14 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μας οδηγούν σε εθνική τραγωδία - Μιλούν για σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης!



Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

 Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Για ποιά ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, κάνει λόγο το κάθαρμα;
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.

Δυστυχώς, δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα οι έλληνες αυτό...
Μόνον όταν το αντιληφθούν και το συνειδητοποιήσουν βαθιά μέσα τους,  θα εξεγερθούν.

Επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ, ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Αποφασισμένοι να τελειώσουν μια και καλή τις σχέσεις μας
με την Μόσχα είναι στο Μ. Μαξίμου...


Η όλη άνεση και χαλαρότητα που αποπνέει από τις ανακοινώσεις και δηλώσεις αξιωματούχων της Ελλάδας, αλλά κυρίως του Ελληνα Πρωθυπουργού, δείχνουν περίτρανα πως υπάρχουν πλάτες υποστήριξης και μάλιστα ισχυρές.

Από ποια χώρα; Ολοι ξέρουμε την απάντηση.

Ο διπλωματικός και οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια, λαμβάνει διαστάσεις ενός νέου ψυχρού πολέμου, με την χώρα μας να παίρνει ήδη θέση υπέρ της Ουάσινγκτον.


Ανόητη επιλογή...

Ή δεν παίρνεις θέση ή προσπαθείς λόγω της γεωπολιτικής σου θέση να κερδίσεις και από τους δύο, διότι Μόσχα και Ουάσινγκτον καίγονται για την περιοχή.

Εμείς τι κάναμε; Οχι μόνο λάβαμε θέση υπέρ των ΗΠΑ, αλλά ανοίγουμε ένα μεγάλο ζήτημα με την Ρωσία, με τις εξελίξεις να είναι ακόμα χειρότερες στο άμεσο μέλλον.

Το Μ. Μαξίμου προσπαθεί επίσης να βρει και ένα αφήγημα για να αποδομήσει τα μεγάλα συλλαλητήρια.

Σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης

Η Αθήνα υπαινίσσεται ρωσική ανάμειξη σε σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης με όχημα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. 

Χτες το βράδυ πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του ΝΑΤΟ, έκανε λόγο για παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας. 


Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Τι θέλει να πετύχει ο Α. Τσίπρας;

Να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα ενόψει των κλυδωνισμών και των ισχυρών αναταράξεων που θα δεχθεί εξ αιτίας της συμφωνίας γύρω από το όνομα των Σκοπίων, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τεράστιες μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.



Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία επιδιώκει, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια στη βάση ενός δόγματος πολυδιάστατης, ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής, καλές σχέσεις με τις περισσότερες χώρες, όχι μόνο της γειτονιάς μας.

Άλλωστε, εν προκειμένω εγώ ήμουν αυτός ο οποίος επανεκίνησε αυτές τις σχέσεις πριν από τρία χρόνια. 

Εν τούτοις έχουμε την απαίτηση όλες οι χώρες να σέβονται τη διεθνή νομιμότητα και την εθνική μας κυριαρχία. Κι όταν βλέπουμε κάποια περιστατικά που δεν κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, τότε παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα.»


Σήμερα, η Αυγή έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη 


Το editorial του επίσημου κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορεί οποιαδήποτε χώρα, επειδή δεν την συμφέρει η επίλυση του “Μακεδονικού”, να αναμειγνύεται στα εσωτερικά μας, και μάλιστα με τρόπο που ακουμπάει θέματα εθνικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί που τα έδωσαν. Υπάρχουν και αυτοί που τα πήραν, για να εκφράσουν ειλικρινέστερα τον “υπερπατριωτισμό τους”. 

Για να ξεσηκώσουν ανιδιοτελώς τον κόσμο και να υπερασπιστούν ανιδιοτελώς την πατρίδα από τους προδότες.

Για να μαζέψουν συμμορίες ακροδεξιών σε αντισυγκεντρώσεις, και, αν προκύψει, να βεβηλώσουν και κανένα εβραϊκό μνημείο. 

Όπως επίσης υπάρχουν και οι “υπερπατριώτες” της ΠΓΔΜ, οι οποίοι μάλλον από τις ίδιες πηγές χρηματοδοτούν την ανιδιοτέλειά τους.»



Διάψευση από τη Μητρόπολη Βέροιας


Με ανακοίνωσης της η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στη δράση των Ρώσων «διπλωματών» που απελάθηκαν Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο λόγος για ον οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η πρώτη εκδήλωση τους ελληνικού παραρτήματος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης, είναι ότι από εκεί κατάγεται ο πρόεδρος του Σίμος Παναγιωτίδης.


Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μητρόπολη υποδέχτηκε τον πρόεδρο της κεντρικής Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης και πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας Σεργκέι Στεπάσιν, όπως οποιονδήποτε άλλο ξένο επίσημο. Επίσης, η Μητρόπολη επιτίθεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρο Τσαπαρόπουλο για τις αναφορές περί χρηματισμού μητροπολιτών και δημάρχων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Αν κάποιοι νομίζουν ὅτι ἔχουν ἀνάγκη μητροπολίτες καί μοναχοί νά χρηματισθοῦν ἤ νά ἐπηρεασθοῦν ἀπό Ρώσους ἤ ὁποιουσδήποτε ἄλλους γιά νά ὑψώσουν τή φωνή τους γιά τή Μακεδονία καί τήν πατρίδα μας εἶναι γελασμένοι καί κρίνουν ἐξ ἰδίων τά ἀλλότρια.»

Διπλωματικές πηγές απάντησαν το απόγευμα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδοντας τις αιτιάσεις: «Ισχυρισμοί περί δήθεν αμερικανικών πιέσεων προς την Ελλάδα είναι απολύτως αβάσιμοι».

«Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα. Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω. Και δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας».

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Πηγή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ετοιμάζει ταξιδιωτική οδηγία για τους Ρώσους τουρίστες η Μόσχα – «Η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα για σας»

Ταξιδιωτική οδηγία προκειμένου να αποφεύγουν οι Ρώσοι τουρίστες και επιχειρηματίες την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας, λόγω του αντιρωσικού κλίματος που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, είναι πιθανόν να εκδώσει τις επόμενες ημέρες το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οπως αναφέρουν πηγές από τη Μόσχα «Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία.
Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσική κυβέρνηση προκειμένου να εκασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».
Αν όντως εκδοθεί τουριστική οδηγία θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τουριστικούς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική, η Πιερία, η Αττική, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κρήτη κλπ.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έρχονταν στην Ελλάδα 500.000 επιπλέον Ρώσοι τουρίστες από αυτούς που ήδη έχουν επισκεφθεί το 2018 την Ελλάδα. Από αυτούς ένα ποσοστό της τάξης του 40-60% αναμένεται να επηρεαστεί από την ταξιδιωτική οδηγία, αν τελικά αυτή εκδοθεί και να ακυρώσουν την επίσκεχη στην χώρα μας
Στο Κρεμλίνο, ο ίδιος ο Β.Πούτιν μελετά το ζήτημα και θα λάβει αποφάσεις μετά τον τελικό του Μουντιάλ, αφού στην παρούσα χρονική στιγμή οι Ρώσοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι που θα επισκιάσει την λάμψη της διοργάνωσης.
Την προηγούμενη φορά που το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία ήταν το 2015 για τη Τουρκία.
Τότε τα ρωσικά πρακτορεία πρακτορεία ακύρωναν μαζικά τις κρατήσεις.
Δεν αποκλείεται το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να καλέσει και όλους τους Ρώσους πολίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα να φύγουν από τη χώρα «Λόγω του αντιρωσικού κλίματος που καλλιεργεί η κυβέρνηση» αλλά να συστήσει «σε όσους βρίσκονται στην χώρα αυτή για προσωπικούς λόγους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους».



ΠΗΓΗ

Κουτσούμπας πήγε στην Σάμο ΟΧΙ για να δει τα προβλήματα των Ελλήνων αλλά των Λαθρομεταναστών !

Τα ατελείωτα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και φορολογούμενων που βιώνουν τα αποτελέσματα μιας κρίσης που δεν τους ανήκει, αλλά στην κλεψιά της πολιτικής μαφίας των ιδεολόγων. Καλείται όμως ο Ελληνικός Λαός να ξαναπληρώσει τις ευαισθησίες των κομμουνιστών απατεώνων βολεμένων στο δημόσιο με παχυλούς μισθούς, ή αριστερό-κομμουνιστών επιχειρηματιών που κάνουν business με το δημόσιο. Διότι αριστερός πετυχημένος με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς επαγγελματική σχέση με το δημόσιο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Ένας από αυτούς είναι η γνωστή πολιτική συμμορία του ΚΚΕ η οποία δηλώνει κατά των Ιμπεριαλιστών αλλά σε όλα τα θέματα εκτελεί τις επιταγές τους, και απολαμβάνει τις παροχές των 22.000 ευρώ βουλευτικών παροχών μηνιαίως σε, μισθούς, γραφεία, επιδόματα, επιστημονικό προσωπικό, έξοδα διαμονής, ταξιδίων, διατροφής, τηλεφώνων, ρεύματος, νερού, φαγητού κ.λπ
Δηλώνει κατά της Ευρώπης αλλά οι Ευρωβουλευτές του είναι εκεί στην Ευρωβουλή απολαμβάνουν τα οφέλη ! Τι οξύμωρο ; Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις κατά κάποιου ενώ εσύ να είσαι πρώτη γραμμή στον οίκο εκείνων που κατηγορείς ;

Έτσι λοιπόν η συμμορία του ΚΚΕ είπε να κάνει μια επίσκεψη στο νησί της Σάμου με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ΔΩΡΕΑΝ όλα φαγητό διαμονή κ.λπ τα είπαμε εξ’ άλλου, για να διαπιστώσει από κοντά τα εκεί προβλήματα …. ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά  των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, οι οποίοι έχουν εισβάλει στην χώρα παρά την θέληση των κατοίκων, παράνομα, αρνούνται θρασύτατα να δηλώσουν την χώρα καταγωγής τους, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, πολλοί εκ των οποίων κατέφυγαν λόγω δίωξης στις χώρες τους για εγκλήματα πολέμου, βιασμούς, κλοπές κ.λπ
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους κομμουνιστές, ξέχασαν ότι στις κομμουνιστικές χώρες εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες των λαθοεισβολείς, τους βασάνιζαν τους θεωρούσαν πράκτορες αυτά όμως τα έχουν ξεχάσει στο ΚΚΕ.

Φυσικά ο Κουτσούμπας χαρακτήρισε απαράδεκτα τα Hot Spot και τις συνθήκες διαβίωσης των Λαθρομεταναστών, αλλά αυτός ο ευαίσθητος κομμουνιστής δεν έβαλε το χέρι στην Τσέπη του να βγάλει μερικά ευρώπουλα και να δώσει στους λάθρο, ζήτησε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τους φυσικά με τα χρήματα δικά μας των φορολογουμένων … την ώρα που Έλληνες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και μένουν άστεγοι, αλλά αυτό σαφώς δεν ενδιαφέρει έναν τύπο που ανοιχτά δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρετε για τους Έλληνες, τους ενδιαφέρουν μόνοι οι ξένοι αρκεί να μην είναι Έλληνες !

Και για αυτό αποδεικνύεται η άμεση σχέση του Κομμουνισμού με τον Φυλετισμό, οι κομμουνιστές στην πραγματικότητα είναι κρυφό ΝΑΖΙ φυλετιστές διότι μισούν την φυλή των Ελλήνων και ενώ κόπτονται υπερ πάντων δείχνουν επιδεικτική αδιαφορία για τους Έλληνες !

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους !
 
Από
mknews

Σώστε Την Ελλάδα Απο Τον Τσίπρα Έκκληση Πανευρωπαϊκών Αριστερών Κομμάτων!



Σε συνέντευξή του στο Γαλλικό δίκτυο BFMTV, ο Μελανσόν έσπευσε να πέι τα πράγματα για τον Τσίπρα έτσι όπως είναι! Ο Μελανσόν στην ουσία απάντησε 

Ο ίδιος (ο Τσίπρας) λέει πως θέλει να βοηθήσει τους φτωχούς και την χώρα του. Γιατί μειώνει τις συντάξεις, γιατί πουλά την δημόσια περιουσία; Γιατί καταστρέφει την Ελλάδα; Ο Τσίπρας είναι μία από τις πιο αξιοθρήνητες προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Πολιτικής ζωής, τόνισε ο επικεφαλής του κινήματος της Αριστεράς!

Η ιδρύτρια του Κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου , επίσης στόλισε καλά τον Τσίπρα στον Guardian λέγοντας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το Αριστερό Κόμμα που ισχυρίζεται ότι είναι. Έχει γίνει ένα πολιτικό ζόμπι, συντρίβοντας κάθε προοδευτική αξία. Η απομάκρυνσή του από την εξουσία είναι το πρώτο βήμα προς την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Αν αγαπάτε την Ελλάδα, βοηθήστε μας να απαλλαγούμε από αυτόν, και το ζόμπι κόμμα του!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών! - Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών!

Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών! - Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών!

Την στιγμή που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την δημιουργία νέων χώρων υποδοχής παράνομων μεταναστών αποφασίζει να κλείσει στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να βρεθούν τα 28 εκατ. ευρώ που θα «χαθούν» από την αναβολή της εφαρμογής του ΦΠΑ σε πέντε νησιά.
Είναι δηλαδή το «αντίτιμο», για να αρθεί το βέτο της Γερμανίας για τη δόση των 15 δισ. ευρώ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην αυξήσει μέχρι το τέλος του 2018 τον ΦΠΑ στα νησιά που ταλαιπωρούνται από το μετανασευτικό.
Την ανακοίνωση την έκανε με ανάρτησή του στο Twitter ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το τμήμα που αφορά την περικοπή προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα προέλθει από αναδιοργάνωση μονάδων, συρρίκνωση ανενεργών στρατοπέδων και περικοπή παλαιών εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Δηλαδή πάλι η ασφάλεια της χώρας τίθεται σε... τρίτη μοίρα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει συμφωνήσει οικιοθελώς να δεχτεί επαναπροωθήσεις προσφύγων.
Έτσι έχουμε το εξής παράδοξο:

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει οτιδήποτε ευχαριστεί τους ξένους παράγοντες. Εκχώρησε την Μακεδονία και άφησε να αναγνωριστεί «μακεδονικό» έθνος και εν συνεχεία δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη «αποθήκη» μεταναστών και προσφύγων και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Τίποτα, αντίθετα κιόλας η Γερμανία δεν επιτρέπει να δοθούν ούτε τα συμφωνηθέντα!
Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου το πρωί της Παρασκευής:


Pronews

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ.
ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ.

Το βίτσιο του Κοτζιά και το γλωσσάρι της ντροπής στην Κύπρο

Ο Κοτζιάς είχε κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο, επειδή δεν αποκάλεσε τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία", αλλά πΓΔΜ. Εχθές, ο Τσίπρας αποκάλεσε επίσης τα Σκόπια πΓΔΜ. Τι θα κάνει ο Κοτζιάς; Θα κάνει παρατήρηση στον Τσίπρα, που δεν ακολουθεί την δική του γραμμή; [οπερέτα δεν θυμίζει η υπόθεση;]

Αλλά, και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, παρέδωσε επισήμως την πρόσκληση για την ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία που αναγράφει την επωνυμία "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας". Μόνο ο Κοτζιάς από τώρα τους αποκαλεί "Βόρεια Μακεδονία". Είναι βίτσιο;

Την απόφαση να προσκληθεί η κυβέρνηση της πΓΔΜ να ξεκινήσει ενταξιακές συνομιλίες για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, άκουσε κατενθουσιασμένος ο Ζάεφ, και φίλησε το στυλό της υπογραφής. Στις δηλώσεις του είπε ότι ευχαριστεί τον Τσίπρα. Δεν αρκεί. Πρέπει να στήσουν αγάλματα σε Τσίπρα και Κοτζιά, για να μη φανούν αγνώμονες.

Άλλωστε, ίσως χρειαστεί να μετακομίσουν στα Σκόπια, όπου εκεί θα κυκλοφορούν ελεύθερα, χωρίς τον φόβο αποδοκιμασιών των Ελλήνων πατριωτών.

Αδιανόητο: Με πρωτοβουλία των Τουρκοκυπρίων και συμμετοχή "προοδευτικών" Ελληνοκυπρίων [κι εκεί υπάρχουν τέτοια φρούτα], αλλά και χρηματοδότηση από την Γερμανία και την Ολλανδία, παρουσιάστηκε τρίγλωσσο έντυπο με τίτλο "Λέξεις που έχουν σημασία: Γλωσσάριο για τη δημοσιογραφία στην Κύπρο". Σκοπός του να "στρογγυλοποιεί" και να αλλοιώνει έννοιες και λέξεις προς ικανοποίηση της Τουρκίας και της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Θα λέμε Τουρκικός Στρατός αντί για Αττίλας. Θα λέμε Ε/κ κοινότητα αντί για Κύπρος και πολλές άλλες τέτοιες εκφράσεις προς ικανοποίηση των Τούρκων. Και υπήρχαν ελληνικής καταγωγής που συνέβαλαν σ’ αυτήν την αθλιότητα. Όπως και με τα βιβλία του Σόρος και το διαβόητο ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη, όπου αλλάξαμε πολλά που ενοχλούσαν τους γείτονες. Οι οποίοι γείτονες, δεν έκαναν τίποτε φυσικά. Το "γλωσσάρι της ντροπής" είναι ο τίτλος που του έδωσαν οι πατριώτες στην Κύπρο.

Δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει το ηθικό πλεονέκτημά της η Αριστερά, ακόμη και η αμερικανοτραφής. 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ». Μήπως θα πρέπει να μάθουμε και ποιος είναι ο μισθός; Ποιο θα είναι το ενοίκιο της κατοικίας της. Επειδή ακούμε για τρελά νούμερα, σε μια Ελλάδα χειμαζόμενη.

Απορία: Αν η κυρία αγόραζε από το Παρίσι τα έπιπλα, μήπως θα στοίχιζαν 3-4 φορές λιγότερο;

Η Ελλάδα ζημιώνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει την παράταση στις καρέκλες. Μόνο η Ελλάδα ανταποκρίνεται θετικά στο γερμανικό αίτημα για επαναπροωθήσεις προσφύγων, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει η Deutsche Welle. Αρνητικές παραμένουν όχι μόνον η Αυστρία και Ιταλία, αλλά και η Αλβανία με την πΠΓΔΜ αρνούνται μόνιμα κέντρα ασύλου στο έδαφός τους. Πολλή πρόθυμη η αντιλαϊκή κυβέρνησή μας.

Προς γνώση των ελληνικών υπηρεσιών: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως θα περιοριστούν οι δραστηριότητες της ΤΙΚΑ, που υπάγεται στην τουρκική Πρωθυπουργία και δραστηριοποιείται σε Δυτική Όχθη, Ιερουσαλήμ και Γάζα. Σύμφωνα με αυτά θα επέλθει ένας γενικός περιορισμός σε όλες τις δράσεις της ΤΙΚΑ και έτσι η υπηρεσία αυτή για κάθε ξεχωριστό σχέδιο θα πρέπει να παίρνει άδεια. Εδώ οι πράκτορές της δρουν ανεξέλεγκτα [δεν είναι Ρώσοι, οπότε δεν πειράζει].

Καλλισθένης εν δήμω
 
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ

(ΒΙΝΤΕΟ) -Oταν o Πούτιν τάπωνε τους Σκοπιανούς! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ! Δεν άρεσε στο Αμερικανογερμανόδουλο καθεστώς Τσίπρα ε;






OTAN o ΤΣΑΡΟΣ τάπωνε τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρακάτω βίντεο είναι από το 2012 αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όπως θα δείτε στο βίντεο, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί- αναφέρεται σαφώς στην ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου….
«Στην εποχή του, για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών κατέκτησε την Περσία και συνέχισε.

Τώρα, η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει κανέναν», είπε ο Πούτιν, ρίχνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στους Σκοπιανούς.

Δείτε το βίντεο
.
hellasnow-com