02 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΒΗ στο Μεσολόγγι! ΜΑΥΡΙΣΑΝ στο ξύλο Αλβανό που μπήκε να τους ΚΛΕΨΕΙ! Αυτός τους μήνυσε και τους έστειλε στον Εισαγγελέα!!!


syllhpsh klefths allodapos

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ένας 41χρονος Αλβανός που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από έναν 55χρονο και τον 27χρονο γιο του, όταν τον έπιασαν στα πράσα τη στιγμή προσπαθούσε να διαρρήξει την αποθήκη του σπιτιού τους!

Πατέρας και γιος άρχισαν να γρονθοκοπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, ενώ δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και με ένα ξύλινο ρόπαλο! Το αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσουν σε όλο του το σώμα και να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής, εξύβριση και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Όμως, ο Αλβανός υπέβαλε μήνυση κατά των παρ’ ολίγον θυμάτων του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 55χρονος πατέρας που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο 27χρονος γιος του αναζητείται.

doureiostupos.gr

Η Απανθρωπιά του Πολεμικού Ναυτικού και του ΓΕΝ

ΕΠΙΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ -ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: Μανώλης Μάνου (Ε.Δ.Ο)

Έκρυψαν την Αυτοκτονία Αρχικελευστή, δεν έδωσαν άδεια σε ΟΥΚά πατέρα μονογονικής οικογένειας να πάει στο νοσοκομείο το άρρωστο παιδάκι του και τώρα θέλουν να τον Δικάσουν! 
Πλέον αποκαλύπτεται ότι η Κτηνωδία και η Απανθρωπιά δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των φαντάρων στον Στρατό Ξηράς, αλλά αποτελεί κοινό τόπο για το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Επαναλαμβανόμενα είναι τα κρούσματα στο Πολεμικό Ναυτικό μιας συμπεριφοράς που μειώνει τον Άνθρωπο, τον Περιφρονεί και τον Καταρρακώνει, εντείνοντας τα αδιέξοδα και ωθώντας στο απονενοημένο διάβημα. 

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" όπως λέει ο λαός μας...

Και το πρόβλημα είναι το ίδιο το ΓΕΝ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝ λοιπόν αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για την τρίτη Αυτοκτονία που σημειώθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε 2 μήνες. 

Το ΓΕΝ δηλαδή επιχείρησε να αποκρύψει την Αυτοκτονία Αρχικελευστή 30 ετών που υπηρετούσε σε κανονιοφόρο!

Οι δικαιολογίες τους ήταν εξίσου άθλιες. Μάλιστα ήταν οι ίδιες που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν για να συγκαλύψουν τις Αυτοκτονίες-Δολοφονίες Φαντάρων. Τώρα τα ίδια επαίσχυντα ψέματα χρησιμοποιούν για να αποπροσανατολίσουν και να κηλιδώσουν τη μνήμη των στρατιωτικών που αυτοκτονούν, ένα δραματικό φαινόμενο που διευρύνεται!

Το ΓΕΝ λοιπόν αρνήθηκε να βγάλει ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ο 30χρονος Αρχικελευστής αυτοκτόνησε στο σπίτι του και ο λόγος ήταν ότι τον άφησε η γκόμενα...

Μάλιστα τις προσβλητικές και απάνθρωπες φήμες διέδωσε το ΓΕΝ και μάλιστα βρήκε πρόθυμους δημοσιογράφους και αρχισυντάκτες που συντάχθηκαν με την Λογοκρισία τους και έπνιξαν την είδηση. 

Αυτή όμως είναι η χυδαία, λέγε με σοβαρή και υπεύθυνη αριστερή δημοσιογραφία που απλώς υπερασπίζει το κυβερνητικό έργο! 


Το δεύτερο, πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά την περιπέτεια ενός Κελευστή-ΟΥΚ που αντιμετώπισε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Κυβερνήτης πλοίου διέταξε τη σύλληψή του επικαλούμενος διάταξη του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα η οποία αναφέρεται σε …αεροσκάφη!

Η απίστευτη υπόθεση όπως την κατήγγειλαν σε στρατιωτικό σαιτ:
Ο Κελευστής είχε ενημερώσει την υπηρεσία του ότι μεγαλώνει ΜΟΝΟΣ του το παιδί του καθώς σύζυγος δεν υπάρχει πλέον.
Ζήτησε από το πλοίο όπου υπηρετεί να απουσιάσει από ολιγόωρο πλου, για να πάει το βρέφος που είχε γαστρεντερίτιδα σε νοσοκομείο. 
Το αίτημά του απορρίφθηκε!
Το πλοίο μετά από το σύντομο πλου θα έδενε αντί για την Αμφιάλη στην Ελευσίνα προκειμένου να ανεφοδιαστεί. Προσπαθώντας να προλάβει να πάει το παιδί του στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μετά από την κίνηση του πλοίου ο Κελευστής-ΟΥΚ κατέβηκε από το πλοίο για να πάρει το αυτοκίνητό του από την Αμφιάλη και να το πάει στην Ελευσίνα.
Με την διαδικασία της απάρσεως και επειδή εκτελούσε και σκοπιά δεν μπόρεσε να λάβει την άδεια παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να φτάσει στον Ύπαρχο. Έκανε το λάθος -να το δεχτούμε- να κατέβει “αυτοβούλως” όπως γράφτηκε και να περιμένει το πλοίο στην άλλη προβλήτα. Εδώ αρχίζουν τα ωραία….
Παρά του ότι μόλις “έδεσε” το πλοίο ο Κελευστής-ΟΥΚ επέβη, ο Κυβερνήτης τον άφησε να φύγει αργά (σαν καψώνι μοιάζει αυτό) με αποτέλεσμα το παιδί να παραμένει με μια νεαρή κοπέλα φύλαξης περιμένοντας τον πατέρα του…
Αυτό όμως δεν είναι το τέλος της ιστορίας: διατάχθηκε προανάκριση (!!!) η οποία όπως μαθαίνουμε έχει πολλά ουσιαστικά και δικονομικά λάθη και στη συνέχεια ο κυβερνήτης διέταξε τη σύλληψη του κατηγορουμένου, χωρίς να ΄χει ενημερωθεί η εισαγγελέας!
Όταν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας φυσικά διέταξε να αφεθεί ο πατέρας. Δεν γνωρίζουμε αν είπε κάτι για όσους αγνόησαν το πραγματικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Κελευστής.
Και μέσα σ΄ όλα αυτά έχουμε και το κωμικοτραγικό η όλη διαδικασία να στηρίζεται σε διάταξη του ΣΠΚ (αρ.126) που ρητώς αναφέρεται για αεροσκάφη!!!
Να επισημάνουμε ότι ο Κελευστής-ΟΥΚ ουδέποτε έχει απασχολήσει την υπηρεσία του για το παραμικρό.
Δυστυχώς μαθαίνουμε ότι η περίπτωση του Κελευστή δεν είναι η μοναδική στην οποία το ΠΝ δείχνει να μην κατανοεί τα σοβαρά προσωπικά προβλήματα των στελεχών του".
Νομίζουμε ότι τα παρακάτω περιστατικά αποκαλύπτουν τι σημαίνει πραγματικά να υπηρετείς και να κάνεις Καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πίσω από την εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα της ακροδεξιάς ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, πίσω από τα καλέσματα "εθνικής ενότητας" κρύβεται η Απανθρωπιά και η αντιμετώπιση όλων, στρατεύσιμων και μόνιμου προσωπικού ως Αναλώσιμων.
Μόνη απάντηση σε όλα αυτά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Φαντάζεται κανείς αν ο Κελευστής ΟΥΚάς επικοινωνούσε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θα αντιμετωπίζονταν ως σκουπίδι και θα σέρνονταν σήμερα στον εισαγγελέα;
Η αγωνιστική στάση  και η συλλογική υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ο Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων είναι η μόνη λύση.
Με κίνημα Μαζικό και Μαχητικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΪΛ: fyllokaiftero@gmail.com

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πέθανε άστεγος από το κρύο (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο κέντρο της Αθήνας!



 ΣΧΟΛΙΟ:

 Η καταγγελία, γίνεται επώνυμα... 
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ.
ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΟΜΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΡΙΤΑΓΚΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ ΛΑΘΡΟ.

ΡΕ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή



Νέο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον δήμο Αθηναίων καθώς καταγγέλλεται ότι παραμονή πρωτοχρονιάς ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας!
Την πληροφορία αυτή παρέθεσε επωνύμως ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης αν και προηγουμένως το είχε διαψεύσει η δημοτική σύμβουλος Νέλλη Παπαχελά.
Η ανάρτησή του:
Δημήτρης Παπαδημητριάδης MD MSc - Ψυχίατρος
·
ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ:

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου προς το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τις αναρτήσεις μου στο προσωπικό προφίλ μου https://www.fb.com/papadimi, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου κας Νέλλης Παπαχελά στο σχετικό διάλογο, τελικά ΣΥΝΕΒΗ το ΜΟΙΡΑΙΟ: παραμονή πρωτοχρονιάς: ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας.

Τις προηγούμενες ημέρες, προς της έλευσης του χιονιά στην Αθήνα, έκανα συγκεκριμένες εκκλήσεις προς τον Δήμο Αθηναίων να φροντίσει τους αστέγους στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε άμεσο Κίνδυνο Αυτοπαραμέλησης, λόγω και συνοδών προβλημάτων ψυχικής υγείας. Στις εκκλήσεις μου απάντησε δημόσια στον τοίχο μου η Αντιδήμαρχος καθώς και η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, με τη θέση ότι "...οι άστεγοι αρνούνται να φιλοξενηθούν σε εσωτερικούς χώρους".

Επισήμανα στις εκπροσώπους του Δήμου ότι οι άστεγοι του κέντρου δήλωναν πρόθυμοι σε εμένα να φιλοξενηθούν και αρνούνταν ότι έχουν λάβει ενημέρωση, κουβέρτες και φαγητό από το Δήμο, με την εξαίρεση του sleeping bag του Ερυθρού Σταυρού.

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων έφτασε να διαψεύσει νωρίτερα σήμερα στον τοίχο μου τη δημοσιευμένη σε αρκετές ιστοσελίδες είδηση ότι ΠΑΡΑΜΟΝΗ πρωτοχρονιάς άστεγος απεβίωσε στο κέντρο. Καθυβρίζοντας, επίσης, τους ενεργούς πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ως "ο κάθε πικραμένος".

Εγώ όμως το διασταύρωσα, δυστυχώς, και προσωπικά: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 08:35 σήμερα από την οδό Αρμοδίου στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα έφτασαν μηχανές του ΕΚΑΒ και κατόπιν ασθενοφόρο. Ο άστεγος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επίσημα.

Ως πολίτης του κέντρου, εκφράζω την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ μου απέναντι στη Δημοτική Αρχή και την καλώ να αναλάβει τις ευθύνες της για την άστοχη και τουλάχιστον αναποτελεσματική διαχείριση και πολιτική επί του ζητήματος των αστέγων στο κέντρο της ιστορικής Πρωτεύουσας της χώρας.
#NOTMYMAYOR

H ανάρτηση της Ν. Παπαχελά

ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ μαζί με Ελένη Κατσούλη.
Έγραψε ένα site του κ@@@υ για νεκρό άστεγο στη Σωκράτους σε παγκάκι. Το αναδημοσιεύουν άλλα τρία της αυτής υποστάθμης.
Λουκούμι! Το αναδημοσιεύει ως κείμενο ο κάθε πικραμένος που κάνει τον ευαίσθητο από τη ζέστη του σπιτιού του και.... βουαλά ο φταίχτης Δήμος Αθηναίων.
Πώς είπατε; Δεν το γνωρίζει ούτε υο ΕΚΑΒ ούτε το ΑΤ Ομονοίας;
Ψιλά γράμματα...
Η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ελ. Κατσούλη πάντως είναι ακόμα στην Πειραιώς καο δουλεύει.
Μακάρι να καταφέρει να κάνει Πρωτοχρονιά σπίτι της, χωρίς απρόοπτα.
ΥΓ Η Σωκράτους δεν έχει παγκάκια.

Μέσω ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 
Πηγή

Οι Έλληνες βουλευτές είναι οι δεύτεροι καλύτερα αμοιβόμενοι με τα περισσότερα προνόμια στην Ελλάδα της απόλυτης- ακραίας φτώχειας


fyllokaiftero1.blogspot.com

Οι Έλληνες βουλευτές είναι  οι δεύτεροι καλύτερα αμοιβόμενοι με τα περισσότερα προνόμια στην Ελλάδα της απόλυτης- ακραίας φτώχειας

 

Έλληνες βουλευτές
Ποιοι είναι οι καλύτερα αμοιβόμενοι βουλευτές στην Ευρώπη; Μετά από αίτημα των αναγνωστών του, το ιρλανδικό σάιτ thejournal.ie αποφάσισε να ερευνήσει τον μισθό τους σε όλη την ήπειρο και να συγκρίνει τα μεγέθη.
Επειδή ήταν δύσκολο να ανακαλυφθούν συνολικά τα εισοδήματα των πολιτικών και τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν, η μελέτη επικεντρώνεται στα μικτά που κερδίζουν από τον επίσημο, ετήσιο μισθό τους. Οι διαφορές κόβουν την ανάσα.
Τρεις χώρες ξεπερνούν το πλαφόν των 100.000 ευρώ μικτά, ετησίως, για τους βουλευτές τους:
  • Ιταλία -125.220 ευρώ το χρόνο
  • Αυστρία -121.608 ευρώ το χρόνο
  • Γερμανία -108.984 ευρώ το χρόνο
  • Γαλλία -85.713 ευρώ το χρόνο
Η διαφορά με χώρες του πρώην σοβιετικού μπλοκ είναι ιλιγγιώδης.
  • Ρουμανία, Βουλγαρία -20.000 ευρώ το χρόνο