04 Μαρτίου 2018

O ΘΡΑΣΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ «ΠΕΛΑΤΕΣ»!

Φωτο:militaire.gr







Δηλώσεις στον δημοσιογράφο Παπαχελά (σε ποιον άλλον;) έκανε ο θρασύς εκβιαστής  Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ από τους Δελφούς, με αφορμή την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Όπως δήλωσε, «οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την υπόθεση με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και είναι μέσα στις κινήσεις που γίνονται», ενώ εξέφρασε και την… ανησυχία του για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δηλαδή για κάποιο επεισόδιο «αθέλητης» σύγκρουσης – όπως είπε.
Όμως, αλλού είναι το ζουμί! Σε ό,τι αφορά την Τουρκία και την γενικότερη συμπεριφορά της υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν ζωτικά συμφέροντα να παραμείνει η Άγκυρα προσηλωμένη στη Δύση και την Ευρώπη».

Πως ερμηνεύεται αυτό ετούτη την ώρα; Είναι σαφές το «μήνυμα» προς την ελληνική πλευρά από τον… ανησυχούντα πρέσβη: δώστε τώρα στους Τούρκους ότι ζητάνε για να αφήσουν ελεύθερους τους 2 στρατιωτικούς και εν συνεχεία υποστείτε αδιαμαρτύρητα τους κάθε είδους τσαμπουκάδες που σας κάνουν (καθημερινές παραβιάσεις εθνικού εναερίου χώρου, προκλήσεις στα Ίμια κι ότι άλλο ήθελε προκύψει…), για να μην τους χάσουμε από «πελάτες»! Εσάς σας έχουμε δεδομένους, οπότε εσείς θα κάνετε τις υποχωρήσεις και θα υποστείτε τις ταπεινώσεις!!!
 Με πληροφορία:
newsthessaloniki http://fyllokaiftero1.blogspot.gr
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Η Ελλάδα έχει κοιτάσματα ουρανίου που καλύπτουν τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας για 3.000 χρόνια!





Δηλώνει ο κορυφαίος καθηγητής Πυρηνικής Μηχανικής Λευτέρης Τσουκαλάς Ένας από τους κορυφαίους Πυρηνικούς Μηχανικούς στον κόσμο είναι ο Ηλείος καθηγητής Λευτέρης Τσουκαλάς. Ενώ μεγάλωσε στην Ελλάδα, το ταλέντο του, αναγνωρίστηκε στην Αμερική, όπου και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο. Είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να υπερνικήσει την οικονομική κρίση, αν έκανε επενδύσεις στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας. Ο Λευτέρης Τσουκαλάς μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΩΤΗ» για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Γαστούνη, αλλά και για το πώς μπόρεσε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γαστούνη και μετά τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου φοίτησα στο τότε Πρακτικό Γυμνάσιο Αμαλιάδος (σήμερα θα το αποκαλούσαμε Λύκειο). Η Γαστούνη λοιπόν είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και η Ηλεία, με την μοναδική της ιστορία, την ιερότητα του χώρου, την απεραντοσύνη των παραλιών της, την ζωντάνια του κάμπου της αλλά και την καλοσύνη και την ανθρωπιά των συμπατριωτών μας, είναι για μένα το νόστιμον ήμαρ».

Ο Λευτέρης Τσουκαλάς έζησε με λίγα υλικά αγαθά αλλά τα όνειρα δεν σταμάτησαν ποτέ. Για τα όνειρα του αυτά αγωνίστηκε με πάθος και κατάφερε να κατακτήσει τους στόχους του «Τα όνειρά μας πλάθονται από τα υλικά της ψυχής, την επιθυμία, την φαντασία, τα συναισθήματα. Ο κόσμος που μεγάλωσα, η Ηλεία του 60 του 70, ήταν φτωχός σε υλικά αγαθά αλλά πλούσιος σε υλικό ονείρων.

Μας έμαθε να ονειρευόμαστε έντονα και να αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση των ονείρων μας. Πρόκειται για όνειρα που τροφοδοτούσε το σχολείο, η παράδοση, η ιστορία, οι κοινές αξίες, αλλά και ο μύθος και η τέχνη. Όνειρα που τα συνόδευε μια αίσθηση κοινωνικής και εθνικής αποστολής. Τέτοια όνειρα έχουν τεράστιες δυνατότητες υλοποίησης». Πυρηνική Μηχανική Πριν από περίπου δύο χρόνια ο κ. Τσουκαλάς είχε βρεθεί στην Γαστούνη όπου είχε αναπτύξει το θέμα «Η Ενεργειακή ανάπτυξη της Ελλάδας ως διέξοδος από την κρίση». Ο Καθηγητής είχε επισημάνει ότι από το 2009 και μετά η Ελλάδα ταλανίζεται από μία εισαγόμενη οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου και φαινομενικά χωρίς τέλος. «Παρότι τα διεθνή οικονομικά δεδομένα δείχνουν παγκόσμια έξοδο από την κρίση, η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει επιτυχώς στον επερχόμενο μεγάκυκλο της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής οικονομίας με υψηλή ανεργία και επιχειρώντας να ρίξει το κόστος παραγωγής με μείωση μισθών. Πρέπει να αντιμετωπίσει τα θέματα κόστους ενέργειας. Χρειάζεται φθηνή ενέργεια, που θα επιτρέψει την ύπαρξη ανταγωνιστικότητας χωρίς να συνθλίβονται οι μισθοί στο βωμό της παραγωγικότητας. Η επιστημονική ανάλυση των δεδομένων της κρίσης αποδεικνύει ότι η μείωση του κόστους ενέργειας αποτελεί στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων. Ο ίδιος υπογράμμισε και τα εξής: «Η χώρα μας τα επόμενα δέκα χρόνια πρέπει να επικεντρωθεί στο λιγνίτη, στην ανάπτυξη δικτύων και εγχώριων πηγών, στην αντιμετώπιση της ανεργίας μέσω έργων υποδομών, στην προετοιμασία υποδοχής πυρηνικών σταθμών παραγωγής ισχύος και στην υλοποίηση ενός μακρόπνοου ενεργειακού σχεδιασμού που να βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας και να κατοχυρώνει τη θέση της χώρας ως πυλώνα σταθερότητας, προόδου και ευημερίας». Μιλώντας στην «ΠΡΩΤΗ» για την επιστήμη του, καθώς λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν για την πυρηνική μηχανική, ο Λ. Τσουκαλάς τόνισε: «Η επιστήμη μου αφορά στην τεχνολογική αξιοποίηση της διερεύνησης της ύλης, των μικρότερων της κομματιών, των ατόμων των πυρήνων αλλά και των υποατομικών και υποπυρηνικών σωματιδίων. Μια από τις εφαρμογές της αφορά στην παραγωγή τεραστίων μεγεθών υψηλής ποιότητας ενέργειας ικανών να τροφοδοτήσουν τις μελλοντικές ανάγκες των ανθρώπων. Για παράδειγμα, η Ελλάδα έχει κοιτάσματα ορυκτού ουρανίου που υπό κατάλληλες προϋποθέσεις θα μπορούσαν καλύψουν πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας για τα επόμενα τρεις χιλιάδες (3.000) χρόνια! Και ίσως φανούν χρήσιμα στο εγγύς μέλλον όταν η χώρα μας αποφασίσει να δημιουργήσει μια νέα ενεργειακή βιομηχανία με στόχο να τροφοδοτήσει μια ανταγωνιστική και ευημερούσα οικονομία, τεχνικά ικανή να διεκδικεί με ασφάλεια και δικαιοσύνη ένα πολύ μεγαλύτερο μερίδιο από τον παγκόσμιο πλούτο».
Πηγή newsone.gr

ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ... ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.


Παρόμοιο περιστατικό με νεκρούς είχε γίνει σε ίδια περίοδο σχέσεων το 1986.

 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά σαν τραγωδία...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ.

 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ...

... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή



ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!



Γιάννης Ντάσκας  




Η δεύτερη θητεία Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία είχε ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αμερικάνικο δάκτυλο.


Οι ΗΠΑ, άλλα περίμεναν από τον "δικό τους " Ανδρέα, εκείνος είχε αρχίσει να "ρετάρει" σε όλα τα επίπεδα εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, η οποία είχε μπει στην περιπέτεια διάλυσης της οικογένειας εξαιτίας της διαβόητης Μιμής.

Αποκορύφωμα ήταν ο παρολίγον πόλεμος του 1987, με αφορμή και πάλι έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο και τον ρόλο που επιζητούσαν οι ΗΠΑ.

Πριν φτάσει η κατάσταση στην παρολίγον έκρηξη του Φεβρουαρίου-Μαρτίου 1987 είχε προηγηθεί ένα πολύ περίεργο αιματηρό "επεισόδιο"-μάχη στον Εβρο και οι μνήμες ξαναφουντώνουν μαζί με συνειρμούς εξαιτίας της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών και μεθοριακών φυλάκων, οι οποίοι θα δικαστούν στην Τουρκία "για απόπειρα κατασκοπείας και παράνομη είσοδο στο τουρκικό έδαφος".


Image result for ΕΒΡΟΣ

Η Τουρκία δεν ψάχνει απλώς ευκαιρίες στον Εβρο, αλλά προσπαθεί σε κρίσιμες περιόδους να τις κατασκευάσει γι αυτό η ελληνική πλευρά πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική και σε κρίσιμες περιόδους ΔΕΝ υπάρχει κανείς λόγος να κινείται στο όριο των γραμμών, γιατί απλά η Τουρκία ΔΕΝ είναι φιλική χώρα. Αντίθετα είναι εχθρική κατα διαστήματα, όπως αυτό που βιώνουμε εξαιτίας των υδρογονανθράκων και πάλι.

Γιατί έπρεπε να κινούνται στο έσχατο μονοπάτι σε καιρό άσχημο, με ορατότητα μηδέν οι δυο Ελληνες;

Υπήρχε περίπτωση εισβολής των Τούρκων στην Ελλάδα και πήγαν να την αποτρέψουν;

Και γιατί ήταν μόνοι τους, αφού ήταν τόσο επικίνδυνο το σημείο;

Η μήπως οι συνθήκες ήταν άλλες και θα τις μάθουμε μετά μερικά χρόνια;

Δεν είναι εικασίες και στη σφαίρα της φαντασίας τα ερωτήματα.

Αντίθετα πολλά δείχνουν ότι οι Ελληνες στρατιώτες έπεσαν σε ενέδρα Τούρκων, όπως το 1986 σε ανάλογη ποιότητα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Το ερώτημα είναι αν και ποιοί έπρεπε να περιμένουν αυτή την ενέδρα και αν είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα στην περιοχή.

Image result for ΕΒΡΟΣ


Ενα ακόμα ερωτημα είναι αν οι Τούρκοι ήθελαν νεκρούς για έναρξη άλλου σκηνικού, ή αν ήθελαν συλλήψεις για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις ανταλλαγής με όσους ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.


Από την πρώτη στιγμή έχουμε γράψει ότι αυτή η διαδικασία εισόδου και αιτήματος ασύλου είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών..Αρα;


Διαβάστε τι είχε συμβεί και πως είχε γραφεί απο λίγους μια άγνωστη στους πολλούς ΠΟΛΕΜΙΚΗ σελίδα με νεκρούς στην ίδια περιοχή, σε μια περίοδο που θυμίζει σε πολλά τη σημερινή:


"ΕΒΡΟΣ 19/12/1986.

Θερμό επεισόδιο στις Φέρρες Έβρου. Ένας Έλληνας και δύο Τούρκοι νεκροί. Αυτό από επίσημες πηγές διότι πιθανώς υπήρξαν παράπλευρες απώλειες που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές και από τα δυο στρατεύματα.

Μια ακόμα ΑΓΝΩΣΤΗ λεπτομέρεια της Ελληνικής Ιστορίας τόσο όμως σημαντικής και σημαδιακής όσο ένας αληθινός φρικτός πόλεμος μεταξύ των δυο χωρών μας.

Διαβάστε αυτήν την μοναδική και σπάνια έρευνα για ένα στρατιωτικό, πολιτικό και ιστορικό γεγονός που έμεινε μυστικό για πολλά χρονιά και που κανείς δεν θέλει να μιλά για αυτό.

Τους λόγους θα τους διαπιστώσετε διαβάζοντας παρακάτω αυτό το απίστευτο άρθρο.

Πρόκειται για ένα αιματηρό επεισόδιο που λίγοι γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι σήμερα θυμούνται.

Το επεισόδιο αυτό που ξεκίνησε με τον θάνατο του Ζήση Καραγώγου και γρήγορα εξελίχθηκε σε κανονική μάχη η οποία διήρκεσε σχεδόν μισή ημέρα και πάρα λίγο να οδηγήσει την Ελλάδα και την Τουρκιά σε πόλεμο.

Είναι ίσως το τελευταίο επιβεβαιωμένο θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (και λέμε «επιβεβαιωμένο» γιατί δεν θεωρούμε ότι έχουν διαλευκανθεί οι συνθήκες πτώσης του ελικοπτέρου ΠΝ 21 και του θανάτου των τριών μελών του πληρώματός του) το οποίο κατέληξε στο θάνατο ενός Έλληνα στρατιώτη και τουλάχιστον 2 Τούρκων εκ των οποίων ο ένας υπολοχαγός.

Image result for ΕΒΡΟΣ

Μια ολοκληρωμένη έρευνα στα αρχεία του ΕΣ προκειμένου να αναδειχθεί όλη η ιστορική αλήθεια και να αποδοθεί τιμή στον Έλληνα στρατιώτη που έχασε τη ζωή του από τουρκικά πυρά εν καιρώ ειρήνης.

Η ώρα είναι 11:30 το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου του 1986.

Το παγερό εκείνο πρωινό ο Έλληνας στρατιώτης ΠΖ Ζήσης Καραγώγος βρήκε τραγικό θάνατο στον Έβρο κτυπημένος άνανδρα από τα πυρά των Τούρκων στρατιωτών.

Το ύψος της στάθμης του ποταμού Έβρου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της Ελληνικής αμυντικής διάταξης στην συγκεκριμένη περιοχή για ευνόητους λογούς.

Όταν το ποτάμι διαρρέεται από μεγάλες ποσότητες νερού στο σύνολο του γίνεται αδιάβατο.
Για να μετατραπεί σε προσδόκιμο θα πρέπει τυχόν Τουρκική επιθετική ενέργεια να ξεκινήσει με την γεφύρωση των δυο όχθεων με ειδικού τύπου πλωτές γέφυρες.

Και φυσικά για να γίνει αυτό οι Ελληνικές δυνάμεις από την Ελληνική μεριά δεν θα πρέπει να αρχίσουν πυρ εναντίον των επιτιθεμένων. Πράγμα αδιανόητο διότι τέτοια ενέργεια από μεριάς των Τούρκων δεικνύει επιθετική ενέργεια.

Το πρόβλημα λύνεται για την Τουρκία όταν το ποτάμι έχει πολύ χαμηλή στάθμη νερού και πολλές φορές είναι ακόμα και άνυδρο.

Είναι γεγονός πως η τύχη ο καιρός και οι συγκυρίες παίζουν καταλυτικό ρόλο στις ιστορικές εξελίξεις.

Λοιπόν δεδομένου του παραπάνω συνυπολογίζουμε στα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν πως εκείνος ο Δεκέμβρης του 1986 ήταν ναι μεν πολύ ψυχρός αλλά άνυδρος και είχε διαδεχτεί ένα εξ ίσου άνυδρο φθινόπωρο. (Αυτή η σημαντική λεπτομέρεια αξίζει προσοχής σε όσους ευχαριστιούντε όταν δεν έχει βροχές η Ελλάδα….)

Ο 19 χρόνος Ζ Καραγώγος είχε τοποθετηθεί αρχικά στο 535 Τάγμα Προκαλύψεως με έδρα το Πέπλο Φερών και γρήγορα ανέλαβε υπηρεσία σκοπού σε ένα από τα φυλάκια προκαλύψεως του τάγματος που τότε υπαγόταν στην 12η Μεραρχία Αλεξανδρούπολης σήμερα 31η Μ/Κ Ταξιαρχία. Είχε ως τομέα ευθύνης – φύλαξης τν περιοχή του «Δέλτα» του Έβρου, καλύπτοντας τις διόδους προς Φέρες.

Image result for ΕΒΡΟΣ
Η τακτική της φύλαξης περιλαμβάνει δυο στρατιώτες σε υπερυψωμένες θέσεις.. (τους πύργους δηλαδή..) κάτω από αυτήν καθώς και περιπολίες, ενέδρες κτλ.
Το γεγονός ότι το ποτάμι ήταν άνυδρο έδινε την δυνατότητα στον καθένα να το διασχίσει με μεγάλη άνεση.

Κάπου εκεί ξεκίνα η υπόθεση.

Ο στρατιώτης Καραγώγος ηταν ένα πολύ καλό παιδί. Είχε δε αναπτύξει μια ιδιότυπη φιλική σχέση με ένα Τούρκο συνάδελφο του και φαίνεται ότι μοιραζόταν μαζί τρόφιμα και τσιγάρα κτλ.

Μπορεί ο Έλληνας στρατιώτης να είχε καλές σχέσεις με τον Τούρκο, αυτό όμως δεν άρεσε στους προϊστάμενους του Τούρκου οι οποίοι τον παρακολούθησαν και είδαν τι ακριβώς συνέβαινε. 


Και οι Έλληνες γνώριζαν αλλά στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της Ελληνικής ψυχής κάνεις δεν έλεγε τίποτα. 

Στους Τούρκους όμως αυτό δεν άρεσε καθόλου.

Έτσι λοιπόν ο Τούρκος Λοχαγός του απέναντι φυλακίου αποφασίζει να βάλει τέλος σε αυτήν την ιδιότυπη φιλία.

Αυτό που δεν είναι γνωστό και έγινε αργότερα γνωστό είναι ότι οι Τούρκοι προϊστάμενοι αξιωματικοί του Τουρκικού στρατού στην περιοχή ανακοινώνουν στον Τούρκο στρατιώτη ότι είναι γνωστές οι δοσοληψίες του με τον Έλληνα και τον απειλούν ότι αναμένεται να έχει για αυτό συμμορφωτικές κυρώσεις. 

Που για τα δεδομένα του Τουρκικού στρατού αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι το πολύ φρικτό για τον στρατιώτη.

Τον διατάσσουν λοιπόν να επαναλάβει αυτό που έκανε τόσο καιρό για μια ακόμα φορά χωρίς να του πουν φυσικά τι έχουν σκοπό να κάνουν.

Ο Τούρκος στρατιώτης μη έχοντας επιλογές ξεκάνει να συναντήσει τον Έλληνα στρατιώτη Ζήση Καραγώγο χωρίς να ξέρει τι έχουν σκεφτεί να κάνουν οι ανώτεροι του.

Χωρίς να το γνωρίζει έχει συσταθεί Τουρκική ενέδρα που μόλις τα δυο νεαρά στρατιωτάκια ξεκινούν να κάνουν την συνηθισμένη τους ανταλλαγή επρόκειτο να δράσει.

Διαβάστε προσεκτικά τα τραγικά γεγονότα που επακολούθησαν.

Μόλις λοιπόν ο Καραγώγος φτάνει κοντά στον Τούρκο στρατιώτη δύο τουλάχιστον ριπές από την τουρκική πλευρά τον κτυπούν κατάστηθα και ο Έλληνας στρατιώτης πέφτει νεκρός εντός ελληνικού εδάφους.

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Προσέξτε αυτήν την λεπτομέρεια.


Image result for ΕΒΡΟΣ

Έντρομος ο Τούρκος στρατιώτης τρέχει προς την μεριά του Τουρκικού φυλακίου αλλά το ίδιο έντρομος το άλλο μισό της ελληνικής σκοπιάς, ο άλλος Έλληνας σκοπός ο οποίος είχε και αυτός υπηρεσία σε διπλανή σκοπιά ακούγοντας τους πυροβολισμούς τρέχει για να δει τι συμβαίνει.

Σε λίγο διαπιστώνει (εκ του μακρόθεν) ότι ο συνάδελφός του κείτεται νεκρός στο μέσον ενός μικρού ξέφωτου αλλά πολύ κοντά παρατηρεί ταυτόχρονα μια ομάδα Τούρκων στρατιωτών –πιθανότατα η ίδια που είχε σκοτώσει τον Καραγώγο- να προσπαθεί να σύρει τη σωρό του Έλληνα στρατιώτη προς την τουρκική πλευρά.


Γιατί συνέβαινε αυτό όμως;


Οι Τούρκοι είχαν σκεφτεί ότι για να δικαιολογήσουν την άνανδρη και απίστευτη αυτή πράξη τους και για να έχουν νομική κάλυψη για την ενέργεια τους έπρεπε ο Έλληνας στρατιώτης να βρίσκεται σε Τουρκικό έδαφος ώστε οι Τούρκοι να δικαιολογήσουν την πράξη τους ως παράνομη εισβολή του Έλληνα στο Τουρκικά έδαφος.

Επίσης σημαντική λεπτομέρεια ήταν ότι φαίνεται ότι δεν είχαν εντολή (τουλάχιστον επίσημη) από τα ανώτερα κλιμάκια των δικών τους στρατιωτικών προϊσταμένων.

Έτσι λοιπόν έκαναν τα αδύνατα δυνατά να τραβήξουν το πτώμα του άτυχου Έλληνα στρατιώτη στο Τουρκικά έδαφος για να αποδείξουν αυτό που είχαν σκοπό. Ότι Ο Έλληνας στρατιώτης ήταν ο φταίχτης και όχι αυτοί και ότι αυτοί έδρασαν σαν αμυνόμενοι.

Στο θέαμα αυτό ο άλλος σκοπός καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και χωρίς δεύτερη σκέψη (και τέλεια εκπαιδευμένος όπως είναι όλα τα παιδιά αυτά εκεί πάνω στα σύνορα) ανοίγει πυρ εναντίον της τουρκικής περιπόλου με σκοπό τον εκφοβισμό της με αποτέλεσμα αυτή να υποχωρήσει, ανταλλάσσοντας όμως πυρά (τουφεκισμούς με τα όπλα που κρατούσαν εκείνη την στιγμή δηλαδή και οι μεν και οι δε αλλά γεμάτα έτοιμα για να πυροβολήσουν όπως είναι όλα τα όπλα στα σύνορα, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας) με τον Έλληνα στρατιώτη, ο οποίος για κάποιο διάστημα μαχόταν εντελώς μόνος του εναντίον τουλάχιστον 5 Τούρκων.

Ήρωας ο μικρός όπως διαπιστώνετε... Και αυτό δεν είναι τίποτα. 
Οι Ελληνικοί ηρωισμοί θα συνεχιστούν πολλαπλασιασμένοι σε λίγη ώρα.

Ο δόκιμος Έλληνας Αξιωματικός Καραγιαννάκης Εμμανουήλ υπεύθυνος του κεντρικού φυλακίου ακούει τους πυροβολισμούς σχεδόν 2 χιλιόμετρα πιο κάτω και ως όφειλε αμέσως προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους δυο στρατιώτες .

Στο σημείο αυτό καταλυτικό ρόλο παίζει ένας αγροφύλακας ο οποίος βρισκόταν κατά τύχη έκανε την περιπολία του εκείνη την ώρα κοντά στην περιοχή (και προφανώς δεν υπολόγισαν την ύπαρξη του οι Τούρκοι) όπου αυτά τα κρίσιμα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά στάθηκε καταλυτικός στην εξέλιξη των γεγονότων αφού πρώτα επικοινωνεί με τον δόκιμο και του εξηγεί με ψυχραιμία και σωστά (δεν είναι κανένας τυχαίος σε αυτά τα μέρη εκεί πάνω, όλοι ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και έχουν πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας τους στα μέρη αυτά) τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη την στιγμή για τα τεκταινόμενα στην συνεχεία ο Δόκιμος αξιωματικός αναλαμβάνει την ευθύνη και συντάσσει γρήγορα τμήμα 20 καλά εκπαιδευμένων Ελλήνων στρατιωτών οι οποίοι σπεύδουν στην περιοχή και η ομάδα οδηγείται στο σημείο της μάχης.

Οι Έλληνες ξέροντας πλέον τι έχει συμβεί προσπαθούν να προσεγγίσουν την σωρό του νεκρού Έλληνα στρατιώτη αλλά φυσικά οι Τούρκοι που κρέμονται από αυτό δεν τους αφήνουν με τίποτα και αντιστέκονται σθεναρά ανταλλάσοντας φωτιά και ατσάλι με τους Έλληνες σε μια κανονική μάχη.

Ξεκινά νέα μάχη αυτή τη φορά με μεγαλύτερες δυνάμεις τόσο από πλευράς Ελλήνων όσο και Τούρκων οι οποίοι ενισχύουν και αυτοί τις δυνάμεις τους, με τον αγροφύλακα να λαμβάνει μέρος και αυτός.

Image result for ΕΒΡΟΣ


Σύντομα οι Τούρκοι μετρούν δύο νεκρούς από τα πυρά των Ελλήνων στρατιωτών (ένας υπολοχαγός και ένας στρατιώτης) – άλλες πηγές μιλούν για 8 νεκρούς Τούρκους- αλλά δεν κατορθώνουν να κλέψουν τη σορό του Καράγώγου, ώστε να τη σύρουν προς το μέρος τους για να επικαλεστούν αργότερα ότι αυτός ευθύνεται που μπήκε σε τουρκικό έδαφος.

Νέες ενισχύσεις από του Τούρκους με λόχο δύναμης 70 ανδρών και βαρέα όπλα και νέα προσπάθεια με δύναμη 30 ανδρών. Πρόκειται για κανονική μάχη. 

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η διοίκηση του 535 τάγματος ζητά ενισχύσεις και τις πρώτες απογευματινές ώρες ουλαμός πέντε αρμάτων μάχης M 48 A5 της 3ης Επιλαρχίας Αναγνωρίσεως φορτώνεται με πυρομαχικά κατευθυνόμενος προς την περιοχή της συνεχών μαχών.

Στο αεροδρόμιο της 6ης αεροπορικής βάσης στην Μαντίρμπα (150 χλμ από τον Έβρο) κάποια αεροπλάνα ξεκινούν κινητήρες έτοιμα για διαταγή να απογειωθούν τουλάχιστον 1 – 2 ζεύγη αεροσκαφών CF-104C με ότι εφιαλτικό αποτέλεσμα μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Όλοι πήγαιναν στο σημείο εκείνο ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. 
Σχεδόν είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να επέμβει. Κάπου εκεί οι ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (Κάρολος Παπούλιας τότε ο Έλληνας ΥΠΕΞ) οι οποίες έχουν ενημερωθεί για το επεισόδιο συμφωνούν για την κατάπαυση του πυρός.

Συνέβαλε το γεγονός ότι στην Τουρκιά συνειδητοποιούν ποιος πραγματικά φέρει την ευθύνη και ότι η Τουρκία θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης


Το ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι 2 Τουρκικά F-104 Star fighters φορτωμένα με εμπρηστικές βόμβες BLU-27B περίμεναν με αυξημένη ετοιμότητα επεμβάσεως. 

Κανείς δεν θέλει ούτε να φανταστεί τι θα συνέβαινε αν εμπλεκόταν οι αεροπορίες των δυο χωρών στο σημείο εκείνο. 

Τουλάχιστον το ξεκίνημα μιας κόλασης και ενός σίγουρου πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες όχι μόνο για τις δυο χώρες αλλά και ολόκληρη την γεωγραφική και γεωπολιτική περιοχή.


Και αυτό διότι αξίζει να γνωρίζετε ότι τα πολεμικά σχέδια των δυο χωρών εν ολίγης σε αυτήν την περίπτωση λένε ότι θα εμπλακούν σε αερομαχίες και σε μάχες πεζικού και τεθωρακισμένων στο έδαφος.. 
Απλά φανταστείτε το.


Υπολογίζεται ότι οι απώλειες θα άγγιζαν το 1/3 των αεροπορικών στόλων ενώ οι χερσαίες δυνάμεις θα ανερχόταν σε μερικές εκατοντάδες νεκρούς τις πρώτες στιγμές του πολέμου. 

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. 

Και αυτό γιατί εκείνο το σημείο είναι σαν μια λεκάνη γεμάτη στρατιώτες που τους πετάς όλους μέσα σε μια μάχη ζωής και θανάτου ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Έρευνες που ακολούθησαν μιλούν για ένα τραγικό γεγονός μιας επιπολαιότητας δυο νέων παιδιών που ανήκουν σε δυο εχθρικές χώρες.


Image result for ΕΒΡΟΣ


Όμως πιθανώς να μην είναι έτσι τα πράγματα.

Υπάρχουν και δυο ακόμη αδιερεύνητες εκδοχές οι οποίες είναι φρικτά πιθανές.

Να υπήρχε σχέδιο πρόφασης να συμβεί κάτι τέτοιο δηλαδή αλλά η δεν τους πέτυχε η η τύχη βοήθησε να μην πάει καλά.

Πως εξηγείται αυτή η πιθανότητα;


Διαβάστε παρακάτω.

Πρώτον. 

Μπορεί οι Ανώτεροι αξιωματικοί (δεν ξέρουμε αν είναι και των δυο χωρών η μόνο μιας εξ αυτών…) εκμεταλλευόμενοι αυτήν την «επιπολαιότητα» να ήθελαν να δώσουν περισσότερη έκταση ώστε να σταματήσουν τέτοιες δοσοληψίες και φίλιες μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων στρατιωτών διότι δεν τους συμφέρει…. απλά να υπάρχουν φίλιες.


Δεύτερον.


Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κατά τα φαινόμενα μη εγκεκριμένη από ανωτέρους Τούρκους αξιωματικούς ενέργεια να μην ήταν καθόλου άγνωστη στα μεγάλα στρατιωτικά και πολιτικά κλιμάκια (ίσως και των δυο χωρών) και αποσκοπούσαν σε μια αληθινή πολεμική σύρραξη ξεκινώντας από ένα απλό θερμό επεισόδιο.

Να είστε σίγουροι πως πολλά γεγονότα αλλά γνωστά και αλλά άγνωστα συμβαίνουν συνεχώς και οι δυο πλευρές δεν γνωρίζουν επίσημα την ύπαρξη τους αλλά όλα αποφασίζονται και εκτελούνται με την άδεια και τις ευλογιές των μυστικών υπηρεσιών και μυστικών στρατιωτικών και πολιτικών σκοτεινών δωματίων.

Σε αυτές τις δυο υποθέσεις συνηγορεί το γεγονός ότι πολλές μονάδες, (χερσαίες και αεροπορικές ήταν σχεδόν έτοιμες να εμπλακούν) και επίσης στο γεγονός ότι μόλις έγινε γνωστό σε χρόνο απίστευτα μικρό συνεπλάκησαν και μπλέχτηκαν τα δυο υπουργεία εξωτερικών και «έσβησαν» την φωτιά που είχε ανάψει με απίστευτο γρήγορο τρόπο.

Όλα αυτά βέβαια πρέπει να πούμε πως έχουν προβλεφτεί να συμβούν είτε σε ένα θερμό επεισόδιο (η περίπτωση εμπλοκής των δυνάμεων ) όσο και στην απόσβεση τους ( η περίπτωση της γρήγορης και αποφασιστικής κατάπαυσης του πυρός από τα ΥΠΕΞ.


Το θέμα είναι ότι το γεγονός υπήρξε. Ήταν όχι απλά θερμό αλλά καυτό και πάρα λίγο οι δυο χώρες να εμπλακούν σε πόλεμο.





Και ευτυχώς δεν είχε την εξέλιξη που κάποιοι έλπιζαν να έχει. Δηλαδή να εξελίχθη σε πόλεμο.




Τη μνήμη του στρατιώτη Ζήση Καραγώγου, τιμούν κάθε τέτοια ημέρα την ιδία ώρα το πρωί η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, μαζί με φίλους και συγγενείς του. Παράλληλα, έγινε μετονομασία του παρατηρητηρίου Τσιρώζη σε Καραγώγου ως τιμή για τον στρατιώτη που θυσιάστηκε για την Πατρίδα.


Aυτά είχαν γραφεί τότε για το αιματηρό "επεισόδιο" το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν η θυμούνται στην κοινή γνώμη, αλλά για τους στρατιωτικούς ένθεν κακείθεν του Εβρου είναι καθημερινό "ευαγγέλιο" για το τι πρέπει να αποφεύγουν.
Εν προκειμένω ποιός και τι έκανε;




Πηγή

Αυτη είναι η ηθική και η «αξιοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ: Διπλός διορισμός στο Δημόσιο για τη νύφη του Τσίπρα! (ΕΙΚΟΝΑ)






Επειτα από τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου που λάμβαναν υπουργοί, έρχεται στο φως μία υπόθεση τοποθέτησης συγγενικού προσώπου του Αλέξη Τσίπρα σε δύο θέσεις.

Η νύφη του πρωθυπουργού, σύζυγος του αδελφού του, κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων και στο Δημόσιο, αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή (και όχι αποσπασμένη) υπάλληλος, σύμφωνα με αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου».

Η απόφαση που υπογράφεται από την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, και τον υφυπουργό, Τάσο Πετρόπουλο, αναφέρει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ανατίθενται στην Αικατερίνη Λιάκου «καθήκοντα μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης με παράλληλη άσκηση των κύριων καθηκόντων της ως προϊσταμένης στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 556 και 57 του Προεδρικού Διατάγματος 63 του 2005».
«Η κ. Λιάκου είναι ικανό στέλεχος σε θέματα οργάνωσης του ελεγκτικού έργου, του ΕΦΚΑ και η δουλειά που κάνει είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το πλάνο δράσης των ΠΕΚΑ πανελλαδικά», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Πετρόπουλος. «Επελέγη για το έργο αυτό και όταν ολοκληρωθεί θα επιστρέψει στην κύρια θέση της», συμπλήρωσε.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα αν είναι η σύζυγος του αδελφού του πρωθυπουργού, απάντησε ρωτώντας αν… είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και σε νέα επικοινωνία δεν κατέστη εφικτό ή απέφυγε να δώσει μια καθαρή απάντηση, αναφέρει το δημοσίευμα.
Το Π.Δ. του 2005 προβλέπει ότι η παράλληλη άσκηση καθηκόντων έχει και ένα επιμίσθιο, δηλαδή αύξηση μισθού, έως και 30% για τον υπάλληλο που, εκτός από το μισθό και τις υπερωρίες της υπηρεσίας του, παίρνει ένα επιπλέον ποσοστό αμοιβής (30%) για τα παράλληλα καθήκοντα.

Το έγγραφο που δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»:

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ - ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Νόμιμη η πρόσληψη της νύφης του Τσίπρα – Σύμπτωση πως πρόκειται για συγγενή του πρωθυπουργού





Η απάντηση-προσβολή στη νοημοσύνη των πολιτών- του υπουργείου Εργασίας


Για νόμιμη παράλληλη απασχόληση στο Δημόσιο μιλά το υπουργείο Εργασίας απαντώντας στο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για την νύφη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!
«Με σημερινό δημοσίευμα, ο «Ελεύθερος Τύπος» επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζόμενης- υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει!» τονίζει το υπ. Εργασίας σε ανακοίνωσή του…

Σημειώνει δε ότι «το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίζει ως δήθεν «ρουσφέτι» το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ)».
Το υπ. Εργασίας εγκαλεί την εφημερίδα ότι «αποσιωπά ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση. Ουδέν μεμπτό».

Για να καταλήξει: «Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο μιας «δημοσιογραφίας» που δεν σέβεται τίποτα. Με «ανθρωποφαγική» διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ. Τύπος σε δημοσίευμά του αποκάλυψε πως η νύφη του πρωθυπουργού, σύζυγος του αδελφού του, κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων και στο Δημόσιο, αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή (και όχι αποσπασμένη) υπάλληλος.

Η απόφαση που υπογράφεται από την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, και τον υφυπουργό, Τάσο Πετρόπουλο, αναφέρει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ανατίθενται στην Αικατερίνη Λιάκου «καθήκοντα μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης με παράλληλη άσκηση των κύριων καθηκόντων της ως προϊσταμένης στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 556 και 57 του Προεδρικού Διατάγματος 63 του 2005».

«Η κ. Λιάκου είναι ικανό στέλεχος σε θέματα οργάνωσης του ελεγκτικού έργου, του ΕΦΚΑ και η δουλειά που κάνει είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το πλάνο δράσης των ΠΕΚΑ πανελλαδικά», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Πετρόπουλος. «Επελέγη για το έργο αυτό και όταν ολοκληρωθεί θα επιστρέψει στην κύρια θέση της», συμπλήρωσε.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα αν είναι η σύζυγος του αδελφού του πρωθυπουργού, απάντησε ρωτώντας αν… είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και σε νέα επικοινωνία δεν κατέστη εφικτό ή απέφυγε να δώσει μια καθαρή απάντηση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το Π.Δ. του 2005 προβλέπει ότι η παράλληλη άσκηση καθηκόντων έχει και ένα επιμίσθιο, δηλαδή αύξηση μισθού, έως και 30% για τον υπάλληλο που, εκτός από το μισθό και τις υπερωρίες της υπηρεσίας του, παίρνει ένα επιπλέον ποσοστό αμοιβής (30%) για τα παράλληλα καθήκοντα.

Crash Magazine Online

ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ..."ελληνιδα (;;;)" ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

Αναδημοσίευση απο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της Δευτέρας, 5 Φεβρουαρίου 2018




Όταν πριν λίγη ώρα, ανέβαζα το θέμα με τίτλο "Στο συλλαλητήριο, μόνον μια φωνή άξιζε ν' ακουστεί... Αυτής της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;;; (βίντεο)" ήταν γιατί με είχε αγγίξει  η κραυγή αυτής της "κυρίας...".

Ώσπου ήρθε η διάψευση, για χειρός ενός φίλου...

Ποιά διάψευση;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ... ΦΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΡΜΑ...;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ... ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ... ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ...;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ, ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ...ΣΚΩΛΗΚΕΣ...;

Σας αφήνω να δείτε τις αποδείξεις, δίνοντας έμφαση στην ημερομηνία των δικών της δηλώσεων...

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Βιάστηκαν κάποιοι, να την εντάξουν και στην ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... τρομάρα τους...ως κελεπούρι χρυσαυγίτισσα...

ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΔΑΜ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ...  ΚΥΡΙΑ...

Για τον Βαρουφάκη του ΣΥΡΙΖΑ  μιλάει στο κείμενο της τον έναν άπο τους διαλύτες του λαού των Αγανακτισμένων του Συντάγματος 2011.
 Πρωην με Καζάκη μετα με Τσίπρα και νυν ελληνιδα του συλληλατήριου της Αθήνας σας αρέσει;;;;
...και ολίγον λαθροεισβολεολαγνία !!!
Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτες πληροφορίες: - Μας πήραν ΚΑΙ τζιπ- Aσύρματο -Oπλισμό - Επιδρομή των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων εντός ελληνικού εδάφους


Ο Δρ. Αθ. Δρούγος για τη σύλληψη στον Έβρο


Απίστευτες είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, φαίνετι το βατερλό του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΞ με θύματα τους
άτυχους Ελληνες στρατιωτικούς.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το meaculpa.gr αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:




Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν!

Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές.

Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές.

Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.



Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες!

Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.

Σύμφωνα με τις χτεσινές πληροφορίες, δυστυχώς έχει ασκηθεί βία στους Ελληνες καθώς αντιστάθηκαν.

Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα.

Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο!
Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε με (περισσότερα και πιο επώδυνα) στοιχεία μετά.

Τι αναφέρει ο γνωστός διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος – Aπίστευτο βατερλό στα Μαράσια/Καστανιές του Εβρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ.
ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ..
ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ.
ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!’.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ….
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ .
Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…».ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!
Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ…ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ…(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1.
ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.
ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ «ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι»..
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.
ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

pentapostagma.gr


AΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΒΑΤΕΡΛΩ" ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ/ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ./ΜΕΡΟΣ Α-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔOΝΤΙΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙOΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ. ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!'.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ . Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...".ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ' ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!! Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ...ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓOΗΤΕΥΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ...(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ "ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι"..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.