27 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ " ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ 600 ΧΙΛ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΛΑΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αναρτήθηκε από fyllokaiftero

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018


ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ " ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ 600 ΧΙΛ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΛΑΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ








Επιστολή Μιχαλολιάκου στον Τσίπρα για το Μακεδονικό...


Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος έστειλε χθες επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή την  ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό και τον αποκλεισμό από αυτήν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, παράλληλα του εξέφρασε "την πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία ταυτίζεται με την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού για καμία παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων".

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Κύριε Πρόεδρε,

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε αύριο 27 Ιανουαρίου με τους Πολιτικούς Αρχηγούς για να τους ενημερώσετε για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων.

Από τις συναντήσεις αυτές των Πολιτικών Αρχηγών για ακόμη μια φορά για ένα μείζον εθνικό θέμα έχετε αποκλείσει εμένα, τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή σας και Συνταγματική επιταγή (Άρθρο 4: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις») να μην με αποκλείσετε από τις συναντήσεις για το Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, καθώς εκφράζω την βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: «παν πρόσωπον κατηγορούμενον επί αδικήματι τεκμαίρεται ότι είναι αθώον μέχρι της νομίμου αποδείξεως της ενοχής του».

Συνεπώς δεν υπάρχει δικαιολογία για την αντισυνταγματική απαγόρευση κατάθεσης από πλευράς μου της ομόθυμης βούλησης του Ελληνικού Λαού πως δεν αποδέχεται οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Μετά Τιμής

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματεύς 

Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


 
Πηγή

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από αλβανούς «συμμαθητές» του στην Κρήτη


Ρατσιστική επίθεση απίστευτης αγριότητας πραγματοποιήθηκε από αλβανούς εναντίον 15χρονου μαθητή στην Κρήτη.
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, μετά το σχόλασμα κάποιοι
Συγκλονίζει η μαρτυρία που κατέθεσε μία γυναίκα από την Σητεία που βρέθηκε εμπρός στο περιστατικό:

“Δεν μπορώ να σας περιγράψω την αγριότητα του σκηνικού. Τρέμω ακόμη και τώρα. Είχα πάει να πάρω το παιδί μου από το σχολείο όταν είδα τρεις τέσσερις νταήδες να χτυπούν το καημένο το παιδάκι. Ο χώρος είχε γεμίσει αίματα το παιδί φώναζε αλλά κανείς δεν αντιδρούσε. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι γύρω τους υπήρχαν παιδιά που κάπνιζαν ατάραχα, κάποια δεύτερα που κρατούσαν σκουπόξυλα στα χέρια και γελούσαν και κάποια τρίτα που τραβούσαν σε video τον ξυλοδαρμό! Τα συγκεκριμένα παιδιά που χτυπούσαν τον 15χρονο είναι ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου και έχουν γίνει άπειρες φορές ανάλογα σκηνικά. Κάποιος πρέπει επιτέλους να επιληφθεί του θέματος.”
 
Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει γνωστό και στο σχολείο και όπως δηλώνει o διευθυντής του σχολείου: “Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ο πατέρας ενός από τα παιδιά που φέρονται να χτύπησαν τον Μ. ήρθε σήμερα το πρωί στο σχολείο και απέδωσε τα όσα έκανε ο γιος του σε μια… κακή στιγμή, σε μία παρορμητικότητα. Σήμερα θα μιλήσουμε και με τους γονείς του παιδιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, το θέμα θα διερευνηθεί ενδελεχώς και φυσικά θα υπάρξουν κυρώσεις. Αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει έτσι διότι κανείς και για κανέναν λόγο δεν έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί”.
 
Βεβαίως, αν οι εθνικότητες ήταν αντεστραμμένες, ο ίδιος διευθυντής θα είχε ήδη καλέσει την Αστυνομία, θα είχε επικαλεστεί τον αντιρατσιστικό νόμο και τα κανάλια θα λυσσομανούσαν για την «διείσδυση της Χρυσής Αυγής» στα σχολεία.
 
Τώρα, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Το πολύ πολύ οι αλβανοί να πάνε στο διπλανό σχολείο για να συνεχίσουν το… έργο τους. 

Διαβάστε περισσότερα

To 89χρονο ερπετό ο Σόρος προς Facebook και Google: «Οι μέρες σας είναι μετρημένες»

Σχολιο : Απο μια άποψη αυτό το βρωμερό ερπετό ο σατανάς Σόρος, έχει ένα δίκιο οτι το facebook  είναι φασιστικό.
Οπως αυτο το διάστημα των 3χρόνων  που την Ελλάδα την κυβερνά μια χούντα ανθέλληνων η οποιά υφάρπαξε την ψήφο του λαού αυτο την στηρίζει διαγράφοντας ως ΣΠΑΔ  καθε σχόλιο και δημοσίευση πολιτών οι οποίοι αποκαλύπτουν την προδοτική εγκληματική, υποτακτική, πολιτική υποτέλειας, και παράδοσης της Ελλάδος στού κατακτητές γερμανούς αλλα και στα αμερικάνικα συμφέροντα.

fyllokaiftero1.blogspot.com

 Ε.Δ.Ο

O πάμπλουτος επενδυτής Τζορτζ Σόρος επιτέθηκε στα «τεχνολογικά μονοπώλια», όπως το Facebook και η Google, αποκαλώντας τα «απειλή για τη δημοκρατία».
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο 87χρονος δισεκατομμυριούχος επέκρινε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε ανησυχία για τη δύναμη που έχουν να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων και προέβλεψε ότι «οι μέρες τους είναι μετρημένες», καθώς είναι θέμα χρόνου οι φορολογικές και άλλες υπηρεσίες να στραφούν εναντίον τους.
Όπως είπε, «οι μεταλλευτικές και πετρελαϊκές εταιρείες εκμεταλλεύονται το φυσικό περιβάλλον, ενώ οι εταιρείες των μέσων δικτύωσης το κοινωνικό περιβάλλον».
Επεσήμανε ότι «η δύναμη διαμόρφωσης της προσοχής των ανθρώπων, ολοένα περισσότερο συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων εταιρειών».
Ανέφερε ότι «οι εταιρείες social media επηρεάζουν το πώς οι άνθρωποι σκέφτονται και συμπεριφέρονται, χωρίς καν οι τελευταίοι να το συνειδητοποιούν, πράγμα που έχει μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις για τη λειτουργία της δημοκρατίας και ιδίως για την ακεραιότητα των εκλογών».
Κατηγόρησε τις τεχνολογικές εταιρείες ότι «χειραγωγούν την προσοχή των χρηστών τους, ώστε να τους κατευθύνουν προς τα εμπορικά συμφέροντά τους» και ότι «σκοπίμως δημιουργούν εθισμό των χρηστών στις υπηρεσίες που τους προσφέρουν», πράγμα επιβλαβές ιδίως για τους εφήβους.
Αναφερόμενος κατ’ επανάληψη στη Google και στο Facebook, σύμφωνα με το BBC και τη «Γκάρντιαν», τόνισε ότι «χρειάζεται πια πραγματική προσπάθεια για να υπερασπίσει κανείς αυτό που ο Τζον Στιούαρτ Μιλ ονόμαζε «ελευθερία του νου».
Υπάρχει πιθανότητα ότι από τη στιγμή που αυτή θα χαθεί, οι άνθρωποι που μεγαλώνουν στην ψηφιακή εποχή, να δυσκολευθούν να την ανακτήσουν».
Προειδοποίησε ότι αυτές οι εξελίξεις μπορεί να έχουν «ευρύτερες πολιτικές συνέπειες» και ότι ήδη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ.
Ο Σόρος αποκάλεσε την κυβέρνηση Τραμπ «κίνδυνο για τον κόσμο», ενώ εκτίμησε ότι έως το 2020 ή και νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει εγκαταλείψει το αξίωμά του. Ο Σόρος επαίνεσε την Ευρωπαία επίτροπο Μαγκρέτε Βεστάγκερ, αρμόδια για θέματα ανταγωνισμού, για την οποία είπε ότι θα αποτελέσει τη «νέμεση» των εταιρειών social media.
Η Βεστάγκερ ήδη βρίσκεται σε κόντρα με πολλές τεχνολογικές πολυεθνικές (Google, Amazon, Apple κ.α.), έχοντας ήδη επιβάλει ή απειλώντας να επιβάλει μεγάλα πρόστιμα.
Ο Σόρος επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν διαθέτει δικούς της διαδικτυακούς «γίγαντες» και αυτό της επιτρέπει «να προστατεύει την κοινωνία από αυτούς», ενώ αντίθετα, όπως είπε, οι αντίστοιχες ρυθμιστικές Αρχές των ΗΠΑ είναι πολύ αδύναμες.
«Τα μονοπώλια του διαδικτύου δεν έχουν ούτε τη θέληση ούτε τη διάθεση να προστατεύσουν την κοινωνία από τις συνέπειες των δράσεών τους» τόνισε ο μεγαλοεπενδυτής, ο οποίος είχε γίνει για πρώτη φορά διάσημος το 1992, όταν είχε βγάλει ένα δισεκατομμύριο δολάρια στοιχηματίζοντας με επιτυχία για την υποτίμηση της βρετανικής λίρας.
Σήμερα είναι επικεφαλής σε αρκετά φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ως κοινό στόχο «την προάσπιση των ανοικτών κοινωνιών από τους εχθρούς τους» – κάτι που τον έχει βάλει στο στόχαστρο της κριτικής από διάφορες πλευρές.
Όπως είπε και στο Νταβός, «οι ανοικτές κοινωνίες σήμερα βρίσκονται σε κρίση και διάφορες μορφές δικτατορίας και μαφιόζικων κρατών βρίσκονται σε άνοδο, όπως η Ρωσία του Πούτιν».
Μάλιστα, παρουσίασε ένα δυστοπικό σενάριο, όταν ίσως η δύναμη των εταιρειών όπως η Google και το Facebook θα έχει «παντρευθεί» με τις δυνατότητες παρακολούθησης των πολιτών από τα κράτη.
«Κάτι τέτοιο μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε έναν ιστό ολοκληρωτικού ελέγχου, πού ούτε καν ο ‘Αλντους Χάξλεϊ και ο Τζορτζ Όργουελ δεν είχαν φαντασθεί» υποστήριξε.
tribune