27 Νοεμβρίου 2022

Γιατί ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος μίλησε σήμερα σε κήρυγμα του για ενότητα, ; ...τώρα που οι νεκροί μετά τα εμβόλια δεν κρύβονται πλέον

27.11.2022 17:12μμ

patron
 
 
Μήνυμα προς τους πιστούς, εμβολιασμένους  που έχουν νεκρούς στο σπίτι τους μετά το εμβόλιο, να μην διαμαρτύρονται έμοιαζε η προτροπή του για "Ενότητα" του μητροπολίτη   Πατρών Χρυσόστομου στο σημερινό κήρυγμα (της Κυριακής 28-11-2022)   το οποίο όλος περιέργως μεταδόθηκε πανελλαδικά από την  Ε.Ρ.Τ.
 
Κάτι παρόμοιο λένε και δηλώνουν οι 300 σημερινοί βουλευτές  της βουλής ...και των εμβολίων ΕΝΟΤΗΤΑ!! Δηλαδή ας πεθαίνουν ξαφνικά καθημερινά άνθρωποι νέοι  και μεγαλύτεροι εσείς  ; ....ΕΝΟΤΗΤΑ!
 
Επιφοίτηση της "αγίας" οικογένειας του Μάξιμου θα έχει λάβει ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ; ...να κατευνάσει την δίκαια  οργή   των συγγενών από τις παρενέργειες του εμβολίου covid-19. Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ο,τι σύμφωνα με αποκάλυψη κληρικού, ο,τι κάθε Μητρόπολη πήρε το" ιερό δωράκι" του 1ος ενός εκατομμυρίου ευρώ "για της ανάγκες της σιωπής" και της προώθησης των εμβολίων;.

Να θυμηθούμε ο,τι  στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Aγιος Ανδρέας»   μεταφέρθηκε εκτάκτως  πέρσι ο Μητροπολίτης Πατρών στις 11 Αυγούστου 2011. Σύμφωνα με το tempo24.news, ο Μητροπολίτης Πατρών εμβολιασμένος εμφάνισε πυρετό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.




Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 





Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον Covid-19 σε αριθμούς: Πρώτη σε κρούσματα & δεύτερη σε νεκρούς στην Ευρώπη!


Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποδεικνύουν το ψεύδος της «επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας»

Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον Covid-19 σε αριθμούς: Πρώτη σε κρούσματα & δεύτερη σε νεκρούς στην Ευρώπη!