26 Απριλίου 2022

Ο «νονός», οι λαμπάδες με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και ο «γενικός γραμματέας-θεσμός»


Ο «νονός», οι λαμπάδες με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και ο «γενικός γραμματέας-θεσμός»

Οι πολίτες-κορόϊδα πληρώνουν τις δημόσιες σχέσεις του μανδαρίνου της κυβέρνησης

Ποιος Γενικός Γραμματέας, μεγάλου υπουργείου, «την είδε»… νονός με χρήματα του υπουργείου, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών;

Και αγόρασε εκατοντάδες λαμπάδες με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού (έχει άμεση πρόσβαση στα «μαύρα κονδύλια») τελείως συμπτωματικά από γνωστό κατάστημα της συμπρωτεύουσας που επίσης συμπτωματικά… ανήκει στην σύντροφό του;

Ο ίδιος Γενικός Γραμματέας-«νονός» έχει ανοίξει «παράρτημα» του υπουργείου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για να μην κουράζεται και να μην χρειάζεται να πηγαίνει όλες τις ημέρες στο κανονικό του γραφείο στην Αθήνα, απασχολώντας βέβαια το ανάλογο προσωπικό μια και στην τσέπη του δεν στοιχίζει τίποτα.

Βέβαια εδώ επισημαίνουμε ότι η λέξη «νονός» πέρα της θρησκευτικής ερμηνείας της έχει και άλλη έννοια.

Και βέβαια όλα αυτά με την ανοχή του -αναμφισβήτητα ευγενούς- υπουργού του.

Μια ανοχή που δεν είχε, τουλάχιστον στο επίπεδο αυτό στην προηγούμενη θητεία του στο ίδιο υπουργείο.

Γιατί ο συγκεκριμένος γ.γ. είναι κάτι σαν «θεσμός» για τις κυβερνήσεις της ΝΔ την τελευταία δεκαετία: Έχει «αγκυροβολήσει» στη θέση αυτή.

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 Δείτε και αυτά:

Στις φυλακές δεν έχουν να ταϊσουν ούτε τους κρατούμενους - Αν και παίρνουν για τον καθένα 80 ευρώ από την Ε.Ε για κάθε ημέρα, πού τα διαθέτουν ;

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ζ.ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

 

Ανάμεσα στους βουλευτές που δεν θέλουν εκλογές τώρα παρά μόνο στο τέλος της τετραετίας είναι σύμφωνα με πηγές και ο βουλευτής της Καστοριάς για ευνόητους λόγους,  τόσοι μισθοί ! !

<<Ήμαστε τελειωμένοι λένε στον Κ.Μητσοτάκη που θα πας ;. >> Ο Κ.Μητσοτάκης βέβαια ελάχιστα έως καθόλου δεν λαμβάνει υπόψιν του πρώην Σαμαρικούς βουλευτές σαν τον Ζ.Τζηκαλάγια, οι οποίοι και των έχουν εκβιάσει πολιτικά για να μπουν στην προεκλογική λίστα - " πίστα"  

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας μετά από "τις 7 πληγές του Φαραώ" " 7 χρόνια στην "  στην ανεργία ως μη βουλευτής, 5.000 ευρώ καθαρά,  έχει το δίκιο με το μέρος του"

 Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο και στην Ελλάδα – Το έκοψε ήδη σε Βουλγαρία και Πολωνία – Μόνο η Τουρκία γλιτώνει


ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο και στην Ελλάδα – Το έκοψε ήδη σε Βουλγαρία και Πολωνία – Μόνο η Τουρκία γλιτώνει

Απόφαση-κεραυνός από Μόσχα

Το ενεργειακό χάος που προκάλεσαν οι κυρώσεις των ΗΠΑ, Καναδά και ΕΕ στην Ρωσία και οι αντικυρώσεις της Μόσχας, θα είναι δυστυχώς πλέον πραγματικότητα και για την Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

Πηγές της Μόσχας στο defencenet.ru αναφέρουν ότι «Είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η διακοπή της ροής φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Ήδη διακόπηκε η ροή φυσικού αερίου στην Βουλγαρία από τον Turkish Stream. Μόνο η Τουρκία εξαιρείται από την διακοπή της ροής φυσικού αερίου, γιατί δεν συμμετέχει στις κυρώσεις».

Έτσι μετά την Πολωνία, η Βουλγαρία έγινε ήδη η πρώτη χώρα που διακόπτεται η ροή φυσικού αερίου και η Ελλάδα, ακολουθεί αμέσως μετά.

H κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνήθηκε να καταθέσει στον λογαριασμό που της υποδείχθηκε από την Μόσχα την οφειλή της σε φυσικό άεριο γιατί αυτομάτως θα μετατρέπονταν σε ρούβλια και προτιμά να μείνει η Ελλάδα χωρίς φυσικό αέριο για να μην «κακοκαρδίσει» τις ΗΠΑ

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Η Ελλάδα, έχει απόθεμα για 20 ημέρες ακόμα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές (αν λένε την αλήθεια).

Έπειτα το φυσικό αέριο τελειώνει και βέβαια, οι ροές από Αζερμπαϊτζάν και η διά θαλάσσης μεταφορά από τις ΗΠΑ φυσικού αερίου από σχιστολιθικά πετρώματα δεν φτάνουν «ούτε κατά διάνοια»: Καλύπτουν μόνο 20% των ελληνικών ενεργειακών αναγκών σε φυσικό αέριο.

Βέβαια η Ελλάδα είναι από τους μικρότερους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Ευρώπη λόγω του λιγνίτη που για άλλη μια φορά θα στηρίξει την ελληνική οικονομία

Γιατί πλέον δεν είναι θέμα κόστους του φυσικού ερίου. Είναι θέμα ανυπαρξίας του «γαλάζιου χρυσού».

Από τη Ρωσία προέρχεται το 26% των εισαγωγών πετρελαίου και το 39% των εισαγωγών φυσικού αερίου της Ελλάδας κατά τον οίκο η Moody’s.

Η πολωνική κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου αναφέρει ότι θα λάβει μέτρα για την αποκατάσταση της ροής φυσικού αερίου, υπογραμμίζοντας ότι η διακοπή της συνιστά αθέτηση των όρων της σύμβασης.

Ακολουθούν, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία κλπ.

Μόνο η Τουρκία που δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσία, θα διαφύγει του ενεργειακού «Αρμαγεδδώνα». Κυριολεκτικά «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»…

Η Ρωσία είναι μακράν ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέργειας της Γερμανίας: Το 2020, περίπου το 65% του φυσικού αερίου προερχόταν από τη Ρωσία και περίπου το 30% της συνολικής της προσφοράς πετρελαίου.

Επομένως η Γερμανία έχει πολύ υψηλή έκθεση στον ενεργειακό κίνδυνο, με την έκθεση στο εμπόριο και την ασφάλεια να είναι παράλληλα χαμηλή.

 pronews.gr

 

Με πια ιδιότητα ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης της Καστοριάς Δ.Σαββόπουλος βγήκε για 2η φορά σε μια εβδομάδα σε τοπικά ΜΜΕ ;


26-4-2022

 Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης της Καστοριάς Δ.Σαββόπουλος βγήκε για 2η φορά σε μια εβδομάδα σε τοπικά ΜΜΕ και μίλησε σαν να είναι εν ενεργεία, και μάλιστα σήμερα 3η ημέρα του Πάσχα. 

Παρακάμπτει την νόμιμη σήμερα Αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη ; η όχι ένα- τεράστιο ερωτηματικό, ενώ ο ίδιος επανήλθε και είναι  υπάλληλος που εργάζεται  σήμερα στον δήμο Καστοριάς, ως γεωπόνος, από τον Νοέμβριο του 2021 έχει παάσει να είναι Αντιπεριφερειάρχης μετά από αιφνίδια καρατόμηση του.

Δείτε:  19/4/2022 συνέντευξη Δημήτρη Σαββόπουλο στο Δ1 και τον Αντώνη Παραρά

Σήμερα 26-4-2022 επανέλαβε την ίδια συνέντευξη στον ίδιο δημοσιογράφο με τα ίδια θέματα τα οποία έπρεπε και είναι υπό την εποπτεία της νέας Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.


,

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

Αύξηση στον λογαριασμό ρεύματος: Στο κόκκινο αγρότης που πρέπει να πληρώσει ρήτρα αναπροσαρμογής ύψους 53.000 ευρώ

 
 
 
 
Αύξηση στον λογαριασμό ρεύματος: Στα κάγκελα είναι η κοινωνία με το νέο «χαράτσι», αυτό της ρήτρας αναπροσαρμογής. Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις καταγγελίες πολιτών σχετικά με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος.


Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις καταγγελίες πολιτών σχετικά με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος.

Η κ. Νούκα μίλησε για τους εξοντωτικούς λογαριασμούς που λαμβάνει καθημερινά.

«Ρήτρα αναπροσαρμογής, οι λογαριασμοί είναι εξοντωτικοί, και πολύς κόσμος ψάχνει πώς μπορεί να αντιδράσει και να προστατευεθεί. Η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να κόψει το ρεύμα όταν δεν πληρωθεί, μόνο το κοινωνικό τιμολόγιο υπόκειται σε μία έξτρα ρύθμιση», ανέφερε αρχικά.

«Ύπάρχει λογαριασμός 53.000 ευρώ η ρήτρα αναπροσαρμογής μόνο, σε αγρότη ο οποίος δεν ξέρει τί να κάνει!», πρόσθεσε.

Ο κ. Μιχάλης μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τον λογαριασμό ρεύματος της κόρης του, που είναι φοιτήτρια.

«Ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός της κόρης μου του τετραμήνου, 1400 ευρώ μόνο η ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ συνολικά πλήρωνε παλαιότερα μέχρι 120 ευρώ», κατήγγειλε.


Η κ. Πανωραία, μοιράστηκε επίσης την ιστορία της.

«Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθα όταν τον λογαριασμό. Πλήρωνα γύρω στα μέχρι 120 ευρώ και τώρα ο λογαριασμός ήρθε 1480 ευρώ. Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήρθε 800 ευρώ!», δήλωσε με τη σειρά της.

Η κ. Νούκα ξεκαθάρισε πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

«Πρέπει να υποβληθούν αντιρρήσεις, μετά περιμένουν 10 μέρες να έρθει η απάντηση της εταιρείας, και μετά μπορεί να γίνει καταγγελία και έπειτα έρχεται και η δικαστική οδός. Χρειάζεται θεσμική παρέμβαση για να γλιτώσουν τη διακοπή του ρεύματος», κατέληξε λέγοντας.

ΠΗΓΗ EL.GR - ΜΕGA

 Δείτε και αυτά:

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        


P.McCullough: «Αυτό προκαλεί η ακίδα πρωτεΐνης μετά το εμβόλιο – Παραμένει στο σώμα για τουλάχιστον ένα χρόνο»



P.McCullough: «Αυτό προκαλεί η ακίδα πρωτεΐνης μετά το εμβόλιο – Παραμένει στο σώμα για τουλάχιστον ένα χρόνο»
Newsroom | email:

Νέοι ισχυρισμοί από τον P.McCullough για τα εμβόλια Covid-19

O γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος Peter Andrew McCullough έκανε νέους τρομακτικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Ο P.McCullough αναφέρθηκε στην ακίδα πρωτεΐνης και στα όσα προκαλεί αυτή στο σώμα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Τα εμβόλια covid-19 έχουν επίσημες προειδοποιήσεις, και τώρα μια μεγάλη βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες  δημοσιεύσεις ομοτίμων στην εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής, και το σύστημα προεκτύπωσης, δείχνουν ότι τα εμβόλια να προκαλούν θρόμβους αίματος.

Και το τμήμα του εμβολίου που το προκαλεί είναι, η ακίδα πρωτεΐνης που  δημιουργείται μετά την εγκατάσταση του  γενετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα.

Προάγει θρόμβους αίματος χωρίς αμφιβολία. Το FDA έχει προειδοποιήσεις για θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 49 ετών, με το εμβόλιο johnson & johnson για παράδειγμα. Αλλά είναι ανησυχητικό, τώρα έχουμε ένα χαρτί από τον Ηulkin και τους συναδέλφους, που δείχνει ότι ο αγγελιοφόρος RNA παραμένει στο σώμα 60 μέρες.


Έχει βρεθεί στους λεμφαδένες και παραμένει στο σώμα πάρα πολύ καιρό. Η ακίδα πρωτεΐνης  πιστεύεται τώρα ότι παραμένει στο σώμα για περισσότερο από έναν χρόνο, και οι συνεχείς δόσεις (εμβολίου), σημαίνει συνεχιζόμενη συσσώρευση ακίδας πρωτεΐνης».

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084