στο πάνελ της συζήτησης βρέθηκαν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανώλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος, Κώστας Λαπαβίτσας και Ελένη Πορτάλιου.

Άλλωστε η Νάντια Βαλαβάνη στην τοποθέτηση της ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο σχηματισμός του πάνελ «δεν ήταν τυχαίος».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Νομίζω ότι το τραπέζι του πάνελ δεν είναι τυχαίο.



Δειτε τώρα τί λέει για τον Γιάνη (με ένα ν) σε συνέντευξη του στα "Παραπολιτικά"και τι λέει η ανακοίνωση του το  Γραφείο Τύπου



Financial Times: Χωρίζουν Τσίπρας Λαφαζάνης Βαρουφάκης

Παναγ. Λαφαζάνης: Το παράλληλο σύστημα πληρωμών του Βαρουφάκη ήταν επιζήμιo για οικονομία και πολίτες





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τοποθετήσεις του Παναγ. Λαφαζάνη στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” και στην εκπομπή του Ανδρέα Παπαδόπουλου
Παναγ. Λαφαζάνης: Το παράλληλο σύστημα πληρωμών του Βαρουφάκη ήταν επιζήμιo για οικονομία και πολίτες και οδηγούσε στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων
Οι θέσεις του Βαρουφάκη δεν ήταν σχέδιο Β αλλά επιζήμιο για την διατήρηση της χώρας στην ευρωζωνική “φυλακή”

Ο Παναγ. Λαφαζάνης στη συνέντευξη του τόνισε μεταξύ άλλων ότι “οι θέσεις Βαρουφάκη για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, ισοδυναμούσαν στην πράξη με παράλληλο νόμισμα και ήταν ατελέσφορες και άκρως επιζήμιες, δεν έδιναν απάντηση στο αγωνιώδες πρόβλημα της ρευστότητας στην οικονομία, ενώ στο μόνο που θα οδηγούσαν ήταν στο κούρεμα των υποχρεώσεων του δημοσίου προς πολίτες και επιχειρήσεις και τελικά στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων.

Το παράλληλο σύστημα του Γ. Βαρουφάκη δεν έχει καμία σχέση με σχέδιο Β. Είναι καραμπινάτο και μάλιστα κακό, σχέδιο Α για την θωράκιση της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη. Το μόνο πραγματικό σχέδιο Β για την χώρα είναι η μετάβαση, στην βάση ριζοσπαστικού προγράμματος, στο εθνικό νόμισμα, σχέδιο το οποίο αποτελεί την μόνη θετική, ρεαλιστική και βιώσιμη λύση και διέξοδο στα διογκούμενα αδιέξοδα της χώρας”.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στη ΝΔ τόνισε ότι “με αφορμή τις τοποθετήσεις Βαρουφακή έχει εξαπολύσει μια τρομοκρατική επίθεση που στόχο έχει να την εμφανίσει ότι τάχα ασκεί ένα αντιπολιτευτικό ρόλο και κυρίως να πλήξει την προοπτική εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό αμερόληπτο Δικαστήριο χρειάζεται να γίνουν για να δικαστούν και να πληρώσουν παραδειγματικά ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και όσοι λειτούργησαν ως πολιτικό παρακράτος και συνήργησαν για να προδοθεί η λαϊκή βούληση, να καταλυθεί το Σύνταγμα, να ακυρωθεί η Δημοκρατία και να μετατραπεί το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου σε εξευτελιστικό ΝΑΙ”.
Για το Γραφείο Τύπου
11/7/2017

Τι να πρωτοθαυμασω σε αυτο το κωλόπαιδο @νταβατζη;



 Τι να πρωτοθαυμασω σε αυτο το κολωπαιδο @νταβατζη ομιλω για τον Αλ.Τσιπρα;

Ηρθε στο συνεδρειο της Κοζανης και δεν
επισκεφθηκε, αν και ηταν υποχρεωμενος και ως οφειλε το Ορ.Αμυνταιου αφου: 

Ανησυχητικες ειναι οι ενδειξεις που λαμβανονται απο τα πρανη του ορυχειου του Αμυνταιου – και μαλλον παμε για δευτερη καταρρευση… 


Να θυμισουμε εδω, οτι μιλαμε για σχεδον κάθετα σκαμμενες πλαγιες ύψους 200 μετρων…(Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης, το υψος των πρανων της Διωρυγας της Κορινθου ειναι μολις 79 μετρα)… 

Η ζημια απο την προηγουμενη κατολισθηση ειναι ανυπολογιστη καθώς, περα απο τους 4 εκσκαφεις που καταπλακώθηκαν και αχρηστευτηκαν.



(ατακτος)

Τι Μπαρούφας τι Μπαλάφας: Με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και μου είπε ότι είμαστε ευεργέτες

Το πολιτικό αριστεροφασιστερό κάθαρμα νομίζει οτι ξεχάσαμε  το περιστατικό  με τον πολίτη που του εξεφρασε την αγανάκτιση του διότι  δεν μπορει να ζήσει μετά τους εγκληματικούς αριστερούς  φόρους  και το κόψιμο του ΕΚΑΣ, σε καφετερια νησιού όπου διασκέδαζε ο Μπαλάφας (με καταθέσεις 500.000 ευρω) στον οποίο του απάντησε << Αϊ πάενε απο εδώ>> 

Βέβαια τόλμησε και είπε στον εξαθλιωμένο πολίτη

<< Αϊ πάενε απο εδώ>> με τις "πλάτες" των αστυνομικών του συνοδών τους  τους οποίους πληρώνει ο πολίτης αυτός.

 

fyllokaiftero1.blogspot.com





«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μπαλάφας.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.
«Σας λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.
«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλου σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας